7 kutatással bevált tipp a webhely hitelességének fokozására

Sok vállalkozás lelkesen megszállottja olyan dolgoknak, mint például a forgalom generálása, a konverziók fellendítése vagy a webhely vonzó megjelenése, ám nagyon kevesen gondolják webhelyük hitelességét..


A weboldal hitelessége is számít? Nyilvánvaló, hogy igen. A kutatások azt mutatják, hogy a fogyasztók 34% -a egy áruház jó hírű márkanevét említi a márkavásárlás fő okaként. Olyan tanulmányokat is közzétettek, amelyek összefüggést mutatnak a márka hitelessége és a fogyasztók márkától való vásárlási döntése között. Röviden: minél megbízhatóbb a márka, annál több eladást generál.

A rendelkezésre álló kutatásokra és pszichológiai tanulmányokra támaszkodva ez a cikk 7 bevált tippet oszt meg, amelyek felhasználásával javíthatja a webhely hitelességét:

1. Engedélyezze az SSL-t a webhelyén

A rendelkezésre álló adatok szerint a webhelyek 78,9% -ának nincs SSL-tanúsítványa vagy érvénytelen SSL-tanúsítványa. Ez nagyon érdekes, különösen figyelembe véve azt a tényt, hogy az SSL tanúsítvány nemcsak az értékesítést és a forgalmat fogja növelni, hanem növeli a hitelességét is.

A kutatások kimutatták, hogy az SSL engedélyezése a webhelyén – ha a „HTTPS” a webhely címe előtt van, és ha a látogatók böngészői zöld lakatot mutatnak számukra, amikor ellátogatnak a webhelyére, akár 87% -kal is növelheti a konverziót..

Íme néhány érdekes példa a vállalatokra, amelyek az SSL engedélyezésével növelhették hitelességüket és javíthatták az átalakításokat:

 • A PaperCheck regisztrációinak 87% -os növekedése tapasztalható az SSL engedélyezése után a webhelyen.
 • A Központi Foglalási Szolgáltatás (CRS) az SSL engedélyezésével 30% -kal növekedett az értékesítésben.
 • A Dwell.co.ht az SSL engedélyezésével 13,8% -kal, a havi eladások pedig több mint 35 000 dollárral növelte a konverziót. Számukra ez 48 000% -os ROI volt az SSL-tanúsítványba történő befektetésük miatt
 • A Fitness Footwear, Ltd. az SSL engedélyezése után 13,3% -kal esett vissza a kosárból, és 16,9% -kal növekedett az értékesítés..

Amint a fenti példákból kitűnik, az SSL engedélyezése mindig eladásokká alakul; Amikor az emberek látják a lakatot és a zöld sávot, biztonságosabbnak érzik magukat, amikor a webhelyén tranzakciókat hajtanak végre, és természetesen jobban bíznak benne. A hitelesség jobb megértése végül befolyásolja az értékesítést.

2. Használja ki a Biztonsági Biztonsági Pecséteket

Nagyon kevés vállalkozás rendelkezik biztonsági bizalmi pecséttel webhelyén, és ennek következménye az, hogy sok értékesítést veszítenek. A kutatások azt mutatják, hogy az emberek óriási 48% -a nem fogja teljes mértékben megbízni egy olyan webhelyen, amely nem használja a biztonsági bizalom pecsétjét. Valójában kiderült, hogy az emberek bíznak egy olyan webhelyen, amelynek bizalmi pecséte van egy olyan webhely felett, amelyet a múltban egy barát, kolléga vagy családtag használt.

Ez ésszerű, figyelembe véve azt a tényt, hogy az internetet vírusok fertőzik meg, és nagyon sokat hallunk az új csapásokról rendszeresen. A bizalom pecsétje azt mutatja, hogy webhelyét egy harmadik féltől származó biztonsági cég ellenőrizte, hogy webhelye megfelel bizonyos előírásoknak, és hogy a felhasználók biztonságosan végezhetnek tranzakciókat az Ön webhelyén.

Ugyanakkor a legmegbízhatóbb bizalmi pecsétek a Norton (35,6%), a McAfee SECURE (22,9%) és a TRUSTe (13,2%)..

Tőkeáttételi bizalmi pecsétek

3. Stratégiai szempontból tegye a beszámolókat webhelyének kulcsfontosságú helyeire

A kutatások azt mutatják, hogy a beszámolók és a szájról szájra tett ajánlások az összes beszerzési döntés 50% -át befolyásolják, ám a vállalkozásoknak csak egyharmada aktívan keresi az ügyfél-beszámolókat..

Van egy népszerű mondás, hogy semmi nem vonzza a tömeget, mint a tömeg. Senki sem akar magányos farkas lenni. Ez a tény valójában a pszichológiában gyökerezik, és annak az agyunk vezetékezéséhez kapcsolódik. A jelenlegi biológia folyóiratban közzétett tanulmány szerint megfigyelték, hogy agyunk azon területe, amely a jutalomhoz kapcsolódik, aktívabb, amikor mások egyetértenek véleményünkkel. Ennek pszichológiai magyarázata az agyunk tükörneuronjainak tudható be; a tükörneuron egy olyan neuron, amely “egyszerre tüzel, amikor egy állat cselekszik, és amikor az állat ugyanazt a tevékenységet figyeli meg egy másik személy által”. A pszichológusok megfigyelték a tükörneuronok jelenlétét az emberekben is, és megállapítást nyert, hogy pusztán az a cselekedet, hogy másokat látunk, befolyásolhat bennünket, hogy ugyanezt tegyük.

Az olyan híres pszichológiai tanulmányok, mint a Jenness 1932-es megfelelőségi kísérlete, a Sherif 1936-os autokinetikai effektuskísérletei és Asch 1955-ös megfelelőségi kísérletei rámutatnak arra a tényre, hogy még ha az emberek már véleményt tartanak valamiről, valószínűleg más emberek véleményét hallja más nézet vonzódnak a csoport nézete felé. Ez lényegében a tudományos vélemények mögött rejlő tudomány; az a tény, hogy más emberek – mint például a márkájának potenciális felhasználói – bíznak és ajánlják márkádat, ahhoz, hogy az emberek bíztassanak is téged.

4. Bátorítsa és mutassa be a felhasználók által generált tartalmat

Csakúgy, mint a beszámolók, a felhasználó által létrehozott tartalmat is megfigyelték, hogy növeljék a hitelességet, és ennek következtében javítsák az értékesítést.

Íme néhány figyelemre méltó esettanulmány a felhasználó által létrehozott tartalom nagyon sikeres felhasználásáról:

 • 2009-ben a Burberry ruházati márka elindította a The Art of the Trench – weboldalt, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy feltöltsék és kommentálják a Burberry termékeket viselő emberek képeit. Ennek társadalmi bizonyítéka annyira jelentős volt, hogy az értékesítés 50% -kal növekedett az előző év azonos időszakához képest, a webhely elindítását követően..
 • A Coca Cola először 2011-ben indította el a „Megoszt egy kokszot” kampányt Ausztráliában – egy olyan kampány alatt, amely márkázza a koksz palackokat az ügyfelek nevével, majd arra kéri őket, hogy osszák meg képeiket személyre szabott koksz palackjukról a közösségi médiában. Ez rendkívül sikeres volt, és a kampány sikerét látva a Coca Cola kiterjesztette azt az Egyesült Államokba és a világ más részeire. Az eredmények? A Coca Cola-értékesítés 2% -os növekedése az Egyesült Államokban, miután a bevételek több mint egy évtizede csökkentek.
 • A görög Chobani joghurtgyártó társaság 2009-ben kihasználta a felhasználó által létrehozott tartalmat, amikor felszólította a lojális ügyfeleket, hogy nyújtsanak be videókat és képeket, dicsérve a joghurtját. Ezt követően Chobani széles körben népszerűsítette a tartalmat. Az eredmény óriási 225,9% -os bevételnövekedés volt 2009 és 2010 között.

A felhasználó által generált tartalom az üzleti vállalkozás hitelességének növelésének egyik legjobb formája. Nem csak azt mondja az embereknek, hogy sokan mások is használják az Ön termékeit és szolgáltatásait, hanem azt is lehetővé teszi, hogy az Ön termékeit és szolgáltatásait használó személyek saját hangjukon megmondják a világnak, milyen csodálatos vagy.

5. Gyorsítsa fel az utat a jobb hitelességhez

Egyre türelmetlenebbek vagyunk, és sok kutatás igazolja ezt a tényt. A legfigyelemreméltóbb a Microsoft Corporation 2015. évi tanulmánya, amely 2000 embert vizsgált meg, és 112 másik személy elektroencephalogrammával (EEG) végzett agyi aktivitását vizsgálta. Megfigyelték, hogy figyelmünk átfogóan csökkent a 12 másodpercről, amely a 2000-es évben volt, most 8 másodpercre. Ezzel szemben rövidebb figyelmeztetési tartományunk van, mint egy aranyhalnak – amelynek figyelmeztetési tartománya 9 másodperc.

Olyan sok statisztika található a webhelyeken játszott sebességről – mind a forgalom, mind a konverziók generálásakor -, és itt van néhány érdekesebb:

 • A webhely betöltési idejének egy másodperces késése 7% -os veszteséget eredményez az átalakulásban
 • Az oldal betöltéséhez 6 másodpercig 50% -kal csökken a konverzió
 • A lassan betöltő webhelyek évente több mint 500 milliárd dollárt fizetnek az amerikai e-kereskedelem piacának

Mit jelent a sebesség a hitelesség szempontjából??

 • A vásárlók óriási 51% -a elhagyja a vásárlást a webhely lassú sebessége miatt.
 • A vásárlók 88% -a valószínűleg nem tér vissza rossz tapasztalatok után.
 • A vásárlók körülbelül fele kevésbé pozitív képet alkot az érintett társaságról.
 • A vásárlók több mint egyharmada elmondja másoknak kiábrándító tapasztalataikat.

Ez viszont nagy márkás károkat okoz, és súlyosan befolyásolja hitelességét.

Noha látszólag egyszerű, a webhely sebességének növelése az egyik legjobb dolog, amit megtehetsz a webhely és a márka hitelességének fokozása érdekében. Ezért a megoldás az, hogy javítsuk a webhelyünket a jobb teljesítmény érdekében, vagy egy jobb internetes hostot szerezzünk. Javasoljuk az InMotion tárhelyet, itt van miért.

6. Hatósági források jóváhagyása

A kutatások kimutatták, hogy a megfelelés biztosításának egyik legnagyobb módja a hatóság forrásából származó kérés; Valójában megfigyelték, hogy a legtöbb ember akkor is betartja a hatóságok adatait, ha ez halálos károkat okoz másnak. Képzelje el, hogy tanácsot kér orvosától, ügyvédjétől vagy a rendészeti ügynöktől; milyen komolyan fogsz venni a szavaikat valaki máséval összehasonlítva?

Talán a leghíresebb tanulmány a megfelelésről és a hatalomra való engedelmességről a Milgram-kísérlet volt. A kísérletet a Yale University egyetemi pszichológusa, Stanley Milgram végezte azzal a céllal, hogy megfigyelje az emberek reakcióját, amikor egy hatóság felkér valamit. Olyan közönséges embereket vontak be, akiket újsághirdetés útján hívtak fel, hogy hatósági szereplők utasításai alapján elektromos sokkokat végezzenek “hasonlóan” mások számára. Megfigyelték, hogy még azután, hogy az áramütés alá eső emberek már nem reagáltak (annak jelzése, hogy elhaltak vagy halottak lehetnek), a kísérletben részt vevő személyek 65% -ának óriási 65% -a folytatta a sokkot addig, amíg nekik utasítást kaptak. hogy ezt a hatóság alakja tegye meg. Ez azt mutatja, hogy mennyire bízunk benne és hajlandóak vagyunk megtenni valamit, gyakran kérdés nélkül, ha egy hatósági személy kéri.

A befolyásoló hatóság jóváhagyásának hitelességére gyakorolt ​​legfrissebb tapasztalata az „Oprah-effektus”. Alapvetően bármi, amit Oprah támogat, aranyra fordul. A közelmúltban, egyszerűen csak a Weight Watchers márkanév megvásárlásával szinte egy éjszakán keresztül 170% -kal növelte részvényértékét.

Oprah sütőt támogat

Oprah sütőt támogat

Szeretné növelni a webhely hitelességét? Szerezz be egy hivatalos személyt, aki jóváhagyja.

7. Ne szűrje ki a „negatív” szűrőt

A legtöbb weboldal gondos áttekintése felfed néhány negatív vagy akár kissé kellemetlen dolgot, amelyet az emberek a márkáról mondnak – mintha tökéletes. Noha természetes, hogy ki akarjuk emelni a legjobb dologokat, amelyeket az emberek a márkájáról mondnak, a hitelesség szempontjából ez nem feltétlenül a legmegfontosabb. Reevoo kutatásai szerint a rossz vélemények 67% -kal javíthatják a konverziót; a látogatók nagyobb valószínűséggel bíznak a márkájában, ha látják a jó és rossz dolgok kiegyensúlyozott kombinációját, amelyet az emberek mondanak rólad. Azt is megfigyelték, hogy az embereknek mindössze 30% -a gyanítja cenzúrát vagy hamis értékeléseket, amikor csak pozitív dolgokat látnak rólad.

Ne szűrje ki a negatívot

Íme néhány figyelemre méltó példa erre a gyakorlatban:

 • A toszkán bor, amely palackonként 60 dollárt fizet, 5% -os árbevétel-növekedést tapasztalt, miután egy népszerű recenzens aromáját a büdös zoknihoz hasonlította..
 • A remegő súlyzó Shake Weight-ot nemcsak széles körben nevetették a médiában, hanem egy újságnak az a pontja volt, amelyet „minden idők legnevezetesebb fitnesz eszközévé” hívtak. Az eredmény? Több mint 50 millió dollár értékesítés.
 • A marketingszakértők, Jonah Berger, Alan T. Sorenson és Scott J. Rasmussen a New York Times-ban 2001 és 2003 között körülbelül 250 fikciós mű eladási mintáját megfigyelő kísérletben megállapították, hogy a rossz vélemények ismeretlen szerzők könyveinek értékesítését eredményezték az átlagosan 45% -kal növekszik.

Függetlenül attól, hogy más márkákat jóváhagy, vagy a márkádat mások általi jóváhagyással, azáltal, hogy az emberek látni fognak néhány „nem túl pozitív” dolgot, amit rólad mondtak, jó utat tesznek a hitelesség növelésére..

Az e-kereskedelmi webhely tulajdonosának hitelessége rendkívül fontos az eladások növekedése szempontjából. Ez a 7 tipp szépen elvégzi a trükköt. Van valamilyen tanácsadása, amelyet hozzáadhat ehhez a listához?

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map