Designet og stilen på nettstedet ditt er din første sjanse til å imponere kundene dine.

Heldigvis gjør WordPress det superenkelt å lage en stil som fungerer for deg. Ved å laste ned et ‘tema’ kan du håndplukke utseendet til nettstedet ditt uten å berøre en kodelinje.

Før jeg hopper inn i de ti favoritt WordPress-temaene mine, er det dette du trenger å se etter i nettbutikkdesignet ditt.

  1. WooCommerce CompatibleWooCommerce er motoren som driver nettbutikken din. Det er et verktøysett som kobles til nettstedet ditt og lar deg selge produkter. Når du velger et tema, må det være WooCommerce-kompatibelt. (Hint, alle temaene som er oppført her er.)
  2. Responsiv design Halvparten av alle Internett-brukere har nå tilgang til nettet på en mobilenhet, og kundene elsker å bruke nettbrettene! Et responsivt tema betyr at nettstedet ditt vil tilpasse seg en smarttelefon, et nettbrett eller et skrivebord øyeblikkelig.
  3. Stil, enkelhet og enkel navigering. Ditt tema skal passe til din merkevarestil og dine produkter. Men sørg for at det er enkelt og enkelt å navigere. Tenk på om temaet ditt skaper en hyggelig brukeropplevelse.

Nå vet du hva du skal se etter, her er ti av favorittene mine som kombinerer alle de tre viktige egenskapene.

1. Divi 2.0

Beste egenskap: Dra og slipp tilpasning

Divi 2.0

Divi er forskjellig fra de fleste WordPress-temaer. Det kommer ikke bare med én stil eller layout. Med dette temaet kan du lage omtrent ethvert design du ønsker.

Jeg har sett noen brukere si at det er som å bruke lego! Noe som er en strålende treffende beskrivelse av temaet. Du bygger ganske enkelt din foretrukne layout ved hjelp av blokker og rutenett. Det integreres sømløst med WooCommerce, og du kan lage en fantastisk butikkfront på få minutter.

> Få Divi-temaet nå.

2. Shopsy

Beste egenskap: Rutenettoppsett

Shopsy

Shopsy er morsom og lekende, noe som gjør det til det perfekte stedet for foreldre som ønsker å starte en barnebutikk eller kanskje et utvalg sære håndlagde produkter.

Det etterligner Pinterest-stilnettoppsettet, slik at du kan vise frem mange ting på en gang. Det beste av alt er at skaperne har gjort det kompatibelt med animasjoner, så nettstedet ditt vil bli levende!

> Få Shopsy-temaet nå.

3. Zerif Lite

Beste egenskap: Det er gratis!

Zerif Lite

Jeg anbefaler generelt folk å investere litt penger i WordPress-temaet sitt. Premium-temaer koster sjelden mer enn $ 50, og det utgjør en stor forskjell for profesjonaliteten på nettstedet ditt.

Men med Serif Lite fant jeg et gratis tema som jeg er glad for å anbefale. Det er et design på én side, noe som gjør det perfekt for enkle butikkfronter. Den er enkel å bruke og ser vakker ut. Hvis du er ny på WordPress, er dette et flott sted å starte. Hvis du liker gratisversjonen, kan du oppgradere temaet og låse opp litt ekstra kraft.

> Få Zerif Lite-temaet her.

4. Butikkeier

Beste egenskap: Fantastisk bilder

Butikkeier

Med et navn som ‘Butiksinnehaver’, vet du at dette temaet er designet for bare ett formål: å hjelpe deg med å selge produkter. Butikkeier er så enkel å bruke, du trenger ikke vite noen kode. Du ønsker sannsynligvis ikke å endre for mye uansett, siden den forhåndsbygde utformingen ser veldig profesjonell ut.

Dette temaet handler om å fange oppmerksomhet med store bilder. Det er et av favorittstemene mine der ute for motebutikker.

> Få temaet Butikkeier nå.

5. Stort poeng

Beste egenskap: Stor headerplass

Stort poeng

En av de største trendene innen webdesign for øyeblikket er bruken av enorme overskrifter med uimotståelig fotografering. Med Big Point-temaet kan du opprette et nettsted som er i tråd med trenden.

Den kommer også med en revolusjonsglidebryter som betyr at de vakre topptekstbildene dine vil byttes automatisk. Det vil imponere kundene dine! Dette er et annet dra-og-slipp-tema, så du trenger ikke teknisk kunnskap for å få det til å se bra ut. Det fungerer perfekt med WooCommerce og det ser spesielt smart ut på et nettbrett.

> Få temaet Big Point nå.

6. Avada

Beste egenskap: Mest solgt tema gjennom tidene

Avada

Avada er ganske lik Divi-temaet. Den brukte den samme ‘lego’ stiltilpassede byggherren som lar deg lage et nettsted med omtrent hvilken som helst stil du kan tenke på.

Det er sannsynligvis det mest allsidige og fleksible temaet der ute. Så hvis du ønsker å eksperimentere og finne den perfekte utformingen, kan du prøve Avada. Det har blitt kalt “Den sveitsiske hærkniven med WordPress-temaer” fordi du kan gjøre hva du vil med det.

> Få Avada-temaet nå.

7. Vigo

Beste egenskap: Stilig for moteselgere

Vigo

Vigo er kanskje det mest stilige temaet her. Den har et rent, hvitt design med mange plass. Det gjør at produktene dine kan ta sentrum og selge seg selv. Vigo ser ut som et profesjonelt moteside; alt du trenger å gjøre er å legge til produktene.

Men det er ikke bare et pent ansikt. Det gir kundene enkel, enkel navigering. I tillegg er det et par år gammelt, noe som betyr at skaperne har strøket ut alle problemene og ryddet opp i koden. Det gjør det til et av de raskeste lastingstemaene på markedet.

> Få Vigo-temaet nå.

8. Shopster

Beste egenskap: Netthinnen aktivert

Shopster

Hvis du driver en nettbutikk, bør bildene dine gjøre alt det harde arbeidet for deg. Great photography selger produkter. Så du trenger et tema som viser bildene dine på sitt beste. Shopster er retina aktivert, så alle som ser på en netthinnevisning vil se produktene dine i all sin prakt.

De gir deg også en enorm skyveplassplass å jobbe med. Hvis du vil fange kundens oppmerksomhet med seriøse HD-bilder, er dette temaet for deg.

Som med alle temaene her, er Shopster klar for å jobbe med WooCommerce og integreres sømløst. Det er ikke noe hardt arbeid involvert i det hele tatt!

> Få Shopster-temaet nå.

9. Herr skredder

Beste bit: Parallax-rulling

Herr skredder

Parallax scrolling er en av de kuleste tingene innen webdesign for øyeblikket. Du har kanskje sett noen få nettsteder som allerede bruker det. Når du blar nedover et parallaksnettsted, beveger innholdet seg i forskjellige hastigheter, og virker tilsynelatende i samspill med hverandre. Du kan tro at du trenger et datamaskingeni for å skape denne effekten for deg. Men med dette temaet kommer det hele som standard.

Det er ganske maskulint tema, bra for en fyres motebutikk. Dette er en annen dra-og-slipp-webside, så det er veldig enkelt å lage oppsettet.

> Få Mr Tailor Theme nå.

10. Cypress

Beste egenskap: Laget spesielt for WooCommerce

Cypress

Dette temaet er designet spesielt rundt WooCommerce verktøysett. Det betyr at du kan være sikker på at det er laget med online butikkeiere i tankene. De har optimalisert hele temaet for netthandel, og skreddersyr alle aspekter for å øke salget på nettstedet ditt.

En av favoritt-tingene mine med dette temaet er alternativet videobakgrunner. Det får den til å se ut som om hjemmesiden din har et bevegelig bilde. Perfekt for å vise frem produktene dine med stil!

> Få Cypress-temaet nå.

Jeg vil gjerne høre fra alle dine WordPress-butikkeiere der ute. Hvilke temaer bruker du, og hvilke er din favoritt?

Nå, sjekk ut de 9 beste Managed WordPress Hosting. Disse tjenestene vil definitivt bringe din WordPress ytelse til en ny høyde.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me