Er nettstedet ditt raskt nok? 5 forskjellige måter å måle det på

Vet du hvor raskt nettstedet ditt er?


Det er et spørsmål som stakk meg lenge.

I det siste innlegget mitt forklarte jeg hvordan et tregt nettsted virkelig kan skade besøkende og salg. Jeg viste deg hvordan Amazon ville tape forbløffende 1,6 milliarder dollar hvis de bremset opp!

Nettstedets hastighet betyr virkelig noe!

Saken er at det er mange hastighetssjekkere på nettet. Men de fleste av dem bare forteller deg en ting: hvor lang tid det tar å laste inn hele nettstedet, fra start til slutt.

Noe som ikke virkelig gir deg nok innsikt i hva som skjer. Det er mange lag som spiller inn i den generelle hastigheten på nettstedet. Du må zoome inn på hver av dem, og se hva som skjer.

Med det i tankene har jeg satt sammen en liste over de beste verktøyene for å sjekke hvert lag på nettstedets hastighet. Men først, litt bakgrunnslesing …

En rask oversikt over nettstedets hastighetsvitenskap

Før vi setter oss fast i verktøyene du kan bruke for å sjekke hastigheten, må vi forstå litt mer om det.

Nettstedets hastighet er avhengig av et stort utvalg av faktorer. Nedbrutt bare, det er to hoveddeler:

en. Serverhastigheten din

Serverhastigheten din er motoren din. Det er grunnlaget for nettstedet ditt.

Det bestemmes av ytelsen og plasseringen til webhotellet.

Som du forventet, vil du at motoren din skal være så rask som mulig. Tenk på det som en Formel 1-bil. Du kan finjustere karosseriet så mye du vil på en F1-bil. Men uten kjerneturtallet på motoren, vil du tape løpet!

Det er det samme med nettstedet ditt.

Kjerne-serverhastigheten din er den første på listen.

b. Laster inn alle dataene (bilder, webdesign, kode, plugins, media)

Den andre delen av nettstedets hastighet er alt annet. Det er alle dataene nettstedet ditt må laste opp og vise besøkende.

Som du kan forestille deg, hvis nettstedet ditt er fylt med enorme bilder, komplisert kode og intrikat design, tar det mye lenger tid å laste det hele opp.

Fordi det er så mange faktorer som påvirker nettstedets lastehastighet, er det best å bruke en rekke forskjellige verktøy for å måle hastigheten.

Den gjennomsnittlige hastighetskontrollen for nettstedet, for eksempel, kan fortelle deg at nettstedet ditt laster på tre sekunder. Men det hjelper ikke å finne problemene.

Så la oss starte med å sjekke hastigheten på motoren. Serverhastigheten din.

1. Bitcatcha-serverhastighetskontroll

Bitcatcha-serverhastighetskontroll

Det første verktøyet handler om å sjekke hastigheten på motoren din. Det handler om å sørge for at disse fundamentene er så sterke som mulig.

Vår Bitcatcha-serverhastighetskontroll måler bare serverens responstid. Vi viser deg en klar indikasjon på hvor raskt motoren din går.

Vi gjør dette ved å pinge serveren din fra åtte forskjellige steder i hele verden, og måle responstiden. Deretter viser vi deg en gjennomsnittlig oppdeling.

Så hva er et bra resultat?

En rask og responsiv server vil returnere en B +-score på Bitcatcha-serverhastighetskartet. Noe lavere, og det er definitivt rom for forbedringer.

Google har sagt at de leter etter en server-responstid på 200 ms, så sikt for det!

Når du er ute etter supersonisk hastighet, start alltid med motoren. Start med serverhastigheten.

> Sjekk serverhastigheten din nå

2. Google Page Insights

I årevis har Google gjort det veldig tydelig at hastighet betyr noe.

“Her hos Google er vi besatt av hastighet. Raskere nettsteder skaper lykkelige brukere. ”

Økt hastighet på nettstedet forbedrer ikke bare brukeropplevelsen, det hjelper med å opprettholde rangeringen på Google.

Heldigvis lar Google deg ikke ligge i mørket om akkurat din nettstedhastighet. De laget et strålende lite verktøy kalt Page Insights. Den måler den totale nettstedets hastighet, men deler den ned i små deler.

Alt du trenger å gjøre er å sette nettadressen din i tittellinjen, og la maskinerne komme i arbeid. Google gir deg da en score på 100 for total hastighet på skrivebordet og mobilen.

De vil også gi deg en fullstendig oversikt over alle tingene som bremser nettstedet ditt, med en prioritert liste. Dette er hva som kommer tilbake når du legger til New York Times nettsted i Page Insights.

Google Page Insights

Som du kan se, kunne The New York Times sette fart på nettstedet sitt ved å aktivere komprimering og bruke hurtigbufring av nettlesere mer effektivt. Det er også mange små kodeendringer som må gjøres.

> Prøv Sideinnsikt nå

3. WhichLoadsFaster.com

Har du noen gang lurt på om nettstedet ditt er raskere enn konkurrentene?

WhichLoadsFaster.com er et flott verktøy som pitter to nettsteder mot hverandre. Det er en fantastisk måte å måle hastigheten din mot en rival!

La oss se på noen av internettets største konkurrenter, og se hvem som vinner.

Apple mot Adobe
Vinner: Adobe

Apple mot Adobe

Google vs Bing
Vinner: Bing

Google vs Bing

Facebook vs Twitter
Vinner: Facebook

Facebook vs Twitter

Whichloadsfaster.com bruker din egen nettleser for å teste hastighetene, så resultatene har en feilmargin. Hver nettleserplassering og hastighet er forskjellig. Det er best å ikke ta denne for alvorlig. Men det er en morsom indikasjon på hvor raskt nettstedet ditt sammenlignes med andre.

> Prøv WhichLoadsFaster.com

4. Lastbelastning

Alt jeg har vist deg så langt, måler responsen på nettstedet ditt på det nåværende nivået.

Men hva om du plutselig fikk en flom av besøkende? Hva om 100 000 mennesker kom til siden på en gang? Hvis du kjører en stor reklamekampanje eller lanserer et produkt, kan dette skje. Og du må være forberedt på det!

Når mange mennesker kommer til nettstedet ditt på en gang, reduseres det uunngåelig.

Load Impact simulerer tusenvis av mennesker som går inn på nettstedet ditt, og tester deretter responsen. Hvor raskt vil nettstedet ditt svare under vekten av en trafikkflom?

Programvaren etterligner ekte trafikk ved å sende pinger fra 10 forskjellige steder, forskjellige mobilnett og nettlesere. Hvis du begynner å se større pigger med trafikk som kommer til nettstedet ditt, er det på tide å bruke Load Impact for å se om ditt nåværende oppsett kan håndtere det.

> Prøv Load Impact nå

5. Pingdom

Pingdom er en allround tech-løsning for utviklere, men den har ett pent verktøy når det gjelder hastighet på nettstedet. Det bryter lastetiden din i henhold til hvert element på nettstedet ditt. Den viser nøyaktig hvilke bilder, kode eller javascript som bremser deg.

Det peker på problemene dine ved å fremheve nettstedets elementer som det tar lengst å laste.

Det betyr at du raskt og enkelt kan finne lovbryterne, og slanke dem på nettstedet ditt. Slik ser Facebooks sammenbrudd ut:

Pingdom

> Prøv Pingdom nå

De villeste nettstedseierne bruker en kombinasjon av disse verktøyene sammen. Fordi nettstedets hastighet har mange forskjellige lag og faktorer. Hver måles separat.

Prøv dem alle sammen, og mål hastigheten på nettstedet ditt fra alle vinkler, fra topp til bunn.

Som alltid er jeg her for å hjelpe, og jeg vil gjerne høre tankene dine om nettstedets hastighet!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map