Slik tiltrekker du kunder ved å markedsføre din Shopify-butikk

Det har vært kort og søtt, men vår fire-delte Shopify-guide kommer til slutt til slutt med denne guiden for å markedsføre en Shopify-butikk!


Denne siste delen er den vanskelige delen, men den er også den mest givende.

Så langt har vi butikken din på nettet, lagt til noen produkter og overlappet den med Shopifys avanserte funksjoner. Alt som gjenstår å gjøre er å tiltrekke seg noen kunder!

how-to-fremme-Shopify

Hvis du begynner fra bunnen av, er dette ofte en treg prosess. De første kundene er alltid vanskeligst å finne, og det kan føles frustrerende.

Ved å bruke disse 7 morderne-triksene, skal vi få fart på tingene og få besøkende til å strømme inn på nettstedet ditt.

Fangst i vår komplette Shopify-guide

 • Del 1: Hvordan sette opp en Shopify-butikk på bare 19 minutter
 • Del 2: 11 Shopify funksjoner som vil øke salget
 • Del 3: Shopify SEO: 9 Essentials for å øke butikkens Google-rangering
 • Del 4: “Hvordan tiltrekker jeg kunder ??” De første 7 trinnene for å markedsføre din Shopify-butikk
 • Er Shopify For You? Les vår grundige Shopify-gjennomgang

1. Ta kontakt med ‘påvirkere’

Det er vanskelig å vite hvor du skal begynne når du markedsfører nettbutikken din. Blogging og oppdatering av sosiale medier kan føles meningsløst når du har et lite publikum.

Det er grunnen til at jeg setter ‘forbindelse med influencere’ på nummer 1. ‘Influencers’ er enkeltpersoner eller nettsteder med et enormt følgende på nettet. Én tweet eller Instagram-innlegg om produktene dine kan sende en strøm av trafikk til nettstedet ditt og bygge det opprinnelige publikummet.

Se hvordan denne moteinnflytelsesmannen poster om et Express Runway-produkt:

Shopify-påvirkere-eksemplet

I noen tilfeller vil påvirkere kreve et gebyr for å markedsføre produktet ditt. For påvirkere med mer enn en million følgere kan denne avgiften strekke seg til titusenvis av dollar.

Det er klart, de fleste av oss har ikke $ 10 000+ liggende! Men ta motesiden Bachlr som et eksempel. De gikk fra null til 20 000 butikkbesøkende ved å be Instagram-påvirkere om å markedsføre produktene sine.

Lag en liste over påvirkere i din nisje og send dem en vennlig e-post (og kanskje et gratis produkt!)

2. Bygg et Instagram-publikum

Normalt vil jeg anbefale en tilstedeværelse rundt sosiale medier. Men hvis du bare kommer i gang, kan du prøve å legge all innsatsen din på Instagram.

Hvorfor? Fordi Instagram-brukere er mer engasjerte, mer aktive og mer lydhør overfor merkevarer enn Facebook eller Twitter.

Shopify eksempeleksempel

(bildekilde)

Personlig tror jeg Facebook når et poeng av overmetting med markedsføring. Pluss at algoritmen deres hindrer deg i å nå ditt fulle publikum uten å betale for det (mer om det senere).

På den annen side lar Instagram deg nå et mye større publikum, og du kan bruke en “kjøp-nå” -knapp ved siden av hvert innlegg. Perfekt for eiere av nettbutikker!

Prøv å legge ut fantastiske bilder av produktene dine, og øk deretter følgende ved å samhandle med Instagram-brukere i din nisje.

Ønsker mer? Hvorfor Instagram er det beste sosiale nettverket for nettbutikker

3. Bygg en e-postliste og send vanlige nyhetsbrev

Neil Patel sa at det er best da han sa: “Av alle kanalene jeg testet som markedsfører, overgår e-post kontinuerlig alle sammen.”

E-postmarkedsføring er den beste måten å få gjentatte kunder og kontinuerlig drive salg. Tross alt er personene på e-postlisten dine mest engasjerte kunder. Det er mest sannsynlig at de kjøper fra deg!

Eksempel på Asos e-post

Begynn med å samle e-postadressene fra alle som kjøper et produkt. Legg deretter til et registreringsskjema på nettstedet ditt for å fange opp kunder som ikke er klare til å kjøpe fra deg ennå.

Ønsker mer? Prøv vår seksdelige serie om e-postmarkedsføring

4. Skriv fantastisk innhold med Shopifys blogg

Hvis du ikke er overbevist om kraften ved å blogge, kan du ta en titt på denne infografien. Den viktigste statistikken er denne:

61% av folk har kjøpt noe basert på en blogg.

Slik er det kraftig innhold for eiere av nettbutikker. Ikke bare det, men butikker som blogger får 97% flere inngående lenker (noe som er viktig for Google-rangeringen).

Å skrive innhold er med på å tiltrekke nye kunder. Det hjelper deg å få kontakt med dem og få en merkevareaffinitet. Det viktigste er at du kan skyve dem mot selger.

Begynn med å forplikte seg til ett innlegg i uken som vil resonere med målgruppen din. Kanskje det er en produktanmeldelse, et sammenstilt innlegg eller en artikkel.

Ønsker mer?
– 18 enkle måter å lage en innholdsstrategi som driver trafikk
– 1000 ord på en time – Hvordan blogge hardt & Rask

5. Pump litt penger i Facebook-annonsering

Alle teknikkene så langt er effektive, men de har en ting til felles: De er trege.

Det tar tid å blogge, sosiale medier og få kontakt med påvirkere. Hvis du vil ha rask trafikk, er annonsering den raske løsningen du leter etter.

(bildekilde)

Facebook-annonser er enkle og effektive. Algoritmen deres lar deg målrette mot et utrolig nisjepublikum ved hjelp av beliggenhet, alder og personlige interesser. Det er den beste måten å få produktene dine foran målkundene dine.

Prøv å eksperimentere med en liten sum først. Gjør bilder, kopier og publikumsspesifikke til du begynner å se en sterk konverteringsfrekvens. Øk deretter forbruket.

Ønsker mer? Hemmelighetene for en høyere klikkfrekvens på Facebook-annonsene dine

6. Ikke glem den virkelige verden!

Med Shopify kan du ta butikken din inn i den virkelige verden. Alt du trenger er Shopifys ‘Point of Sale’-kortleser.

Shopify-pos

Nå kan du delta på markeder og få produktene dine foran fysiske kunder. Hvorfor ikke be din lokale butikk om å levere noen av produktene dine også?

Legg igjen plakater, brosjyrer og brosjyrer rundt i byen der målgruppen kan se dem. Sett opp demonstrasjoner eller arrangementer på dine lokale kaffebarer. Bli kreativ og proaktiv når det gjelder markedsføring.

Ønsker mer? 7 ting du ikke gjør for å markedsføre butikken din i den virkelige verden

7. Start et salg

Alle elsker et salg. Bare spør Amazon som tjente 3,75 milliarder dollar over Black Friday-helgen!

Salgsarbeid fordi det gir kundene en følelse av press. Folk vil ikke gå glipp av et godt kjøp, og de vet at salget ikke vil vare lenge.

Det er en fin måte å konvertere de kundene som ikke var helt klare til å kjøpe fra deg. Det handler om å få de første kjøperne under beltet.

Du kan bruke Shopifys avanserte funksjoner for å rabattere produkter i butikken din. Prøv deretter å markedsføre salget ved hjelp av Facebook-annonser.

Ønsker mer? “Jeg tjener 1 000 dollar på fritiden” – Hvordan en av en butikkinnehaver lager en liten formue på nettet

Siste tanker…

Shopify er den raskeste måten å gjøre din drøm om å drive en nettbutikk til virkelighet. Det kan virke skremmende, men du tar det opp raskt! Kom i gang nå hos Shopify.

Gi meg beskjed hvis du allerede bruker Shopify i kommentarene nedenfor. Eller hvis du har ytterligere spørsmål, svarer jeg dem gjerne.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map