21 Moet WordPress-plug-ins hebben voor een eCommerce-site

WordPress is vaak het platform bij uitstek geweest voor veel bedrijven die hun eigen online winkel willen bouwen. Een deel daarvan is vanwege de uitgebreide plug-ins die WordPress te bieden heeft.


Of u het nu beseft of niet, het kiezen van de juiste eCommerce-plug-in voor uw WordPress-website is absoluut cruciaal voor uw bedrijf als u meer kansen voor groei en winst wilt creëren.

Van de duizenden plug-ins die momenteel beschikbaar zijn op WordPress, hebben we deze teruggebracht tot 20 van de must-have WordPress-plug-ins voor een e-commerce website!

De functies waarnaar u moet zoeken in een WordPress-plug-in

Een snelle zoekopdracht voor een eCommerce-plug-in op WordPress levert honderden resultaten op. Voor beginners en nieuwe website-eigenaren kan het een beetje overweldigend zijn om de perfecte plug-in voor uw website te vinden.

Hier is het ding, er bestaat niet zoiets als een perfecte plug-in, aangezien sommige de essentiële functies hebben die u zou willen, terwijl andere dat misschien niet zijn.

Als uw website bijvoorbeeld voornamelijk digitale goederen verkoopt, zoals muziek, podcasts, digitale eBooks, enz., Dan heeft u mogelijk een e-commerce plug-in nodig die gespecialiseerd is in de verkoop van digitale producten. Als u daarentegen fysieke goederen verkoopt, heeft u een e-commerce plug-in nodig met functies zoals verzending en voorraadbeheer.

Andere factoren waarmee u rekening moet houden, zijn plug-ins die standaard betalingsgateways ondersteunen en de mogelijkheid om meer toe te voegen. U moet ook controleren of de eCommerce-plug-in wordt geleverd met WordPress-thema’s die compatibel zijn met elkaar.

Kortom, u moet weten wat de focus van uw online bedrijf zal zijn om te weten welke functies en plug-ins u moet installeren.

De vereisten voor het runnen van een e-commerce website

Het is geen geheim dat de eCommerce-website de neiging heeft om bronnen te gebruiken. Daarom is het belangrijk dat u kiest voor de beste WordPress-hosting die bij uw budget past.

Wie op zoek is naar een betaalbare optie, kan beginnen met het hosten van sites zoals Inmotion Hosting of SiteGround. Met name SiteGround biedt plannen die zijn geoptimaliseerd voor eCommerce-websites met functies zoals SSL-certificaten voor veilige betalingen, een speciale IP en een speciale ondersteuningslijn.

Als je het budget hebt en de beste prestaties wilt hebben, kun je kijken bij Kinsta die gespecialiseerd is in de WordPress eCommerce-website.

Als u het nog niet heeft gedaan, moet u ook een domeinnaam kiezen voor uw eCommerce-website. Als u hulp nodig heeft, kunt u voor enkele ideeën een domeinnaamgenerator gebruiken.

Zodra u uw website op orde heeft, is het tijd om naar de WordPress-plug-in te kijken die u voor uw e-commercebedrijf moet hebben!

20 onmisbare WordPress-plug-in

1. WooCommerce

WooCommerce

Misschien wel de meest populaire WordPress eCommerce-plug-in, WooCommerce is een geweldige plug-in om uw digitale winkel helemaal opnieuw te bouwen op WordPress.

Sinds Automattic (het team achter WordPress.com bloghosting) ze in 2015 heeft overgenomen, heeft WooCommerce meer thema’s en functies toegevoegd die zijn geoptimaliseerd voor een eCommerce WordPress-website.

2. WPForms

WPForms

Het is belangrijk dat elke bedrijfseigenaar een manier heeft waarop klanten contact met hen kunnen opnemen als ze feedback of vragen hebben. WPForms is een plug-in waarmee u snel een contactformulier op WordPress kunt instellen met een beginnersvriendelijke interface.

Met hun weerstand & drop-functionaliteit, kunt u eenvoudig contactformulieren, bestelformulieren, betalingsformulieren, e-mailabonnementsformulieren en meer maken met slechts een paar eenvoudige klikken.

Voor degenen die meer geavanceerde opties en functionaliteit willen, kunt u zich aanmelden voor hun Pro-versie, die meer aanpasbare opties en functies heeft.

3. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster, een populaire software voor het optimaliseren van conversiepercentages, helpt u om uw in de steek gelaten websitebezoekers te converteren door hen te vragen e-mailabonnees te worden. Het is ook een geweldige plug-in als u uw lijst met e-mailabonnementen wilt opbouwen en uw bereik naar uw trouwe klanten wilt vergroten.

4. Veeqo

Veeqo

Veeqo is een van de beste opties om voor al uw WooCommerce-voorraadbeheerbehoeften te zorgen. De software is een alles-in-één e-commerceoplossing waarmee u uw WooCommerce-winkel (s) en andere kanalen zoals eBay, Amazon en Etsy vanaf één platform kunt beheren.

Door Veeqo te gebruiken, kunt u bestellingen beheren, voorraad in realtime gesynchroniseerd houden, productvermeldingen bewerken, kopen bij leveranciers, uw picking, verpakking en verzending beheren, en nog veel meer.

De software helpt retailers om uitverkochte artikelen en oververkoop te vermijden, waardoor een meer gestroomlijnd en efficiënter bedrijf ontstaat.

5. Envira-galerij

Envira Gallery

Voor online winkels is het hebben van een galerij erg belangrijk om uw producten aan uw klanten te laten zien. Hoewel WordPress je een afbeeldingsgalerij laat maken zonder dat je een plug-in nodig hebt, is het nog steeds vrij eenvoudig.

Envira Gallery helpt u eenvoudig een responsieve en mooie galerij te maken in WordPress. Met de plug-in kun je meerdere galerijen opzetten, albums maken, afbeeldingen openen in lightbox-pop-ups en nog veel meer.

6. Yoast SEO

Yoast SEO

Yoast SEO, voorheen bekend als WordPress SEO, is een populaire WordPress-plug-in die uw website optimaliseert voor zoekmachines en de zichtbaarheid van uw website voor belangrijke doelgroepen verbetert..

De plug-in wordt geleverd met tal van andere functies dan het toevoegen van metatags, om u te helpen de SEO-ranking van uw website te verbeteren. Als u niet bekend bent met SEO-termen, kan het even wennen zijn. Gelukkig is hun interface vrij gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken.

7. BackupBuddy

BackupBuddy

Beveiliging is absoluut belangrijk voor bedrijven, zeker ook voor een eCommerce-website. Een betrouwbare vorm van beveiliging is om een ​​back-up bij de hand te hebben voor het geval u alle gegevens van uw klant verliest door een hardwarefout of een aanval op de servers van uw host.

Het opzetten van een back-up voor uw website zou het eerste moeten zijn dat u doet en we raden u aan BackupBuddy te gebruiken, omdat ze niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook gemakkelijk in te stellen en uw WordPress-website te herstellen.

Beter nog, bewaar uw back-up in offsite cloudopslag voor een extra beschermingslaag. BackupBuddy biedt de gemakken om dingen eenvoudig in te stellen.

8. Ecwid

Ecwid

Als het gaat om het doen van aankopen in een online winkel, zal het hebben van een professionele en eenvoudige betaalpagina uw kansen zeker helpen verbeteren.

De Ecwid WordPress-plug-in maakt vrij eenvoudige afrekenpagina’s met alle noodzakelijke functies die u nodig heeft voor een eCommerce-website. Ze ondersteunen ook meer dan 40 internationale betalingsgateway-opties, realtime verzendintegratie en 45 talen.

9. MemberPress

MemberPress

Met MemberPress kunt u een lidmaatschapsoptie bouwen voor uw eCommerce-website met behulp van een van de beste WordPress-lidmaatschapsplug-ins die beschikbaar is.

U maakt speciale abonnementen en exclusieve inhoud voor uw leden om andere gebruikers te verleiden zich aan te melden. Het mooie van MemberPress is dat ze ook compatibel zijn met allerlei betalingsgateways en met plug-ins voor online winkels zoals WooCommerce.

10. JigoShop

JigoShop

Wilt u uw online winkel starten en heeft u direct een oplossing nodig? Met de JigoShop WordPress-plug-in kunt u dat doen, omdat ze alle vereiste opties hebben die u nodig hebt om een ​​volledig functionele e-commerce website te maken.

U kunt betalingen accepteren met PayPal, al uw producten uploaden, Skrill / Moneybookers gebruiken zonder dat u externe of aanvullende tools hoeft te installeren. Ze bieden ook premium-extensies die u op uw WordPress-website kunt gebruiken.

11. WP eCommerce

WP eCommerce

WP eCommerce is een geweldige oplossing voor bedrijven die een eenvoudige maar uitgebreide eCommerce-plug-in op WordPress nodig hebben. Met deze plug-in kunt u uw online winkel helemaal opnieuw maken om digitale of fysieke producten, diensten te verkopen of zelfs een lidmaatschapssite te maken.

U kunt de plug-in op elke gewenste manier aanpassen door CSS en HTML. Het beheren van uw bestellingen en catalogi kan worden gedaan met hun krachtige ingebouwde tools.

12. Gemakkelijke digitale downloads

Gemakkelijke digitale downloads

Als u zich uitsluitend richt op het verkopen van digitale goederen, dan is Easy Digital Downloads een geweldige plug-in die goed werkt met WordPress eCommerce-websites.

Het is een eenvoudig te gebruiken plug-in met veel extensies voor verschillende betalingsgateways, platforms en services. Terwijl ze met alle WordPress-thema’s werken, heeft Easy Digital Download ook hun eigen prachtige thema’s die speciaal voor de plug-in zijn gebouwd.

13. Shopify Connect voor WooCommerce

Shopify Connect voor WooCommerce

Een van de snelstgroeiende e-commerceplatforms, Shopify is meer dan alleen een platform, het is een alles-in-één oplossing die probleemloos en gebruiksvriendelijk is.

Met Shopify Connect voor WooCommerce kunt u nu zowel Shopify- als WooCommerce-systemen met elkaar verbinden. U profiteert van de voordelen van WordPress, zoals flexibiliteit en aanpasbaarheid. Tegelijkertijd kunt u rechtstreeks verkopen op sociale mediaplatforms zoals Facebook en Pinterest met Shopify-verbindingen.

14. LearnDash

LearnDash

LearnDash is een geweldige LMS-plug-in (Learning Management System) die u kunt gebruiken om digitale cursussen op uw WordPress-website te maken en te verkopen. Het is geweldig voor mensen die een tutoring-website willen starten of gespecialiseerde onderwerpen willen leren, zoals digitale marketing of technieken voor sociale media.

U kunt eenvoudig en snel lessen, quizzen, opdrachten en meer maken om uw online cursussen op te bouwen met behulp van hun gebruiksvriendelijke cursusmaker voor slepen en neerzetten.

15. Snelle en gemakkelijke veelgestelde vragen

Snelle en gemakkelijke veelgestelde vragen

Voor sommige eCommerce-websites is het handig om een ​​FAQ-sectie te hebben wanneer u een nieuw product of een nieuwe service lanceert, als uw klanten niet bekend zijn met het product zelf.

Snelle en gemakkelijke veelgestelde vragen doen zijn naam eer aan door u op relatief snelle en gemakkelijke wijze veelgestelde vragen te laten toevoegen. Het toevoegen van de sectie met veelgestelde vragen helpt ook om de overhead voor klantenondersteuning te verminderen en de conversie te verbeteren, dus het is absoluut een goede plug-in om te hebben.

16. Constant contact

Constant contact

Een andere geweldige eCommerce-plug-in voor het samenstellen van een e-maillijst en om e-mails naar uw abonnees te sturen, is de Constant Contact-plug-in voor WordPress.

Als een van de meest beginnersvriendelijke platforms die u kunt gebruiken, kunt u uw e-mailmarketing in een mum van tijd aan de praat krijgen door hun snelle en eenvoudige installatie. Bovendien, met ingebouwde tools om aanmeldingsformulieren te maken en de mogelijkheid om te werken met tools voor het genereren van leads zoals OptinMonster, is het zeker een plug-in die je nodig hebt.

17. MonsterInsights

MonsterInsights

Het bijhouden van uw analyses is een geweldige manier om te begrijpen wat voor uw publiek werkt. Met MonsterInsights kunt u verbinding maken met Google Analytics, zodat u meer over uw bezoekers te weten kunt komen door bij te houden waar ze vandaan komen en wat ze doen op uw website.

Hoewel de plug-in gratis te gebruiken is, vereist hun geavanceerde functies dat u hun Pro-versie moet kopen, wat u meer inzicht en opties geeft om uw gegevens aan te passen.

18. CSS-held

CSS Hero

Thema’s op WordPress zijn afhankelijk van CSS voor het visuele uiterlijk van uw website. Om uw thema te wijzigen of aan te passen, moet u dit in CSS kunnen doen. En het kan tijdrovend zijn om het te leren.

Met CSS Hero kunt u uw WordPress-thema aanpassen zonder dat u een enkele regel code hoeft te schrijven. Het enige wat u hoeft te doen is de WordPress-plug-in installeren en u kunt direct beginnen met het aanpassen van uw thema’s.

Of, als dat te veel voor je is, kun je altijd kiezen voor premium WordPress-thema’s.

19. MaxCDN

Een CDN (Content Distribution Network) helpt uw ​​afbeeldingen en andere statische inhoud sneller op uw website te laden voor uw gebruikers. Voor eCommerce-websites is het hebben van snel ladende pagina’s absoluut belangrijk voor de gebruikerservaring.

MaxCDN, een betrouwbare CDN-plug-in, werkt en integreert gemakkelijk met WordPress om uw website nog sneller te laten laden zonder naar een nieuw hostingbedrijf te hoeven verhuizen. Bovendien is het super eenvoudig te installeren en aan de slag te gaan!

20. SEMRush

In de eCommerce-markt is het altijd een goed idee om bij te houden hoe uw concurrenten het doen. Met SEMRush kunt u controleren hoe uw concurrenten rangschikken, samen met hun betaalde zoekwoorden en hun organische verkeer.

Met behulp van deze stukjes informatie kunt u uw eigen inhoud en marketingstrategie effectief bouwen en optimaliseren om de concurrentie voor te blijven.

21. Product Countdown WordPress Plugin

Product Countdown

Een geweldige manier om de verkoop te stimuleren, is door uw producten voor een beperkte tijd in de uitverkoop te zetten. Product Countdown Met WordPress Plugin kunt u eenvoudig een product countdown-optie maken in uw online winkel en klanten aanmoedigen om die deals te pakken voordat ze verdwijnen.

Het is een eenvoudige en effectieve tool die u kunt gebruiken om de verkoop op uw eCommerce-website te stimuleren. Bovendien werkt het geweldig met WooCommerce.

Afronden

Dus daar heb je het, 21 WordPress-plug-ins die je nodig hebt voor een eCommerce-website. Heeft u nog andere plug-ins waarvan u denkt dat we ze moeten opnemen? Laat het ons weten.

Heeft u een website maar heeft u hulp nodig bij het opbouwen van uw online aanwezigheid? Bekijk dan onze geweldige gids om voort te bouwen op online aanwezigheid!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map