A WordPress az internet 24% -át birtokolja.

Ez több mint 75 millió webhely.

Ha elolvasta az online bolt létrehozására vonatkozó útmutatásaimat, akkor tudni fogja, hogy ezt már nagyon ajánlom. Ez a legjobb hely az új online vásárlási birodalom elindításához.

Várjon, mi is pontosan a WordPress?

Wordpress

Ha még nem ismeri a játékot, a WordPress egy olyan platform, amely lehetővé teszi saját webhelyének felépítését. Kiválasztja a mintát, az elrendezést és a címet. Minden számítógépes csalást elvégeznek. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb mód a saját webhely létrehozására.

Mielőtt folytatnánk, érdemes megjegyezni, hogy a WordPress.ORG-ről beszélek, nem pedig a WordPress.COM-ról. Van különbség. A WordPress.COM webhelyen korlátozott az ellenőrzési szintje, és millióival másokkal osztja meg a gazdagépet. A WordPress.ORG webhelyen letöltheti a szoftvert, és saját maga is üzemeltetheti azt. Ez egy kicsit több munka, de sokkal több ellenőrzést és kreativitást kap. Ha online áruházat épít, a WordPress.ORG-ben kell lennie.

Oké, miért szeretik az online bolttulajdonosok??

1. ok. Ez ingyenes

Nem vitatkozhat a WordPress árcímkéjével. A szoftver letöltése és az indulás nem kerül költségekbe. Észre fogja venni, hogy más online bolt lehetőségek általában indulási költségekkel járnak.

A fő versenytárs, a Shopify például egy állandó 29 dolláros havi díjat indít, és drágább lesz, ahogy növekszik. Más platformok, például az Etsy és az eBay, értékesítési bevételeik egészséges részét teszik ki.

A WordPress segítségével beállíthatja az üzletet és eladhatja első termékét anélkül, hogy egy fillért fizetne a gazdanek. Ezek lehetővé teszik, hogy nagyobb profitot tartson fenn, mint bármely más online szolgáltatás.

Ha új üzlettulajdonos vagy, minden fillér számít.

2. ok. Nagyon könnyű beállítani

A WordPress híres „ötperces telepítéssel” büszkélkedhet. Ez nem túlzás. A részletes útmutató végigvezeti Önt könnyedén, és néhány perc alatt online webhelyed lesz.

Az egyetlen trükkös rész a webtárhely beállítása. A WordPress.org használatához a legjobb blogtárhelyre van szüksége. Ez a telek teszi lehetővé a weboldal felépítését.

Szerencsére a Bitcatcha-nál minden webgazda választ megkapunk! Az ajánlott internetes házigazdák teljes listáját megtaláljuk, így megtalálja az Ön számára legmegfelelőbbet. Még interjúkat készítettünk a felhasználókkal és megkérdeztük őket, hogy mennyire teljesítenek a webgazda.

3. ok. Nem kell kreatív webes tervezőnek vagy kódoló zsenének lennie

Nagyon sok ember kerülje el saját webhelyének felépítését, mert nem tudják, hogyan kell kódot írni.

A WordPress szépsége az, hogy nem kell ismernie a HTML egyetlen sorát (bár ez kissé segíthet). Ez tökéletes az online üzlettulajdonosok számára, akik csak a termékük eladására koncentrálnak!

Több ezer ingyenes téma – vagy dizájn – közül választhat. A téma egy webhely sablonja, amelyet módosíthat és módosíthat. Legtöbbjük ingyenes; egyszerűen rákattint a kedvencére, és figyeli, hogy webhelye átalakul-e a kívánt formává.

Személy szerint azt javaslom, hogy fizessen egy kis pénzt egy egyedi és jobb minőségű témaért. Ha gyors választ keres, próbálja ki az Avada témát. Ez a legnépszerűbb téma, és azonnal professzionális hangulatot kölcsönöz webhelyének.

Adava

Azt is ellenőriznie kell, hogy a téma kompatibilis-e a WooCommerce-lal. (A WooCommerce az az eszközkészlet, amelyre a webhelyen a vásárlási mechanizmus vezérléséhez szükséged lesz). A Divihez hasonló téma ideális.

4. ok. Mobilbarát

Lehet, hogy nem tudja ezt, de az internet-hozzáférés több mint fele mobil eszközön zajlik. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb potenciális vásárló egyidejűleg okostelefont vagy táblagépet használ.

Ha ez nem elég meglepő, itt van még néhány mobil bevásárló statisztika:

  • A mobil internet-hozzáférés meghaladta az asztali és laptop hozzáférést.
  • A mobil vásárlás virágzik, és 2019-ben 8% -ról 15% -ra ugrott fel.
  • Az e-kereskedelem 72% -ára 2021-ig egy mobil eszközön kerül sor.

(a Selz.com statisztikája)

De hogyan hozhatok létre egy mobil weboldalt??

Nem, a WordPress az Ön számára csinálja! Ne felejtse el kiválasztani a érzékeny téma amikor webhelyét tervezi. A „reagáló” azt jelenti, hogy webhelye alkalmazkodni fog attól függően, hogy melyik eszköz csatlakozik hozzá. Ha az ügyfél iPhone-on van, akkor az online üzlet megfelel az iPhone képernyőjének. Ha táblagép vagy asztali számítógép lesz, akkor rápattan a nagyobb képernyőre. A korábban ajánlott Avada-téma teljes mértékben reagál.

Az adaptív WordPress téma kiválasztása azt jelenti, hogy nem kell aggódnia azért, ahonnan az ügyfelek származnak. Csak nagyszerű termékeket kell készítenie.

5. ok. Több ezer beépülő modul lehetővé teszi, hogy csak bármit elvégezzen

A „beépülő modulok” olyan egyszerű szoftvercsomagok, amelyek bekapcsolódnak az Ön webhelyére új funkciók és funkciók hozzáadása érdekében. Ha van ötlete webhelyedhez, szinte mindig van egy plugin, amely segít nekik.

Szeretne e-mail címeket gyűjteni regisztrációs űrlap segítségével? Könnyű, a MailChimp plugin gondoskodik erről.

Szeretné automatikusan kiszámítani az ügyfelek szállítási és adózási költségeit? Könnyű, ehhez van egy WooCommerce kiegészítő.

Szeretne a közösségi média megosztási gombjait a webhelyén? Ezt egy társadalmi plugin is megteszi. Egyszerűen töltse fel a WordPress rendszergazda oldalát, és lépjen a „plugins” fülre. Keresse meg a kívánt anyagot, és egyetlen kattintással letöltheti azt. Ehhez sincs semmiféle műszaki know-how-ra. Az összes testreszabási lehetőség egyszerű és érthető.

Wordpress plugins

[Maradjon velünk, mert a jövő héten mélyebbre megyünk a pluginok világába, hogy megmutassuk az online boltok legjobb lehetőségeit.]

Élő! A WooCommerce kezdő útmutatója & A 8 alapvető kiterjesztés

6. ok. Biztonságos

Tudta, hogy a vásárlók 51% -a elhagyja az online kosarat, mert nem érzi magát kényelmesen a hitelkártya-adatok megadásakor? Az online csalás nagyon valódi aggodalomra ad okot. És ha online áruházat működtet, akkor hihetetlenül kényes információkat kezel.

Szüksége van egy olyan platformon, amelyben megbízhat. És hogy ügyfelei bíznak benne. A WordPress óriási infrastruktúrájának köszönhetően szorosan védett a hackerek ellen. Erős biztonsági rendszer nélkül nem kap 75 millió webhelyet hatalomra! Bízhat a WordPress-ben, és így az ügyfelek is.

Az online üzlet létrehozása még soha nem volt ilyen egyszerű, biztonságos (és ingyenes!)

A következő hetekben feltárjuk azokat az alapvető témákat és pluginokat, amelyek az online áruházat pénzkezelőgévé változtatják, tehát maradjon velünk.

Élő! A WooCommerce kezdő útmutatója & A 8 alapvető kiterjesztés

P.s. Szeretném hallani minden olyan üzlettulajdonost, aki jelenleg használja a WordPress-t. Van pozitív (vagy negatív) tapasztalata a platformon? Kérjük, ossza meg gondolatait vagy kérdéseit a megjegyzés szakaszban.

Most pedig nézd meg, hogy a legfontosabb WordPress online áruházak miért használják a kezelt WordPress tárhelyi platformat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me