Egyszerű, testreszabható térkép telepítése a WordPress-en: A Google Maps Widget áttekintése

Ha nemrég használta a szerver sebesség-ellenőrzőt, akkor valószínűleg észrevette egy újszerű funkciót: az interaktív szerver helytérképét.

Amikor megmérjük a szerver sebességét a Bitcatcha segítségével, a világ nyolc különböző helyéről teszteket futtatunk. Csak így biztosíthatjuk webhelyének gyors betöltését a bolygó minden részéről.

Mostanáig szót kellett volna vennünk érte. De az új térképünkkel pontosan láthatja, ahonnan pingoljuk az Ön webhelyét. Így néz ki:

A Bitcatcha szerversebesség-tesztje

Mint láthatja, a csapok megmutatják tesztjeink helyét: Egyesült Királyság, Brazília, Szingapúr, India, Ausztrália, Japán és két hely az Egyesült Államokban..

Miután a Google Maps Widget bővítményt használtam ennek a térképnek a létrehozására, arra gondoltam, hogy gyors áttekintést készítek róla. Mint láthatja, interaktív és lehetővé teszi számomra a Bitcatcha márkanév használatát a helycsapokon. Nagyon jó, igaz?

Google Maps Widget

A plugin egyszerűen a legjobb leképező eszköz, amelyet használtam. Ha szüksége van egy térképre, amelyben megmutatja vállalkozása vagy üzlete tartózkodási helyét, feltétlenül fontolgatom annak ellenőrzését. Vagy talán útmutatást kell adnia az embereknek, vagy – mint én – további információkat kell adnia a látogatóknak az Ön webhelyéről.

A Google Maps Widget több mint négy éve működik, és jelenleg 100 000 felhasználója van, tehát megbízható termék.

Maga a plugin egyszerű, intuitív és testreszabható. Az induláshoz nem lesz szüksége technikai ismeretekre, és ez egyenesen a dobozból működik. Csak annyit kell tennie, hogy megadja a hely adatait, és testreszabja a térkép megjelenését. Még a weboldal kialakítását is hozzáigazíthatja.

De ami a legjobb, az a villámgyors és nagyon kevés erőforrást igényel.

A plugin ingyenes verziója elérhető a WordPress piactéren, és van egy profi verzió is, amely 15 USD-tól kezdődik..

A profi verziót használom (amit ajánlok), tehát végezzük át a legjobb funkciók néhányát.

Szupergyors betöltése

Ha rendszeres olvasó vagy itt a Bitcatcha-ban, akkor tudja, hogy megszállott vagyok a sebességgel. Mindig szívesen adok hozzá olyan nehéz bővítményeket, amelyek elnyelik a webhely forrásait.

Ezért van olyan praktikus a Google Maps Widget. Míg a legtöbb térkép plugin 50+ kérést küld, hogy egy interaktív térképet húzzon, a Google Maps Widget csak egy kérést küld. Szinte nem használ forrásokat. Hogyan kezeli??

Ez a rész nagyon okos. Amikor a térkép először betöltődik a webhelyén, ez csak egy kép. Képernyőkép vagy bélyegkép, ami azt jelenti, hogy könnyű és csak egy kérést tesz a szervernek. Így néz ki:

Térkép miniatűr

A térkép csak akkor lesz interaktív, ha rákattintanak, például:

Interaktív térkép

Ezen a ponton bevonja az összes extra kérést. Ez azt jelenti, hogy a kezdőbetöltési sebességet nem lassítja le egy nagy, interaktív plugin a honlapon.

testre szabható

Amint a Bitcatcha térképén láthatjuk, adaptálhatja a plugin-t, hogy beleolvadjon az Ön webhelyéhez. A térképen lévő csapok tartalmazzák a Bitcatcha logót. Megváltoztathatja a térkép méretét és a világítódoboz színét is, amikor kibővül.

Bitcatcha logó, mint tű a google map widgetben

Maga a térkép bekapcsolja a Google Maps funkcióit, így választhat a szolgáltatások közül is. Szeretné az utcára néző képet? Műholdas nézet? Útmutatások egyik helyről a másikra? Mindezt könnyedén testreszabhatja a pluginban (megjegyzés: ezek profi funkciók).

Információs buborékokat, zoom tényezőt és egyéb szempontokat is felvehet, mind a Google Maps alkalmazásból.

Rendszeresen frissítve

Kicsinek tűnhet, de mindig bővítményeket keresek, amelyeket rendszeresen frissítenek. Ez azt jelenti, hogy mindig biztonságban és biztonságban vannak. Nem csak ez, de azt is jelenti, hogy a csapat törődik a beépülő modullal, és gyorsan reagál a hibajavításra.

Az írás idején a Google Maps Widget három nappal ezelőtt lett frissítve. Ez a plugin garantálja a legfrissebb funkciókat.

Nagy támogatás

A Google Maps Widget mögött álló srácok nagyszerű ügyfélszolgálatot nyújtanak. Céljuk, hogy három órán belül válaszoljon az összes e-mailre, és 24 órán belül garantálja a választ.

A profi tagok garantált támogatást kapnak egy év alatt, de az „Ügynökség” csomag segítségével frissítheti az életre szóló támogatást.

Van egy hasznos támogatási fórum az ingyenes felhasználók számára is. A szakértők nagyon aktívak, és jó felhasználói közösségük válaszol a leggyakoribb kérdésekre.

Érdemes fizetni a Pro csomagért?

15 dollárnál érdemes megfontolni a pro csomagot. Egy év ingyenes frissítéseket és garantált támogatást, valamint hozzáférést biztosít a profi szolgáltatásokhoz (több testreszabási lehetőség, korlátlan érintkezők, utcakép lehetőségek stb.). A szolgáltatások teljes listáját itt láthatja).

A „Pro Unlimited” csomag középszintű, és lehetővé teszi a plugin használatát annyi személyes webhelyen, amennyit csak akar. A „Pro Agency” csomag a legdrágább, és korlátlan személyes és ügyfélhasználatot tesz lehetővé, valamint élettartamú frissítéseket és támogatást kínál.

Ha nem biztos benne, hogy az extra pénz megéri-e, hét napig kipróbálhatja a profi verziót (nincs szükség hitelkártyára).

A Google Maps Widget működésben

Mielőtt összefoglalnám az áttekintést, ellenőrizze, hogy néz ki a plugin a színfalak mögül. Mint láthatja, rengeteg lehetőség van a widget beállítására:

Válassza ki a méretet, a térképtípust és a PIN-kód testreszabását egy egyszerű űrlapból.

A Google Térkép widget beállításai

Megváltoztathatja a címsort vagy a szöveget maga a térkép felett és alatt.

Ezután csúsztassa a lapot az „interaktív térkép” elemre, és testreszabhatja, hogyan jelenik meg az interaktív oldal.

A támogatási csoporthoz is közvetlenül a lehetőségek képernyőjén juthat el.

Végső gondolatok

A Google Maps Widget a legjobb módszer térkép hozzáadására a webhelyére. Használata egyszerű, beleolvad a tervezésbe, és nem lassítja le webhelyét.

Próbáld ki magad. Töltse le az ingyenes verziót a WordPress plugin áruházban, vagy a Pro verziót a Google Maps Widget hivatalos webhelyén.

Hadd tudjam meg, hogyan állsz tovább!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map