Designen och stilen på din webbplats är din första chans att imponera på dina kunder.

Lyckligtvis gör WordPress det superlätt att skapa en stil som fungerar för dig. Genom att ladda ner ett ‘tema’ kan du handplocka utseendet på din webbplats utan att röra vid en kodrad.

Innan jag hoppar in mina tio favorit WordPress-teman är det här du behöver leta efter i din webbutikdesign.

  1. WooCommerce CompatibleWooCommerce är den motor som driver din onlinebutik. Det är en verktygssats som ansluts till din webbplats och låter dig sälja produkter. När du väljer ett tema måste det vara WooCommerce-kompatibelt. (Tips, alla teman som listas här är.)
  2. Responsive DesignHälften av alla internetanvändare har nu åtkomst till webben på en mobil enhet och shoppare älskar att använda sina surfplattor! Ett lyhört tema innebär att din webbplats kommer att anpassas till en smartphone, en surfplatta eller ett skrivbord direkt.
  3. Stil, enkelhet och enkel navigering. Ditt tema bör passa din varumärkesstil och dina produkter. Men se till att det är enkelt och enkelt att navigera. Tänk på om ditt tema skapar en trevlig användarupplevelse.

Nu vet du vad du ska leta efter, här är tio av mina favoriter som kombinerar alla tre väsentliga egenskaper.

1. Divi 2.0

Bästa egenskapen: Dra och släpp anpassning

Divi 2.0

Divi skiljer sig från de flesta WordPress-teman. Det kommer inte bara med en stil eller layout. Med det här temat kan du skapa nästan vilken design du vill ha.

Jag har sett vissa användare säga att det är som att använda lego! Vilket är en lysande apt beskrivning av temat. Du bygger helt enkelt din önskade layout med block och rutnät. Det integreras sömlöst med WooCommerce och du kan skapa en fantastisk butiksfront på några minuter.

> Skaffa Divi-temat nu.

2. Shopsy

Bästa egenskapen: Rutnätslayout

Shopsy

Shopsy är roligt och lekfullt, vilket gör det till den perfekta platsen för föräldrar som vill starta en barnbutik eller kanske en rad knäppa handgjorda produkter.

Det efterliknar Pinterest-rasternätet för Pinterest-stil, så att du kan visa upp många objekt på en gång. Det bästa av allt är att skaparna har gjort det kompatibelt med animationer, så din webbplats kommer att leva upp!

> Få Shopsy-temat nu.

3. Zerif Lite

Bästa egenskapen: Det är gratis!

Zerif Lite

Jag råder i allmänhet människor att investera lite pengar i sitt WordPress-tema. Premiumtema kostar sällan mer än $ 50 och det gör en stor skillnad för professionaliteten på din webbplats.

Men med Serif Lite hittade jag ett gratis tema som jag gärna rekommenderar. Det är en design på en sida, vilket gör den perfekt för enkla butiksfronter. Det är lätt att använda och ser vackert ut. Om du är ny inom WordPress är det här ett bra ställe att börja. Om du gillar gratisversionen kan du uppgradera temat och låsa upp lite extra kraft.

> Skaffa Zerif Lite-tema här.

4. Butiksinnehavare

Bästa egenskapen: Fantastisk bild

Butiksinnehavare

Med ett namn som “butiksinnehavare” vet du att detta tema är designat för bara ett syfte: att hjälpa dig att sälja produkter. Butiksinnehavare är så enkel att använda, du behöver inte veta någon kod. Du skulle antagligen inte vilja ändra för mycket ändå, eftersom den förbyggda layouten ser väldigt professionell ut.

Detta tema handlar om att fånga uppmärksamhet med stora bilder. Det är ett av mina favorit teman där för modebutiker.

> Skaffa butiksinnehavarens tema nu.

5. Stor punkt

Bästa egenskapen: Stort huvudrubrik

Big Point

En av de största trenderna inom webbdesign för närvarande är användningen av enorma rubriker med oemotståndlig fotografering. Med Big Point-temat kan du skapa en webbplats som är trendig.

Det kommer också med en revolutionerande skjutreglage som innebär att dina vackra rubrikbilder kommer att växla automatiskt. Det kommer att imponera på dina kunder! Detta är ett annat drag-and-drop-tema, så du behöver inte någon teknisk kunskap för att det ska se bra ut. Det fungerar perfekt med WooCommerce och det ser särskilt smart ut på en surfplatta.

> Skaffa temaet Big Point nu.

6. Avada

Bästa egenskapen: Mest säljande tema genom tiderna

Avada

Avada är ganska lik Divi-temat. Den använde samma skräddarsydda “lego” -stil som skapar en webbplats med nästan vilken stil du kan tänka på.

Det är förmodligen det mest mångsidiga och flexibla temat där ute. Så om du vill experimentera och hitta den perfekta layouten kan du prova Avada. Det har kallats “Den schweiziska armékniven i WordPress-teman” eftersom du kan göra vad du vill med det.

> Skaffa Avada-temat nu.

7. Vigo

Bästa egenskapen: Snygg för modesäljare

Vigo

Vigo är kanske det mest eleganta temat här. Den har en ren, vit design med massor av utrymme. Det gör att dina produkter kan ta centrum och sälja sig själva. Vigo ser ut som en professionell modesida; allt du behöver göra är att lägga till produkterna.

Men det är inte bara ett vackert ansikte. Det ger kunderna enkel, enkel navigering. Dessutom är det ett par år gammalt vilket innebär att dess skapare har strykit ut alla problem och rensat upp koden. Det gör det till ett av de snabbaste laddningsteman på marknaden.

> Skaffa Vigo-temat nu.

8. Shopster

Bästa egenskapen: Retina aktiverad

Shopster

Om du driver en webbutik bör dina bilder göra allt hårt arbete för dig. Stora fotografier säljer produkter. Så du behöver ett tema som visar dina bilder på sitt bästa. Shopster är näthinneaktiverad, så alla som tittar på näthinneskärmen kommer att se dina produkter i all sin härlighet.

De ger dig också ett stort utrymme för glidande rubriker att arbeta med. Om du vill fånga kundens uppmärksamhet med allvarliga HD-bilder är detta temat för dig.

Som med alla teman här är Shopster alla inställd för att arbeta med WooCommerce och integreras sömlöst. Det finns inget hårt arbete alls!

> Skaffa Shopster-tema nu.

9. Herr skräddare

Bästa biten: Parallax-rullning

Herr skräddare

Parallax-rullning är en av de coolaste sakerna i webbdesign just nu. Du kanske har sett några webbplatser som redan använder det. När du bläddrar ner på en parallaxsida rör sig innehållet i olika hastigheter och verkar interagera med varandra. Du kanske tror att du behöver ett datorgeni för att skapa denna effekt för dig. Men med detta tema kommer allt som standard.

Det är ett ganska maskulint tema, bra för en korts modebutik. Detta är en annan dra-och-släpp-webbplats, så att skapa layout är också mycket enkelt.

> Skaffa Mr Tailor Theme nu.

10. Cypress

Bästa egenskapen: Tillverkad speciellt för WooCommerce

Cypress

Detta tema är utformat specifikt kring WooCommerce verktygssats. Det betyder att du kan vara säker på att det görs med online-butiksägare i åtanke. De har optimerat hela temat för e-handel och skräddarsyr alla aspekter för att öka försäljningen på din webbplats.

En av mina favorit saker med detta tema är alternativet videobakgrunder. Det gör att det ser ut som om din hemsida har en rörlig bild. Perfekt för att visa upp dina produkter med stil!

> Skaffa Cypress-temat nu.

Jag skulle gärna höra från alla dina WordPress-butiksägare där ute. Vilka teman använder du och vilka är din favorit?

Kolla nu de 9 bästa Managed WordPress Hosting. Dessa tjänster kommer definitivt att ge ditt WordPress resultat till en ny topp.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me