Emlékszel arra a hosszú sötét éjszakára, amikor témákat fejlesztett vagy éppen elkészíti a WordPress webhelyet, és valami helyrehozhatatlanul rosszul megy? Ezután a sarokban sírni kezd, és csak azokra a gondokra gondolt, amelyekre át kell mennie, csak a WordPress újratelepítése érdekében, hogy tiszta pala legyen..

Mindannyian ott voltunk.

Nos, talán csak nekem a sírás, de mindannyian csalódtak vagy legalábbis kissé bosszúsak vagyunk a bajból, hogy hiba miatt újra kell telepíteni a WordPress-t..

Néhány nappal ezelőtt kedves főnököm felkért a WP Reset áttekintésére, amely eszköz lehetővé teszi a WordPress eredeti állapotának néhány kattintással történő helyreállítását..

WP Reset

Viszlát, hosszú zavaró újratelepítések. Olyan hosszú, nehéz és zavaró folyamatok.

Oké, drámai vagyok. A WordPress újratelepítése nem olyan nehéz, de meglehetősen unalmas lehet.

Az a tény, hogy a WordPress-t egy friss pala-ra állíthatja vissza anélkül, hogy törődnie kellene az eltávolítással, valószínűleg mindössze 5 percet megtakarít egy átlagos ember számára, de kényelmességnek tűnik, hogy nem élhetek anélkül, hogy megkóstoltam volna annak előnyeinek luxusát..

Contents

Pontosan mi a WP Reset

Ha a név nem adta el, ez egy WordPress fejlesztőeszköz, amely lehetővé teszi a WordPress eredeti állapotának megfelelő visszaállítását néhány kattintással.

Ön kérdezi, miért kellene bárkinek ezt megtennie?

Például használjuk a konyhát. Képzelje el, hogy sok időbe telik egy bonyolult étel főzése, majd elrontja azt, ha véletlenül egy üveg paprikát ömlött a serpenyőbe.

Önnek:

 1. Dobja el az összetevőket a serpenyőbe.
 2. Tisztítsa meg az edényt.
 3. Tisztítsa meg az edényeit.
 4. Indítson újra mindent a semmiből.

Valójában nem kell sokáig elvégezni mindezt, de ha időt spórolhat meg egy gomb megnyomásával, amely kiküszöböli az 1-3 lépéseket, nem lenne értelme ezt megtenni?

Ugyanez a koncepció vonatkozik a WordPress fejlesztésére. Időnként csak új kezdésre és megjelenésre van szüksége, ez egy gomb, amely kényelmesen mindent megtesz az Ön számára!

  A WooCommerce és a 8 alapvető bővítmény kezdő útmutatója

Mennyire egyszerű a WP Reset használata valóban?

A plugin használata nagyon egyszerű.

Ugorhat fel a https://wpreset.com/ webhelyre, és onnan letöltheti a bővítményt, manuálisan feltöltheti a WordPressbe, és aktiválhatja, és jó.

Töltse le a WP Reset szolgáltatást a WordPress.org webhelyről

Úgy döntöttem, hogy telepítem úgy, hogy a WordPress plugin-keresési szolgáltatásából keresek, mert nyilvánvalóan túl lusta vagyok ahhoz, hogy manuálisan elvégezzem a letöltést és a feltöltést..

Néhány másodperc múlva a plugin telepítve van, és boldog ember vagyok.

A WP alaphelyzetbe állítása telepítve

Mielőtt folytatnánk, azt hiszem, releváns, hogy srácok tudják, hogy szorongást szenvedök, különösen akkor, amikor olyan eszközökkel dolgozom, amelyek nem tartoznak hozzám.

A WP Reset tesztelését végző webhely egy barátnak tartozó aldomainben helyezkedik el, és bár számos biztosítékot kaptam nekem, hogy semmi sem mehet rosszul, az agyam ezer különféle forgatókönyvet képzeltem el arról, hogy a dolgok hogyan menhetnek rosszul (átkozottul neked) Murphy, ez a te hibád, annyira paranoiás vagyok!).

Nem segíti az, hogy a WP Resethez sok figyelmeztető jelzés tartozik, amely baljóslatúan így szól: „NINCS NEM MEGTENNI!”

WP alaphelyzetbe állítás

Ennek ellenére ki kellett próbálnom ezt a bővítményt, így figyelmen kívül hagytam a versenyző szívemet és aktiváltam a WP Reset funkciót. Aztán üdvözölték ezt a dobozt, ami még idegesebbé tette.

Írja be a „RESET” beállítást

Nincs probléma, végezzük el és végezzük el. Beillesztettem a „reset” elemet a mezőbe, és megnyomtam a gombot.

Akkor ezt látom.

végleges megerősítés

Addigra golyókat izzadtam, és ezek a figyelmeztetések nem segített. * Ez * közel álltam ahhoz, hogy kiugrom az ablakot és csak befejezzem.

Szorítottam a fogaimat, lehuntam a szemem, és megütötte a veszélyesnek látszó nagy piros gombot.

visszaállítása

A dolgok furcsán nyugodtak. Semmi életveszélyes nem történt. Csak egy kis animáció, amely arra szólít fel, hogy várjak, míg a plugin visszaállítja a WordPress-t. Az animáció furcsa módon megnyugtató volt nézni, segítve kissé enyhíteni a zavart lelkem.

Aztán egy pillanat alatt történt.

  A játékosság pszichológiája: Miért működik (és hogyan kell csinálni!)

Restaurált

A WordPress eredeti állapotában helyreállt, szó szerint mindössze 3 lépésben. 1 percbe telt, hogy ezt elkészítsem.

Megvizsgáltam az ezen a területen található többi webhelyet, és biztonságban voltak. Minden más normális volt, kivéve a webhelyet, ahol teszteltem ezt a plugin-ot.

Tudva, hogy minden rendben ment, megkönnyebbülten felsóhajtottam.

Mi történik, ha véletlenül visszaállítom a webhelyem a WP Reset segítségével?

A fenti történet lényege az volt, hogy megmutassa, milyen gyorsan működik a WP reset, és mennyire biztonságos a használata.

Szó szerint nincs mód arra, hogy véletlenszerűen visszaállítson valamit ezzel a pluginnel, mert a csapatnak előrelátása volt, hogy több megerősítést és figyelmeztetést tegyen, mielőtt még a Reset megnyomásához folytathatja..

A plugin telepítése annyira egyszerű, Fogadok, hogy megszerezném a technológiai szempontból megtámadott nagyanyámat.

Használata szintén nagyon egyszerű – aktiválja a plugin-t, írja be a „reset” menüpontot, nyomja meg a küldést, majd erősítse meg újra a benyújtást.

Várjon néhány másodpercet, és voila, a WordPress telepítése ugyanolyan jó, mint az új.

A WP Reset egyéb szolgáltatásai

Ennek a beépülő modulnak az elsődleges célja a WordPress alaphelyzetbe állításának elősegítése, de ez nem jelenti azt, hogy nem tartalmazhat olyan szolgáltatásokat, amelyek lehetőséget kínálnak Önnek arra, hogy mit csináljon.

A beépülő modul irányítópultjának „alaphelyzetbe állítása” sávjában találhatók az alaphelyzetbe állítás utáni beállítások, amelyek lehetővé teszik az aktuális téma újraaktiválását, a WP alaphelyzetbe állításának újraaktiválását és az összes jelenleg aktív plugin újraaktiválását..

visszaállítás

Ezek az opciók különösen akkor hasznosak, ha az opciókat, a beépülő modulokat és a témákat pontosan azokon szeretné elérni, amilyenek vannak. A WP Reset mindent tisztít, de a lehetőségeket csak úgy hagyja, ahogy tetszik.

Az „Eszközök” alatt megtalálja azokat a beállításokat, amelyek lehetővé teszik az egyedi alaphelyzetbe állítási lehetőségek elvégzését, például:

 • Törölje a tranzienseket
 • Tiszta feltöltési mappa
 • A témabeállítások visszaállítása
 • Témák törlése
 • Törölje a beépülő modulokat
 • Üres vagy törölje az egyedi táblákat
 • Törölje a .htaccess fájlt
  Az online áruház 19 perc alatt: Hogyan állítsuk be a Shopify alkalmazást és kezdjük el az eladást

Több lehetőség

Nem használtam ezeket a lehetőségeket, de jó tudni, hogy ott vannak, ha szükségünk van rájuk..

Abban a valószínűtlen esetben, ha valami rosszul fordul, támogatást kérhet közvetlenül a WP Reset fejlesztőivel, vagy segítségért kérheti a nyilvános fórumot..

Releváns megjegyzés: amikor támogatásért fordul a WP Reset-hez, akkor azokkal az emberekkel fog beszélni, akik közvetlenül a beépülő modult építették fel, így tudod, hogy a legmegfelelőbb segítséget fogják kapni. Nincs értelmetlen kiszervezés ezeknek a fantasztikus embereknek!

Ítélet

Be kell vallanom, mielőtt áttekintem ezt a felülvizsgálatot, megkérdeztem magamtól, vajon valóban szükség van-e erre a bővítményre. Csak annyit tesz, hogy visszaállítja a WordPress eredeti állapotát, és ezt egyszerűen újratelepítéssel meg tudom csinálni. Miért kellene bárkinek ez a plugin??

A plugin tesztelése után azt kellene mondanom, hogy nem vagyok okos ember.

A WP Reset félelmetes.

Mondjuk, hogy nincs szükségünk ilyen pluginre az életünkben, olyan, mintha azt mondanánk, hogy nem kell párnák az alváshoz. Határozottan megküldhetjük em nélkül … de miért csinálnánk, főleg, ha sokkal kényelmesebbé teszik az életünket?

A WP Reset könnyen telepíthető, könnyen kezelhető, és ami a legfontosabb, nagyon kényelmes. Ezenkívül nagyon keményen próbálok, de úgy tűnik, hogy nem találom semmilyen hátrányát ennek a pluginnak! Úgy gondolom, hogy ettől a ponttól kezdve telepítenem kell ezt a bővítményt minden WordPress-webhelyre, amelyet készítek.

A WP Reset a fejlesztők számára készült a fejlesztők által, tehát ez egy igazán hasznos eszköz. Ha Ön még nem egy, akkor nem fog sok hasznot találni ehhez, de érdemes mindenképpen telepíteni, csak arra az esetre, ha újra telepítenie kell a WordPress-t.

Próbálja ki itt a WP Reset mappát ingyen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me