21 måste ha WordPress-plugins för en e-handelswebbplats

WordPress har ofta varit plattformen för många företag som vill börja bygga sin egen onlinebutik. En del av det beror på de omfattande plugins som WordPress har att erbjuda.


Oavsett om du inser det eller inte, att välja rätt eCommerce-plugin för din WordPress-webbplats är helt avgörande för ditt företag om du vill skapa fler möjligheter för tillväxt och vinst.

Av de tusentals plugins som för närvarande finns på WordPress har vi minskat det till 20 av de måste ha WordPress-plugins för en e-handelswebbplats!

Funktionerna som du bör leta efter i ett WordPress-plugin

En snabb sökning efter ett eCommerce-plugin på WordPress kommer att netto hundratals resultat. För nybörjare och nya webbplatsägare kan det vara lite överväldigande att försöka hitta det perfekta plugin för din webbplats.

Här är saken, det finns inget sådant som ett perfekt plugin eftersom vissa kan ha de väsentliga funktionerna du vill ha medan andra kanske inte.

Till exempel, om din webbplats huvudsakligen säljer digitala varor som musik, podcast, digitala e-böcker, etc., kan du behöva ett eCommerce-plugin som specialiserat sig på att sälja digitala produkter. Omvänt, om du säljer fysiska varor, behöver du ett e-handelsplugin som innehåller funktioner som frakt och lagerhantering.

Andra faktorer som du måste tänka på är plugins som stöder betalningsportar som standard och möjligheten att lägga till mer. Du måste också kontrollera om eCommerce-plugin kommer med WordPress-teman som är kompatibla med varandra.

I grund och botten måste du veta vilket fokus din onlineverksamhet kommer att vara för att veta vilka funktioner och plugins du behöver installera.

Kraven för att köra en e-handelswebbplats

Det är ingen hemlighet att e-handelswebbplatsen tenderar att vara resurshungrig. Därför är det viktigt att du väljer den bästa WordPress-värd som passar din budget.

De som letar efter ett prisvärt alternativ kan börja med webbsajter som Inmotion Hosting eller SiteGround. SiteGround erbjuder i synnerhet planer som är optimerade för e-handelswebbplatser med funktioner som SSL-certifikat för säkra betalningar, en dedikerad IP och en dedicerad supportlinje.

Om du har budgeten och vill ha bästa prestanda kan du se till Kinsta som är specialiserad på WordPress eCommerce-webbplats.

Om du inte har gjort det ännu måste du bestämma ett domännamn för din e-handelswebbplats. Om du behöver hjälp kan du använda en domännamngenerator för några idéer.

När du har fått din webbplats i ordning är det dags att titta på det WordPress-plugin du måste ha för din eCommerce-verksamhet!

20 Must-Have WordPress-plugin

1. WooCommerce

WooCommerce

Ganske möjligtvis den mest populära WordPress eCommerce-plugin, WooCommerce är ett bra plugin för att bygga din digitala butik från grunden på WordPress.

Helt sedan Automattic (teamet bakom WordPress.com blogghosting) förvärvade dem 2015 har WooCommerce lagt till fler teman och funktioner som är optimerade för en e-handel WordPress-webbplats.

2. WPForms

WPForms

Det är viktigt för alla företagare att ha ett sätt för kunder att kontakta dem om de har feedback eller frågor. WPForms är ett plugin som låter dig snabbt ställa in ett kontaktformulär på WordPress med ett nybörjarvänligt gränssnitt.

Använd deras dra & släpp funktionalitet, du kan enkelt skapa kontaktformulär, beställningsformulär, betalningsformulär, e-postabonnemangsformulär och mer med bara några enkla klick.

För dig som vill ha mer avancerade alternativ och funktionalitet kan du registrera dig för deras Pro-version, som har fler anpassningsalternativ och funktioner.

3. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster, som är ett populärt optimeringsprogram för konverteringsfrekvens, hjälper dig att konvertera dina övergivna webbplatsbesökare genom att be dem att bli e-abonnenter. Det är också ett bra plugin om du vill bygga upp din e-postprenumerationslista och öka din uppsökning till dina lojala kunder.

4. Veeqo

Veeqo

Veeqo är ett av de bästa alternativen för att ta hand om alla dina WooCommerce inventeringsbehov. Programvaran är en allt-i-ett-e-handelslösning som låter dig hantera dina WooCommerce-butiker, såväl som andra kanaler som eBay, Amazon och Etsy från en enda plattform.

Genom att använda Veeqo kan du hantera beställningar, hålla lagret synkroniserat i realtid, redigera produktlistor, köpa från leverantörer, hantera din plockning, packning och frakt och mycket mer.

Programvaran hjälper återförsäljare att undvika out-of-lager och översäljning, vilket skapar en mer effektiviserad och effektiv affär.

5. Envira Gallery

Envira Gallery

För onlinebutiker är det mycket viktigt att ha ett galleri för att visa dina produkter för dina kunder. Medan WordPress låter dig skapa ett bildgalleri utan behov av ett plugin, är det fortfarande ganska grundläggande.

Envira Gallery hjälper dig att skapa ett lyhört och vackert galleri enkelt i WordPress. Med plugin-programmet kan du ställa in flera gallerier, skapa album, öppna bilder i popup-fönster i lightbox och mycket mer.

6. Yoast SEO

Yoast SEO

Tidigare känd som WordPress SEO av Yoast, är Yoast SEO ett populärt WordPress-plugin som optimerar din webbplats för sökmotorer och förbättrar din webbplats synlighet för nyckelpubliker.

Plugin har många funktioner utöver att lägga till metataggar, för att hjälpa dig att förbättra din webbplats SEO-ranking. Om du inte känner till SEO-termer kan det ta lite tid att vänja dig. Tack och lov är deras gränssnitt ganska användarvänliga och enkla att använda.

7. BackupBuddy

BackupBuddy

Säkerhet är absolut viktigt för alla företag, dubbelt så för en e-handelswebbplats. En pålitlig form av säkerhet är att ha en säkerhetskopia redo om du tappar alla dina kunders data på grund av ett maskinvarufel eller ett angrepp på värdens servrar.

Att ställa in en säkerhetskopia för din webbplats bör vara det första du gör och vi rekommenderar att du använder BackupBuddy eftersom de inte bara är tillförlitliga utan också enkla att installera och återställa din WordPress-webbplats.

Ännu bättre, lagra din säkerhetskopia i molnlagring på plats för extra skydd. BackupBuddy ger bekvämligheterna för att enkelt ställa in saker.

8. Ecwid

Ecwid

När det gäller att köpa i en onlinebutik, kommer en professionell och enkel kassasida definitivt att förbättra dina chanser.

Ecwid WordPress-plugin skapar ganska enkla kassasidor som innehåller alla nödvändiga funktioner du behöver för en e-handelswebbplats. De stöder också över 40 internationella betalningsportalternativ, realtidssändningsintegration och 45 språk.

9. MemberPress

MemberPress

Med MemberPress kan du bygga ett medlemsalternativ för din e-handelswebbplats med hjälp av ett av de bästa tillgängliga WordPress-plugin-medlemmarna.

Du skapar specialabonnemang och exklusivt innehåll för dina medlemmar för att locka andra användare att registrera sig. En bra sak med MemberPress är att de också är kompatibla med alla möjliga betalningsportar och med online-butiks-plugins som WooCommerce.

10. JigoShop

JigoShop

Vill du komma igång med din webbutik och behöver en omedelbar lösning? Med JigoShop WordPress-plugin kan du göra det eftersom de har alla nödvändiga alternativ du behöver för att skapa en fullständig eCommerce-webbplats.

Du kan ta betalningar med PayPal, ladda upp alla dina produkter, använda Skrill / Moneybookers utan att behöva installera några externa eller ytterligare verktyg. De erbjuder också premiumförlängningar som du kan använda på din WordPress-webbplats.

11. WP e-handel

WP e-handel

WP eCommerce är en utmärkt lösning för företag som behöver ett enkelt men omfattande eCommerce-plugin på WordPress. Med hjälp av detta plugin kan du skapa din onlinebutik från grunden för att sälja digitala eller fysiska produkter, tjänster eller till och med skapa en medlemskapssida.

Du kan anpassa plugin som du vill med CSS och HTML. Hantera dina beställningar och kataloger kan göras med deras kraftfulla inbyggda verktyg.

12. Enkla digitala nedladdningar

Enkla digitala nedladdningar

Om du enbart fokuserar på att sälja digitala varor, är Easy Digital Downloads ett bra plugin som fungerar bra med WordPress eCommerce-webbplatser.

Det är en lättanvänd plugin som har gott om tillägg för olika betalningsportar, plattformar och tjänster. Medan de arbetar med alla WordPress-teman, har Easy Digital Download också sina egna vackra teman som är byggda specifikt för plugin-programmet.

13. Shopify Connect för WooCommerce

Shopify Connect för WooCommerce

En av de snabbast växande e-handelsplattformarna, Shopify är mer än bara en plattform, det är en allt-i-ett-lösning som är problemfri och lätt att använda.

Med Shopify Connect för WooCommerce kan du nu ansluta både Shopify och WooCommerce-system tillsammans. Du kommer att ha fördelarna med WordPress som flexibilitet och anpassningsbarhet. Samtidigt kan du sälja direkt på sociala medieplattformar som Facebook och Pinterest med Shopify-anslutningar.

14. LearnDash

LearnDash

LearnDash är ett fantastiskt LMS-program (Learning Management System) som du kan använda för att skapa och sälja digitala kurser på din WordPress-webbplats. Det är bra för människor som vill starta en webbplats för lektioner eller undervisa specialiserade ämnen som digital marknadsföring eller teknik för sociala medier.

Du kan enkelt och snabbt skapa lektioner, frågesporter, uppdrag och mer för att bygga upp dina onlinekurser med hjälp av deras användarvänliga drag-and-drop-kursbyggare.

15. Snabba och enkla vanliga frågor

Snabba och enkla vanliga frågor

För en e-handelswebbplats kommer det att vara användbart om du har ett FAQ-avsnitt när du lanserar en ny produkt eller tjänst om dina kunder inte känner till själva produkten..

Snabba och enkla vanliga frågor lever upp till dess namn genom att låta dig lägga till FAQ-sidor på ett relativt snabbt och enkelt sätt. Att lägga till FAQ-avsnittet kommer också att bidra till att minska kundsupportkostnaderna och förbättra konverteringen, så det är definitivt ett bra plugin att ha.

16. Konstant kontakt

Konstant kontakt

Ett annat bra eCommerce-plugin för att skapa en e-postlista och skicka e-post till dina prenumeranter är Constant Contact-plugin för WordPress.

Som en av de mest nybörjarvänliga plattformarna att använda kan du ha din e-postmarknadsföring igång på nolltid med deras snabba och enkla installation. Dessutom med inbyggda verktyg för att skapa registreringsformulär och möjligheten att arbeta med blygenerationsverktyg som OptinMonster, är det definitivt ett plugin du behöver ha.

17. MonsterInsights

MonsterInsights

Att spåra din analys är ett bra sätt att förstå vad som fungerar för din publik. MonsterInsights låter dig ansluta till Google Analytics så att du kan lära dig mer om dina besökare genom att spåra var de kommer ifrån och vad de gör på din webbplats.

Medan plugin-programmet är gratis att använda, kommer deras avancerade funktioner att kräva att du köper deras Pro-version, vilket ger dig mer insikt och alternativ för att anpassa dina data.

18. CSS Hero

CSS Hero

Teman på WordPress förlitar sig på CSS för att visa din webbplats visuellt. För att ändra eller göra anpassning till ditt tema måste du kunna göra det i CSS. Och att lära sig det kan vara tidskrävande.

Med CSS Hero kan du anpassa ditt WordPress-tema utan att behöva skriva en enda kodrader. Allt du behöver göra är att bara installera WordPress-plugin och du kan börja anpassa dina teman omedelbart.

Eller, om det är för mycket för dig, kan du alltid gå till premium WordPress-teman.

19. MaxCDN

Ett CDN (Content Distribution Network) hjälper dig att ladda dina bilder och annat statiskt innehåll på din webbplats snabbare för dina användare. För e-handelswebbplatser är det mycket viktigt för användarupplevelsen att ha sidor med snabb laddning.

MaxCDN är en pålitlig CDN-plugin och fungerar och integreras enkelt med WordPress för att få din webbplats att ladda ännu snabbare utan att behöva flytta till ett nytt värdföretag. Dessutom är det superlätt att installera och komma igång!

20. SEMRush

På e-handelsmarknaden är det alltid en bra idé att hålla reda på hur dina konkurrenter har det. Med SEMRush kan du kontrollera hur dina konkurrenter rankas, tillsammans med deras betalda nyckelord och deras organiska trafik.

Med hjälp av dessa informationer kan du bygga och optimera ditt eget innehåll och marknadsföringsstrategi effektivt för att komma framför tävlingen.

21. Produktnedräkning WordPress-plugin

Produkt nedräkning

Ett bra sätt att öka försäljningen är att sälja dina produkter till försäljning under en begränsad tid. Produktnedräkning Med WordPress-plugin kan du enkelt skapa ett alternativ för nedräkning av produkter i din onlinebutik och uppmuntra kunder att ta dessa erbjudanden innan de försvinner.

Det är ett enkelt och effektivt verktyg som du kan använda för att öka försäljningen på din e-handelswebbplats. Dessutom fungerar det bra med WooCommerce.

Sammanfatta

Så där har du det, 21 WordPress-plugins som du behöver för en e-handelswebbplats. Har du några andra plugins som du tycker att vi borde inkludera? Låt oss veta om det.

Har du en webbplats men behöver hjälp med att bygga din online-närvaro? Kolla sedan in vår fantastiska guide för att bygga vidare på nätet!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map