21 Må ha WordPress-plugins for et e-handelsnettsted

WordPress har ofte vært den valgte plattformen for mange bedrifter som ønsker å begynne å bygge sin egen nettbutikk. En del av det er på grunn av de omfattende plugins som WordPress har å tilby.


Enten du er klar over det eller ikke, det er helt avgjørende for bedriften din å velge riktig eCommerce-plugin for WordPress-nettstedet ditt hvis du vil skape flere muligheter for vekst og overskudd.

Av de tusenvis av plugins som for øyeblikket er tilgjengelige på WordPress, har vi begrenset det til 20 av de må ha WordPress-plugins for et e-handelsnettsted!

Funksjonene du bør se etter i en WordPress-plugin

Et raskt søk etter en eCommerce-plugin på WordPress vil gi deg hundrevis av resultater. For nybegynnere og nye eiere av nettstedet, kan det være litt overveldende å prøve å finne den perfekte plugin for nettstedet ditt.

Her er tingen, det er ikke noe som heter en perfekt plugin, for noen kan ha de essensielle funksjonene du ønsker, mens andre kanskje ikke.

For eksempel, hvis nettstedet ditt hovedsakelig selger digitale varer som musikk, podcaster, digitale e-bøker, etc., kan det hende du trenger en e-handel-plugin som spesialiserte seg i å selge digitale produkter. Motsatt, hvis du selger fysiske varer, trenger du en e-handel-plugin som inkluderer funksjoner som frakt og lagerstyring.

Andre faktorer du må vurdere er plugins som støtter betalingsportaler som standard og muligheten til å legge til mer. Du må også sjekke om eCommerce-pluginen kommer med WordPress-temaer som er kompatible med hverandre.

I utgangspunktet må du vite hva fokuset til din online virksomhet vil være for å vite hvilke funksjoner og plugins du trenger å installere.

Kravene for å drive et e-handelsnettsted

Det er ingen hemmelighet at nettstedet e-handel pleier å være ressurssultent. På grunn av det er det viktig at du velger den beste WordPress-hosting som passer til budsjettet.

De som leter etter et rimelig alternativ, kan starte med hosting-nettsteder som Inmotion Hosting eller SiteGround. SiteGround tilbyr spesielt planer som er optimalisert for e-handelsnettsteder med funksjoner som SSL-sertifikater for sikre betalinger, en dedikert IP og en dedikert støttelinje.

Hvis du har budsjett og ønsker å ha den beste ytelsen, kan du se til Kinsta som spesialiserer seg på WordPress eCommerce nettsted.

Hvis du ikke har gjort det ennå, må du bestemme et domenenavn for eCommerce-nettstedet ditt. Hvis du trenger hjelp, kan du bruke en domenenavngenerator for noen ideer.

Når du har fått nettstedet ditt i orden, er det på tide å se på WordPress-pluginen du må ha for eCommerce-virksomheten!

20 Must-Have WordPress-plugin

1. WooCommerce

WooCommerce

Ganske muligvis den mest populære WordPress eCommerce-plugin, WooCommerce er en flott plugin som bygger din digitale butikk fra bunnen av på WordPress.

Helt siden Automattic (teamet bak WordPress.com blogghosting) anskaffet dem i 2015, har WooCommerce lagt til flere temaer og funksjoner som er optimalisert for et eCommerce WordPress nettsted.

2. WPForms

WPForms

Det er viktig for enhver bedriftseier å ha en måte for kunder å kontakte dem i tilfelle de har tilbakemelding eller spørsmål. WPForms er en plugin som lar deg sette opp et kontaktskjema raskt på WordPress med et nybegynnervennlig grensesnitt.

Bruker dra & slipp funksjonalitet, kan du enkelt opprette kontaktskjemaer, bestillingsskjemaer, betalingsformer, e-postabonnementskjemaer og mer med bare noen få enkle klikk.

For de som ønsker mer avanserte alternativer og funksjonalitet, kan du registrere deg for deres Pro-versjon, som har flere tilpasningsalternativer og funksjoner.

3. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster er en populær programvare for optimaliseringsgrad for konvertering, og hjelper deg å konvertere besøkende som forlater nettstedet ved å be dem om å bli e-postabonnenter. Det er også et flott plugin hvis du vil bygge opp e-postabonnementlisten din og øke rekkevidden til dine lojale kunder.

4. Veeqo

Veeqo

Veeqo er et av de beste alternativene for å ta vare på alle dine WooCommerce lagerstyringsbehov. Programvaren er en alt-i-ett-e-handelsløsning som lar deg administrere WooCommerce-butikken (e), så vel som andre kanaler som eBay, Amazon og Etsy fra en enkelt plattform.

Ved å bruke Veeqo kan du administrere bestillinger, holde varelager synkronisert i sanntid, redigere produktoppføringer, kjøpe fra leverandører, administrere din plukking, pakking og frakt, og mye mer.

Programvaren hjelper forhandlere med å unngå lager og oversalg, og skaper en mer strømlinjeformet og effektiv virksomhet.

5. Envira Gallery

Envira Gallery

For nettbutikker er det veldig viktig å ha et galleri for å vise produktene dine til kundene dine. Mens WordPress lar deg opprette et bildegalleri uten behov for en plugin, er det fremdeles ganske grunnleggende.

Envira Gallery hjelper deg med å lage et responsivt og vakkert galleri enkelt i WordPress. Med plugin-modulen kan du sette opp flere gallerier, lage album, åpne bilder i popup-vinduer i lightbox og så mye mer.

6. Yoast SEO

Yoast SEO

Tidligere kjent som WordPress SEO av Yoast, er Yoast SEO en populær WordPress-plugin som optimaliserer nettstedet ditt for søkemotorer og forbedrer nettstedets synlighet for viktige målgrupper.

Plugin-enheten har mange funksjoner utover å legge til metakoder, for å hjelpe deg med å forbedre nettstedets SEO-rangering. Hvis du ikke er kjent med SEO-vilkår, kan det ta litt tid å bli vant til. Heldigvis er grensesnittet ganske brukervennlig og enkelt å bruke.

7. BackupBuddy

BackupBuddy

Sikkerhet er absolutt viktig for alle virksomheter, dobbelt så for et e-handelsnettsted. En pålitelig form for sikkerhet er å ha en sikkerhetskopi klar i tilfelle du mister alle kundens data på grunn av maskinvarefeil eller angrep på vertsens servere.

Å konfigurere en sikkerhetskopi for nettstedet ditt bør være det første du gjør, og vi anbefaler å bruke BackupBuddy, da de ikke bare er pålitelige, men også enkle å sette opp og gjenopprette WordPress-nettstedet ditt.

Bedre ennå, lagre sikkerhetskopien din i skyslager på stedet for ekstra beskyttelseslag. BackupBuddy gir bekvemmelighetene til å sette opp ting enkelt.

8. Ecwid

Ecwid

Når det gjelder kjøp i en nettbutikk, vil en profesjonell og enkel kasseside definitivt bidra til å forbedre sjansene dine.

Ecwid WordPress-plugin-en lager ganske enkle kassesider som inneholder alle nødvendige funksjoner du trenger for et e-handelsnettsted. De støtter også over 40 internasjonale betalingsportalternativer, sanntidsforsendelsesintegrasjon og 45 språk.

9. MemberPress

MemberPress

Med MemberPress kan du bygge et medlemsalternativ for eCommerce-nettstedet ditt ved å bruke et av de beste tilgjengelige WordPress-programtilleggene.

Du lager spesielle abonnementer og eksklusivt innhold for medlemmene dine til å lokke andre brukere til å registrere seg. En flott ting med MemberPress er at de også er kompatible med alle slags betalingsportaler og med nettbutikk-plugins som WooCommerce.

10. JigoShop

JigoShop

Vil du sette i gang nettbutikken din og trenger en øyeblikkelig løsning? Med JigoShop WordPress-plugin kan du gjøre det ettersom de har alle de nødvendige alternativene du trenger for å lage et fullt utstyrt nettsted for e-handel.

Du kan ta betalinger med PayPal, laste opp alle produktene dine, bruke Skrill / Moneybookers uten å måtte installere eksterne eller tilleggsverktøy. De tilbyr også premium-utvidelser som du kan bruke på ditt WordPress-nettsted.

11. WP e-handel

WP e-handel

WP eCommerce er en flott løsning for bedrifter som trenger en enkel, men omfattende eCommerce-plugin på WordPress. Ved hjelp av denne pluginen kan du opprette din nettbutikk fra bunnen av for å selge digitale eller fysiske produkter, tjenester, eller til og med opprette et medlemskapsside.

Du kan tilpasse plugin-en hvilken som helst måte du vil med CSS og HTML. Behandle bestillinger og kataloger kan gjøres med de kraftige innebygde verktøyene.

12. Enkel digital nedlastning

Enkel digital nedlastning

Hvis du utelukkende er fokusert på å selge digitale varer, er Easy Digital Downloads en flott plugin som fungerer bra med WordPress eCommerce nettsteder.

Det er en brukervennlig plugin som har mange utvidelser for forskjellige betalingsportaler, plattformer og tjenester. Mens de jobber med alle WordPress-temaer, har Easy Digital Download også sine egne vakre temaer som er bygget spesielt for plugin-modulen.

13. Shopify Connect for WooCommerce

Shopify Connect for WooCommerce

En av de raskest voksende e-handelsplattformene, Shopify er mer enn bare en plattform, det er en alt-i-ett-løsning som er problemfri og brukervennlig.

Med Shopify Connect for WooCommerce kan du nå koble både Shopify og WooCommerce-systemer sammen. Du vil ha fordelene med WordPress som fleksibilitet og tilpassbarhet. Samtidig kan du selge direkte på sosiale medieplattformer som Facebook og Pinterest med Shopify-tilkoblinger.

14. LearnDash

LearnDash

LearnDash er et flott LMS-program (Learning Management System) som du kan bruke til å lage og selge digitale kurs på ditt WordPress-nettsted. Det er flott for folk som ønsker å starte et veiledende nettsted eller å undervise i spesialiserte emner som digital markedsføring eller sosiale medieteknikker.

Du kan enkelt og raskt lage leksjoner, spørrekonkurranser, oppgaver og mer for å bygge opp dine online kurs ved å bruke deres brukervennlige dra- og slippkursbyggere.

15. Rask og enkel vanlige spørsmål

Rask og enkel vanlige spørsmål

For noen e-handelsnettsteder vil det være nyttig å ha en FAQ-seksjon hver gang du lanserer et nytt produkt eller en ny tjeneste hvis kundene dine ikke er kjent med selve produktet..

Rask og enkel vanlige spørsmål lever opp til navnet ved å la deg legge til FAQ-sider på en relativt rask og enkel måte. Å legge til FAQ-delen vil også bidra til å redusere kundestøtten overhead og forbedre konvertering, så det er absolutt en god plugin å ha.

16. Konstant kontakt

Konstant kontakt

En annen flott eCommerce-plugin for å lage en e-postliste og sende e-post til abonnentene dine er Constant Contact-plugin for WordPress.

Som en av de mest nybegynnervennlige plattformene du kan bruke, kan du få din e-postmarkedsføring igang på kort tid ved å bruke det raske og enkle oppsettet. I tillegg med innebygde verktøy for å lage påmeldingsskjemaer og muligheten til å jobbe med blygenereringsverktøy som OptinMonster, er det definitivt en plugin du trenger å ha.

17. MonsterInsights

MonsterInsights

Sporing av analyser er en fin måte å forstå hva som fungerer for publikum. MonsterInsights lar deg få kontakt med Google Analytics slik at du kan lære mer om de besøkende ved å spore hvor de kom fra og hva de gjør mens du er på nettstedet ditt.

Selv om plugin-en er gratis å bruke, vil de avanserte funksjonene deres kreve at du kjøper Pro-versjonen deres, noe som vil gi deg mer innsikt og muligheter for å tilpasse dataene dine.

18. CSS Hero

CSS Hero

Temaer på WordPress er avhengige av CSS for det visuelle utseendet på nettstedet ditt. For å endre eller gjøre tilpasning til temaet ditt, må du kunne gjøre det i CSS. Og å lære det kan være tidkrevende.

Med CSS Hero kan du tilpasse WordPress-temaet uten å måtte skrive en eneste kodelinje. Alt du trenger å gjøre er å bare installere WordPress-pluginen, og du kan begynne å tilpasse temaene umiddelbart.

Eller, hvis det er for mye for deg, kan du alltid gå for premium WordPress-temaer.

19. MaxCDN

Et CDN (Content Distribution Network) hjelper deg med å laste inn bilder og annet statisk innhold på nettstedet ditt raskere for brukerne dine. For eCommerce nettsteder er det viktig å ha sider med rask innlasting for brukeropplevelsen.

En pålitelig CDN-plugin, MaxCDN fungerer og integreres enkelt med WordPress for å gjøre nettstedet ditt lastet enda raskere uten å måtte flytte til et nytt vertsfirma. I tillegg er det superenkelt å installere og komme i gang!

20. SEMRush

I e-handelsmarkedet er det alltid en god idé å følge med på hvordan konkurrentene dine har det. Med SEMRush kan du sjekke hvordan konkurrentene rangerer, sammen med de betalte nøkkelordene og organiske trafikkene deres.

Ved å bruke disse informasjonsdelene kan du bygge og optimalisere ditt eget innhold og markedsføringsstrategi effektivt for å komme deg foran konkurransen.

21. Nedtelling av produkt WordPress-plugin

Produkt nedtelling

En flott måte å øke salget på er å sette produktene i salg i en begrenset periode. Produkt nedtelling WordPress-plugin lar deg enkelt opprette et alternativ for nedtelling av produkter i nettbutikken din og oppfordre kunder til å ta tak i disse tilbudene før de forsvinner.

Det er et enkelt og effektivt verktøy som du kan bruke for å øke salget på eCommerce-nettstedet. I tillegg fungerer det bra med WooCommerce.

Pakk sammen

Så der har du det, 21 WordPress-plugins som du trenger for et e-handelsnettsted. Har du noen andre plugins som du mener vi bør ta med? Gi oss beskjed om det.

Har du et nettsted, men trenger hjelp til å bygge din online tilstedeværelse? Så sjekk ut vår fantastiske guide for å bygge videre på tilstedeværelse online!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map