Webhelyének kialakítása és stílusa az első alkalom, hogy lenyűgözze ügyfeleit.

Szerencsére a WordPress rendkívül egyszerűvé teszi az Ön számára megfelelő stílus létrehozását. A „téma” letöltésével kézzel választhatja meg webhelyének megjelenését anélkül, hogy meg kellene érintenie a kódsorot.

Mielőtt belemegyek a tíz kedvenc WordPress témámba, itt van, amit meg kell keresnie az online áruház kialakításában.

  1. A WooCommerce CompatibleWooCommerce az a motor, amely az online áruház működését biztosítja. Ez egy eszközkészlet, amely bekapcsol az Ön webhelyére, és lehetővé teszi termékek eladását. A téma kiválasztásakor annak a WooCommerce kompatibilisnek kell lennie. (Tipp, az itt felsorolt ​​összes téma megtalálható.)
  2. Az összes internetező Responsive DesignHalf mostantól mobil eszközön fér hozzá az internethez, és a vásárlók imádják használni táblagépüket! Az érzékeny téma azt jelenti, hogy webhelye azonnal alkalmazkodik okostelefonhoz, táblagéphez vagy asztalhoz.
  3. Stílus, egyszerűség és könnyű navigációTémájának meg kell felelnie márka stílusának és termékeinek. De győződjön meg arról, hogy egyszerű és könnyen navigálható. Gondoljon arra, hogy témája kellemes felhasználói élményt nyújt-e.

Most már tudja, mit kell keresnie, itt van tíz kedvencem, amelyek mindhárom alapvető tulajdonságot ötvözik.

1. Divi 2.0

Legjobb tulajdonsága: Húzza át a testreszabást

Divi 2.0

A Divi különbözik a legtöbb WordPress témától. Nem csak egy stílus vagy elrendezés érkezik. Ezzel a témával szinte bármilyen mintát létrehozhat.

Láttam néhány felhasználót azt mondani, hogy ez olyan, mint a lego használata! Ami a téma ragyogó és megfelelő leírása. Egyszerűen elkészítheti a kívánt elrendezést blokkok és rácsok segítségével. Zökkenőmentesen integrálódik a WooCommerce-hez, és percek alatt létrehozhat egy lenyűgöző üzletfelületet.

> Szerezd meg a Divi témát most.

2. Vásárlás

Legjobb tulajdonsága: Rácsszerkezet

Shopsy

A Shopsy szórakoztató és játékos, így tökéletes hely a szülők számára, akik gyermekek üzletét indítják, vagy esetleg furcsa, kézzel készített termékek sorozatát.

Ez utánozza a Pinterest stílusú rácsos elrendezését, így egyszerre sok elemet mutathat ki. A legjobb az, hogy az alkotók animációval kompatibilisekvé tették, így webhelye életre kel!

> Szerezd meg a Shopsy témát most.

3. Zerif Lite

Legjobb tulajdonsága: Ez ingyenes!

Zerif Lite

Általában azt tanácsolom az embereknek, hogy fektessenek be egy kis pénzt a WordPress témájukba. A prémium témák ritkán fizetnek több mint 50 dollárt, és ez nagyban befolyásolja webhelyének profesionalitását.

A Serif Lite-val azonban egy ingyenes témát találtam, amelyet örömmel ajánlom. Egyoldalas kialakítású, amely tökéletesvé teszi az egyszerű üzletfrontok számára. Könnyen kezelhető és gyönyörű. Ha még nem ismeri a WordPress programot, ez egy remek hely a kezdéshez. Ha tetszik az ingyenes verzió, frissítheti a témát, és felszabadíthat némi extra energiát.

> Szerezd meg a Zerif Lite témát itt.

4. Boltos

Legjobb tulajdonsága: Lenyűgöző képek

Boltos

Az olyan névvel, mint a „Boltos”, tudod, hogy ezt a témát csak egy célra tervezték: segít a termékek értékesítésében. A boltos olyan egyszerűen használható, hogy nem kell tudnia semmilyen kódot. Valószínűleg nem akarja túl sokat változtatni, mivel az előre elkészített elrendezés nagyon profi.

Ez a téma a nagy képekkel való figyelem felkeltésére szól. Ez az egyik kedvenc témám ott a kezdő divatüzletek számára.

> Szerezd meg a boltos témáját most.

5. Nagy pont

Legjobb tulajdonsága: Hatalmas fejléc-hely

Nagy pont

A webdizájn egyik legnagyobb trendje jelenleg a hatalmas fejlécek használata ellenállhatatlan fényképezéssel. A Big Point téma lehetővé teszi egy olyan webhely létrehozását, amely tendenciát mutat.

A forradalmi csúszkával együtt jár, ami azt jelenti, hogy a gyönyörű fejlécképek automatikusan cserélődnek. Ez lenyűgözni fogja ügyfeleit! Ez egy újabb húzási és indítási téma, ezért nincs szüksége műszaki know-how-ra, hogy jól néz ki. Tökéletesen működik a WooCommerce-vel, és különösen okosnak tűnik egy táblagépen.

> Szerezd meg a Big Point témát most.

6. Avada

Legjobb tulajdonsága: Minden idők legkelendőbb témája

Adava

Az Avada meglehetősen hasonló a Divi témához. Ugyanazt a „lego” stílusú egyedi építőt használta, amely lehetővé teszi, hogy weboldalt hozzon létre szinte bármilyen stílusra, amelyre gondolhat.

Valószínűleg ez a legversenyképesebb és rugalmasabb téma odakint. Tehát, ha kísérletezni szeretne, és megtalálni a tökéletes elrendezést, próbálja ki az Avada alkalmazást. Ezt a „WordPress témák svájci hadsereg késének” hívták, mert bármit megtehet vele.

> Szerezd meg az Avada témát most.

7. Vigo

Legjobb tulajdonsága: Stílusos divat eladók számára

Vigo

A Vigo talán a legelegánsabb téma itt. Tiszta, fehér kialakítású, rengeteg helyet foglal el. Ez lehetővé teszi, hogy termékei középpontba kerüljenek, és magukat eladják. A Vigo professzionális divatoldalnak tűnik; csak annyit kell tennie, hogy hozzáadja a termékeket.

De ez nem csak egy csinos arc. Egyszerű és könnyű navigációt kínál az ügyfelek számára. Ráadásul néhány éves, azaz a készítők kijavították az összes problémát és megtisztították a kódot. Ez teszi az egyik leggyorsabban betöltő témát a piacon.

> Szerezd meg a Vigo téma most.

8. Bolt

Legjobb tulajdonsága: Retina engedélyezve

Shopster

Ha online boltot működtet, a képeivel minden nehéz munkát elvégeznie kell érted. A nagyszerű fotózás termékeket árusít. Tehát olyan témára van szüksége, amely a legjobb képeket mutatja. A Shopster retina engedélyezve van, így bárki, aki a retina kijelzőjén látja a terméket, minden dicsőségében látni fogja.

Ezenkívül hatalmas csúszó fejléc-helyet adnak együtt. Ha komolyan nagyfelbontású képekkel szeretné felhívni az ügyfelek figyelmét, ez a téma az Ön számára.

Mint minden itt található téma, a Shopster mind a WooCommerce-vel való együttműködésre van beállítva, és zökkenőmentesen integrálódik. Egyáltalán nincs kemény munka!

> Töltse le a Shopster témát most.

9. Tailor úr

Legjobb darab: Parallax görgetés

Tailor úr

A Parallax görgetés az egyik legmenőbb dolog a webdesignban. Lehet, hogy látott már néhány webhelyet, amelyek már használják. Ha görgessen le egy parallaxis webhelyen, a tartalom különböző sebességgel mozog, látszólag kölcsönhatásba lépve. Azt gondolhatja, hogy szüksége van egy számítógépes zsenire, hogy ezt a hatást megteremtse az Ön számára. De ezzel a témával minden normál.

Ez elég férfias téma, nagyszerű egy srác divatüzletében. Ez egy újabb drag and drop webhely, tehát az elrendezés létrehozása is nagyon egyszerű.

> Szerezd meg a Mr. Szabó témát most.

10. Cypress

Legjobb tulajdonsága: Kifejezetten a WooCommerce számára készült

Ciprus

Ez a téma kifejezetten a WooCommerce eszközkészlet körül készült. Ez azt jelenti, hogy biztos lehet abban, hogy az online üzlettulajdonosok szem előtt tartásával készültek. Optimalizálták a teljes témát az e-kereskedelem érdekében, minden szempontot testreszabva annak érdekében, hogy növeljék eladásait a webhelyen.

Az egyik kedvenc dolgom ezzel a témával kapcsolatban a videó háttérképe. Úgy néz ki, hogy a honlapja mozgó képet mutat. Kiválóan alkalmas termékek stílusos bemutatására!

> Szerezd meg a Cypress témát most.

Szeretném, ha a WordPress üzlet tulajdonosait mindenki odakinn hallja. Milyen témákat használ, és melyik a kedvenced?

Most nézd meg a 9 legjobban kezelt WordPress tárhelyet. Ezek a szolgáltatások minden bizonnyal új szintre hozza a WordPress teljesítményét.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me