A WordPress gyakran választott platformja sok olyan vállalkozás számára, akik el akarják kezdeni építeni saját online áruházukat. Ennek egy része a WordPress által kínált kiterjedt pluginek miatt.

Akár felismeri, akár nem, a WordPress webhelyének megfelelő e-kereskedelem beépülő moduljának kiválasztása alapvető fontosságú vállalkozása számára, ha több lehetőséget szeretne létrehozni a növekedéshez és a profithoz.

A WordPress-ben jelenleg elérhető több ezer bővítmény közül 20-ra szűkítettük le az e-kereskedelem webhelyének kötelező WordPress-bővítményt.!

Azok a szolgáltatások, amelyeket meg kell keresnie a WordPress beépülő modulban

Az e-kereskedelem beépülő moduljának gyors keresése a WordPress segítségével több száz eredményt hoz nettóvá. A kezdőknek és az új webhelytulajdonosoknak kicsit nehéz lehet megpróbálni megtalálni a webhelyéhez tökéletes bővítményt.

Itt van a helyzet, nincs olyan tökéletes plugin, mert egyeseknek rendelkezhetnek olyan alapvető funkciókkal, amelyeket megkívánhatnak, másoknak pedig nem.

Például, ha webhelye elsősorban digitális termékeket árusít, például zenét, podcastokat, digitális könyveket stb., Akkor szüksége lehet egy e-kereskedelem bővítményre, amely a digitális termékek eladására szakosodott. Ezzel szemben, ha fizikai termékeket árusít, akkor szüksége van egy e-kereskedelem bővítményre, amely olyan szolgáltatásokat tartalmaz, mint például a szállítás és a készletkezelés.

További olyan tényezőket kell figyelembe vennie, amelyek alapértelmezés szerint támogatják a fizetési átjárókat és a további lehetőségek hozzáadását. Azt is ellenőriznie kell, hogy az e-kereskedelem beépülő modulja tartalmaz-e WordPress témákat, amelyek kompatibilisek egymással.

Alapvetően tudnia kell, hogy az online üzleti tevékenysége miként fókuszál annak érdekében, hogy megismerje, milyen szolgáltatásokra és beépülő modulokra van szükség..

Az e-kereskedelmi webhely működtetésének követelményei

Nem titok, hogy az e-kereskedelemmel foglalkozó webhely általában erőforrás-éhes. Emiatt fontos, hogy a legjobb WordPress tárhelyet választja, amely megfelel a költségvetésének.

Azok, akik megfizethető lehetőséget keresnek, elindíthatnak olyan webhelyeket, mint például az Inmotion Hosting vagy a SiteGround. Különösen a SiteGround kínál olyan e-kereskedelmi webhelyekre optimalizált terveket, amelyek olyan funkciókkal rendelkeznek, mint az SSL tanúsítványok a biztonságos fizetéshez, dedikált IP és dedikált támogatási vonal..

Ha rendelkezik költségvetéssel, és a legjobb teljesítményt szeretné elérni, keresse meg Kinsta oldalán, aki a WordPress e-kereskedelem webhelyére szakosodott..

Továbbá, ha még nem tette meg, el kell döntenie az e-kereskedelem webhelyének domain névéről. Ha segítségre van szüksége, használhat domain névgenerátort néhány ötletehez.

Miután rendezte webhelyét, itt az ideje, hogy megnézze a WordPress bővítményt, amelyre szükség van az e-kereskedelem vállalkozásához.!

20 Must-Have WordPress plugin

1. WooCommerce

WooCommerce

Valószínűleg a legnépszerűbb WordPress e-kereskedelem-bővítmény, a WooCommerce egy nagyszerű bővítmény a digitális kirakat létrehozásához a WordPress-től..

Mióta az Automattic (a WordPress.com blogtár mögött álló csapat) 2015-ben megszerezte őket, a WooCommerce újabb témákat és funkciókat adott hozzá, amelyeket az e-kereskedelem WordPress webhelyére optimalizáltak..

2. WPForms

WPForms

Fontos, hogy minden vállalkozástulajdonosnak módja legyen az ügyfeleknek kapcsolatba lépni velük, ha bármilyen visszajelzéseik vagy kérdéseik vannak. A WPForms egy plugin, amely lehetővé teszi a kapcsolatfelvételi űrlap gyors beállítását a WordPressen kezdőbarát felülettel.

A húzás segítségével & csepp funkcióval, néhány egyszerű kattintással könnyen létrehozhat kapcsolati űrlapokat, megrendelőlapokat, fizetési űrlapokat, e-mail előfizetési űrlapokat és még sok minden mást..

Azok számára, akik fejlettebb opciókat és funkcionalitást szeretnének, regisztrálhatnak a Pro verzióra, amely több testreszabhatósági beállítással és funkcióval rendelkezik.

3. OptinMonster

OptinMonster

Az népszerű konverziós ráta optimalizáló szoftver, az OptinMonster segít átalakítani az elhagyó webhely látogatóit azáltal, hogy arra kéri őket, hogy e-mail feliratkozók legyenek. Ez egy nagyszerű bővítmény, ha fel szeretné állítani az e-mail előfizetési listáját, és növelni kívánja hűséges ügyfelei körét..

4. Veeqo

Veeqo

A Veeqo az egyik legjobb lehetőség a WooCommerce készletgazdálkodási igényeinek a gondozására. A szoftver egy mindent egybeeső e-kereskedelmi megoldás, amely lehetővé teszi a WooCommerce üzlet (ek), valamint más csatornák, például az eBay, az Amazon és az Etsy, egyetlen platformon történő kezelését..

A Veeqo használatával kezelheti a megrendeléseket, valós időben szinkronizálhatja a készleteket, szerkesztheti a terméklistákat, vásárolhat szállítóktól, kezelheti a szedést, csomagolást és szállítást, és még sok minden mást.

A szoftver segít a kiskereskedőknek elkerülni a raktárkészleteket és a túlzott eladásokat, így ésszerűbb és hatékonyabb üzletet teremt.

5. Envira Galéria

Envira Galéria

Az online áruházak számára a galéria megléte nagyon fontos, hogy termékeit megmutassák ügyfeleiknek. Noha a WordPress lehetővé teszi egy képgaléria létrehozását plugin nélkül, ez még mindig meglehetősen alapvető.

Az Envira Galéria segítségével könnyen reagáló és gyönyörű galériát hozhat létre a WordPress alkalmazásban. A beépülő modul segítségével több galériát állíthat be, albumokat hozhat létre, képeket nyithat meg a könnyűdobozok felbukkanó ablakaiban és még sok minden mást.

6. Élesztő SEO

Yoast SEO

A Yoast korábban WordPress SEO néven ismert Yoast SEO egy népszerű WordPress plugin, amely optimalizálja webhelyét a keresőmotorok számára, és javítja webhelye láthatóságát a legfontosabb közönség számára..

A plugin a metacímkék hozzáadása mellett rengeteg funkcióval rendelkezik, hogy javítsa webhelye SEO rangsorolását. Ha nem ismeri a SEO kifejezéseket, akkor eltarthat egy ideig a megszokás. Szerencsére a felületük nagyon felhasználóbarát és könnyen használható.

7. BackupBuddy

BackupBuddy

A biztonság rendkívül fontos minden vállalkozás számára, kétszer annyira az e-kereskedelem számára is. A biztonság egy megbízható formája, ha készen áll egy biztonsági másolat készítése arra az esetre, ha az ügyfelek összes adatát elveszíti hardverhiba vagy a gazdaszerverek támadása miatt..

A webhelyről biztonsági másolat készítésének kell az első dolgot tennie, és javasoljuk a BackupBuddy használatát, mivel ezek nemcsak megbízhatóak, hanem egyszerűen beállíthatók és visszaállíthatják a WordPress webhelyet is..

Még jobb, ha a biztonsági mentést az extra réteg védelmére tárolja a külső felhőalapú tárolóban. A BackupBuddy lehetővé teszi a dolgok egyszerű beállítását.

8. Ecwid

Ecwid

Online áruházban történő vásárlás esetén a professzionális és egyszerű pénztár oldal biztosan javítja esélyeit.

Az Ecwid WordPress bővítmény meglehetősen egyszerű pénztár oldalakat hoz létre, amelyek tartalmazzák az e-kereskedelemhez szükséges webhelyhez szükséges összes funkciót. Támogatják továbbá több mint 40 nemzetközi fizetési átjáró lehetőséget, valós idejű szállítási integrációt és 45 nyelvet.

9. MemberPress

MemberPress

A MemberPress segítségével tagsági lehetőséget hozhat létre e-kereskedelmi webhelyére az elérhető legjobb WordPress tagsági bővítmény segítségével..

Külön előfizetéseket és exkluzív tartalmat hoz létre a tagjai számára, hogy más felhasználókat felhívja a feliratkozásra. Nagyon fontos a MemberPress számára, hogy kompatibilisek mindenféle fizetési átjáróval és olyan online áruház-bővítményekkel, mint a WooCommerce.

10. JigoShop

JigoShop

Szeretné elindítani online üzletét, és azonnali megoldásra van szüksége? A JigoShop WordPress bővítmény lehetővé teszi ezt, mivel rendelkeznek az összes szükséges opcióval, amelyekre szükség van egy teljes funkcionalitású e-kereskedelemről szóló webhely létrehozásához..

A PayPal segítségével fizetéseket vehet fel, feltöltheti az összes terméket, használhatja a Skrill / Moneybookers szoftvert anélkül, hogy bármilyen külső vagy kiegészítő eszközt kellene telepítenie. Prémium bővítményeket is kínálnak, amelyeket felhasználhat a WordPress webhelyén.

11. WP e-kereskedelem

WP e-kereskedelem

A WP e-kereskedelem kiváló megoldás azoknak a vállalkozásoknak, akiknek egyszerű, mégis átfogó e-kereskedelem-bővítményre van szükségük a WordPress-en. E beépülő modul segítségével a nulláról létrehozhatja online áruházát digitális vagy fizikai termékek, szolgáltatások értékesítéséhez, vagy akár tagsági webhely létrehozásához..

A plugin tetszés szerint testreszabható a CSS és a HTML segítségével. A megrendelések és a katalógusok kezelése a nagy teljesítményű beépített eszközökkel történhet.

12. Könnyű digitális letöltések

Könnyű digitális letöltések

Ha kizárólag a digitális termékek eladására koncentrál, akkor az Easy Digital Downloads egy nagyszerű bővítmény, amely jól működik a WordPress eCommerce webhelyekkel.

Ez egy könnyen használható bővítmény, amely rengeteg kiterjesztéssel rendelkezik a különféle fizetési átjárókhoz, platformokhoz és szolgáltatásokhoz. Bár az WordPress témákkal dolgoznak, az Easy Digital Downloadnek vannak saját gyönyörű témái is, amelyeket kifejezetten a plugin számára készítettek.

13. Shopify Connect a WooCommerce számára

Shopify Connect a WooCommerce számára

Az egyik leggyorsabban növekvő e-kereskedelmi platform, a Shopify nem csupán egy platform, hanem egy sokoldalú megoldás, amely gondtalan és könnyen használható.

A Shopify Connect for WooCommerce segítségével most már összekapcsolhatja a Shopify és a WooCommerce rendszereket. A WordPress előnyei, például rugalmassága és testreszabhatósága lesz. Ugyanakkor közvetlenül eladhat olyan közösségi média platformon, mint a Facebook és a Pinterest, a Shopify kapcsolatokkal.

14. LearnDash

LearnDash

A LearnDash egy nagyszerű LMS (Learning Management System) beépülő modul, amellyel digitális tanfolyamokat hozhat létre és értékesíthet a WordPress webhelyén. Nagyon jó azok számára, akik oktató webhelyet akarnak indítani, vagy speciális témákat tanítani, például digitális marketing vagy közösségi média technikák.

Könnyen és gyorsan elkészítheti órákat, vetélkedőket, feladatokat és még sok másat az online tanfolyamok felépítéséhez a felhasználóbarát drag and drop tanfolyam-készítő segítségével.

15. Gyors és egyszerű GYIK

Gyors és egyszerű GYIK

Néhány e-kereskedelemmel foglalkozó webhelynél akkor hasznos, ha új termék vagy szolgáltatás elindításakor a GYIK részre van szükség, ha az ügyfelek nem ismerik maga a terméket.

A Gyors és Egyszerű GYIK a neve elé áll, mivel viszonylag gyors és egyszerű módon hagyja hozzá a GYIK oldalakat. A GYIK szakasz hozzáadása hozzájárul az ügyfélszolgálat terheinek csökkentéséhez és a konverzió javításához, tehát feltétlenül jó plugin.

16. Állandó kapcsolat

Állandó kapcsolat

Egy másik nagyszerű e-kereskedelem beépülő modul az e-mail lista elkészítéséhez és az e-mailek küldéséhez az előfizetők számára a WordPress állandó kapcsolat beépülő modulja..

Mint az egyik legkevésbé barátságos platform, amelyet gyorsan használhat, gyorsan és egyszerűen beállíthatja az e-mail marketingjét. Plusz, a beépített eszközökkel, amelyek feliratkozási űrlapokat hoznak létre, és az a képesség, hogy együtt tudjon dolgozni olyan vezető generációs eszközökkel, mint például az OptinMonster, ez egy feltétlenül egy plugin, amelyre szüksége van.

17. MonsterInsights

MonsterInsights

Az elemzés nyomon követése nagyszerű módja annak, hogy megértsük, mi működik a közönség számára. A MonsterInsights lehetővé teszi a kapcsolatfelvételt a Google Analytics szolgáltatással, így többet megtudhat a látogatókról azáltal, hogy nyomon követi, ahonnan jöttek, és mit csinálnak az Ön webhelyén..

Míg a plugin szabadon használható, fejlett funkciói megkövetelik a Pro verzió megvásárlását, amely további betekintést és lehetőségeket biztosít az adatok testreszabásához..

18. CSS Hero

CSS Hero

A WordPress témái a CSS-re támaszkodnak webhelyének megjelenésében. A téma megváltoztatásához vagy testreszabásához a CSS-ben ezt meg kell tudnia csinálni. És ennek tanulása időigényes lehet.

A CSS Hero segítségével testreszabhatja a WordPress témát anélkül, hogy egyetlen kódkódot kellene írni. Csak annyit kell tennie, hogy telepíti a WordPress plugin-t, és azonnal megkezdheti a témák testreszabását.

Vagy ha ez túl sokat jelent neked, akkor mindig prémium WordPress témákat vehet igénybe.

19. MaxCDN

A CDN (Content Distribution Network) segíti a képek és egyéb statikus tartalmak gyorsabb betöltését a webhelyén a felhasználók számára. Az e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyeknél a felhasználói élmény szempontjából elengedhetetlen az oldalak gyors betöltése.

A megbízható CDN beépülő modul, a MaxCDN egyszerűen működik és integrálódik a WordPress-rel, hogy még gyorsabban töltse be webhelyét anélkül, hogy új tárhelyszolgáltatóhoz kellene költöznie. Ráadásul rendkívül egyszerű a telepítés és az indulás!

20. SEMRush

Az e-kereskedelem piacán mindig jó ötlet nyomon követni a versenytársak teljesítményét. A SEMRush segítségével ellenőrizheti a versenytársak rangsorolását, fizetett kulcsszavaikat és természetes forgalmát.

Ezeknek az információknak a felhasználásával hatékonyan felépítheti és optimalizálhatja saját tartalmát és marketingstratégiáját, hogy a versenyt megelőzze.

21. Termék visszaszámlálás WordPress beépülő modul

Termék visszaszámlálás

Az értékesítés fellendítésének nagyszerű módja az, ha korlátozott ideig eladja termékeit. Termék visszaszámlálás A WordPress beépülő modul segítségével egyszerűen létrehozhat termék visszaszámlálási lehetőséget az online áruházban, és ösztönözheti az ügyfeleket, hogy ragadják meg ezeket az ügyleteket, mielőtt azok eltűnnek..

Ez egy egyszerű és hatékony eszköz, amelyet felhasználhat az e-kereskedelem webhelyén az eladások növelésére. Ráadásul nagyszerűen működik a WooCommerce-lal.

Tekerje fel

Szóval megvan ez a 21 WordPress plugin, amelyre szükség van egy e-kereskedelmi webhelyhez. Van más beépülő modulja, amelyet Ön szerint bele kellene foglalnia? Tudassa velünk.

Van webhelye, de segítségre van szüksége az online jelenlét felépítésében? Ezután nézd meg a fantasztikus útmutatónkat, amely az online jelenlétre épít!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me