Slik legger du til en kontaktside for WordPress

Når du først oppretter et WordPress-nettsted, er en av de essensielle sidene du trenger å ha klar, kontaktsiden. Enten du er en blogg, en bedrift eller hvor som helst i mellom, det å ha en kontaktside er bra for brukerne dine å kommunisere med deg og til slutt skape en mer engasjerende opplevelse.


Nå, noen av dere lurer kanskje på hvorfor du trenger en kontaktside i utgangspunktet når du bare kan vise e-posten din i stedet for at brukerne skal nå deg.

Her er tingen, å legge til en kontaktside er mer enn bare å gi et middel for brukerne dine å kontakte deg. Det er en måte å vise din oppriktighet og også en nødvendighet for å vokse bloggen din. Det er faktisk en rekke fordeler med å ha en kontaktside i stedet for bare å bruke en e-postadresse.

Noen av fordelene inkluderer:

 • Mulighetene for brukerne og leserne dine til å kommunisere raskt med deg.
 • Holder e-posten din sikker mot spammere siden du ikke gir adressen.
 • Å legge til bestemte emnelinjer sikrer at du alltid vet hva e-posten vil handle om.
 • Du kan spesifisere hvilke typer informasjon som er samlet inn ved å bestemme feltene du vil at brukerne dine skal fylle ut på skjemaet. Dette bidrar til å redusere tidkrevende frem og tilbake mellom deg og din potensielle klient.

Så nå som du vet hvorfor det er viktig å ha en kontaktside, la oss se på hvordan du oppretter en enkel for WordPress.

Opprette kontaktskjema i WordPress

Det første trinnet for å opprette en kontakt i WordPress er å installere en plugin for den. I denne artikkelen skal vi bruke WPForms Plugin. Siden de tilbyr både gratis og betalt versjon, er det et godt valg for deg å komme i gang med.

WPforms

WPForms ‘kontaktskjemaer er 100% responsive og mobilvennlige

Selvfølgelig kan du velge å bruke hvilken som helst annen plugin du ønsker, og trinnene vil vanligvis være de samme.

Når du har installert plugin-modulen, kan du gå til installasjonsskjermen, opprette et navn på skjemaet og velge Simple Contact Form-malen.

Dette vil lage et enkelt kontaktskjema som du kan velge å tilpasse. Du kan legge til flere felt i kontaktskjemaet ditt ved å dra og slippe dem fra venstre side av panelet til høyre.

Det er enkelt å lage ditt første kontaktskjema ved hjelp av WPForms

Du kan også klikke på selve feltet for å gjøre endringer, eller klikke på skjemafeltene og ordne rekkefølgen på kontaktskjemaet ved å dra det. Når det er gjort, kan du gå videre og klikke på lagre og fortsette til neste trinn.

Konfigurere innstillinger for kontaktskjema

WPForms generelle innstillinger

Her redigerer vi noen av de generelle innstillingene for kontaktskjemaet ditt. Klikk på “Innstillinger” og “Generelt” -menyen for å konfigurere følgende parametere.

 • Formnavn: Du kan gi nytt navn til skjemaet hvis du vil
 • Skjemabeskrivelse: Du kan legge til en beskrivelse i skjemaet
 • Send knappetekst: Du kan endre eller redigere hva kopien av sendeknappen har
 • Aktiver funksjonen for antispam-honeypot for å forhindre at spambots sendes til skjemaet ditt.
 • Google reCAPTCHA: Du må registrere nettstedet ditt hos Google før du bruker det.
 • GDPR-samsvar: Hvis du prøver å oppfylle GDPR-kravene, kan du velge å deaktivere muligheten til å lagre brukerens detaljer og informasjon som IP-adresser og brukeragenter.

Klikk lagre når du er ferdig, og fortsett til neste trinn!

Konfigurere varslingsinnstillingene

Så når en bruker sender inn et kontaktskjema, trenger du en form for varsling for å informere deg om det. Under “Innstillinger” og “Varsler” -menyen kan du konfigurere innstillingene, for eksempel e-postmeldingen der varslene vil bli sendt til eller emnelinjen.

Du kan legge til en ny varsling for forskjellige formål

Når du først installerer plugin-modulen, vil denne funksjonen alltid være slått på. På den måten, når noen sender inn et kontaktskjema, vil du alltid få et varsel om det via e-posten din.

Pro-tips

Hvis du vil ha en ekstra kilometer og ha en jevn merkevarebygging, kan du velge å legge til en tilpasset topptekst i e-postmalen. Her er en rask guide du kan sjekke ut.

Konfigurere bekreftelser på kontaktskjema

Etter at du har sendt et kontaktskjema, er en skjemabekreftelse en fin måte å gi brukerne dine beskjed om at skjemaet de sendte inn er behandlet og gir deg en sjanse til å informere om hva du skal gjøre videre.

Du kan tilpasse hva brukerne ser etter at de har sendt inn et skjema

Vanligvis kan formbekreftelser enten være en:

 • Beskjed: Dette vil vises når en besøkende sender inn et kontaktskjema. Det er vanligvis standard bekreftelsestype for de fleste kontaktskjema-plugins. Du kan skrive en enkel melding for å gi brukeren beskjed om at du har mottatt kontaktskjemaet deres.
 • Vis side: Hvis du vil sende brukerne dine til en bestemt webside (dvs. for å takke dem eller for å henvise til skjult innhold), kan du bruke denne bekreftelsestypen i stedet.
 • Omadresser (Gå til URL): Du kan bruke dette alternativet hvis du vil sende brukeren til et annet nettsted.

Nå som du kjenner til de forskjellige typene bekreftelser som WPForms har å tilby, la oss ta en titt på hvordan du konfigurerer og tilpasser meldingen som brukerne dine vil se når de sender inn skjema.

Først går du til fanen “Bekreftelse” som ligger i Form Editor under “Innstillinger”. Neste er å velge en bekreftelsestype. Vi vil anbefale å bruke “Meldingen”, for det er enklere for nybegynnere.

Du kan deretter tilpasse bekreftelsesmeldingen, og når du er ferdig, kan du gå videre og klikke på lagre. Alt som er igjen er det siste trinnet, og legger til kontaktsiden!.

Legge til kontaktskjema-siden

Nå bør du ha en kontaktskjema-side klar til å gå. Alt du trenger å gjøre nå er å faktisk legge det til på WordPress-nettstedet ditt.

Mens plugin-en lar deg legge til et kontaktskjema til flere steder på nettstedet ditt (blogginnlegg, sidefelt osv.), Vil vi fokusere på den enkleste metoden, som er å legge til en ny side.

Legge til kontaktskjemaet ditt på en side eller et innlegg

Det du trenger å gjøre er å opprette et nytt innlegg eller en side i WordPress og deretter klikke på “Legg til skjema” -knappen. Neste er å velge kontaktskjema i popup-menyen og klikke på “Legg til skjema”.

Det eneste som gjenstår er å publisere innlegget eller siden, og deretter vises kontaktskjemaet på WordPress-nettstedet ditt.

Voila! Du har nå en helt ny kontaktskjema-side på WordPress-nettstedet som besøkende kan bruke for å kontakte deg.

Å ha en kontaktside er nyttig for å skape kommunikasjon mellom deg og brukerne dine. Hvis du vil forstå brukerne dine bedre, kan du gå til vårt tidligere innlegg om hvordan du legger til Google Analytics til WordPress.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map