Husker du de lange mørke nettene når du utvikler temaer eller bygger WordPress-nettstedet ditt, og noe går uopprettelig galt? Du kan begynne å gråte i hjørnet bare tenke på alle de problemer du trenger å gå gjennom bare for å installere WordPress for å få en ren skifer.

Vi har alle vært der.

Vel, kanskje bare jeg med gråten, men vi har alle vært frustrerte, eller i det minste litt irriterte over problemer med å måtte installere WordPress på grunn av en feil..

For noen dager siden oppgav min kjære sjef meg en anmeldelse av WP Reset, et verktøy som lar deg gjenopprette WordPress til sin opprinnelige tilstand, med bare noen få klikk.

Tilbakestill WP

Bye-Bye, lange plagsomme installasjoner. Så lange, vanskelige og plagsomme prosesser.

Ok, jeg er dramatisk. Å installere WordPress på nytt er ikke så vanskelig, men det kan bli ganske kjedelig.

Å kunne tilbakestille WordPress til en ny skifer uten å måtte bry seg om å avinstallere, vil sannsynligvis redde den gjennomsnittlige personen hele 5 minutter, men det er en bekvemmelighet jeg ikke kan se ut til å leve uten, etter å ha smakt på luksusen med fordelene.

Hva er WP Reset

Hvis navnet ikke har gitt det bort, er det et WordPress-utviklingsverktøy som lar deg enkelt tilbakestille WordPress til sin opprinnelige tilstand, med bare noen få klikk.

Hvorfor vil noen trenge å gjøre dette, spør du?

La oss bruke kjøkkenet som et eksempel. Se for deg å ta lang tid å lage en forseggjort rett, og så ødelegger du den ved å tilfeldigvis søle en hel flaske pepper i pannen.

Du må:

 1. Kast ingrediensene i pannen.
 2. Skrubb pannen ren.
 3. Skrubbe redskapene dine.
 4. Start alt fra bunnen av.

Det tar egentlig ikke så lang tid å gjøre alt det, men hvis du kan spare tid ved å trykke på en knapp som kan eliminere trinn 1 – 3, ville det ikke være fornuftig å gjøre det?

Samme konsept gjelder WordPress-utvikling. Noen ganger trenger du bare en ny start og lookie her, det er en knapp som enkelt gjør alt det for deg!

Hvor enkelt er det egentlig å bruke WP Reset?

Det er veldig enkelt å bruke plugin-modulen.

Du kan hoppe over til https://wpreset.com/ og laste ned plugin derfra, laste den opp til WordPress manuelt og aktivere den, og du er god til å gå.

Last ned WP Reset fra WordPress.org

Jeg valgte å installere den ved å søke etter den fra WordPresss pluginsøkfunksjon fordi jeg åpenbart er for lat til å laste ned og laste opp selv.

Etter noen sekunder er plugin-en installert, og jeg er en lykkelig mann.

WP Reset Installert

Før vi fortsetter, tror jeg det er relevant for dere å vite at jeg lider av angst, spesielt når det gjelder å jobbe med eiendeler som ikke tilhører meg

Nettstedet jeg tester WP Reset på, sitter i et underdomen som tilhører en venn, og selv om jeg ble gitt mange forsikringer om at ingenting kunne gå galt, forestilte meg hjernen tusen forskjellige scenarier om hvordan ting KAN gå galt (jævla deg Murphy, det er din skyld at jeg er så paranoid!).

Hjelper ikke at WP Reset kommer med mange advarselsskilt som illevarslende lyder: “DET ER INGEN UNDO!”

WP Reset Settings

Likevel måtte jeg teste denne pluginen, så jeg ignorerte racinghjertet mitt og aktiverte WP Reset. Jeg ble da møtt med denne boksen, som gjorde meg enda mer nervøs.

Skriv 'RESET'

Ikke noe problem, la oss få det ferdig og ferdig med det. Jeg tastet “reset” inn i boksen og trykket på knappen.

Så ser jeg dette.

endelig bekreftelse

På dette tidspunktet svettet jeg kuler, og alle disse advarslene hjalp ikke. Jeg var * dette * i nærheten av å hoppe ut av vinduet og bare avslutte det.

Jeg kverner tennene, lukket øynene og slo den farlige, røde knappen.

Nullstilling

Ting var underlig rolig. Ingenting livstruende skjedde. Bare en liten animasjon som forteller meg å vente mens pluginen tilbakestiller WordPress. Animasjonen var underlig trøstende å se på, og bidro til å lette litt min urolige sjel.

Og så skjedde det med et øyeblikk.

restaurert

WordPress ble gjenopprettet til sin opprinnelige tilstand, i bokstavelig talt bare tre trinn. Det tok meg hele 1 minutt å få dette til.

Jeg sjekket de andre nettstedene som bodde på dette domenet, og de var trygge. Alt annet var normalt, bortsett fra nettstedet jeg testet denne pluginen på.

Når jeg visste at alt gikk bra, pustet jeg lettet ut.

Hva om jeg ved et uhell nullstiller nettstedet mitt med WP Reset?

Hele poenget med hele historien over var å vise deg hvor raskt WP-tilbakestilling fungerer, og hvor trygt det er å bruke.

Det er bokstavelig talt ingen måte å tilfeldigvis tilbakestille noe med denne plugin-en, fordi teamet hadde forutseende for å plassere flere bekreftelser og advarsler før du selv kan fortsette å trykke på tilbakestilling.

Det er så enkelt å installere plugin-en, jeg vedder på at jeg kunne få min teknologisk utfordrede bestemor til å gjøre det.

Det var også veldig greit å bruke det – Aktiver plugin, skriv inn “reset”, trykk på send, og bekreft deretter innsendingen din igjen.

Vent noen sekunder og voila, WordPress-installasjonen din er så god som ny.

WP Reset sine andre funksjoner

Dette plugin-hovedmålet er å hjelpe deg med å tilbakestille WordPress, men det betyr ikke at den ikke kan komme med funksjoner som gir deg alternativer for hva du vil at den skal gjøre.

Under hoved “tilbakestill” -feltet i plugin-dashbordet finner du alternativer for tilbakestilling, som lar deg reaktivere det nåværende temaet, reaktivere WP-tilbakestilling og reaktivere alle aktive plugins som er aktive.

tilbakestilling

Disse alternativene er spesielt nyttige hvis du vil at alternativene, pluginene og temaene dine skal være akkurat slik de er. WP Reset vil skrubbe alt rent, men la alternativene være akkurat slik du vil.

Under “Verktøy” finner du alternativene som lar deg gjøre individuelle tilbakestillingsalternativer, som:

 • Slett transienter
 • Rengjør mapper
 • Tilbakestill temaalternativer
 • Slett temaer
 • Slett plugins
 • Tøm eller slett tilpassede tabeller
 • Slett .htaccess-fil

Flere valg

Jeg hadde ikke bruk for disse alternativene, men det er fint å vite at de er der i tilfelle vi trenger dem.

I det usannsynlige tilfelle at noe går galt, kan du kontakte WP Reset sine devs direkte for støtte eller du kan be om hjelp på det offentlige forumet.

Relevant merknad – når du kontakter WP Reset for support, snakker du med personene som bygde plugin-en direkte, så du vet at du får den beste typen hjelp. Ingen tull outsourcing fra disse fantastiske menneskene!

Kjennelse

Før jeg gjennomførte denne vurderingen, må jeg innrømme at jeg spurte meg selv om denne pluginen virkelig var nødvendig. Alt det gjør er å tilbakestille WordPress til sin opprinnelige tilstand, og jeg kan gjøre det bare ved å installere på nytt. Hvorfor vil noen trenge denne pluginen?

Etter å ha testet denne pluginen, måtte jeg si … Jeg er ikke en smart mann.

WP Reset er kjempebra.

Å si at vi ikke trenger en plugin som dette i våre liv, er som å si at vi ikke trenger puter for å sove. Vi kan definitivt klare oss uten dem … men hvorfor ville vi det, spesielt når de gjør livene våre så mye mer behagelige?

WP Reset er enkel å installere, enkel å bruke, og viktigst av alt, veldig praktisk. Jeg prøver også veldig hardt, men jeg ser ikke ut til å finne noen ulemper med denne pluginen! Jeg tror at jeg fra dette tidspunktet må installere denne pluginen med alle WordPress-nettsteder jeg bygger.

WP Reset er laget for utviklere av utviklere, så det er et veldig nyttig verktøy. Hvis du ikke er en, vil du ikke finne mye bruk for det, men du vil kanskje installere det likevel, bare i tilfelle du noen gang trenger å installere WordPress på nytt.

Prøv WP Tilbakestill deg gratis her.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me