A WordPress webhely első létrehozásakor az egyik alapvető oldal, amelyre készen kell állnia, a kapcsolattartó oldal. Függetlenül attól, hogy blog vagy üzleti vállalkozás, vagy bárhol köztük van, a kapcsolattartó oldal nagyszerű, ha a felhasználók kommunikálhatnak veled, és végül még vonzóbb élményt nyújtanak..

Most néhányan kíváncsi lehet, hogy miért lenne szüksége egy kapcsolattartó oldalra, amikor csak megjelenítheti az e-mailjét, ahelyett, hogy a felhasználók elérhetik Önt.

A helyzet itt: a kapcsolattartó oldal felvétele több, mint egyszerű eszköz biztosítása a felhasználók számára, hogy kapcsolatba lépjenek Önnel. Ez egy módja annak, hogy megmutassuk az őszinteségünket, és szükségszerűen növekedj a blogod. Valójában van egy csomó előnye annak, hogy kapcsolattartó oldallal rendelkezik, e-mail cím használata helyett.

Néhány ilyen előny az alábbiak:

 • Felhasználók és olvasók azon képessége, hogy gyorsan kommunikáljanak veled.
 • Biztosítja az e-mail biztonságát a spamkeresőktől, mivel nem adja meg a címet.
 • Speciális tárgysorok hozzáadásával biztos lehet abban, hogy mindig tudja, mi lesz az e-mail.
 • Megadhatja a gyűjtött információk típusát a mezők meghatározásával, amelyeket a felhasználóknak ki kell töltenie az űrlapon. Ez elősegíti az Ön és a potenciális ügyfél közötti ide-oda-vissza idő csökkentését.

Tehát, most, hogy tudta, miért fontos egy kapcsolattartó oldal, nézzük meg, hogyan lehet egyszerű WordPress-t létrehozni.

A kapcsolatűrlap létrehozása a WordPress-ben

A WordPress-ben egy névjegy létrehozásának első lépése egy plugin telepítése. Ebben a cikkben a WPForms beépülő modult fogjuk használni. Mivel ingyenes és fizetős verziókat is kínálnak, ez jó választás az Ön kezdeti lépéseihez.

WPforms

A WPForms kapcsolatfelvételi űrlapjai 100% -ban érzékenyek és mobilbarátak

Természetesen bármilyen más bővítményt használhat, és a lépések általában megegyeznek.

A plugin telepítése után lépjen a telepítő képernyőre, hozzon létre egy nevet az űrlaphoz, és válassza az Egyszerű kapcsolatfelvételi űrlap sablont.

Ez létrehoz egy egyszerű kapcsolatfelvételi űrlapot, amelyet testreszabhat. További mezőket adhat hozzá a kapcsolattartó űrlaphoz azáltal, hogy egyszerűen meghúzza őket a panel bal oldaláról jobbra.

Az első kapcsolatfelvételi űrlap egyszerű a WPForms segítségével

Ön is rákattinthat a mezőre, hogy bármilyen változtatást végrehajthasson, vagy kattintson az űrlapmezőkre, és átalakítsa az elérhetőségi űrlap sorrendjét, húzva. Ha ez megtörtént, folytassa és kattintson a Mentés gombra, és folytassa a következő lépéssel.

A kapcsolatűrlap-beállítások konfigurálása

A WPForms általános beállításai

Itt szerkeszthetjük a kapcsolatfelvételi űrlap általános beállításait. Kattintson a „Beállítások” és az „Általános” menüre a következő paraméterek konfigurálásához.

 • Űrlap neve: Ha szükséges, átnevezheti az űrlapot
 • Űrlap leírása: Lehetőséget ad az űrlapjára
 • Küldés gomb szövege: Megváltoztathatja vagy szerkesztheti a benyújtás gomb példányát
 • Engedélyezze a spam elleni mézeskalács funkciót, hogy megakadályozza a spamrok megjelenését az űrlapon.
 • Google reCAPTCHA: Használatához regisztrálnia kell webhelyét a Google-on.
 • GDPR-megfelelés: Ha megpróbál megfelelni a GDPR-követelményeknek, dönthet úgy, hogy letiltja a felhasználói adatok és információk, például IP-címek és felhasználói ügynökök tárolásának lehetőségét..

Ha elkészült, kattintson a Mentés gombra, és folytassa a következő lépéssel!

Az értesítési beállítások konfigurálása

Tehát, amikor a felhasználó elküldi a kapcsolatfelvételi űrlapot, akkor valamilyen értesítésre van szüksége, hogy erről tájékoztasson. A „Beállítások” és az „Értesítések” menüben konfigurálhatja a beállításokat, például az e-mailt, ahová az értesítéseket küldeni fogja, vagy a tárgy sort.

Új értesítést adhat hozzá különböző célokra

Általában a beépülő modul első telepítésekor ez a szolgáltatás mindig be lesz kapcsolva. Ilyen módon, ha valaki elküld egy kapcsolatfelvételi űrlapot, akkor erről mindig értesítést kap az e-mailben.

Profi tipp

Ha további mérföldet szeretne elérni, és következetes márkanévvel rendelkezik, dönthet úgy, hogy egyéni fejlécet ad hozzá az e-mail sablonhoz. Itt található egy rövid útmutató, amelyet megtekinthet.

A kapcsolattartó űrlap megerősítéseinek konfigurálása

A kapcsolatfelvételi űrlap benyújtása után az űrlap-visszaigazolás nagyszerű módja annak, hogy tudatja felhasználóinak, hogy az általuk benyújtott űrlap feldolgozásra került, és lehetőséget ad arra, hogy tájékoztassa a következő teendőkről..

Testreszabhatja, hogy mit látnak a felhasználók az űrlap benyújtása után

Az űrlap-visszaigazolások általában lehetnek:

 • Üzenet: Ez akkor jelenik meg, amikor a látogató benyújtja a kapcsolatfelvételi űrlapot. Ez általában az alapértelmezett megerősítési típus a legtöbb kapcsolatfelvételi űrlap-bővítménynél. Írhat egy egyszerű üzenetet, amely tudatja a felhasználót, hogy megkapta a kapcsolatfelvételi űrlapot.
 • Oldal mutatása: Ha egy adott weboldalra kívánja küldeni a felhasználókat (vagyis megköszönni nekik, vagy átirányítani a rejtett tartalmakhoz), akkor ezt a megerősítő típust használja.
 • átirányítás (Ugrás az URL-hez): Ezt a beállítást akkor használhatja, ha a felhasználót egy másik webhelyre szeretné küldeni.

Most, hogy ismeri a WPForms által kínált különféle megerősítési lehetőségeket, nézzük meg, hogyan konfigurálhatjuk és testreszabhatjuk az üzenetet, amelyet a felhasználók látnak, ha űrlapot nyújtanak be.

Először lépjen a „Megerősítés” fülre, amely az Űrlapszerkesztőben található a „Beállítások” alatt. Ezután válasszon egy megerősítési típust. Javasoljuk az „Üzenet” használatát, mivel a kezdők számára könnyebb.

Ezután testreszabhatja a megerősítő üzenetet, és ha kész, akkor lépjen tovább, és kattintson a Mentés gombra. Most már csak az utolsó lépés maradt, a kapcsolattartó oldal felvétele!.

A kapcsolatfelvételi űrlap hozzáadása

Mostanra készen áll egy elérhetőségi űrlapra. Csak annyit kell tennie, hogy ténylegesen hozzáadja a WordPress webhelyéhez.

Bár a plugin lehetővé teszi, hogy kapcsolattartási űrlapot adjon hozzá a webhely több helyéhez (blogbejegyzések, oldalsáv stb.), A legegyszerűbb módszerre, azaz egy új oldal felvételére fogunk koncentrálni..

Kapcsolattartási űrlap hozzáadása egy oldalhoz vagy egy hozzászóláshoz

Ehhez hozzon létre egy új bejegyzést vagy oldalt a WordPress-ben, majd kattintson az „Űrlap hozzáadása” gombra. Ezután válassza ki a kapcsolatfelvételi űrlapot a felbukkanó menüben, majd kattintson az „Űrlap hozzáadása” elemre..

Csak a bejegyzés vagy az oldal közzététele marad, majd a kapcsolatfelvételi űrlap megjelenik a WordPress webhelyén.

Voálá! Most már egy vadonatúj kapcsolatfelvételi űrlap található a WordPress webhelyén, amelyen a látogatók felvehetik Önnel a kapcsolatot.

A kapcsolattartó oldal hasznos a kommunikáció létrehozásához közted és a felhasználók között. Ha jobban meg szeretné érteni a felhasználókat, keresse fel korábbi bejegyzésünket arról, hogyan kell hozzáadni a Google Analytics-et WordPress-hez.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me