Weet jij hoe snel jouw website is?

Het is een vraag die me lang heeft lastig gevallen.

In mijn laatste bericht legde ik uit hoe een trage website je bezoekersaantallen en verkopen echt kan schaden. Ik heb je laten zien hoe Amazon een verbazingwekkende $ 1,6 miljard zou verliezen als ze zouden vertragen!

Website snelheid is echt belangrijk!

Het punt is dat er veel website-snelheidscontroles online zijn. Maar de meeste vertellen je maar één ding: hoe lang het duurt om de hele website te laden, van begin tot eind.

Dat geeft je niet echt genoeg inzicht in wat er aan de hand is. Er zijn veel lagen die van invloed zijn op de algehele snelheid van uw website. U moet op elk ervan inzoomen en zien wat er aan de hand is.

Met dat in gedachten heb ik een lijst samengesteld met de beste tools om elke laag van je websitesnelheid te controleren. Maar eerst wat achtergrondinformatie …

Een snel overzicht van de website Speed ​​Science

Voordat we vast komen te zitten in de tools die u kunt gebruiken om de snelheid te controleren, moeten we er wat meer over weten.

De snelheid van de website is afhankelijk van een grote verscheidenheid aan factoren. Eenvoudig opgesplitst, zijn er twee hoofdonderdelen:

een. Uw serversnelheid

Uw serversnelheid is uw motor. Het is de basis van uw website.

Het wordt bepaald door de prestaties en locatie van uw webhost.

Zoals je zou verwachten, wil je dat je motor zo snel mogelijk is. Zie het als een Formule 1-auto. Je kunt de carrosserie zoveel aanpassen als je wilt in een F1-auto. Maar zonder de basissnelheid van de motor verlies je de race!

Hetzelfde geldt voor uw website.

De snelheid van uw kernserver is het eerste op de lijst.

b. Alle gegevens laden (afbeeldingen, webdesign, code, plug-ins, media)

Het tweede deel van websitesnelheid is al het andere. Het zijn alle gegevens die uw website moet laden en bezoekers laten zien.

Zoals u zich kunt voorstellen, duurt het veel langer om alles op te laden als uw site is gevuld met enorme afbeeldingen, gecompliceerde code en een ingewikkeld ontwerp.

Omdat er zoveel factoren zijn die de laadsnelheid van websites beïnvloeden, kunt u het beste verschillende tools gebruiken om de snelheid te meten.

Uw gemiddelde snelheidscontrole voor websites kan u bijvoorbeeld vertellen dat uw site binnen drie seconden wordt geladen. Maar dat helpt niet om de problemen op te sporen.

Laten we dus beginnen met het controleren van de snelheid van de motor. Uw serversnelheid.

1. Bitcatcha Server snelheidscontrole

Bitcatcha Server Speed ​​Checker

Het eerste hulpmiddel is het controleren van de snelheid van uw motor. Het gaat erom ervoor te zorgen dat die fundamenten zo sterk mogelijk zijn.

Onze Bitcatcha-snelheidscontrole voor servers meet alleen de reactietijd van uw server. We laten u een duidelijke indicatie zien van hoe snel uw motor draait.

Dit doen we door uw server vanaf acht verschillende locaties over de hele wereld te pingen en de reactietijd te meten. Vervolgens laten we u een gemiddelde uitsplitsing zien.

Dus, wat is een goed resultaat?

Een snelle en responsieve server retourneert een B + -score op de Bitcatcha-serversnelheidsgrafiek. Alles wat lager is, en er is zeker ruimte voor verbetering.

Google heeft gezegd dat ze op zoek zijn naar een serverreactietijd van 200 ms, dus streef daar naar!

Als je op zoek bent naar supersonische snelheid, begin dan altijd met de motor. Begin met de serversnelheid.

> Controleer nu uw serversnelheid

2. Google Page Insights

Google maakt al jaren heel duidelijk dat snelheid belangrijk is.

“Bij Google zijn we geobsedeerd door snelheid. Snellere sites zorgen voor tevreden gebruikers. ‘

Een hogere laadsnelheid van de website verbetert niet alleen de gebruikerservaring, het helpt ook om uw positie op Google te behouden.

Gelukkig laat Google je niet in het ongewisse over je specifieke sitesnelheid. Ze hebben een briljant hulpmiddel ontwikkeld, Page Insights genaamd. Het meet de algehele snelheid van uw website, maar verdeelt deze in hapklare delen.

Het enige wat u hoeft te doen is uw websiteadres in de titelbalk te zetten en de machine aan het werk te laten gaan. Google geeft je vervolgens een score van 100 voor de algehele desktop- en mobiele snelheid.

Ze geven u ook een compleet overzicht van alle dingen die uw site vertragen, met een lijst met prioriteiten. Dit is wat terugkomt wanneer u de New York Times-website in Page Insights plaatst.

Google Page Insights

Zoals u kunt zien, zou The New York Times zijn website kunnen versnellen door compressie in te schakelen en effectiever browsercaching te gebruiken. Er zijn ook tal van kleine codewijzigingen die moeten worden aangebracht.

> Probeer Page Insights nu

3. WhichLoadsFaster.com

Heeft u zich ooit afgevraagd of uw website sneller is dan uw concurrenten?

WhichLoadsFaster.com is een geweldige tool die twee websites tegen elkaar plaatst. Het is een fantastische manier om je snelheid te meten tegen een rivaal!

Laten we eens kijken naar enkele van de grootste concurrenten op internet en kijken wie er wint.

Apple versus Adobe
Winnaar: Adobe

Apple versus Adobe

Google versus Bing
Winnaar: Bing

Google versus Bing

Facebook versus Twitter
Winnaar: Facebook

Facebook versus Twitter

Whichloadsfaster.com gebruikt uw eigen browser om de snelheden te testen, dus de resultaten hebben een foutmarge. Elke browserlocatie en snelheid is anders. Je kunt deze het beste niet te serieus nemen. Maar het is een leuke indicatie van hoe snel uw site wordt vergeleken met andere.

> Probeer WhichLoadsFaster.com

4. Belasting Impact

Alles wat ik je tot nu toe heb laten zien, meet de respons van je website op het huidige niveau.

Maar wat als u plotseling een stroom bezoekers krijgt? Wat als 100.000 mensen tegelijk op uw site zijn neergedaald? Als u een grote advertentiecampagne voert of een product lanceert, kan dit gebeuren. En je moet erop voorbereid zijn!

Wanneer veel mensen tegelijk naar uw website komen, vertraagt ​​dit onvermijdelijk.

Load Impact simuleert duizenden mensen die uw site bezoeken en test vervolgens de respons. Hoe snel zou uw site reageren onder het gewicht van een verkeersvloed?

De software bootst echt verkeer na door pings te verzenden vanaf 10 verschillende locaties, verschillende mobiele netwerken en browsers. Als u grotere verkeerspieken naar uw site begint te zien, is het tijd om Load Impact te gebruiken om te zien of uw huidige configuratie dit aankan.

> Probeer Load Impact nu

5. Pingdom

Pingdom is een allround technische oplossing voor ontwikkelaars, maar het heeft een handige tool als het gaat om websitesnelheid. Het verdeelt uw laadtijd naar elk element op uw site. Het laat je precies zien welke afbeeldingen, code of javascript je vertragen.

Het wijst uw problemen aan door de website-elementen te markeren die het langst duren om te laden.

Het betekent dat u de daders snel en gemakkelijk kunt vinden en op uw site kunt afslanken. Zo ziet het overzicht van Facebook eruit:

Pingdom

> Probeer Pingdom nu

De slimste website-eigenaren gebruiken een combinatie van deze tools samen. Omdat websitesnelheid veel verschillende lagen en factoren heeft. Elk moet afzonderlijk worden gemeten.

Probeer ze allemaal uit en meet de snelheid van uw website vanuit elke hoek, van boven naar beneden.

Zoals altijd ben ik hier om te helpen en ik hoor graag uw mening over de snelheid van de website!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me