Lær å sette opp nettbutikken din og gjøre det første salget!

Å lage ditt første salg noensinne er en spesiell følelse.


Det markerer begynnelsen på ditt eget handleimperium og sjansen til å bygge en virksomhet.

Vi har sett det skje. Vi har sett soveromsentreprenører gjøre drømmene sine til e-handelsselskaper i millioner dollar. Alt du trenger er et flott produkt og en nettbutikk.

Merk

Dette er en 10 minutters guide til å sette opp en nettbutikk, finne de første kundene dine og gjøre den til en vellykket virksomhet.

Hvis du leser denne siden, har du kanskje allerede en glimrende idé, men du er ikke sikker på hvordan du bygger butikken din.

Høres kjent ut?

Stol på oss, det er lettere enn du tror, ​​så viser vi deg alle hemmelighetene. For enkelhets skyld er guiden delt opp i tre seksjoner. Ta en kopp kaffe og la oss sitte fast.

Del 1: Hvor begynner jeg til og med?
En rask introduksjon til din første nettbutikk.

Del 2: Den tekniske biten
En trinn-for-trinn-guide for å sette opp din egen webside og butikk.

Del 3: Foreta ditt første salg
En butikk trenger kunder! Vi viser deg et raskt triks for å gjøre det første salget.

DEL 1: Hvor begynner jeg enda?

Internett er fullt av kule steder å selge produktene dine. Den vanskelige delen er å velge den beste ruten. Det lange alternativet er det beste alternativet å sette opp ditt eget nettsted, men la oss se på alle alternativene.

Alternativ 1: eBay, Etsy og tredjeparts tjenester

Marketplace

eBay, Etsy og Craigslist er gigantiske plattformer, og det er tusenvis av små butikkbutikker og butikker som ligger her. Din kan være en av dem.

Det beste med disse tredjepartsselgerne er enkelheten deres. Du kan registrere deg og begynne å selge om få minutter. De gjør det harde arbeidet og setter opp butikken din for deg. De vil håndtere pengene og gjøre hele prosessen enkel.

Kunder er allerede kjent med disse plattformene og føler seg komfortable med å kjøpe fra dem. Det er en følelse av tillit og sikkerhet her.

Du finner også et innebygd publikum. Etsy har for eksempel millioner av kunder som leter etter håndlaget håndverk og personlige ting. Hvis du lager unike gaver og produkter, er det mange kunder som allerede venter på deg.

Men?…

Problemet er at du aldri vil bygge et imperium på andres nettsted.

Det er veldig vanskelig å skape et virkelig lojal publikum og styrke merkevareidentiteten din når du sitter på huk på andres land! eBay, Etsy, Craigslist og andre legger alle merkevarebygging og identitet foran produktene dine.

Verst av alt, hvis tredjepart bestemmer seg for å tilbakekalle butikken din, går hele virksomheten tapt for godt. Det er dårlige nyheter hvis du leter etter en pålitelig, langsiktig inntekt.

Hvis du vil samle e-postadresser, få kontakt med kundene dine og bygge en unik identitet, trenger du din egen plass. Din egen webside.

Alternativ 2: Butikker på sosiale medier

Facebook bedriftsside

Et annet populært valg er å sette opp en Facebook-butikk. Dette innebærer å bruke en av Facebooks integrerte plugins for å være vert for en butikk på siden med sosiale medier.

Vi har blandede følelser rundt denne metoden. Jada, det gjør det enklere enn noen gang å selge til ditt sosiale følger. Imidlertid har Facebook en vane å endre algoritmene sine uten mye varsel.

Du kan bruke år på å bygge opp virksomheten din for å få det hele utslettet i en rask Facebook-oppdatering.

Ikke misforstå, du bør absolutt bygge et fellesskap på Facebook. Men det er ikke lurt å stole på det som din eneste online tilstedeværelse.

Svaret ligger hos alternativ 3: Din helt egen butikk

Hvis du leter etter et sted å ringe din egen, må du lage din egen butikkfront.

www.your-shop.com

Gjorde det deg bare et lite skrik av spenning? Det er enklere enn du tror også.

Det er to hovedmåter å bygge butikken din på, og vi leder deg gjennom prosessen.

WordPress + WooCommerce = Gratis nettbutikk!

WooCommerce

Hvis det høres ut som et fremmed språk, ta pusten dypt. Det er nå enklere enn noen gang å lage et nettsted. Vi kommer til å begynne med å bruke WordPress: den mest populære plattformen for bygging av nettsteder.

Faktisk er 24% av alle nettsteder på internett drevet av WordPress. Så du er i godt selskap.

Du kan velge forhåndsinnstilte design, og finpusse det etter din smak. Du trenger ikke en gang å vite en eneste linje med nettkode.

Men hva med de vanskelige betalingsmekanismene, produktene og frakten?

Det er hvor WooCommerce kommer inn. WooCommerce er det tekniske verktøyet som gjør at butikken din fungerer. Alt du trenger å gjøre er å laste ned programvaren og installere den på WordPress-siden din.

Det vil hjelpe deg med å lage og designe butikken din. Den vil også sette opp alle vanskelige betalingssystemer, administrere lageret ditt og sortere frakten din.

Både WordPress og WooCommerce er helt gratis å bruke men arkitekturen som følger med dem er det ikke. Du trenger en webhotell og et domenenavn, som bare er en brøkdel av kostnadene. Mer om dette i DEL 2: Den tekniske biten.

Shopify – Den enkleste måten å sette opp en nettbutikk på

Shopify Nettbutikk

Det beste alternativet til WordPress + WooCommerce er Shopify. Shopify er en enkel programvare som lager din nettbutikk for deg. Den er designet spesielt for netthandel.

De bruker også maler (se 100-talls Shopify-maler her) for å hjelpe deg med å designe nettstedet, så det er ingen vanskelige koder å håndtere.

Akkurat som WooCommerce gjør Shopifys back-end veiviser alt det harde arbeidet for deg.

Men?…

Den eneste virkelige ulempen med Shopify er kostnadene. Det koster en månedlig avgift (fra $ 29 / mo) avhengig av hvilken Shopify-plan du velger. Hvis du har store planer, ikke la det forhindre deg. Shopify er perfekt hvis du har et produkt med høy fortjenestemargin. Tross alt får du uovertrufne bekvemmeligheter for prisen.

Du kan se hvordan vi har opprettet en Shopify nettbutikk på bare 19 minutter. Det er hvor grei prosessen er.

Bunnlinjen

Poenget her er at du trenger din egen plass. Du trenger en identitet, en stemme og en stamme av lojale tilhengere. Du kan ikke gjøre det piggy-backing på Etsy, eBay, Facebook osv. Det betyr å bygge ditt eget imperium ved å bruke WordPress + WooCommerce eller Shopify.

DEL 2: Den tekniske biten

Stol på oss, dette er enklere enn du tror.

MERK

DEL 2 viser hvordan du setter opp en WordPress + WooCommerce nettbutikk. Vi har satt opp en detaljert guide for hvordan du oppretter en Shopify-butikk (om 19 minutter!). Sjekk det ut.

Trinn 1. Webhotell for WordPress

Webhotell er oppdateringen av internett-området ditt nettsted vil leve på.

Det kan være en vanskelig ting å få hodet rundt hvis du er ny i spillet. Tenk på det slik:

Webhotellfirmaer er som internett-utleiere. De leier ut en del av nettet til deg, og det er her du vil bygge nettstedet ditt.

Men her er tingen. Det er gode vertselskaper, og det er dårlige.

Så ikke bare velg det billigste alternativet. Hastigheten og sikkerheten på nettstedet ditt er viktig, og nettbutikken din fortjener det beste.

De beste webvertene er raskt som faen, nær målgruppen din og sikre fra hackere.

Vi har hatt mye erfaring her, og det er dette vi anbefaler:

SiteGround WooCommerce vert

SiteGround er et strålende premiumvalg. Hvis du har store planer med mye global trafikk, anbefaler vi dem på det sterkeste. De er raske, sikre og gode med kundeservice. Faktisk vert dette nettstedet Bitcatcha.com vertskap for dem.

Les SiteGround gjennomgang

Inmotion Hosting

Inmotion Hosting er perfekt hvis du fokuserer på amerikanske målgrupper. Deres Max Speed ​​Zone ™ er designet for å tjene nettstedet ditt veldig raskt i USA. Sammen med en gratis Cloudflare-konto vil nettstedet ditt fly raskt rundt hele kloden.

Les anmeldelse av Inmotion Hosting

Trinn 2. www.my-first-business.com!

Dette er ditt ‘domenenavn’. Det er adressen som peker til nettstedet ditt. Du leter etter noe enkelt, unikt og rett på sak.

Velg dette veldig nøye. Forhåpentligvis har du allerede et firmanavn som er plukket ut og klar til å gå.

Trinn 3: Sette opp WordPress & WooCommerce

Når du har fått webhotellet ditt & domenenavn klar, logg deg på kontrollpanelet for å installere WordPress. 1-klikk-installasjonen på begge iPage & Inmotion Hosting får det gjort på kort tid.

Logg deg deretter på ditt WordPress-nettsted, gå til Plugins og søk etter WooCommerce. Last ned og installer.

Voilà. Nettbutikken din fungerer nå.

Det høres komplisert ut, men det er det ikke. For å hjelpe deg har vi laget en serie videoguider for å lede deg gjennom denne prosessen trinn for trinn. I disse 5 videoene viser vi deg nøyaktig hvordan vi opprettet en WooCommerce nettbutikk for en venn.

Trinn 4: Designe butikken din

Nå som du har nettbutikken din klar, er det på tide å dekorere den!

Som jeg sa før, WordPress er superenkelt å dekorere og lage dine egne. Du kan velge mellom hundrevis av forhåndsinnstilte design gratis, eller du kan sprute ut på et førsteklasses tema. Vi liker elegante temaer som tilbyr rimelige, unike og vakre temaer.

Tips om ekspertdesign:

 1. Enkelhet er altVelg en enkel design som fremhever produktene dine og er lett å navigere.
 2. Logo og branding Ser etter et tema eller design som lar deg skape en unik identitet.
 3. Store bilder med høy oppløsning Bilder selger produkter. Så enkelt er det. Velg et nettsted som viser bildene dine på sitt aller beste.

Trinn 5: Telle pengene

Ingen nettbutikk er selvfølgelig komplett uten betalingsmekanismen. Den mest kjente tjenesten på nettet er PayPal og du kan enkelt spotte betalingsporten deres i kassen.

Noen ganger foretrekker kunder en enkel kredittkortbetaling. Du kan takle dette med Braintree. De driver betalingssystemet hos AirBnB og Uber slik at du vil være i gode hender.

Nå er dere klare og klare til å åpne dørene! Nå trenger du bare å finne noen kunder.

DEL 3: Gjør ditt første salg

Det første salget er alltid det vanskeligste. Etter det er det snøballeffekt! Vi vil gi deg et eksperttips garantert for å hjelpe deg med det første salget.

Få produktet foran millioner av øyne

Internett er sprengt av kraftige blogger, YouTube-kanaler og sosiale mediepåvirkere. Disse menneskene har makten til å få produktet ditt foran mange mennesker.

Begynn med å lage en liste over blogger og påvirkere i din nisje. De er alltid på utkikk etter kule produkter og historier å dele med lokalsamfunnene, så nå ut og be om en anmeldelse eller sponset innlegg.

Disse påvirkerne mottar hundrevis av e-poster og pitches hver dag, så hvordan skiller du deg ut?

 1. Vær personligBruk en unik og personlig melding for hver blogger. Nevn noe du så og likte på bloggen deres, og fortell dem hvorfor du tror at produktet ditt ville være interessant for publikum.
 2. Adresser dem med navn. Det er lett å finne navnene til de fleste bloggere. Bevis for dem at du har tatt deg tid til å se på nettstedet deres.
 3. Lag en overbevisende historie. Forfattere og bloggere ser etter mer enn bare et kult produkt. De vil ha en historie som får kontakt med leserne sine. Hva gjør produktet ditt unikt? Hva er den emosjonelle sammenhengen? Hvorfor trenger folk å høre om deg og produktet ditt?
 4. Men hold det til poenget at de ikke trenger å kjenne livshistorien din. Bare gi dem det de trenger for å intriger dem og vise frem produktet ditt. Bloggere leter etter korte, skarpe kundeemner.
 5. Følg oppJust en gang, omtrent en uke senere. Hold det høflig, og hvis du ikke hører tilbake, ikke ta det personlig. Bare prøv en annen!
 6. Sponsing Det er mange blogger og sosiale mediekontoer som vil akseptere betaling for å dele produktet ditt eller lage innhold rundt det. Det er en liten pris å betale for mange øyne på produktet ditt.

En gratis prøve fungerer underverk også her;)

Å holde seg til en arbeidsmetode er alt du trenger for å gjøre butikken din til en suksess, men hvis du er ute etter mer, kan du lese bloggpostene våre for å bli inspirert!

Phew, du klarte det til slutt!

Så, hva har vi lært?

 1. Det er mange måter å selge på nettet, men ingenting slår med å bygge din egen webside på WordPress eller Shopify.
 2. For WordPress, bestem deg for et vertsfirma & installer WordPress + WooCommerce.
 3. For Shopify er det bare å komme i gang her.
 4. Velg et rent og unikt design.
 5. Nå ut til innflytelsesrike blogger for å sikre anmeldelser og dekning.

ENDELIG tanker

Den vanskeligste delen er å ta det første spranget. Ikke føl deg skremt av prosessen, omfavn den og lær mens du går. Stol på deg selv og ditt produkt! Hvis du trenger ekstra hjelp, er jeg bare en e-post unna. Hvis du velger WordPress, kan du se hvordan jeg setter opp WooCommerce for Bon Bon Boutique.

Følg lidenskapene dine, start en vellykket bedrift og grøft dagjobben!

Det kan virkelig skje, bare les intervjuet vårt med Kalen (eier av Bon Bon Boutique), tjene 1000 dollar på fritiden!

Lykke til!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map