Her på Bitcatcha elsker jeg å hjelpe folk med å utvide forretningsidéene sine. Faktisk har jeg nylig kjørt en stor artikkel om hvordan du setter opp din første nettbutikk.

Der foreslo jeg å bruke WooCommerce-plugin for WordPress. Mange mennesker har bedt om mer informasjon om dette verktøysettet, så i dag graver jeg litt dypere.

Hva er WooCommerce?

WooCommerce

WooCommerce er en enkel (gratis!) Plugin for WordPress. Det spilles inn på nettstedet ditt, og gjør alt det harde arbeidet med å bygge din nettbutikk.

Det er en profesjonell løsning som driver nesten 30% av alle e-handelsnettsteder på nettet. Den viser produktene dine, behandler bestillinger og organiserer frakten din.

Det beste av alt er at det er veldig enkelt å bruke, og det er helt gratis å komme i gang.

Pro-tips: 

For å sikre topp ytelse, må du sørge for at WooCommerce nettbutikk er hostet i en administrert WordPress-hosting.

Oppheving av WooCommerce

Når du installerer WooCommerce-pluginen, vil du legge merke til hvor enkel administrasjonssiden er. Det første trinnet er å legge til ditt første produkt. Gutta på WooCommerce vet at du trenger mye kontroll over dette, så det er fire alternativer:

  1. Enkelt produkt Dette er ditt gjennomsnittlige produkt uten variasjoner. Som en bok, solbriller eller et kamera.
  2. Gruppert produkt Dette er en gruppe relaterte produkter med små variasjoner. Apple vil for eksempel bruke det grupperte produktalternativet for å selge iMac-en med variasjonen i skjermstørrelse.
  3. Eksternt eller tilknyttet produktProduktet vises og vises på nettstedet ditt, men kunden kjøper faktisk fra en tredjepart.
  4. Variabelt produktFortselgere vil for eksempel selge T-skjorter i forskjellige størrelser og farger.

Dette alene er nok til å få butikken din i gang. Du vil gjøre ditt første salg og begynne å bygge en virksomhet. Men hvis du virkelig vil ta ting til neste nivå, trenger du noen av WooCommerces fantastiske utvidelser.

Disse tilleggsprogrammene vil gjøre en ydmyk nettbutikk om til et profesjonelt, penger å tjene imperium! (Det er verdt å påpeke at selv om WooCommerce er gratis, kommer de fleste av disse utvidelsene med en prislapp.)

La oss starte med nummer én anbefalt utvidelse av WooCommerce selv:

1. Tillegg til produkt

Perfekt for: Legge til graveringer eller tilpasning til produkter

Produkttillegg

Mange nettbutikker gir deg valget om å tilpasse de valgte produktene. Det kan for eksempel være lurt å legge til en gravering, eller ta med en gavemelding. Hvis du planlegger å åpne en håndverksbutikk, en juveler eller en blomsterbutikk, trenger du denne utvidelsen!

Utvidelsen av produkttillegg gir kundene flere valg og engasjement. Du kan bruke det globalt (på alle produkter) eller en etter en.

> Få produkttillegg nå.

2. Levering av tabellpris

Perfekt for: Beregner automatisk fraktpriser

Levering av tabellpris

Å jobbe ut fraktkostnadene dine er lett det mest frustrerende ved å drive en nettbutikk. Det er grunnen til at Table Rate Shipping er en slik livredder.

Alt du trenger å gjøre er å angi størrelsen og vekten på produktene dine. Utvidelsen beregner deretter kostnadene for kundene dine ut fra deres beliggenhet. Det tar alt bryet med frakt, og gir kundene dine umiddelbare, nøyaktige fraktpriser.

> Få levering av tabellpris nå.

3. Dynamisk priser

Perfekt for: Salg og rabatter!

Dynamisk priser

Hvis du vil kjøre salg og tilby rabatter (hvem elsker ikke et godt salg?), Trenger du denne utvidelsen. Dynamisk prissetting lar deg endre prisene på produktene dine basert på en rekke faktorer.

Du kan for eksempel angi en rabatt for lojale kunder. Ved hjelp av denne utvidelsen kan du tilby en rabatt eller bonus til de som allerede har kjøpt fem produkter fra deg.

Kanskje du vil utløse salgssalg når aksjen din synker under et visst antall. Eller kanskje du vil kutte prisen på alle bøker med 10%. Lett!

> Få dynamiske priser nå.

4. Produktvurderinger Pro

Perfekt for: Bygge tillit til produktet ditt

Produktanmeldelse Pro

Studier har vist at 88% av kundene stoler på brukeromtaler på nettet. Det er en grunn til at Amazon legger en slik vekt på sitt brukervurderingssystem! Ved å tilby et vurderingssystem kan du vise nye kunder at folk stoler på og elsker produktene dine. Det er ofte nok til å overbevise dem om å gjøre salget.

Denne enkle utvidelsen vil øke salget og oppmuntre til mer samhandling mellom deg og dine kunder. Det er en viktig del av den nye online virksomheten din.

> Få produktanmeldelser nå.

5. Kundehistorie

Perfekt for: Forstå dine beste kunder

Kundens historie

Dette er favorittutvidelsen min fordi den gir deg så mye innsikt i hvordan kunder bruker nettbutikken din. Hvis du har lest den siste bloggen min om brukeropplevelse, vet du hvor viktig det er å forstå brukerne dine, og skreddersy nettstedet ditt rundt dem.

Denne utvidelsen lar deg gjøre akkurat det. Den viser nøyaktig hvordan brukerne dine surfer i butikken din, slik at du kan overvåke hva som fungerer. Enda viktigere er at du kan føre en fullstendig kjøpshistorikk. Med denne informasjonen kan du sende personlige anbefalinger til de beste kundene dine, og skreddersy opplevelsen direkte for dem.

Men det er en enda bedre funksjon. Den beregner hver kundes levetid verdi basert på kjøpsloggen. Den forteller deg nøyaktig hvem dine beste kunder er, slik at du kan belønne dem og holde dem lojale.

> Få kundehistorikk nå.

6. Oppfølging av e-post

Perfekt for: Holder kontakten med tidligere kunder

Følg opp e-postmeldinger

E-postoppfølgingsutvidelsen fungerer bra når den kombineres med kundeloggen tillegg. Den lar deg sende tilpassede og personaliserte oppfølgings-e-postmeldinger etter at de har kjøpt noe. Du kan skrive en e-post slik:

“Hei! Vi håper du gleder deg over det nylig kjøpte [sett inn produktet]. Har du sett vårt siste sortiment? Vi vil gjerne tilby deg 10% lojalitetsrabatt ved neste kjøp. “

Det er en fin måte å holde samtalen på gang og bringe dem tilbake for mer! Sett opp e-posten med alle intervaller du vil.

> Få e-postoppfølging nå.

7. Poeng og belønning

Perfekt for: Sørg for at kundene stadig kommer tilbake

Poeng og belønning

Noen ganger er de enkleste triks de mest effektive! Kunder elsker belønningspoeng, da det gir dem noe å jobbe mot. Å “spille” butikken din er den perfekte måten å sikre at kunder kommer tilbake gang på gang. Med denne utvidelsen kan du gi hvert produkt ‘poeng’, og enkelt vise kundene sine poengbalanse.

Du kan bli skikkelig kreativ med belønningen din her. Alt fra freebies til rabatter fungerer veldig bra. Hvorfor ikke gjøre det til et lagdelt system, slik at toppkjøpere kan få tilgang til ‘Gull’ poengsystem? Det fungerer hver gang!

> Få poeng og belønninger nå.

8. Anbefalinger

Perfekt for: Tilbyr personaliserte anbefalinger til kundene

anbefalinger

Amazon er mestere for å anbefale produkter. Besøk nettstedet deres, så ser du en jevn strøm av produkter som anbefales personlig for deg. Det er fordi de kjenner kjøps- og surfevanene dine. De har laget et smart anbefalingssystem, så de viser deg de tingene du allerede ønsker.

Det er djevelsk strålende! Vel, du kan gjøre det samme med anbefalinger-utvidelsen. Dette tillegget grupperer relaterte varer sammen og fungerer med kundehistorien for å tilby et skreddersydd sortiment. Når du tilbyr kundene dine akkurat det de vil, er det mye mer sannsynlig at de vil kjøpe fra deg.

> Få anbefalinger nå.

Profesjonell nettbutikk med WooCommerce

Med WooCommerce og disse åtte utvidelsene vil du opprette en profesjonell nettbutikk. Du vil også glede kundene dine og se overskuddet rulle inn.

Jeg vil gjerne høre fra alle WooCommerce-brukere der ute. Hva er opplevelsen din med denne pluginen, og hvilke utvidelser bruker du?

Hold deg med meg, for neste uke vil jeg gi deg de ti beste WordPress- og WooCommerce-temaene. Ser deg da!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me