Etsy har vokst fra et ukjent nettsted for å kjøpe kule håndlagde ting til et børsnotert selskap som solgte over 2 milliarder amerikanske dollar i fjor..

Hvis du selger håndlagde varer eller unike digitale nedlastinger, har Etsy over 50 millioner aktive brukere som kjøper og selger, så du har ingen problemer med å finne kunder. Du trenger ikke å bekymre deg for å opprette et nettsted eller finne folk til å kjøpe produktene dine. Etsy takler det for deg.

Men etter hvert som bedriften din vokser, kan du oppleve at Etsy ikke tillater deg å gjøre noen av tingene du trenger, så det er en nødvendighet å bygge din egen webside.

Hvorfor Wix og Etsy er flotte sammen

Hvordan koble Etsy til Wix

Hvis du har et eget nettsted, foreslår noen at du stenger Etsy-butikken og gir opp Etsy helt. Men gitt det faktum at Etsy hentet inn over 87 millioner dollar i tredje kvartal 2016 alene, tror du virkelig det er det beste rådet?

Over 20 millioner mennesker er aktive kjøpere på Etsy. Det er mange muligheter for å selge produktene dine. Hvis du ser alvorlig på å selge online på heltid, bør det være en del av virksomheten din. Men bare en del.

I stedet for å stenge Etsy-butikken din, hvorfor ikke koble den til et Wix-nettsted? Dette skaper en gratis måte å bringe trafikk til nettstedet ditt.

Wix er et verktøy for oppretting av nettsteder for folk som ikke vet hvordan du designer nettsteder. Du trenger ikke å kjenne en kodelinje. Hvis tanken om å lage et nettsted gir deg mareritt, gjør deres kunstige designintelligens det enkelt. Bare svar på noen enkle spørsmål, og om et par minutter har du en webside.

Ved å kombinere Wix-nettstedet ditt med Etsy-butikken din, har du en innebygd kilde til organisk trafikk til nettstedet ditt som ikke vil koste deg en krone. Det er vanskelig å få gratis trafikk i disse dager. Og når du bygger en virksomhet i en skyve, legger krimene seg virkelig opp.

Lag et Wix-nettsted: 

Hvis du nettopp begynner, vil denne omfattende guiden vise deg de nøyaktige trinnene for hvordan du bygger ditt første Wix-nettsted.

Hvorfor skal jeg inkludere Etsy-butikken min på Wix?

Hvis du vil ha en virksomhet som vil vare, må du bygge den på egen hånd, ikke på Etsy. Hva ville skje med det voksende merket ditt hvis Etsy begynte å belaste 1000 dollar per år for å bruke plattformen deres?

Etsy gjør en fantastisk jobb med å markedsføre merkevaren sin på nettet, på trykk og på TV. De bruker hundretusenvis av dollar på markedsføring for kontinuerlig å få nye kunder. Folk stoler på Etsy og elsker å kjøpe av dem. Disse tingene kan være sant om deg, men hvis du har hundretusenvis av dollar å bruke på markedsføring, ville du ikke trenge å ha en Etsy-butikk.

Selv om Etsy er en flott plattform som jobber hardt for å tilfredsstille både kjøpere og selgere, har den begrensninger.

Disse begrensningene gjør det vanskelig å utvide virksomheten din. Men det er mulig å få det beste fra begge verdener. Å legge inn Etsy-butikken din på Wix-nettstedet ditt lar deg:

  1. Enklere bygging av e-postliste
  2. En bedre kundeopplevelse
  3. Muligheten til å pleie kunder som ikke er klare til å kjøpe
  4. Ingen lenker til konkurrerende produkter

1. Enklere e-postlistebygging

På Etsy får du kun kundens e-postadresser når de kjøper. Dette er et flott utgangspunkt, og du bør allerede sende e-post til kundene dine med jevne mellomrom.

Men kundemails er bare et utgangspunkt. Dette gir ikke en mulighet til å få kontakt med personene som ikke kjøpte sitt første besøk på nettstedet ditt. Med Wix kan du bruke en av listebygging-appene deres til å fange e-postadresser til de besøkende som ikke er kunder ennå.

2. En bedre kundeopplevelse

Kundeservice for online virksomheter starter med et nettsted som gjør det enkelt for kundene å finne og kjøpe det de ønsker. Kall det brukeropplevelse, kundeservice eller kundeopplevelse. Hovedpoenget er at du trenger å gjøre det så enkelt som mulig for kundene å kjøpe fra deg.

En del av grunnen til at folk elsker å kjøpe fra Etsy er at de gjør det superenkelt for alle å kjøpe. Søk, klikk, kjøp. Det er det. Hvorfor bruke utallige timer på å prøve å finne ut hvordan du gjør alt dette selv når du bare kan bruke prosessen deres?

Hvis du ikke vil håndtere å sette opp handlekurver og integrere dem med betalingsportaler, tar Etsy Store-appen fra Wix kunder til Etsy-kassesiden. Fordi kundene stoler på Etsy og elsker å kjøpe fra dem, vil oppgivelsesratene dine være lavere.

3. Evnen til å pleie kunder som ikke er klare til å kjøpe

Hvis du selger en god pris, kan det ta flere besøk før de stoler på deg nok til å gjøre et kjøp. Selv om det ikke er noe “offisielt” nummer fra Etsy, er selgerne den gjennomsnittlige salgsprisen på Etsy til rundt $ 20.

Hvis du tilbyr en freebie på nettstedet ditt i bytte mot en e-postadresse, vil det være lettere å holde kontakten med potensielle kunder. På denne måten kan du sende dem e-postmeldinger som vil veilede dem mot å kjøpe produktet.

4. Ingen lenker til konkurrerende produkter

Når en kunde ser på varen din, er det en meny som tar dem med til flere produkter fra andre Etsy-selgere. Etsy-butikken på et Wix-nettsted har ikke disse koblingene, så den potensielle kjøperen har ikke en måte å finne lignende produkter fra en annen selger.

Konkurrerende produkter i Etsy

Slik kobler du Etsy Store til ditt Wix nettsted

1. Logg inn på din Wix-konto.

2. Klikk på knappen Legg til app fra oversikten i øverste høyre hjørne.

Legg til en app i Wix

3. Skriv inn ordet ‘Etsy’ i boksen Søk etter apper øverst på appmarkedsskjermen. 

4. Velg Etsy Shop-appen og klikk på knappen ‘Legg til nettsted’.

Wix App Market

5. Åpne Wix Editor fra suksessskjermbildet. 

Legger tilEtsy-app

6. Wix Editor oppretter en ny side som heter Etsy Shop.

Dessverre kan du ikke legge inn butikken din på hjemmesiden din. Hvis du prøver å slette denne siden, fjerner du Etsy shop-appen. Siden er forhåndsfylt med demoinformasjon for å gi deg en ide om hvordan butikken ser ut. Du må koble butikken din gjennom innstillingene for å se varene dine.

7. Klikk hvor som helst i butikken for å få den ovale knappen ‘Innstillinger’ til å vises.

Etsy Wix-innstillinger

8. Klikk på den blå ‘Connect Your Shop’ -knappen i appen som dukker opp på forhåndsvisningen av siden din. 

Koble til Etsy Shop

9. Autoriser Wix til å trekke Etsy-informasjonen din

Autoriser Wix til å trekke Etsy-informasjonen din ved å bruke Etsy-påloggingen i popup-vinduet. Hvis du fremdeles er logget på Etsy, klikker du på Autoriser-knappen. Du blir ledet tilbake til Etsy Shop-appen i Wix Editor.

Bruke Etsy Store-appen inne i Wix Editor

Etsy Store-appen er veldig grei. Den inneholder to seksjoner:

  1. innstillinger
  2. Design

Innstillingsdelen av appen lar deg velge hvilke deler av Etsy-butikken din som skal vises. Hvis du vil endre teksten i noen av disse seksjonene, må du gå til Etsy-kontoen din for å gjøre det. Bare trykk på den blå ‘Rediger butikk’-knappen fra Etsy for å gjøre endringer i disse seksjonene.

Rediger butikk

Design-delen lar deg endre farger på knapper og tekst, men du kan ikke endre den faktiske utformingen av siden.

Konklusjon

Ved å kombinere det store kundegrunnlaget til Etsy og byggemulighetene til e-postlisten til Wix-nettstedet, er du på vei til å bygge en lukrativ online virksomhet som vil støtte deg i mange år fremover.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me