WordPress driver 24% av internett.

Det er mer enn 75 millioner nettsteder.

Hvis du har lest guiden min for å sette opp en nettbutikk, vil du vite at jeg allerede anbefaler den på det sterkeste. Det er det beste stedet å starte det nye handleområdet ditt på nettet.

Hold opp, hva er egentlig WordPress?

Wordpress

Hvis du er ny i spillet, er WordPress en plattform som lar deg bygge ditt eget nettsted. Du velger design, layout, adresse. De gjør alle datamaskiner. Det er den enkleste og raskeste måten å lage et eget nettsted på.

Før vi fortsetter, er det verdt å merke seg at jeg snakker om WordPress.ORG, ikke WordPress.COM. Det er en forskjell. På WordPress.COM er kontrollnivået ditt begrenset, og du deler verten med millioner av andre. På WordPress.ORG laster du ned programvaren og vert den selv. Det er litt mer arbeid, men du får mye mer kontroll og kreativitet. Hvis du bygger en nettbutikk, er WordPress.ORG det du trenger å være.

OK, så hvorfor elsker eiere av nettbutikker det?

Årsak nr. 1. Det er gratis

Du kan ikke krangle med WordPress ‘prismerke. Det koster ingenting å laste ned programvaren og komme i gang. Du vil merke at andre online shop-alternativer vanligvis har en oppstartkostnad.

Hovedkonkurrenten, Shopify, starter for eksempel med en kostnad på $ 29 per måned, og blir dyrere når du vokser. Andre plattformer, som Etsy og eBay, tar en sunn del av salgsinntektene.

Med WordPress kan du sette opp butikk og selge det første produktet ditt uten å betale en krone til verten. De lar deg beholde mer av fortjenesten din enn noen annen tjeneste på nettet.

Hvis du er en ny butikkeier, teller hver krone.

Årsak nr. 2. Det er virkelig enkelt å konfigurere

WordPress kan skryte av en berømt ‘fem-minutters installasjon’. Det er ikke en overdrivelse. Trinn-for-trinn-guiden fører deg enkelt gjennom den, og du vil ha et nettsted online på få minutter.

Den eneste vanskelige delen er å sette opp webhotellet ditt. For å bruke WordPress.org, trenger du et best bloggvert. Det er tomten som lar deg bygge nettstedet.

Heldigvis har vi på Bitcatcha alle webvert-svarene! Vi har en komplett liste over anbefalte webverter slik at du kan finne den rette for deg. Vi har til og med intervjuet brukere og spurt dem om hvor bra deres webvert fungerer.

Årsak nr. 3. Du trenger ikke å være en kreativ nettdesigner, eller et kodingsgeni

Mange mennesker unngår å bygge sin egen webside fordi de ikke vet hvordan de skal skrive kode.

Det fine med WordPress er at du ikke trenger å vite en eneste linje med HTML (selv om det kan hjelpe litt). Dette er perfekt for eiere av nettbutikker som bare vil fokusere på å selge produktet sitt!

Det er tusenvis av gratis temaer – eller design – som du kan velge mellom. Et tema er en mal for nettstedet ditt som du kan finpusse og endre. De fleste av dem er gratis; du klikker ganske enkelt på favoritten din og ser på at nettstedet ditt blir til din foretrukne design.

Personlig anbefaler jeg å betale litt penger for et unikt tema av bedre kvalitet. Hvis du leter etter et raskt svar, kan du prøve Avada-temaet. Det er det mest populære temaet der ute, og det gir nettstedet ditt et profesjonelt preg umiddelbart.

Avada

Du vil også sørge for at temaet er kompatibelt med WooCommerce. (WooCommerce er verktøysettet du trenger for å drive handlemekanismen på nettstedet ditt). Et tema som Divi er perfekt for dette.

Årsak 4. Det er mobilvennlig

Du vet kanskje ikke dette, men mer enn halvparten av all internettilgang skjer på en mobil enhet. Det betyr at de fleste av dine potensielle kunder bruker en smarttelefon eller et nettbrett når som helst.

Hvis det ikke er overraskende nok, er her noen mer mobile shoppingstatistikker:

  • Mobil internettilgang har nå overgått tilgang til stasjonære og bærbare datamaskiner.
  • Mobilhopping blomstrer, og hoppet fra 8% til 15% i 2019.
  • 72% av netthandel vil finne sted på en mobil enhet innen 2021.

(statistikk fra Selz.com)

Men hvordan i all verden lager jeg et mobilnettsted??

Det gjør du ikke, WordPress gjør det for deg! Bare husk å velge en responsivt tema når du designer nettstedet ditt. ‘Responsive’ betyr at nettstedet ditt vil tilpasse seg hvilken enhet som kobles til det. Hvis kunden din er på en iPhone, vil nettbutikken din formes slik at den passer til en iPhone-skjerm. Hvis det er et nettbrett eller skrivebord, vil den klikke for å passe til den større skjermen. Avada-temaet jeg anbefalte før, er fullt responsivt.

Å velge et responsivt WordPress-tema betyr at du ikke trenger å bekymre deg for hvor kundene dine kommer fra. Du må bare lage gode produkter.

Årsak nr. 5. Tusenvis av plugins lar deg gjøre omtrent alt du vil

‘Plugins’ er enkle programvarebiter som kobles til nettstedet ditt for å legge til nye funksjoner og funksjoner. Hvis du har en idé til nettstedet ditt, er det nesten alltid en plugin som kan hjelpe deg med det.

Vil du samle e-postadresser med påmeldingsskjema? Det er enkelt, MailChimp-pluginen vil ta seg av det.

Vil du beregne frakt og skatt automatisk for kundene dine? Enkelt, det er en WooCommerce-tillegg for det.

Vil du dele knapper for sosiale medier over hele nettstedet ditt? En sosial plugin vil også gjøre det. Bare last opp WordPress admin-siden og gå til fanen ‘plugins’. Søk etter den du ønsker, så laster du den ned med ett klikk. Du trenger ikke noen teknisk kunnskap for å gjøre dette heller. Alle tilpasningsalternativene er enkle og enkle.

Wordpress-plugins

[Bli hos oss, for neste uke går vi dypt inn i en verden av plugins for å vise deg alle de beste alternativene for nettbutikker.]

Det er live! En nybegynnerguide for WooCommerce & De 8 essensielle utvidelsene

Årsak nr. 6. Det er trygt og sikkert

Visste du at 51% av kundene forlater online handlekurven fordi de ikke føler seg komfortable med å oppgi kredittkortinformasjonen sin? Online svindel er en veldig reell bekymring. Og hvis du driver en nettbutikk, behandler du litt utrolig delikat informasjon.

Du trenger en plattform som du kan stole på. Og at kundene dine stoler på. WordPress er tett beskyttet mot hackere takket være den enorme infrastrukturen. Du får ikke strøm på 75 millioner nettsteder uten et sterkt sikkerhetssystem! Du kan stole på WordPress, og det samme kan kundene dine.

Å etablere en nettbutikk har aldri vært så enkelt, sikkert (og gratis!)

I løpet av de neste ukene vil vi avsløre de essensielle temaene og plugins som vil gjøre nettbutikken din til en pengegående maskin, så vær hos oss.

Det er live! En nybegynnerguide for WooCommerce & De 8 essensielle utvidelsene

PS! Jeg vil gjerne høre fra alle butikkeiere som bruker WordPress. Har du positive (eller negative) opplevelser på plattformen? Del tankene eller spørsmålene dine i kommentarfeltet.

Se nå hvorfor de beste WordPress nettbutikkene bruker Managed WordPress hosting-plattform som base.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me