A WooCommerce és a 8 alapvető bővítmény kezdő útmutatója

Itt a Bitcatcha-ban szeretem segíteni az embereket üzleti ötleteik terjesztésében. Valójában nemrégiben írtam egy nagy cikket az első online áruház felállításáról.


Itt javasoltam a WooCommerce plugin használatát a WordPress számára. Sokan több információt kértek az eszközkészlettel kapcsolatban, tehát ma mélyebben ástam.

Mi a WooCommerce??

WooCommerce

A WooCommerce egy egyszerű (ingyenes!) Plugin a WordPress-hez. Beilleszthető az Ön webhelyére, és elvégzi az online áruház felépítésének minden kemény munkáját.

Ez egy professzionális megoldás, amely az internetes összes e-kereskedelmi webhely közel 30% -át hatalommal bír. Megjeleníti termékeit, feldolgozza a megrendeléseket és megszervezi a szállítást.

A legjobb az, hogy valóban könnyű használni, és az induláshoz teljesen ingyenes.

Profi tipp : 

A legjobb teljesítmény biztosítása érdekében kérjük, ellenőrizze, hogy a WooCommerce online áruház üzemeltetett WordPress-tárhelyen található-e.

A WooCommerce dobozának eltávolítása

A WooCommerce beépülő modul telepítésekor észreveszi, hogy a rendszergazda oldal egyértelmű. Az első lépés az első termék hozzáadása. A WooCommerce srácai tudják, hogy nagyon sok ellenőrzésre van szüksége e felett, tehát négy lehetőség van:

 1. Egyszerű termékEz az átlagos termék, variációk nélkül. Mint egy könyv, napszemüveg vagy kamera.
 2. Csoportos termékEz a kapcsolódó termékek csoportja, apró eltérésekkel. Például az Apple a csoportosított termékopciót használja az iMac-ek eladására a képernyő méretének változásával.
 3. Külső vagy kapcsolt termékA termék fel van sorolva és megjelenik az Ön webhelyén, de az ügyfél valójában harmadik féltől vásárol.
 4. Változtatható termék A divatértékesítők ezt például különböző méretű és színű pólók eladására használják.

Ez önmagában elegendő ahhoz, hogy üzlete felálljon és működjön. Meg fogja adni az első eladást, és elkezdi vállalkozás kiépítését. De ha tényleg a következő szintre szeretné vinni a dolgokat, akkor szüksége lesz néhány WooCommerce fantasztikus kiterjesztésére.

Ezek a kiegészítők egy szerény online üzletből professzionális, pénzt kereső birodalmá alakulnak! (Érdemes rámutatni, hogy bár a WooCommerce ingyenes, a legtöbb ilyen bővítmény árcímkével rendelkezik.)

Kezdjük az első számú ajánlott kiterjesztéssel, amelyet maga a WooCommerce ajánlott:

1. Termék-kiegészítők

Tökéletes: Metszetek hozzáadása vagy testreszabás a termékekhez

Termék-kiegészítők

Számos online áruház választja meg a kiválasztott termékek testreszabását. Érdemes lehet például egy metszetet hozzáadni, vagy ajándéküzenetet is mellékelni. Ha azt tervezi, hogy megnyit egy kézműves üzletet, ékszerüzlet vagy virágüzlet, akkor szüksége lesz erre a kiterjesztésre!

A Termék-kiegészítők kiterjesztése nagyobb választási lehetőséget és vonzóbb lehetőségeket biztosít az ügyfelek számára. Alkalmazhatja globálisan (minden termékre) vagy egyenként.

> Szerezze be a termék-kiegészítőket most.

2. Táblázat díjszállítás

Tökéletes: A kiszállítási díjak automatikus kiszámítása

Asztali ár szállítás

Az online áruház üzemeltetése során a szállítási költségek kiszámítása egyszerűen a leginkább bosszantó dolog. Ez az oka annak, hogy a Table Rate Shipping ilyen életmentő.

Csak annyit kell tennie, hogy megadja a termékek méretét és súlyát. A kiterjesztés ezután kiszámítja az ügyfelek költségeit a helyük alapján. Az összes gondot kiszállítja a szállításból, és az ügyfeleknek azonnali, pontos szállítási díjakat ad.

> Szerezzen asztaldíj-szállítást most.

3. Dinamikus árképzés

Tökéletes: Értékesítés és kedvezmények!

Dinamikus árképzés

Ha értékesítést szeretne folytatni és kedvezményeket kíván ajánlani (ki nem szereti a jó eladást?), Akkor szüksége lesz erre a kiterjesztésre. A dinamikus árképzés lehetővé teszi, hogy a termékek árait számos tényező alapján megváltoztassa.

Például kedvezményt állíthat be a hűséges ügyfelek számára. Ezzel a kiterjesztéssel kedvezményt vagy bónuszt kínálhat azoknak, akik már önt vásároltak tőled.

Lehet, hogy el akarja indítani a vámkezelést, amikor a készlete egy bizonyos szám alá esik. Vagy talán szeretné 10% -kal csökkenteni az összes könyv árát. Könnyen!

> Szerezzen most dinamikus árazást.

4. Termék vélemény Pro

Tökéletes: Bizalom növelése a termék iránt

Termék áttekintés Pro

Tanulmányok kimutatták, hogy az ügyfelek 88% -a bízik az online felhasználói véleményekben. Ennek oka van arra, hogy az Amazon ilyen hangsúlyt fektet felhasználói értékelési rendszerére! Az értékelési rendszer biztosításával megmutathatja az új ügyfeleknek, hogy az emberek bíznak és szeretik az Ön termékeit. Ez gyakran elég ahhoz, hogy meggyőzze őket az eladásról.

Ez az egyszerű kiterjesztés növeli az értékesítést, és ösztönzi a közönség és az ügyfelek közötti fokozott interakciót. Ez az új online üzleti vállalkozás elengedhetetlen része.

> Szerezzen termékleírásokat most.

5. Vevői előzmények

Tökéletes: A legjobb ügyfelek megértése

Vevői előzmények

Ez a kedvenc kiterjesztésem, mert annyira betekintést nyújt neked, hogy az ügyfelek hogyan használják az online áruházat. Ha elolvasta a felhasználói élményről szóló legfrissebb blogomat, akkor tudja, mennyire fontos megérteni a felhasználókat, és testre szabhatja webhelyét körülöttük.

Ez a kiterjesztés csak ezt teszi lehetővé. Pontosan megmutatja, hogy a felhasználók miként böngészik az áruházat, így nyomon követheti, mi működik. Ennél is fontosabb, hogy megőrizze a teljes vásárlási előzményeket. Ezzel az információval személyre szabott ajánlásokat küldhet a legjobb vásárlóinak, és személyre szabhatja az élményt nekik.

De van még jobb tulajdonság. Kiszámítja az egyes ügyfelek élettartamát a vásárlási előzmények alapján. Pontosan megmondja, ki a legjobb vásárlója, így jutalmazhatja őket, és hűséges lehet.

> Szerezzen vevői előzményeket most.

6. E-mail nyomon követés

Tökéletes: Kapcsolattartás a korábbi ügyfelekkel

Kövesse nyomon az e-maileket

Az E-mail követés kiterjesztése nagyszerűen működik, ha az Ügyféltörténet-kiegészítővel kombinálják. Ez lehetővé teszi testreszabott és személyre szabott nyomon követési e-mailek küldését, miután megvásároltak valamit. Írhat egy ilyen e-mailt:

“Szia! Reméljük, hogy élvezni fogja a nemrégiben megvásárolt [termék beillesztése] terméket. Láttad a legújabb sorozatunkat? Szeretnénk 10% -os hűségkedvezményt nyújtani Önnek a következő vásárláskor. ”

Ez egy nagyszerű módszer a beszélgetés folytatására, és még többet hozhat vissza! A tetszőleges időközönként állítsa be a követési e-mailt.

> Kérjen e-mail nyomon követést most.

7. Pontok és jutalmak

Tökéletes: Annak biztosítása, hogy az ügyfelek folyamatosan visszatérjenek

Pontok és jutalmak

Időnként a legegyszerűbb trükkök a leghatékonyabbak! Az ügyfelek szeretik a jutalompontokat, mivel ez ad nekik valami munkát. Az áruház játékossá tétele tökéletes módja annak, hogy az ügyfelek újra és újra visszatérjenek. Ezzel a kiterjesztéssel minden termékhez „pontokat” adhat, és könnyen megmutathatja az ügyfeleknek a pontszámot.

Itt jutalmaival igazán kreatív lehet. Minden, a freebies-től az engedményekig, nagyon jól működik. Miért nem teszi többrétegű rendszerré, hogy a legnépszerűbb vásárlók hozzáférjenek az „arany” pontrendszerhez? Minden alkalommal működik!

> Szerezz pontokat és jutalmakat most.

8. Ajánlások

Tökéletes: Személyre szabott ajánlásokat kínál az ügyfelek számára

ajánlások

Az Amazon a mester a termékek ajánlására. Látogassa meg webhelyüket, és folyamatosan látja a termékek személyes ajánlását. Ennek oka az, hogy tudják a vásárlási és böngészési szokásait. Okos ajánlórendszert hoztak létre, így megmutatják neked a kívánt dolgokat.

Ördögien ragyogó! Nos, ugyanezt megteheti az Ajánlások kiterjesztésével. Ez a kiegészítő csoportosítja a kapcsolódó elemeket, és együttműködik az ügyfelek történelmével, hogy egyéni választékot kínáljon. Amikor az ügyfeleknek pontosan azt ajánlja, amit akar, akkor sokkal nagyobb valószínűséggel vásárolnak tőled.

> Kérjen most ajánlásokat.

Professzionális online áruház a WooCommerce-lal

A WooCommerce és a nyolc kiterjesztés segítségével professzionális online áruházat hozhat létre. Az ügyfeleknek is örülni fog, és látni fogja, hogy a profit növekszik.

Szeretném hallani minden odafigyelő WooCommerce-felhasználót. Mi a tapasztalata ezzel a pluginnel, és milyen bővítményeket használ??

Ragaszkodj hozzám, mert a jövő héten elhozom a tíz legjobb WordPress és WooCommerce témát. Majd találkozunk!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map