Rövid és kedves volt, de a négyrészes Shopify útmutatónk végül véget ér ezzel az útmutatóval, hogy reklámozzuk a Shopify üzletet!

Ez az utolsó szakasz a legnehezebb, de ugyanakkor a leginkább kifizetődő.

Eddig online volt az áruházunk, hozzáadott néhány terméket és feltöltötte a Shopify korszerű funkcióival. Csak annyit kell tennie, hogy vonzza néhány ügyfelet!

how-to-támogassák-Shopify

Ha a semmiből indul, ez gyakran lassú folyamat. Az első vásárlókat mindig a legnehezebb megtalálni, és frusztrálónak érzi magát.

E 7 gyilkos trükköt felhasználva felgyorsítjuk a dolgokat, és felhívjuk a látogatókat az ön webhelyére.

Felzárkózni a teljes Shopify útmutatóba

  • 1. rész: Hogyan állítsunk be egy Shopify-üzletet mindössze 19 perc alatt
  • 2. rész: 11 Shopify olyan szolgáltatások, amelyek növelik az értékesítést
  • 3. rész: Shopify SEO: 9 alapvető fontosságú áruház Google-rangjának növelése
  • 4. rész: „Hogyan vonzhatok ügyfeleket ??” A Shopify áruházának népszerűsítésének első 7 lépése
  • A Shopify az Ön számára? Olvassa el a részletes Shopify-áttekintést

1. Csatlakozás a „befolyásosokhoz”

Bonyolult tudni, hogy hol kezdje el online áruházának népszerűsítésekor. A blog és a közösségi média frissítése értelmetlen lehet, ha kis közönsége van.

Ez az oka annak, hogy a „befolyásolókkal való kapcsolatteremtés” számot az 1-es számra helyezzem. A „befolyásolók” olyan személyek vagy webhelyek, amelyek óriási követéssel rendelkeznek az interneten. Egy tweet vagy Instagram-üzenet, amely a termékeidről szól, forgalmat jelenthet a webhelyére, és felépítheti ezt a kezdeti közönséget.

Nézze meg, hogyan jelentenek ez a divatbefolyásoló az Express Runway termékről:

Shopify-véleményvezérek-példa

Bizonyos esetekben az influenzók díjat számítanak fel az Ön termékének promóciója érdekében. A több mint egymillió követőjű befolyásolókat illetően ez a díj tízezrek dollárig terjedhet.

Nyilvánvaló, hogy legtöbbünknek nincs 10 ezer dollár + fekszik! Vegyük például a Bachlr divatoldalát. Nullától 20 000 üzletlátogatóhoz mentek, és felkérték az Instagram befolyásolóit, hogy népszerűsítsék termékeiket.

Készítsen egy listát a rést befolyásoló tényezõkrõl, és küldjön egy barátságos e-mailt (és talán egy ingyenes terméket!)

2. Készítsen egy Instagram közönséget

Általában azt javaslom, hogy a közösségi média mindenütt jelen legyen. De ha csak most kezdődik, próbáljon meg minden erőfeszítést Instagramba helyezni.

Miért? Mivel az Instagram felhasználók elkötelezettebbek, aktívabbak és jobban reagálnak a márkákra, mint a Facebook vagy a Twitter.

Shopify instagram példa

(képforrás)

Személy szerint azt hiszem, hogy a Facebook eléri a marketing túlteljesítésének pontját. Plusz, algoritmusuk megakadályozza, hogy elérje a teljes közönséget anélkül, hogy fizetne érte (bővebben erről később).

Másrészt az Instagram lehetővé teszi sokkal nagyobb közönség elérését, és minden bejegyzés mellett használhat egy „vásárlás” gombot. Tökéletes online áruháztulajdonosok számára!

Próbáljon meg lenyűgöző képeket közzétenni termékeiről, majd fejlessze a következőket azáltal, hogy kapcsolatba lép a Instagram belépő felhasználóival.

Többet akar? Miért az Instagram az online kiskereskedők legjobb közösségi hálózata?

3. Készítsen e-mail listát, és küldjön rendszeres hírleveleket

Neil Patel azt mondta a legjobbnak, amikor azt mondta: “Azon csatornák közül, amelyeket marketingszakemberekként teszteltem, az e-mail folyamatosan felülmúlja őket.”

Az e-mail marketing a legjobb módja az ismétlődő ügyfelek felvételére és az eladások folyamatos növelésére. Végül is az e-mail listáján szereplő emberek a leginkább elkötelezett ügyfelek. Leginkább ők vásárolnak tőled!

Asos e-mail példa

Először gyűjtsön e-mail címeket bárkitől, aki terméket vásárol. Ezután adjon hozzá egy regisztrációs űrlapot a webhelyére, hogy elfogjon minden olyan ügyfelet, akik még nem állnak készen arra, hogy tőlük vásároljon.

Többet akar? Próbálja ki az e-mail marketingről szóló hat részből álló sorozatunkat

4. Írjon fantasztikus tartalmat a Shopify Blogjával

Ha nem meggyőzte a blogolás erőssége, nézzen meg ezt az infographic képet. A legfontosabb statisztika ez:

Az emberek 61% -a vásárolt valamit egy blog alapján.

Így van az online áruháztulajdonosok számára erőteljes tartalom. Nem csak ezt, de a webáruházak 97% -kal több bejövő linket kapnak (ami elengedhetetlen a Google rangsorolásához).

A tartalom írása elősegíti az új ügyfelek vonzását. Ez segít kapcsolatba lépni velük, és növeli a márkakapcsolatot. A legfontosabb, hogy elcsúszhatod őket az eladás felé.

Kezdje azzal, hogy elkötelezi magát egy héten egy üzenetre, amely visszhangzik a célközönséggel. Lehet, hogy ez egy termék-áttekintés, egy új üzenet vagy cikkcikk.

Többet akar?
– 18 egyszerű módszer a forgalmat fellendítő tartalomstratégia létrehozására
– 1000 szó egy órán belül – Hogyan lehet blogolni & Gyors

5. Töltsön be egy kevés pénzt a Facebook hirdetésébe

Az eddig alkalmazott technikák hatékonyak, de van egy közös vonásuk: lassúak.

A blog, a közösségi média és a befolyásolókkal való kapcsolattartás időt vesz igénybe. Ha gyors forgalmat szeretne, akkor a hirdetés a gyors javítás, amelyet keres.

(képforrás)

A Facebook hirdetések egyszerűek és hatékonyak. Algoritmusuk segítségével hihetetlenül régóta közönséget céloz meg a hely, az életkor és a személyes érdekek alapján. Ez a legjobb módja annak, hogy termékeit a célzott ügyfelek elé helyezze.

Először próbáljon ki egy kis összegű pénzt. Finomítsa a képeket, másolja és a közönség jellemzőit mindaddig, amíg meg nem jelenik az erős konverziós arány. Ezután növelje a kiadásokat.

Többet akar? A magasabb átkattintási arány titkai a Facebook-hirdetéseiben

6. Ne felejtsük el a való világot!

A Shopify segítségével eljuthat üzletébe a való világba. Csak a Shopify „Értékesítési pontja” kártyaolvasóra van szüksége.

Shopify-pos

Most részt vehet a piacokon, és termékeit a fizikai ügyfelek elé helyezheti. Miért nem kéri a helyi butikot, hogy készleteit is tárolja?

Hagyjon plakátokat, szórólapokat és prospektusokat a város körül, ahol a célközönség láthatja őket. Rendezzen demonstrációkat vagy rendezvényeket a helyi kávézókban. Legyen kreatív és proaktív a marketingjével kapcsolatban.

Többet akar? 7 dolog, amit nem csinál, hogy áruházát a valós világban értékesítse

7. Indítson el egy eladást

Mindenki szereti az eladást. Csak kérdezze meg az Amazon-ot, aki 3,75 milliárd dollárt tett be a fekete péntek hétvégéjén!

Az értékesítés azért működik, mert sürgősséget ad az ügyfelek számára. Az emberek nem akarnak lemaradni az alkutól, és tudják, hogy az eladás nem fog sokáig tartani.

Ez egy nagyszerű lehetőség azoknak az ügyfeleknek a konvertálására, akik még nem voltak készek tőled vásárolni. Arról szól, hogy az első néhány vásárlót az övé alá vonják.

Használhatja a Shopify fejlett funkcióit áruházak árának kedvezményéhez. Ezután próbálja meg reklámozni az eladást a Facebook hirdetésekkel.

Többet akar? „1000 dollárt keresek a szabadidőben” – Hogyan hozza létre az egyik divatáruház-tulajdonos egy kis szerencsét online

Végső gondolatok…

A Shopify a leggyorsabb módja annak, hogy álmát, egy online áruház működtetését valósággá változtassa. Ijesztőnek tűnhet, de gyorsan felveszi! Kezdje el a Shopify-t most.

Az alábbi megjegyzésekben tudassa velem, ha már használja a Shopify-t. Vagy ha további kérdése van, örömmel válaszolok rájuk.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me