Slik installerer du et enkelt, tilpassbart kart på WordPress: Google Maps Widget gjennomgang

Hvis du har brukt vår serverhastighetskontroll nylig, har du kanskje lagt merke til en kul ny funksjon: det interaktive lokasjonskartet for serveren.


Når du måler serverhastigheten din med Bitcatcha, kjører vi tester fra åtte forskjellige steder rundt om i verden. Det er den eneste måten vi kan sikre at nettstedet ditt lastes raskt fra alle deler av planeten.

Inntil nå måtte du ta ordet vårt for det. Men med det nye kartet vårt, kan du se nøyaktig hvor vi pinger nettstedet ditt fra. Slik ser det ut:

Bitcatchas serverhastighetstest

Som du kan se, viser pinnene plasseringen av testene våre: Storbritannia, Brasil, Singapore, India, Australia, Japan og to steder i USA.

Etter å ha brukt Google Maps Widget-pluginen for å lage dette kartet, tenkte jeg at jeg ville skrevet en rask gjennomgang om det. Som du kan se, det er interaktivt og lar meg bruke Bitcatcha-merkevarebyggingen på stedsnålene. Ganske kult, ikke sant?

Google Maps Widget

Plugin-en er ganske enkelt det beste kartleggingsverktøyet jeg har brukt. Hvis du trenger et kart for å vise bedriften eller butikkens beliggenhet, vil jeg absolutt vurdere å sjekke det ut. Eller kanskje du trenger å gi folk veibeskrivelse eller – som meg – gi besøkende mer informasjon om nettstedet ditt.

Google Maps Widget har eksistert i over fire år, og den har nå 100 000 brukere, så det er pålitelig produkt.

Selve pluginen er enkel, intuitiv og kan tilpasses. Du trenger ingen tekniske ferdigheter for å komme i gang, og det fungerer rett ut av boksen. Alt du trenger å gjøre er å oppgi posisjonsdetaljene og tilpasse utseendet og følelsen på kartet. Du kan til og med matche designet til nettstedet ditt.

Men best av alt, det er lynet raskt og bruker veldig lite ressurser.

En gratis versjon av plugin-en er tilgjengelig på WordPress-markedet, og det er også en pro-versjon som starter på $ 15.

Jeg bruker pro-versjonen (som jeg anbefaler), så la oss kjøre gjennom noen av de beste funksjonene.

Superrask lasting

Hvis du er en vanlig leser her på Bitcatcha, vil du vite at jeg er besatt av hastighet. Jeg er alltid tilbakeholden med å legge til tunge plugins som vil suge opp ressurser fra nettstedet.

Derfor er Google Maps Widget så nyttig. Mens de fleste kartprogramtillegg sender over 50 forespørsler om å dra i et interaktivt kart, sender Google Maps Widget bare EN forespørsel. Den bruker nesten ingen ressurser. Hvordan klarer den det?

Denne delen er ganske smart. Når kartet først lastes inn på nettstedet ditt, er det bare et bilde. Det er et skjermbilde eller miniatyrbilde, noe som betyr at den er lett og bare gir en forespørsel til serveren. Slik ser det ut:

Miniatyrbilde av kartet

Kartet blir bare interaktivt når det er klikket, slik:

Interaktivt kart

På det tidspunktet trekker den inn alle ekstra forespørsler. Det betyr at den innledende lastehastigheten din ikke blir redusert av en tung interaktiv plugin på hjemmesiden.

passelig

Som du kan se på kartet vårt på Bitcatcha, kan du tilpasse pluginen slik at den blandes inn på nettstedet ditt. Pinnene på kartet vårt inkluderer Bitcatcha-logoen. Du kan også endre størrelsen på kartet og fargene på lysboksen når den utvides.

Bitcatcha-logo som en pin på google map widget

Selve kartet benytter seg av Google Maps-funksjonalitet, slik at du også kan velge mellom funksjonene deres. Vil du ha gateutsikten? Satellittvisning? Veibeskrivelse fra et sted til et annet? Det hele er enkelt å tilpasse i pluginen (merk: dette er profffunksjoner).

Du kan til og med inkludere informasjonsbobler, zoomforhold og andre aspekter, alt dratt inn fra Google Maps.

Regelmessig oppdatert

Det kan virke som en liten ting, men jeg ser alltid etter plugins som regelmessig blir oppdatert. Det betyr at de alltid er trygge, sikre og raske. Ikke bare det, men det betyr at teamet bryr seg om pluginen deres og reagerer raskt for å fikse feil.

I skrivende stund ble Google Maps Widget oppdatert for tre dager siden. Du har garantert den mest oppdaterte funksjonaliteten med denne pluginen.

Stor støtte

Gutta bak Google Maps Widget er gode med kundestøtte. De har som mål å svare på alle e-poster innen tre timer, og garantere svar innen 24.

Pro-medlemmer får et år med garantert støtte, men du kan oppgradere til livstidsstøtte med ‘Agency’ -pakken.

Det er også et nyttig støtteforum for gratis brukere. Ekspertene er ganske aktive, og det er et godt fellesskap av brukere som svarer på de vanligste spørsmålene.

Er det verdt å betale for Pro-pakken?

Til 15 dollar er det verdt å vurdere pro-pakken. Det gir deg et år med gratis oppgraderinger og garantert støtte samt tilgang til profffunksjonene (flere tilpasningsalternativer, ubegrensede pinner, gatevisningsalternativer osv. Du kan se en full liste over funksjoner her).

Pakken ‘Pro Unlimited’ er mellomnivået og lar deg bruke plugin-pluggen på så mange personlige nettsteder du vil. ‘Pro Agency’ -pakken er den dyreste, og gir deg ubegrenset personlig bruk og klientbruk, samt levetidsoppgraderinger og support.

Hvis du ikke er sikker på om de ekstra pengene er verdt det, kan du prøve proversjonen gratis i syv dager (ingen kredittkort kreves).

Google Maps Widget i aksjon

Før jeg avslutter anmeldelsen, sjekk ut hvordan plugin ser ut bak kulissene. Som du ser, er det mange alternativer for å sette opp widgeten:

Velg størrelse, karttype og pinnetilpasning alt fra en enkel form.

Innstillinger for Google-kartwidget

Du kan endre overskriften eller teksten over og under selve kartet.

Bla deretter over fanen til ‘interaktivt kart’, og du kan tilpasse hvordan det interaktive aspektet vil se ut.

Du kan til og med få tilgang til brukerstøtteteamet der fra i alternativskjermen.

Siste tanker

Google Maps Widget er den beste måten å legge til et kart på nettstedet ditt. Det er enkelt å bruke, blandes inn i designet ditt og vil ikke senke nettstedet ditt.

Prøv det selv. Få gratisversjonen på WordPress Plugin Store eller Pro-versjonen på det offisielle nettstedet for Google Maps Widget.

La meg få vite hvordan du har det!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map