A webhelye elég gyors? 5 különböző módszer mérésére

Tudja, milyen gyors a webhelye?


Ez egy kérdés, amely hosszú ideje zavart engem.

Utolsó hozzászólásomban elmagyaráztam, hogy a lassú weboldal valóban káros lehet a látogatói számokra és az eladásokra. Megmutattam, hogy az Amazon elveszít egy meglepő 1,6 milliárd dollárt, ha lelassul!

A webhely sebessége nagyon fontos!

A helyzet az, hogy sok weboldal-sebesség-ellenőrző online. De a legtöbbjük csak egy dolgot mond el neked: mennyi időbe telik az egész weboldal betöltése, az elejétől a végéig.

Ami valójában nem ad elegendő betekintést a folyó eseményekbe. Nagyon sok olyan réteg létezik, amelyek befolyásolják a webhely teljes sebességét. Nagyítson rá mindegyikre, és megnézze, mi folyik itt.

Ezt szem előtt tartva összeállítottam a legjobb eszközök listáját a webhely sebességének minden szintjén. De először egy kis háttérolvasás …

A webhelysebesség-tudomány gyors lebontása

Mielőtt beleragadnánk a sebesség ellenőrzéséhez használt eszközökbe, kissé többet kell megértenünk róla.

A weboldal sebessége számos tényezőtől függ. Egyszerűen lebontva, két fő részből áll:

a. A szerver sebessége

Szerver sebessége a motor. Ez a webhely alapja.

A web host teljesítményét és elhelyezkedését határozza meg.

Ahogy vártad, azt akarja, hogy motorja a lehető leggyorsabb legyen. Gondolj rá, mint egy Forma 1-es autó. A karosszéria testreszabható, amennyit csak akar egy F1-es autón. De a motor alapsebessége nélkül elveszíti a versenyt!

Ugyanez van a webhelyeddel.

A központi kiszolgáló sebessége az első dolog a listán.

b. Az összes adat betöltése (képek, webdizájn, kód, plugins, média)

A weboldal sebességének második része minden más. Ez az összes adat, amelyet webhelyének meg kell töltenie és meg kell jelenítenie a látogatókat.

Mint el tudod képzelni, ha webhelye tele van hatalmas képekkel, bonyolult kóddal és bonyolult tervezéssel, sokkal hosszabb időbe telik az összes feltöltése.

Mivel oly sok tényező befolyásolja a webhelyek betöltési sebességét, a legjobb, ha különféle eszközöket használunk a sebesség mérésére.

Például az Ön átlagos websebesség-ellenőrzője azt mondhatja, hogy webhelye három másodperc alatt betöltődik. De ez nem segít a problémák pontos meghatározásában.

Tehát kezdjük meg a motor fordulatszámának ellenőrzésével. A szerver sebessége.

1. Bitcatcha szerver sebesség-ellenőrző

Bitcatcha szerver sebesség-ellenőrző

Az első eszköz a motor fordulatszámának ellenőrzése. Arról gondoskodik, hogy ezek az alapok a lehető legszilárdabbak legyenek.

Bitcatcha szerver sebesség-ellenőrzőnk csak a szerver válaszidejét méri. Világosan megmutatjuk, hogy a motor milyen gyorsan jár.

Ezt úgy csináljuk, hogy a szervert a világ nyolc különböző pontjáról pingoljuk, és megmérjük a válaszidőt. Ezután megmutatjuk egy átlagos bontást.

Szóval, mi a jó eredmény?

Egy gyors és érzékeny kiszolgáló visszatér a B + pontszámhoz a Bitcatcha szerver sebességdiagramján. Bármi alacsonyabb, és feltétlenül van még fejlesztési lehetőség.

A Google szerint a szerver válaszidejét 200ms-ra keresi, ezért törekedjen erre!

Ha szuperszonikus sebességet keres, mindig indítsa el a motort. Kezdje a szerver sebességével.

> Most ellenőrizze a szerver sebességét

2. Google Page Insights

A Google évek óta egyértelművé teszi, hogy a sebesség számít.

„Itt a Google-ban megszállottak vagyunk a sebességgel. A gyorsabb webhelyek boldog felhasználókat teremtenek. ”

A megnövekedett webhely-betöltési sebesség nemcsak javítja a felhasználói élményt, hanem elősegíti a rangsorolását a Google-on.

Szerencsére a Google nem hagy téged sötétben az Ön webhelyének sebessége szempontjából. Készítettek egy ragyogó kis eszközt, az úgynevezett Page Insights-t. Ez méri a weboldal teljes sebességét, de bites méretű részekre osztja.

Csak annyit kell tennie, hogy behelyezi webhelyének címét a címsorba, és hagyja, hogy a gépek működjenek. A Google ezután 100 pontot kap az összes asztali és mobil sebességért.

Emellett teljes lebontást kapnak a webhelyét lassító összes dologról, egy prioritási listával. Íme, ami visszatér, amikor a New York Times webhelyét felteszi a Page Insights oldalra.

Google Page Insights

Mint láthatja, a The New York Times felgyorsíthatja weboldalát azáltal, hogy lehetővé teszi a tömörítést, és a böngésző gyorsítótárazása hatékonyabbá válik. Rengeteg apró kódmódosítás is szükséges.

> Próbálja ki most a Page Insights-t

3. melyikLoadsFaster.com

Gondolkozott már azon azon kívül, hogy webhelye gyorsabb-e, mint a versenytársai?

A WhichLoadsFaster.com egy nagyszerű eszköz, amely két webhelyet egymásba ragad. Ez egy fantasztikus módszer a sebesség mérésére egy riválissal szemben!

Vessen egy pillantást az internet legnagyobb versenytársaira, és nézzük meg, ki nyer.

Apple és Adobe
Nyertes: Adobe

Apple és Adobe

Google vs Bing
Győztes: Bing

Google vs Bing

Facebook vs Twitter
Nyertes: Facebook

Facebook vs Twitter

A Whichloadsfaster.com a saját böngészőjével teszteli a sebességeket, tehát az eredmények hibázási hibát mutatnak. Minden böngésző helye és sebessége eltérő. A legjobb, ha ezt nem veszem túl komolyan. Ez egy szórakoztató jelzés arról, hogy a webhely milyen gyorsan hasonlít másokhoz.

> Próbálja ki a WhichLoadsFaster.com oldalt

4. Terhelési hatás

Minden, amit eddig megmutattam, a webhely válaszát a jelenlegi szintjén méri.

De mi van, ha hirtelen árvíz érkezik? Mi lenne, ha egyszerre 100 000 ember leszállna az Ön webhelyére? Ha nagy hirdetési kampányt indít, vagy elindít egy terméket, ez megtörténhet. És fel kell készülnie erre!

Amikor sok ember egyszerre látogat el az Ön webhelyére, az elkerülhetetlenül lelassul.

A Load Impact több ezer embert szimulál a webhelyére hozzáférő felhasználók számára, majd teszteli a válaszát. Milyen gyorsan reagálna webhelye egy forgalmi árvíz súlya alatt?

A szoftver utánozza a valódi forgalmat 10 különböző helyről, különböző mobilhálózatról és böngészőből származó ping-ek küldésével. Ha elkezdi látni, hogy nagyobb forgalom tapasztalható a webhelyén, akkor ideje a Load Impact használatával megnézni, hogy a jelenlegi beállítás képes-e kezelni.

> Próbálja ki most a Load Impact alkalmazást

5. Pingdom

A Pingdom sokoldalú tech megoldás a fejlesztők számára, de van egy ügyes eszköze a weboldal sebessége szempontjából. Ez lebontja a betöltési időt a webhely minden elemének megfelelően. Pontosan megmutatja, hogy mely képek, kód vagy javascript lassítanak le.

Megjelöli a problémákat azáltal, hogy kiemeli azokat a weboldal elemeket, amelyek töltése a leghosszabb ideig tart.

Ez azt jelenti, hogy gyorsan és egyszerűen megtalálhatja az elkövetőket, és lecsökkentheti őket webhelyén. Így néz ki a Facebook bontása:

Pingdom

> Próbálja ki most a Pingdom-ot

A legkedvezőbb webhelytulajdonosok ezen eszközök kombinációját használják együtt. Mivel a weboldal sebessége sok különböző réteggel és tényezővel rendelkezik. Mindegyiket külön kell mérni.

Próbálja ki mindegyiket, és mérje meg webhelyének sebességét minden szögből, fentről lefelé.

Mint mindig, itt vagyok, hogy segítsek, és szeretném hallani a webhely sebességével kapcsolatos gondolatait!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map