A Shopify a legegyszerűbb módszer az online áruház felállítására.

Akár szeretne kicsit extra pénzt keresni oldalról, akár teljes munkaidős munkájává kívánja tenni, a Shopify a leggyorsabb módja az online eléréshez és az eladás elindításához.

Valójában csak időzítettük az elejétől a végéig, és mindössze 19 percbe telt az, hogy létrehozzunk egy boltot, adjunk hozzá termékeket, és megnyomjuk a ‘megy élőben’ gombot.

Nyilvánvaló, hogy a 19 perces boltom nem volt tökéletes, és sokkal hosszabb időt töltenék azzal, hogy megkönnyítsem. De megmutatja, hogy a folyamat egyértelmű.

Felzárkózni a teljes Shopify útmutatóba

  • 1. rész: Hogyan állítsunk be egy Shopify-üzletet mindössze 19 perc alatt
  • 2. rész: 11 Shopify olyan szolgáltatások, amelyek növelik az értékesítést
  • 3. rész: Shopify SEO: 9 alapvető fontosságú áruház Google-rangjának növelése
  • 4. rész: „Hogyan vonzhatok ügyfeleket ??” A Shopify áruházának népszerűsítésének első 7 lépése

Ez a bejegyzés az első egy négy részből álló sorozatban a Shopify-n, amely a kezdőtől a Shopify-masterig viszi! Ma kezdjük az alapbeállításokkal, miközben végigjárjuk a 20 perces beállítási folyamatot.

De először…

Miért Shopify??

Shopify-felülvizsgálat

A legtöbb üzlettulajdonos nem akarja, hogy a webhely a semmiből készüljön, és fenntartsa a trükkös mechanikát. Csak eladni akarnak! Itt jön a Shopify:

Vásárlás előnyei

  1. Nem kell tudnia egyetlen webkód-sort – a Shopify végigvezeti Önt a teljes folyamaton.
  2. A Shopify lehetővé teszi a saját domain nevének (például www.my-store.com) hozzáadását, az Ön üzletét üzemelteti és fenntartja a bonyolult „hátteret”..
  3. Boltjának megtervezése egyszerű, választhat 100 létező téma közül, és saját igényei szerint módosíthatja őket.
  4. A Shopify feldolgozza, kezeli és nyomon követi az összes megrendelését és kifizetését, lehetővé téve, hogy az üzletre összpontosítson.

Nagyon jól hangzik, mit kell tennem az induláshoz?

Mindössze 20 perces tartalékra van szüksége, egy termék eladásra, és havonta 29 USD. DE 14 napos ingyenes próbaverzió áll rendelkezésre, és addig nem kell beírnia semmilyen kártya adatait, amíg nem lép életbe. Addig szabadon játszhatsz.

Shopify Store

Van-e hátránya a Shopify-nak?

Ha a teljes hátteret (webtárhely, teljesítmény, kódolás stb.) Kívánja ellenőrizni, akkor a Shopify túlságosan korlátozónak érzi magát. Kicsit drágább, mint más lehetőségeknél, de páratlan energiát szerez az árért.

Az alternatíva? Használd a WordPress szoftvert a WooCommerce nevű pluginnal. Ha azonban az egyszerű, könnyű és gondtalan megoldást keres, válassza a Shopify lehetőséget.

Gyerünk!

Ebben a rövid bemutatóban áttekintjük a Shopify üzlet létrehozásának alapvető lépéseit. Megvizsgáljuk a regisztrációt, a tervezést, a termékek hozzáadását, a domain név hozzáadását és a fizetési mechanizmus beállítását.

1. lépés: Regisztráljon

Az első lépés könnyű, lépjen a Shopify.com webhelyre, és írja be e-mail címét.

Indítsa el a Shopify Trial alkalmazást

2. lépés: Adjon nevet üzletének

Remélhetőleg van egy ötleted a fejedben. Demóboltomban a „Félelmetes Snowboards” -t használom.

Félelmetes snowboardok

3. lépés: Adjon hozzá egy címet, így a Shopify kiszámíthatja az áfát és a befizetéseket

Fizetési cím

4. lépés: Indítsa el a formatervezés testreszabását!

A regisztráció után egy egyszerű műszerfallal üdvözlik Önt. Kezdjük a szórakoztató dolgokkal: az üzlet tervezésével.

selectatheme

5. lépés: Válassza ki a tökéletes témát üzlete számára

A Shopify több mint 100 tervezősablonnal vagy „témával” rendelkezik az online áruház testreszabásához. Gondolj rájuk kiindulási pontként – az elrendezéseket, a színeket és a képeket megváltoztathatja vagy módosíthatja, amint áthalad.

A ‘Félelmetes Snowboards’ áruházomban a ‘Határtalan’ témát választom. Ez tiszta, egyszerű és rengeteg hely nagy képek készítéséhez.

Shopify téma - Határtalan

6. lépés: Csípje be a témát tetszés szerint

A Shopify rengeteg ellenőrzést biztosít a webhely külső megjelenésében. Itt feltöltöttem egy új „hős képet”, és a tetejére írtam egy egyszerű logót.

Háttérkép overlay

Ezen a ponton órákat tölthet az elrendezés és a forma megváltoztatásával, de bármikor visszatérhet ehhez. Most pedig tegyünk fel néhány terméket.

7. lépés: Adja hozzá első termékét

Lépjen vissza az irányítópultra, és kattintson a „termék hozzáadása” elemre..

Adja hozzá első termékét

8. lépés: Írja be első termékének nevét és leírását

Pro tip: ne hagyja ki a termékleírást. A jó leírás elengedhetetlen, ha meg akarja győzni az ügyfeleket az áruk megvásárlásáról. Vigyázzon szavaira, és tegye ki a terméket!

Az egyedi termékleírás elengedhetetlen a keresőmotorok jobb rangsorolásához is. A Shopify keresőmotor-optimalizálásáról részletesebben magyarázatok a sorozat harmadik részében.

Egyedi termékleírás

9. lépés: Töltsön fel lenyűgöző képeket a termékről

A képek megrongálhatják eladási arányukat. A nagyszerű képek kulcsfontosságúak ahhoz, hogy meggyőzzék az ügyfeleket, hogy vásárolnak tőled, ezért gondosan válassza ki őket. Nézze meg ezt az útmutatót arról, hogy a képek hogyan javíthatják az átváltási arányt, majd töltse fel a legjobb képeket.

Használjon lenyűgöző képeket a termékéről

10. lépés: Állítsa be az árát és a készletét

Írja be a termék árát, és feltétlenül jelölje be az „Adók terhelése” négyzetet. A Shopify automatikusan hozzáadja a helyes forgalmi adót az Ön tartózkodási helyétől függően.

Írjon be egy „SKU” -ot (raktári egység), amely egyszerűen egy szám az egyes termékek azonosításához. FONTOS, változtassa meg a “készletszabályzatot” a “Shopify nyomon követi a termék készletét” elemre, és írja be az elérhető termékek számát.

Így a Shopify nyomon követi, hogy hány terméket értékesítettek, és hány maradt.

Készlet és árképzés

11. lépés. Adja meg a termék súlyát szállítás céljából

A Shopify megpróbálja kiszámítani a durva szállítási árat az ügyfél elhelyezkedése és a termék súlya alapján. Hacsak nincs nagy logisztikai és kivitelező csapata, aki kézbesíti a terméket, válassza a „kézi” kivitelezést.

Termék leírás

12. lépés: Adjon hozzá változatokat méret, szín stb.

Ha a termék különféle lehetőségekkel rendelkezik, például különféle méretű pólókat, akkor a Shopify kezeli ezt az Ön számára. Csak mondja el, hogy milyen méretek, színek vagy szövetek állnak rendelkezésre az egyes termékekhez.

Termék variáció

Kattintson a „közzététel” gombra, és a terméket automatikusan hozzáadja az üzlethez. Ismételje meg a folyamatot minden egyes eladott terméknél.

13. lépés: Hozzon létre egy egyedi domain nevet – my-store.com!

Az egyedi domain név teszi online áruházának sima és profi megjelenését. A Shopify megkönnyíti, tehát kattintson a “saját domain beállítása”.

Hozzon létre egy egyéni tartományt

14. lépés: Vásárolja meg a választott domaint a Shopify segítségével

Ha még nem rendelkezik domain névvel, akkor a Shopify lehetővé teszi, hogy megnézze, mi elérhető, majd ott vásárolja meg. Ha már van domainneve egy másik eladón keresztül (például GoDaddy), akkor ezt egyszerűen hozzáadhatja.

15-shop

15. lépés: Adja hozzá a fizetési mechanizmust, így pénzt kereshet!

A múltban az egyik legdrágább dolog az online áruház felállításánál a fizetések átvétele volt. Szerencsére a Shopify ezt is megkönnyíti. Keresse meg a Beállításokat > Fizetés és kezdje meg a kívánt módszer kiválasztásával.

Sokak számára a legegyszerűbb lehetőség a Paypal, de választhat a „Shopify Payments” közül is, amely lehetővé teszi a hitelkártyák közvetlen elfogadását (anélkül, hogy középkorúaknak kellene használniuk a PayPalt). Csupán össze kell kapcsolnia bankszámláját a Shopify-val. Ha szem előtt tart egy másik fizetési módot, akkor tucat vagy több „alternatív fizetés” közül választhat, köztük az Amazon, a BitPay és a CoinBase.

Adjon hozzá fizetési átjárót az üzletéhez

Végeztél!

Nyomja meg a „közzététel” gombot, és online áruház készen áll arra, hogy élőben megjelenjen a világban.

Természetesen ez egy egyszerű és alapvető bevezetés a Shopify-ba. A bolt online elérése csak a kezdet. Most jön a nehéz rész: az ügyfelek kiszabadítása a (virtuális) ajtón keresztül, és megbízható vállalkozássá alakul.

A Shopify-sorozat áttekintésekor megvizsgáljuk ezeket a következő lépéseket, és ezt az egyszerű kezdést zokogó sikerré változtatjuk!

Kérjük, ossza meg az alábbi megjegyzésekben hogyan jutott el a helyzetbe. Ha már létrehozott egy Shopify-üzletet, tudassa velem a platformon szerzett tapasztalataival.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me