Wix

Wix

https://www.wix.com

tl; dr

La meva sensació personal és que Wix és molt la Mercedes dels constructors de llocs. És sòlid i ve dotat de funcions, però és prou propietari sobre algunes de les seves tecnologies. En resum, us donareu d’alta a una cosa aquí, però moure les marques més endavant serà un veritable dolor i us costarà més a llarg termini.

Revisió de wix: descoberts 7 avantatges i 5 cons!

Els constructors d’emplaçaments han estat durant molt de temps. Per als que tingueu edat de recordar-ho, tot va començar amb les geocitats a la dècada dels 90 i va ser el període Juràssic pel que fa a Internet..

Avanç cap a l’actualitat i les capacitats dels constructors de llocs i de dates han crescut de manera continuada: Wix entre elles. Fundada el 2006, actualment Wix ha crescut per servir a més de 110 milions d’usuaris i és una de les més grans del negoci.

Amb els anys, també ha continuat augmentant les funcions a mesura que m’he adonat després de revisar-les recentment. Vegem de prop quins avantatges té utilitzar Wix per crear llocs web personalitzats ràpidament.

Què ens agrada de Wix

1. Bona velocitat del lloc

Sé que és probable que la majoria de les persones que estiguin mirant a Wix estiguin molt interessades en les seves ràpides capacitats de creació de llocs, però, per molt que es miri, la velocitat és en gran mesura. Al cap i a la fi, no voldríeu un lloc que s’hagi construït ràpidament, però que funcioni com un caragol, oi?

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur

10 ms26 ms49 ms186 ms

Sao Paulo
Bangalore
Sydney
Japó

127 ms312 ms158 ms125 ms

Velocitat mitjana: 124,1 ms – Veure el resultat complet

Per sort, els llocs de Wix semblen ser ràpids, increïblement així. El meu lloc de prova, espartà, ja que es qualificava força, obtenint una nota A + a la prova de velocitat de Bitcatcha. Tot i això, acostumo a ser força minuciós, per la qual cosa també he hagut de fer aquesta prova mitjançant WebPage Speed ​​Test.

Prova de velocitat de Wix - EUA

Prova de velocitat del servidor Dallas

Test de velocitat de Wix - Àsia

Prova de velocitat del servidor de Singapur

Si ens fixem en els resultats de velocitat d’aquestes proves, notareu no només un moment excel·lent per primer byte (TTFB), sinó també que els llocs estan correctament optimitzats de manera predeterminada. El contingut estàtic es cau i fins i tot es fa servir una xarxa de distribució de contingut.

Això significa que l’allotjament d’un lloc amb Wix no hauria de ser un problema. Un TTFB ràpid és important ja que demostra que els servidors Wix funcionen bé i, si el lloc es redueix més endavant, probablement sigui per alguna cosa que vaig fer i no té res a veure amb la resposta del servidor..

2. Col·lecció de plantilles massives

Gairebé tots els recursos de creació de llocs on he trobat fins ara tenen algun tipus de plantilles per utilitzar-les. Això no només serveix de recurs per a aquells que no volen la molèstia de construir un lloc des de zero, sinó que de vegades serveix de font d’inspiració per a aquells que ho fan..

Wix és extremadament generós amb les seves plantilles i ofereix als usuaris més de 500 punts per triar. És un nombre massiu per qualsevol norma. He vist algun constructor de llocs que ofereix tan poques plantilles que voreja el ridícul.

Plantilles de wix

Tenen una àmplia varietat de categories per triar, que van des de les plaques de caldera corporativa fins al viatge i el turisme. Hi ha alguna cosa per a tots aquí! A més, aquestes plantilles inclouen algun contingut bàsic preintroduït, de manera que podeu triar o basar-lo o simplement eliminar-lo.

Per a aquells interessats, també disposen de plantilles per a botigues en línia, de manera que podreu tenir el vostre propi lloc de comerç electrònic ràpidament.

3. Interfície intuitiva d’arrossegar i deixar anar

Editor principal de Wix

Ara arribem al cor de Wix, que és la seva interfície d’arrossegar i deixar anar. No vaig a exposar-me gaire en aquest àmbit, tot i que és per això que ve molta gent. La meva facilitat d’ús és més important per a la interfície.

Alguns poden argumentar que Wix no té el poder en la seva interfície d’arrossegar i deixar anar alguns constructors de llocs, però crec que té l’equilibri perfecte. Manté les coses fàcils d’utilitzar per a principiants i, tot i així, té prou opcions per convertir el vostre lloc en una veritable potència per mitjans ampliats.

El que em sembla més rellevant sobre l’editor de Wix és que té un editor mòbil. Això us permet previsualitzar i editar el vostre lloc exactament com es veuria en un dispositiu mòbil. Es pot gestionar completament a part de l’editor principal, de manera que realment es pot personalitzar l’experiència mòbil en lloc de només confiar en una plantilla responsiva.

Editor de llocs mòbils de Wix

Per descomptat, tot això es pot complementar amb la codificació, si ho desitgeu. Tot i això, sembla que va patir un canvi lleuger recentment i, aparentment, Wix personalitza encara més la funció de codificació. Ja està dirigit més als desenvolupadors i es troba a Beta.

4. Amplieu les funcions del lloc amb Wix App Market

El motiu pel qual no em vaig centrar excessivament en la interfície d’arrossegament i solapa anterior és exactament per això, el Wix App Market. En lloc de donar-vos algunes joguines per ampliar-vos les funcions parcials a l’editor, Wix té tot un ecosistema del que anomena “aplicacions”.

Són com a complements que podeu utilitzar per realitzar tasques específiques al vostre lloc Wix. Per exemple: necessiteu una secció de bloc? Viola, simplement activa-la, modifica algunes configuracions i és allà. Si us pregunteu amb quina extensió poden ser aquestes aplicacions, voldria compartir algunes àrees que cobreixen aquí;

Wix App Market

 • El xat en afegir aquesta aplicació us permetrà xerrar en viu amb els clients del vostre lloc. Això permet estendre el servei al client i portar les coses a un nivell totalment nou.
 • Fòrum Si teniu més orientació al contingut o voleu obrir una ruta perquè els vostres clients discuteixin els vostres productes amb vosaltres o altres usuaris, creeu un fòrum instantani. Sense codificació, sense base de dades, simplement feu-hi clic.
 • Esdeveniments Per a les empreses actives que celebren molts esdeveniments, l’aplicació Wix Events us ajuda a crear i mostrar diversos esdeveniments. Gestiona tot, des de la realització de bitllets fins a un sistema RSVP, de manera que us podeu centrar en el vostre negoci principal.
 • Comerç electrònic Si teniu alguna cosa a vendre, aneu a Wix i venireu a cop d’ull a cops. Tot el que necessiteu és l’aplicació de la botiga en línia que no només us permet vendre a través del vostre lloc, sinó que es pot estendre a altres plataformes com Amazon i Facebook.!

5. Comercialitzeu el vostre lloc fàcilment

La gestió del SEO està integrada

Quan el contingut és el cos del vostre lloc web, SEO és la seva sang. Aquestes tècniques són necessàries si voleu trobar-les en qualsevol lloc de Google (o d’altres motors de cerca). SEO l’ajuda a “vendre” el vostre lloc als motors de cerca, animant-los a mostrar-vos més amunt als resultats de la cerca.

De manera predeterminada, Wix us ajuda a fer-ho i només haureu de fer-vos una petita orientació. Per exemple, informeu-ne més sobre el vostre lloc i en què us dediqueu el focus. Això ho fa permetent-te omplir etiquetes de paraules clau i altres metadades.

Un cop ajudeu a afegir aquestes coses a les capçaleres, fotos i altres elements de la vostra pàgina, Google les explora cada cop que els seus robots passen pel vostre lloc. Com més detallada i precisa sigui la vostra metadada, millor es classificarà a les cerques.

Un altre aspecte del SEO és el format de l’URL (adreça), que Google considera també rellevant. Wix us permet modificar l’URL de cada pàgina de manera que s’adapti millor al que necessiteu saber Google.

Sé que el SEO és una cosa que molta gent té por i creuen que és poc probable que un SEO automatitzat pugui fer molt, així que no em prenc la paraula, consulteu el seu Wix SEO Wiz.

Crea publicacions en mitjans socials

Un altre angle que pot confiar amb Wix és el de les xarxes socials. Wix us ofereix les eines que us poden ajudar a crear contingut de xarxes socials. És similar a un editor de fotos bàsic i no és extensa.

No obstant això, és útil en un pessic, especialment per a algú que només vol treballar en un sol lloc i no ha de dependre de diversos programes i només per mantenir el seu lloc web i les xarxes socials. Per a aquells que coneixeu Canva, és similar.

Tot el que heu de fer és bàsicament triar una imatge i modificar el text per acompanyar-la, de manera que pugueu compartir una cosa ràpida, maca (o maca) en funció del públic del vostre lloc..

Utilitzeu el màrqueting per correu electrònic

Màrqueting per correu electrònic Wix

Potser això seria més per als llocs d’empresa, però el màrqueting per correu electrònic és una eina que pot ajudar a crear generació de plom. En lloc d’esperar només que us vinguin clients, després que hàgiu creat una llista de subscriptors, podeu enviar-los contingut directament!

Hi ha tones d’eines de màrqueting de correu electrònic al voltant, algunes bones, algunes no tan bones, però la inclusió d’un en l’aspecte Wix és un cop de brillantor per part d’ells. És especialment útil per als llocs de petites empreses que tinguin integrada aquesta capacitat al sistema que utilitzen per al seu lloc web.

En una nota lateral, Bitcatcha té una minisèrie sencera d’articles dedicats al màrqueting eficaç de correu electrònic, de manera que podeu consultar-los per ajudar-vos també..

6. Tones de característiques addicionals

A part del seu nucli principal, que és el creador de llocs que ajuda la gent a desenvolupar ràpidament llocs web, Wix va a superar els quilòmetres addicionals. Ha creat tot un ecosistema d’eines i productes destinats a ajudar la gent a crear llocs web que tinguin èxit.

A part del mercat d’aplicacions, té diverses altres eines internes que són senzilles perquè els propietaris de llocs puguin tenir i utilitzar-les. Tot plegat inclou el mateix paquet.

HTTPS gratuït

Per a aquells que encara no ho saben, Google està fent els seus esforços per obtenir una Internet més segura animant els propietaris de llocs a utilitzar SSL. Si bé és cert que la majoria de llocs d’allotjament de llocs web ofereixen avui una forma o una altra, no obstant això és bo veure que els constructors de llocs com Wix comencin a oferir-los també.

HTTPS garanteix que les interaccions dels visitants amb el vostre lloc web siguin segures i que obre el camí per a més coses, com ara compres en línia, intercanvis d’informació privada, etc. Els llocs que no siguin compatibles amb HTTPS ara rebran un missatge d’avís.

Els llocs HTTPS també obtenen rànquings més favorables a la cerca de Google.

Creeu pressupostos per a clients

Cites del client de Wix

Això és més per als clients empresarials, però sobretot per a les petites empreses o fins i tot els únics propietaris. Wix té una eina que us permet crear pressupostos per als vostres serveis per als clients. L’eina està completada amb una plantilla, tot el que heu de fer és afegir el client, els termes i la data de caducitat de la vostra oferta.

Per ser sincer, això no era el que esperava veure en un creador de llocs, especialment en un que ofereix un compte gratuït. No és una cosa que faci o trenqui un acord, sinó que només demostra el pensament que Wix ha aportat al procés de construcció del lloc i les necessitats dels seus clients.

Fins i tot hi ha un fabricant de logotip!

Una vegada més, entra dins de la mateixa categoria d’eines que el generador de cotitzacions anterior. Un logotip, tan senzill com sigui, és quelcom que pràcticament tots els llocs web necessitarien. Per què no només n’heu de crear un de senzill i completar un conjunt d’extensius de llocs web?

Un gran bravo a Wix per a la inclusió d’aquestes dues eines. De debò.

Integra els pagaments

Un altre element que forma part de la categoria empresarial, Wix permet als llocs que realitzen activitats de comerç electrònic accedir a uns quants mètodes de pagament. Les opcions principals són una mica limitades: podeu utilitzar PayPal o una altra forma de pagament manual com ara efectiu (cosa com un banc d’entrada) o un xec..

Això només és el valor predeterminat. Si necessiteu més opcions, podeu aprofitar algunes de les aplicacions del mercat de Wix. Per exemple, una de les seves aplicacions per a pagaments en línia et permet acceptar també els pagaments amb targeta de crèdit, completats amb recordacions de pagament i facturació.

Tasques i recordatoris

Tasques i recordatoris de Wix

A mesura que creeu el vostre lloc web, aprofiteu les eines de recordacions i tasques de Wixs de manera que sempre esteu conscients de què heu de fer per completar el vostre lloc. De fet, em va semblar útil fins i tot després que administri bastants llocs web.

Cada vegada que inicieu la sessió al vostre compte, només cal que aparegui i podeu anar a la vostra llista, afegint coses noves o marcant les coses a mesura que la completeu.

Convida col·laboradors

El tema principal del dia és col·laboració i aquí Wix us permet convidar la gent a dialogar amb vosaltres al vostre lloc web. Això pot ser útil en diverses maneres. Per exemple, si sou un desenvolupador que construís un lloc per a un client, podeu convidar-los a l’esborrany i deixar-los comentar o sol·licitar canvis..

Si treballeu amb un redactor, podeu convidar-los a omplir els espais buits on els deixeu els marcadors. O potser si esteu dins d’un negoci i només voleu comentaris d’uns quants col·legues, això pot funcionar de tantes maneres.

Respostos automatitzats

Automatització de Wix

Si heu utilitzat missatgeria de Facebook recentment, potser heu adonat que moltes empreses utilitzen robots de xat per respondre a la missatgeria dels usuaris. Alguns llocs web també ho ofereixen en forma de serveis de xat en directe.

Amb Wix, teniu opcions per “automatitzar” el vostre lloc també. Això pot succeir de diverses maneres. Per exemple, si un visitant t’envia un correu electrònic des del vostre lloc web, podeu configurar Wix perquè l’envia un reconeixement a aquest visitant de seguida..

Una vegada més, aquesta és una altra característica que representa el negoci que és fantàstica.

7. Molta ajuda i suport

Com sempre, el nucli de qualsevol servei és el nivell d’assistència al client i l’ajuda que us proporcionen. En això, realment he de treure el barret a Wix. He detectat que, independentment del que feia, hi ha una entrada de base de coneixement per ajudar-vos, o de vegades, fins i tot un vídeo tutorial!

No només es tracta d’assumptes tècnics, recorda’t, com ara “Com habilitar HTTPS”, sinó que són notables les coses intangibles. Per exemple, hi ha un gran nombre del que m’agrada anomenar vídeos de “valor afegit” de Wix que podeu veure, com ara aquest vídeo sobre bàsics de Wix SEO.

Bàsic, potser, però cada mica ajuda!

El que no ens agradava de Wix

1. Plantilles no intercanviables

Pot ser que jo sigui una elecció perfecta, però em sembla una mica molest que no pugueu transferir contingut d’una plantilla a una altra. M’adono que es tracta d’un creador de llocs i no de Microsoft Powerpoint, sinó que em permetria veure com es veu en pocs antecedents seria bo.

Així, aquí no hi ha res de seriós, excepte una paraula de precaució: trieu atentament la vostra plantilla Si després canvieu d’opinió, haureu de canviar manualment tot el contingut que heu creat a l’original!

2. Free Plan Forces Wix Branding

Aquest punt pot demostrar el que alguns diuen que res a la vida és gratuït, però per a aquells que trieu Wix i decideixen quedar-se al pla lliure, hi ha cap problema. Els llocs gratuïts allotjats a Wix es veuen obligats a dur a terme la marca Wix.

No és gens desagradable, però, per desgràcia, és evident, ja que apareix correcte a la part superior de la pàgina, fins i tot abans de la capçalera del lloc web..

Wix Branding

3. El seguiment i l’anàlisi requereixen un pla pagat

Els propietaris de llocs web solen veure el rendiment del seu lloc i la millor manera de fer-ho és amb Google Analytics o algunes altres eines similars. Malauradament, per utilitzar-los amb Wix, necessiteu actualitzar el vostre pla.

Això no ve de moda i pot ser molt molest a vegades, ja que és tan simple com una connexió de l’API de Google.!

4. El vostre lloc no és transferible

Pel que em preocupa, aquest és l’inconvenient més gran d’utilitzar Wix i em recorda el meu … malestar per la tecnologia propietària. Si bé estic segur que Wix està justificat en no voler que la gent exporti llocs web creats amb la seva tecnologia, crea un gran problema per a moltes persones.

Diguem per exemple que sou un propietari de l’empresa i que heu aconseguit una gran quantitat de funcions que Wix pot suportar per algun motiu o altre. Això vol dir que haureu de pagar diners greus per recrear i transferir el vostre lloc web fora de Wix!

Estic segur que no hauré de delinear-ho, però bàsicament si inicieu la sessió per a Wix, us donaran la vida.

5. Els plans premium només són d’un lloc web

Si penséssiu que pagar una quota mensual del pla premium us permetria accedir sense restriccions a Wix per a tots els vostres llocs, penseu-ho de nou. Les funcions premium no són transferibles, és a dir, que la compres per a un lloc i es queda allà!

T’imagines què seria, si tot el que vols, és connectar Google Analytics? Una altra cosa que calia.

Pla de Wix

eCommerceConnect Domain

MILLOR BÀSIC DE PETIT EMPRESA MÉS BÀSIC
Ample de bandaUnlimited1GB
Emmagatzematge20GB500MB
Connecta el teu domini Sí
Capçalera dels anuncis WixNoYes
Aplicació de Form Builder ($ 48) Sí No
Aplicació de reforç del lloc (60 $) Sí No
Cost 16,50 dòlars / mes 4,50 dòlars / mes

Amb cinc versions del pla de pagament, a part del pla gratuït, sembla que Wix és adequat per a tothom. Tanmateix, si sou una empresa gran i necessiteu alguna cosa important, us recomano que mireu atentament la lletra fina abans de comprar al pla de primer nivell.

El que realment no puc entendre és que per a tots els peatges i funcions que Wix inclou, de forma gratuïta, tracta de posar-se a preu propi com ho fa un amfitrió web, per espai d’emmagatzematge, amplada de banda, etc..

Verdict: Wix és una bona compra?

Crec que quan arribeu a aquest punt, potser serà clar que sento a Wix que com a creador de llocs, Wix és força bo. Marca moltes caselles de selecció correctes en la seva funció principal (l’editor de llocs mòbils és un gran toc) i es pot utilitzar per desenvolupar llocs ràpidament.

A més, hi ha una gran aportació de valor, també amb les funcions i eines de màrqueting. Això és una cosa que permetria als nous propietaris ampliar encara més l’abast del seu lloc sense haver d’afrontar massa coneixements tècnics ni recursos addicionals..

Tot i això, hi ha un parell de advertències importants amb aquest creador de llocs que m’impedeixo recomanar-ho sense voler. Primer, el fet d’haver estat enganxat amb Wix ja que no podeu moure el vostre lloc és un desactiu important. Això té implicacions a llarg termini i no és fàcil jutjar per als propietaris de llocs nous (ni tan sols veterans!).

En segon lloc, tot i que admet que totes aquestes funcions addicionals són bones per a algú que sàpiga el que estan fent, comprarà a Wix a preus abrupte. Prenguem per exemple el seu pla més baix, a 4,50 dòlars al mes, que és el que pagaries per allotjament web amb molts més recursos del que ofereix Wix.

A mesura que aneu passant per la llista de pros i contres, és més evident que Wix és un guany a curt termini: una solució per al dolor a llarg termini. Per descomptat, això no importarà per a algunes persones, però els meus pensaments són que si esteu disposats a esforçar-vos per aprendre sobre WordPress-allotjament, per exemple, estalvieu tant el doble (i probablement més ) a la llarga.

Característiques clau

 • ✓ Gran velocitat
 • ✓ Arrossegament fàcil & interfície de caiguda
 • ✓ Eines de SEO incloses
 • ✓ Ampli mercat d’aplicacions
 • ✓ Personalització mòbil
 • ✓ Fantàstica base de coneixement

Recomanat Per

 • • Llocs web individuals
 • • Propietaris de petites empreses
 • • Llocs bàsics de comerç electrònic
 • • Propietaris de llocs web de bricolatge

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me