Weebly Review – 7 avantatges i 4 inconvenients d’utilitzar Weebly Revealed!

Weebly


Weebly

https://www.weebly.com/

tl; dr

Weebly és un creador de llocs de tall molt net que s’emmarca en l’espai del lloc de comerç electrònic. Tot i que no és adequat per a grans llocs de comerç electrònic, ofereix als jugadors més petits una manera molt rendible d’entrar en aquest terreny. També és ideal per a llocs web personals i en menor mesura: els blocs, ja que hi ha un pla gratuït disponible.

Weebly Review: 7 pros i 4 contres revelats!

Tot i que tècnicament es marca com a amfitrió web, Weebly és més que això. S’uneix a les files dels constructors de llocs més importants com Wix per oferir funcions de creació ràpida per a llocs web. De fet, la quantitat de funcionalitat ampliada que podeu crear als llocs Weebly són adequats per al comerç electrònic.

Per als no iniciats, els constructors de llocs ofereixen als usuaris un conjunt d’eines, com ara blocs de construcció que poden utilitzar per muntar visualment un lloc web. Tot i això, el que fa que Weebly sigui una mica més especial és el fet que, fins i tot amb funcions tan fantàstiques, qualsevol persona que desitgi un lloc web pot utilitzar-lo i fins i tot publicar el seu lloc gratuïtament. Amb unes quantes advertències, és clar.

Aquest mitjà de creació de llocs web és cada cop més comú, i molts constructors de llocs van aparèixer a la xarxa. Alguns són bons, altres són fantàstics, i què és el que fa Weebly especial, si ho és? A partir del 2007, Weebly va créixer a acollir al voltant de 50 milions de llocs a nivell mundial abans que fos adquirit per un creixent 365 milions de dòlars el 2018 per Square, una empresa de processament de pagaments..

Això em va indicar dues coses: que Weebly prosperà i que el comerç electrònic s’anirà fent més gran a la plataforma. Per descomptat, la compra també va significar que Square també seria capaç de guanyar-se un peu a l’escena mundial de negocis de comerç electrònic.

Anem a explorar alguns dels avantatges i contres de Weebly tal com és avui.

El que ens agrada de Weebly

1. Velocitats de llocs sòlids

Weebly registra una qualificació A sòlida a la prova de velocitat BitCatcha. No és inesperat ja que està destinat a allotjar llocs de comerç electrònic. Els percentatges de resposta són fantàstics als Estats Units, però tendeixen a arrossegar-se encara més lluny d’aquesta zona.

Tot i que això és força normal, atès que els seus servidors probablement es basin als Estats Units, la taxa de resposta d’Àsia, tal com indiquen els resultats del servidor del Japó, va ser una mica preocupant.

Weebly WebPageTest Resultats

Weebly: càrregues del lloc en 3.912 segons: veure el resultat complet

Tot i que es mostra un bon temps a First Byte (TTFB) als resultats de WebPageTest, es va revelar certa debilitat en la compressió d’imatges i la memòria cau de contingut, que podria haver contribuït a la mala resposta d’alguns servidors..

No obstant això, són resultats força bons però.

2. Plantilles per començar

Fa moltes llunes, Weebly té una gran quantitat de plantilles per triar, però per alguna raó la redueixen a una més manejable. cosa de les plantilles.

D’una banda, se sent com si una reducció del nombre reduís el cost d’alguna manera. Probablement es deu a la necessitat de podar plantilles més antigues que no siguin adequades per a la resposta mòbil.

En general, crec que les plantilles que s’ofereixen permeten als usuaris tenir un espectre prou ampli per actuar com a plataforma inicial per dissenyar els seus propis llocs sense convertir-los en zombies sense ànim que esperen que s’adapti a una mida única..

3. L’editor és senzill i fàcil d’utilitzar

Arrossegar i deixar anar Web creador de llocs web

Un cop escollida la plantilla, podeu continuar a l’editor d’arrossegar i deixar anar. Amb alguns constructors de llocs ràpids, el terme “arrossegar i deixar anar” és figuratiu, però amb Weebly és literalment un editor d’arrossegar i deixar anar.

Per crear les pàgines que desitgeu, només heu de fer-ho per arrossegar objectes de la barra d’eines de l’esquerra de la pantalla i deixar-los caure a l’àrea de la pàgina a la ubicació que vulgueu. Podeu afegir moltes coses, des de quadres de text ben complet fins a blocs de llistes de productes complexos.

Ja esteu preparats pel formulari correcte en el moment en què feu clic a l’editor, sense necessitat de descàrregues addicionals, ni de temps de càrrega ridículs ni de passos addicionals. Si voleu un lloc bàsic, tot va bé des del primer moment.

Tenint en compte la simplicitat del disseny i la facilitat d’ús, diria que seria difícil no poder utilitzar l’editor Weebly per crear llocs habituals. Això la converteix en una opció ideal per a principiants absoluts en la creació de llocs web.

Funcions de l’editor addicionals

 • Codi personalitzat
  Per als usuaris més avançats, podeu personalitzar les coses encara més amb els vostres fitxers HTML i CSS. Això significa que Weebly també és adequat per a desenvolupadors que necessiten un major control sobre la disposició dels seus llocs web.
 • Integració de SEO
  Tot i que no és molt extensa, les funcions de SEO que Weebly ha incorporat al sistema permet l’entrada de codi de capçalera i peu de pàgina, control d’indexació de motors de cerca, així com redireccions. Això és més que el que he vist fins ara en molts casos.
 • Permet als col·laboradors
  Des de la pàgina de configuració també podeu convidar les persones a col·laborar amb vosaltres al vostre lloc web. Això pot ser bo si voleu aportar un dissenyador, un escriptor o algú especialista en un camp diferent.

4. L’aplicació per a mòbils Weebly (Ara a la versió 5.0)

Aplicació per a mòbils Weebly

Hi ha una gran quantitat de detalls a l’aplicació per a mòbils de Weebly, així que no la descomptem només pel terme “mòbil”.

Això no he vist encara, tret de Weebly. No us deixeu enganyar pel terme “mòbil”. L’aplicació per a mòbils de Weebly és exactament el que significa tot el terme. Weebly té una aplicació que funcionarà al vostre dispositiu mòbil i us permetrà editar el vostre lloc allà mateix..

El món està canviant cap al mòbil i fins i tot als meus propis llocs web veig que els usuaris de mòbils superen amb escreix el nombre de visitants que provenen dels ordinadors de sobretaula. Llavors, per què no canviar l’experiència de desenvolupament a mòbils?

L’aplicació per a mòbils de Weebly està disponible tant en plataformes populars: iOS com Android. Això vol dir que el podeu utilitzar al vostre iPhone, iPad, telèfon Android o tauleta Android. No només podeu consultar les estadístiques del lloc i altres dades, sinó que també podeu editar el vostre lloc web.

Ofereix als usuaris un autèntic editor d’arrossegar i deixar anar a la pantalla tàctil que no només funciona amb els conceptes bàsics, sinó que fins i tot us permet gestionar tasques complexes de backend com ara processament de comandes, compliment, comprovació d’inventaris, acceptació de pagaments, etc..

Si ho trieu, podeu treballar fora de línia i poder sincronitzar els canvis realitzats en tornar-vos a connectar a Internet. Aquesta és una aplicació realment potent i amplia seriosament les capacitats de Weebly.

A part de la creació de llocs web, aquí teniu el que podeu fer a l’aplicació Weebly Mobile;

 • Dades de seguiment
  Reviseu les estadístiques del lloc i vegeu com es fa en qualsevol moment i en qualsevol moment.
 • Apalancament sobre Insights
  Amb aquesta pestanya podeu obtenir informació detallada sobre qüestions d’intel·ligència empresarial, com ara d’on prové la major part del trànsit, quin tipus de productes es venen més, etc..
 • Informació general del lloc
  En cas que gestioneu més d’un lloc, podeu tenir a la vista tots els ocells a la pestanya Llocs web. O bé feu créixer la vostra xarxa comprant nous dominis i afegint més llocs directament a l’aplicació.

Totes aquestes funcions en una sola aplicació per a mòbils fan que Weebly es distingeixi de la competència. A partir de les seves ofertes, he vist un focus important en els llocs de comerç electrònic més petits i aquesta aplicació simplifica les meves creences. Seria ideal per a l’empresari de petita escala que probablement treballaria en moltes ocasions.

5. Centre d’aplicacions Weebly

Centre d'aplicacions Weebly

Per no confondre’s amb l’aplicació per a mòbils Weebly, l’App Center us ofereix opcions de complement per augmentar les capacitats del vostre lloc web. Això crec que hauria de tenir tot el creador de llocs, ja que manté separades les funcions bàsiques i les funcions estretes.

D’aquesta manera, els usuaris que només necessitin funcions bàsiques no obtindran una interfície que s’empapeixi amb tones d’extres que mai probablement faran servir. Al mateix temps, els usuaris que necessiten funcions addicionals poden tenir una selecció que s’adapti a les seves necessitats.

El Weebly App Center abasta cinc categories principals d’aplicacions: eCommerce, comunicació, màrqueting, eines socials i de llocs. Ofereixen una barreja de gratuïta, gratuïta per provar o premium, de manera que no totes les funcions esteses costen diners.

Tot i això, els preus varien molt, així que presteu atenció si voleu utilitzar-ne algun. És possible que comencin des de fins a 3 dòlars + al mes o costin fins a més de 100 dòlars al mes, segons quina aplicació trieu.

A continuació, es mostren algunes de les aplicacions que crec que poden ajudar a alguns llocs de comerç electrònic a tenir un cost molt reduït;

 • Promo Bar
  Aquesta eina soluciona una barra de promoció adaptable i personalitzable al lloc que podeu utilitzar per ressaltar determinades vendes o productes destacats. Fins i tot podeu oferir codis de descompte o qualsevol altra informació a la qual vulgueu cridar l’atenció.
 • MarketGoo
  Una de les aplicacions que haureu d’instal·lar si decidiu fer servir la funció d’anàlisi SEO de Weebly. Us pot ajudar a fer una revisió al vostre lloc i fer-vos saber què heu de solucionar per optimitzar el vostre SEO, cosa que necessita molt als llocs de comerç electrònic..

Si bé hi ha una gran quantitat d’aplicacions que són de tercers, Weebly també en té algunes que ha construït. Alguns d’ells són interessants, com ara l’aplicació Block Block. Aquesta aplicació us permet mostrar als usuaris un format formatat, si teniu un programa de programació de programació excel·lent.

Fins i tot hi ha aplicacions que us ajudaran a crear funcions de lloc més avançades, com ara taules i pestanyes!

6. Extres de bonificació

A part de la seva característica principal, que és un constructor de llocs gratuït, Weebly inclou un parell de extres bonus;

 • Domini gratuït
  Això s’aplica a tots els plans, fins i tot al gratuït. Per descomptat, els plans de pagament us ofereixen un domini real, però es poden allotjar plans gratuïts en subdominis Weebly, tret que decidiu obtenir el vostre propi.
 • Informe de SEO gratuït
  Si instal·leu l’aplicació MarketGoo, podeu obtenir un informe d’anàlisi de SEO gratuït al vostre lloc si el publiqueu. Això pot ajudar els usuaris nous a modificar la configuració de SEO per optimitzar-los.
 • Fàcil d’actualitzar
  Tots els plans de Weebly són escalables, cosa que significa que si compreu un pla i trobeu que en necessiteu, podeu escalar-lo en qualsevol moment. És convenient i permet provar el sistema a partir del nivell que us convingui.

7. Podeu allunyar-vos de Weebly

Hi ha moltes raons per les quals voleu allunyar-vos d’un proveïdor de serveis: augmentar els preus, ofertes millors en un altre lloc, no poder aclimatar-vos a la plataforma o fins i tot decidir passar a una nova plataforma com WordPress. No importa el motiu, sempre és bo tenir una opció.

Va ser una cosa que vaig trobar que no era realista sobre Wix, ja que tanca els usuaris i que els exigeix ​​”fer o morir” amb la plataforma.

Per sort, Weebly és més realista i permet als usuaris exportar els seus llocs i fins i tot té un tutorial per ensenyar-vos a fer-ho.

La majoria dels creadors de llocs web us bloquegen al seu ecosistema i no us deixen moure. L’única manera és eliminar el vostre lloc i començar de nou. Potser no ho necessiteu mai si esteu contents amb Weebly, però com a mínim, si ho voleu.

El que no ens agradava de Weebly

1. Els autònoms són enganxats al domini Weebly

Problemes sobre el nom de domini Weebly

Per descomptat, no puc culpar realment Weebly per això, ja que costa diners regalar dominis (i per què haurien de lliurar-los gratuïtament ?!). Tanmateix, els fets són fets i els usuaris del pla gratuït hauran d’estar contents per tenir el seu lloc anomenat www.something.weebly.com.

També hi ha un altre petit problema tècnic si sou un usuari de pla gratuït i és que, bàsicament, us quedeu amb el subdomini Weebly, fins i tot si teniu el vostre propi domini. Weebly només permet domini personalitzat si ja heu realitzat la compra a través d’ells o si sou un usuari del pla de pagament.

També us enganxeu amb la marca Weebly als vostres llocs.

2. Eines de blocs limitats

Eines de Blogging Weebly

Tot i que podeu tenir una secció de bloc sobre Weebly, és una mica diferent en comparació amb WordPress, que es dedica més al contingut i permet una funcionalitat ampliada. Les publicacions del blog de Weebly són una mena de peces formades com el seu creador de llocs en el qual arrossegueu i deixeu anar trossos i trossos a la tela..

L’experiència és una mica estranya, però potser seria jo, ja que estic acostumat a l’entorn de WordPress. Hi ha límits sobre com es pot construir cada publicació del bloc: el format és fix, com el títol i el contingut.

Tenint en compte la quantitat massiva de bloggers que floten per la xarxa i com Weebly té un pla gratuït, només sentia que es tractava d’un àmbit en el qual podrien haver-hi centrat molt més. Al cap i a la fi, no és com si es limitessin només als llocs de comerç electrònic.

3. Us heu d’utilitzar per editar fotografies fora de línia

No hi ha cap manera de dir-ho perfectament, de manera que només us ho explicaré, només podeu fer algunes coses amb Weebly, construït a l’editor de fotos: fer zoom, difuminar, enfosquir o aplicar un filtre de colors. No estic segur del per què, però només tinc aquesta estranya sensació sobre un editor d’imatges que ni tan sols us permetrà recortar-ne una.

Això és molt bàsic i tenint en compte l’abast del que Weebly ha aconseguit, realment estic perdut per explicar el motiu pel qual s’editen les imatges de manera paral·lela.

4. Pagueu més ajuda

Entenc que per donar suport als clients costa diners, però Weebly porta això més lluny del necessari. El vostre nivell d’ajuda / suport depèn del pla en què compreu. Naturalment, té les coses bàsiques que estan a l’abast de tothom. Inclou una base de coneixement, el FAX i fins i tot alguns tutorials de vídeo.

També té altres canals de suport: xat en directe, telèfon o correu electrònic. A menys que us trobeu en una altra cosa que no sigui un pla gratuït o d’inici, no tindreu accés al servei telefònic ni al servei prioritari.

Comunitat Weebly

La comunitat Weebly: no és exactament un lloc d’activitat

Tot i que té un fòrum comunitari, vaig navegar per l’àrea breument i no semblava molt activa. Hi va haver diversos temes, però molt poca interacció. No estic segur de si podeu dependre de la comunitat de Weebly per obtenir ajuda.

Plans i preus web

ConnectPro
Emmagatzematge500MB Il limitat
Sense publicitat NO
Cistella de la compra: No
Accepteu els pagaments mitjançant SquareNoYes
Optimització de motors de cerca Sí
Estadístiques avançades del lloc: No
Assistència telefònica No
Cost de 4 dòlars / mes * 12 dòlars / mes *

* Preu per mes facturat anualment.

A nivell d’entrada, Weebly té un pla gratuït que inclou moltes restriccions. Tanmateix, això s’espera, i és de sorprendre que s’ofereixen de forma totalment gratuïta en lloc d’una prova. Aquesta és una cosa que no molts estan disposats a fer aquests dies i lloo Weebly per tenir-ho.

Si esteu una mica més seriosos sobre el vostre lloc web, aleshores els plans comencen des de 4 dòlars al mes en endavant, fins a 25 dòlars al mes..

El Pla gratuït us proporciona espai d’emmagatzematge, un subdomini Weebly i SSL gratuït, però res més. Tot i així seria bo per a algun ús, com ara, per exemple, un lloc web personal, un bloc o una cartera. Aquests poden ser bàsics i no cal que siguin massa descarats.

El Pla d’inici a 4 dòlars al mes no és molt millor, però inclou un nom de domini gratuït que Weebly valora a 19 dòlars (tot i que una .com en qualsevol altre lloc us restituirà molt menys). Aquest pla no inclou les funcions de comerç electrònic.

Quan hagis situat per sobre d’aquests, el Pro i Plans comercials són per a aquells que, bé, signifiquen negocis. Aquests plans us permeten llistar els productes en venda i convertir el vostre lloc en una botiga en línia. Tot i que pagueu més, és la taxa de transacció del 3% que Weebly cobra a les vostres vendes..

Amb tota honestedat, aquesta tarifa és raonable, ja que podeu fer ús dels seus pagaments i funcions del carretó de la compra. Si haguéssiu de fer-ho pel vostre compte, és probable que hagueu de pagar més per processar els pagaments en línia mitjançant un tercer.

El nombre de productes que podeu llistar depèn del pla que trieu i només el Pla d’empresa més car us permet vendre productes digitals com ara llicències de programari o coses similars. També us dóna accés als cupons i a la gestió d’inventaris.

Verdict: Weebly és una bona compra?

M’encanta Weebly, perquè no sent la necessitat d’oprimir els clients mitjançant compres obligatoris i tarifes extorsionades. De fet, fins i tot per al Pla de negocis de 25 dòlars mensuals, rebeu funcions que us costarien molt més que si les implementeu en un altre host web..

Tot i que l’editor és simpàtic i carinyós, té alguns defectes, però puc viure amb aquests. Si comparegués això amb un altre creador de llocs de comerç electrònic orientat a eCommerce, el meu pensament és que sortiria un campió en determinades àrees.

Sembla construït per a botigues de comerç electrònic de nivell d’entrada, i qualsevol persona que necessiti tenir un gran catàleg de productes pot haver de comprar en qualsevol altre lloc. Malauradament, al mateix temps, semblen ser febles a la zona de la blocosfera.

El resultat final m’ha deixat preguntar si Weebly realment espera competir exclusivament als llocs de comerç electrònic petits o mitjans sols.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map