Zyro

Contents

Zyro

https://zyro.com/

TL; р

Zyro е нов инструмент за изграждане на уебсайт, който се предлага със собствен хостинг. Създаване на утвърдена марка Hostinger, тя позволява на потребителите много бързо да изграждат и пускат основни сайтове напълно безшумно. Въпреки че не е перфектен с дълъг изстрел, Zyro има много потенциална привлекателност към потребителите, които не гледат много повече от основно цифрово присъствие.

Преглед на Zyro: 10 плюса & 4 минуса на Zyro Website Builder

Тъй като пазарът за изграждане на уебсайт е по-горещ от пица от фурната, много строители на уебсайтове се появяват тук-там. От моето наблюдение обаче много от тях се състезават за това, което човек би приел за вече ниша пазарен сегмент.

Това е времето, когато нов играч в индустрията се намесва и разстройва количката с ябълки. Някой като Zyro, например. Въпреки твърдението си за изключително мощно решение, задълбочен преглед на Zyro установява, че в действителност основният апел се крие в тясното му придържане към простотата.

Не всеки уебсайт, който излиза онлайн, има за цел да бъде цифров бегемот, а за клиенти като тези, Zyro предлага много уникална възможност за партньорство с доставчик на идеални решения. Този, който е лесен за използване, с много разумни цени и предлага точно правилната комбинация от инструменти.

Какво е Zyro?

zyro ви позволява да създавате уебсайт безплатно

Zyro е бърза платформа за разработка на уебсайт, която е насочена към потребители с нулеви умения за кодиране. Всъщност дори не е необходимо повечето от целевия му пазар да знаят нещо за уебсайтовете. Стига да сте запознати с графичните потребителски интерфейси, можете да използвате Zyro.

Освен GUI за уеб разработка, Zyro предлага и свързани инструменти, които биха могли да бъдат полезни. Те включват сценарий за производство на съдържание на AI, термокарта на AI за помощ при контрола на фокуса и голям набор от изображения, които да се използват като ресурси.

10 причини защо Zyro е отличен строител на уебсайтове

1. Добро представяне на сайта!

Изпълнението на Zyro с нашия тестов сайт беше доста добро.

zyro има добра скорост на сървъра на базата на bitcatcha

Нашият тестов сайт Zyro отбеляза A + в проверката за скорост на сървъра Bitcatcha.
(Вижте пълните резултати)

Bitcatcha изгражда и поддържа тестови сайтове за домакините, които преглеждаме за максимална прозрачност в нашите отзиви. В случая на Zyro, техните сървъри се представиха доста добре, използвайки нашата проверка на скоростта на сървъра, средно 125,8 ms въз основа на тестове от десет места по света.

1.1 Автоматично включване в облачната среда

Там, където повечето създатели на сайтове позволяват на потребителите да интегрират услуги за разпространение на съдържание (CDN) като Cloudflare, Zyro върви крачка напред и Cloudflare е активен и работи по подразбиране за всички сайтове.

zyro използва cloudflare сървъри

Въпреки че това може да не звучи много, това може да доведе до съществена промяна за новите собственици на уебсайтове, които може би дори не са наясно какво представлява CDN (или че съществуват). Включването може също да играе роля в силното представяне, наблюдавано в сайтовете, хоствани от Zyro досега.

1.2 Свободни ръце от SSL

За онези от вас, които може би са се борили с настройката и добавянето на SSL в миналото, Zyro се справя с това за вас. За разлика от много хостинг предоставя там, където трябва да се справите с различни SSL и методи на работа, вашият Zyro сайт автоматично се покрива с SSL.

Това е правилно – с нулеви усилия от ваша страна. SSL може да звучи като малко нещо, но е абсолютно жизненоважно за всеки модерен уебсайт. Всъщност днес много търсачки активно санкционират сайтове без SSL.

1.3 Отзивчивостта идва естествено

За онези, които може да са загрижени за необходимостта да се изгради и за мобилни устройства, Zyro също ви е покрил. Всички сайтове, създадени с Zyro, са автоматично отзивчиви както за десктоп, така и за мобилни преживявания.

Това включване допълнително подчертава намерението на Zyro да помогне на начинаещите да създават лесно уебсайтове. Няма повече да се притеснявате за различни формати, просто плъзнете, пуснете и Zyro ще се справи с останалите.

2. Изключителна простота!

Когато за пръв път започнах моето пътуване с Zyro, аз го подходих почти същото, както имах много строители на уебсайтове в миналото. Това доведе до това да съм изключително недоволен от тях, тъй като се сблъсках с едно препятствие след следващото в моя стремеж към перфектния сайт.

Едва след много обмисляне разбрах, че трябва да го гледам със свежи очи – и тогава люспите паднаха от моя поглед върху Zyro. Красотата на Zyro не се крие в това, че предлага всичко, което ще ви е необходимо за изграждането на перфектния сайт, а просто достатъчно, за да можете бързо и лесно да установите цифрово присъствие.

Zyro връща строителите на уебсайтове в първите дни, когато повечето от тях си спомнят, че потребителите, които искат да ги използват, се нуждаят от простота. Днес пазарът е толкова прегрял, че играчите се насилват да се натрупват с все по-големи набори от функции.

Ако сте нови за уебсайтовете и искате основен сайт за вашата компания (или дори за себе си), това е сериозна възможност да обмислите. Почти всичко в Zyro е свързано с простотата и функции, които може да изглеждат липсващи, са налице поради две причини.

Първият е, че те вероятно не са функции, които биха искали много основни потребители, така че са пропуснати да поддържат нещата чисти. Второто е, че неефективното използване на тези функции би застрашило обещанието на Zyro за отлична производителност на сайта.

Като най-очевидният знак за това, техният интерфейс за създаване на уебсайтове предлага само шепа елементи за използване. Начинът, по който тези работи е толкова лесен, колкото 1, 2, 3 – изтегляте и пускате, преоразмерявате и след това редактирате. Това е по същество всичко, което има за него.

3. Използвайте съществуващи шаблони!

За да започнете, Zyro разполага с набор от готови шаблони, които можете да използвате. Те са създадени да ви дадат обща представа как могат да изглеждат сайтовете и след това можете да ги използвате „както е“ и да персонализирате съдържанието, или да ги персонализирате колкото искате.

zyro има готови шаблони за бърз старт

Басейнът на шаблони на Zyro обхваща редица случаи на използване.

С начина, по който работи строителят на Zyro, промяната на съществуващите шаблони е много по-лесна в сравнение с повечето други създатели на сайтове, тъй като има по-малко елементи и дизайнерски концепции, за които трябва да се притеснявате.

За максимална ефективност това, което предлагам на потребителите е да вземат шаблоните с щипка сол. Не забравяйте, че това е точно това, с което трябва да работите. Спазвайте гамата от шаблони, за да ви дадем представа за възможностите на Zyro.

Пример за това е как някои шаблони използват частично припокриващи се изображения, за да придадат по-многоизмерно усещане на сайтовете. Ако успеете да овладеете такива понятия, ще можете да измислите някои собствени, зашеметяващи шаблони.

4. Полезни мрежи за създаване на страници!

Както можете да видите от следващото изображение, Zyro има много полезна решетъчна система, която помага при оформлението. Блоковете на мрежата не се виждат, докато не опитате да преместите елемент, така че изобщо не се разсейва.

zyro grid system помага за организирането на съдържанието на страницата

Решетките в Zyro ви помагат лесно да организирате елементите на страницата си.

След като изберете нещо и се опитате да го преместите, тогава мрежовите кутии влизат в игра и ви помагат при разположение, като подравняване и преоразмеряване на елементите. Няма повече притеснения относно неправилното им подравняване на различните елементи на страницата.

Обичам начина, по който, колкото и да се опитвате да манипулирате елементите, те лесно щракват на място благодарение на тези кутии. Усещането е почти идентично с функцията за щракване и заключване на интерфейса на Windows, макар и по-естествено.

Наистина, коригирането на границите на елементите и приспособяването им към решетките може да отнеме малко. След като направите това обаче, ще забележите, че тази гъвкавост ви позволява да правите неща много по-лесно от много други създатели на сайтове.

5. AI Writer помага да се създаде съдържание!

Тази функция е нещо, което всъщност досега не съм виждал в нито един друг създател на уебсайтове. И все пак за много бъдещи собственици на уебсайтове възможността да се върти общо съдържание е чудесна идея.

zyro ai писател помага при създаването на съдържание

AI Writer е един от най-завладяващите инструменти в репертоара на Zyro.

Като писател по сърце наистина трябваше да преглътна езика си, когато за пръв път се сблъсках с тази функция. Обаче разбрах бързо, че не много собственици на малки фирми ще имат на разположение писател на съдържание, за да генерират безупречно копие за тях.

Дори ако съдържанието не е фантастично, AI Writer лесно може да се използва, за да даде на собствениците на начинаещи сайтове представа какво може да влезе в определени раздели на уебсайта им. Освен това е изключително лесен за използване. Всичко, което трябва да направите, е да изберете от няколко предварително зададени опции и след това щракнете върху бутон, за да вмъкнете автоматично генерирания текст.

Бъдете предупредени обаче, че текстът наистина е изключително общ. Страхотно като пълнител обаче.

6. Тонове безплатни изображения!

Още една критична област, в която много строители на уебсайт изпадат, е да предостави на потребителите си пул от изображения, с които да играят. Дори се сблъсках с някои, които искаха да заредят допълнително за изображения и предложих само няколко снимки за снимки безплатно.

zyro предлага безплатни изображения

Zyro се е свързал с Unsplash, така че можете да избирате от масивна банка с изображения на безплатни файлове, която ще работи в самия създател на сайта. Идеята да се интегрира със сайт като Unsplash е просто вдъхновена.

Разбира се, можете също да изберете да качите свои собствени изображения в Zyro и да ги използвате в собствения си сайт. Без значение от вашия избор, можете да преоразмерявате, изрязвате и поставяте изображения навсякъде, където искате.

7. Бързи актуализации Rollouts!

Когато Zyro за първи път ми беше привлечен, аз бях малко объркан, тъй като почувствах, че има много области, които могат да бъдат подобрени. Обаче, след това разбрах, че почти толкова бързо, колкото ги открих, проблемите изчезват.

Скоро след това научих, че Zyro непрекъснато се подлага на актуализации. Въпреки че това може да не е нещо ново за услуги като тази, скоростта, с която наблюдавах актуализации, беше впечатляваща.

8. Лого & Производители на слогани!

Това се връща около това, което споменах за Zyro, че е подходящ за нови собственици на уебсайтове, които трябва бързо и безпроблемно да разгърнат уебсайтове. Първо беше техният прост интерфейс за създаване на сайтове, след това AI писателят и за да завършим трифекта имаме създателите на лого и лозунги.

Няма да се опитвам да ви хвърля слънце и да ви кажа, че е страхотно – производителят на лого всъщност е изключително основен. И все пак това е още една интегрирана функция, която може да бъде безценна за новите собственици на сайтове. Същото важи и за производителите на лозунги.

Това е нещо, с което могат да се справят много други инструменти за изграждане на уебсайтове и Zyro го е приложил по такъв начин, който е идеален за тяхната целева аудитория.

9. AI Heatmap помага за запазване на фокуса!

При изграждането на сайт може да бъде полезно да знаете къде е вероятно посетителите ви да насочат вниманието си въз основа на вашия дизайн. Това може да ви помогне да преместите елементи там, където трябва да бъдат. Това се опитва да направи AI Heatmap на Zyro.

zyro ai топлинна карта ви показва къде да се съсредоточите върху изграждането на вашата уеб страница

Въпреки че не е част от основния създател на сайтове на Zyro, можете да получите достъп до този обществено достъпен инструмент от сайта им. Той работи въз основа на изображения, така че за да видите как е вашият сайт, направете моментна снимка на страницата и я качете в инструмента AI Heatmap.

Получените цветни петна са температури – показват колко добре тези области се представят като подчертани.

10. Удобни интеграции на приложения!

За тези, които искат малко по-разширени функции, Zyro използва приложения, за да интегрира функционалност. В момента има само шепа, включително Google Tags Manager, Google Analytics, Facebook Pixel, Facebook Messenger и Hotjar.

Въпреки това не се съмнявам, че Zyro ще добави повече с времето.

4 неща, които Zyro може да подобри

1. По-сложно управление на домейна

За система като Zyro, която твърди, че се стреми към простота, обработката на имена на домейни е малко странна. В нормални случаи всичко, което трябва да направите (дори и да сте закупили името на домейна отделно от мястото, където сте закупили хостинг), е да актуализирате DNS сървърите.

В случая на Zyro, трябва да влезете и да редактирате записи на CNAME. Макар това да не е прекалено трудно, това добавя ненужно ниво на сложност за потребителите, които не са достатъчно технични. От тях ще се изисква да се забъркат в район, който не е подходящ за начинаещите.

Zyro не продава директно имена на домейни, така че ще ви изпрати до Hostinger, ако искате да купите персонализирано име.

2. Ограничена персонализация

Когато казах, че Zyro е много основен, наистина имах предвид това. влача & дроп елементите съдържат пет вида съдържание – текст, бутон, изображение, видео и карта. Няма буквално нищо друго. По време на процеса на преглед се опитах да вляза в рамката на ума на някой, който използва система като тази за първи път и този вид работи за мен.

Това обаче е възможността да се отбележи, че ако имате много конкретни дизайни за уебсайт, който искате, Zyro може да не е правилният избор за вас. Ако влезете със свеж ум и работите с инструментите, с които разполагате, мога да ви уверя в бърз и прост сайт.

3. Все още леко бъги

Когато за пръв път погледнах Zyro, признавам, че се чувствах малко нещастен. Въпреки това, с процентите, които правят надстройки, сега чувствам, че това е използваема система, въпреки че забелязвам няколко грешки тук-там.

Например, когато се опитвате да качите свое собствено изображение, ако щракнете двукратно върху изображението, което искате, когато диалоговият прозорец се отвори, качването не успява и ви връща обратно към екрана за качване на изображението. Повторяването на действието втори път ще бъде успешно.

Както казах, малки, неглижи малки бъгове, които са повече досада, отколкото нещо основно.

4. Поддръжка оставя много да се желае

Системата за поддръжка на Zyro все още се нуждае от значително подобрение – предимно по 2 аспекта, които ще обсъдя по-долу.

4.1 Бавна поддръжка на клиенти

Свързването с поддръжката на Zyro беше малко необичайно, тъй като всъщност те нямаха чат на живо. Това беше повече от чатбот, който ще препраща заявки за поддръжка или въпроси към техния технически екип. Отговорът отне известно време, за да се върна по имейл (в моя случай около 12 часа).

Zyro поддръжката на клиенти може да бъде подобрена

Въпреки че е честно, повечето екипи за поддръжка отнемат много време – това обикновено не се прилага за помощ при чат. Необходимо е да изчакате половин ден за заявка за онлайн поддръжка е малко по-трудно.

Като се има предвид, вие също трябва да знаете, че въпреки че Zyro принадлежи към Hostinger, техните системи за поддръжка са почти изцяло различни. Опитах да говоря с поддръжката на Hostinger относно промените в DNS за моя сайт Zyro и те ме насочиха да се свържа с поддръжката на Zyro (които отнемат много повече време за отговор).

4.2 Ограничена база знания

Освен това, за съжаление, тяхната база от знания е доста неясна. Там има няколко статии, които съдържат няколко отговора на един или два реда на основни въпроси. Без тъжни ръководства или нещо, което наистина е полезно, за съжаление.

Zyro база от знания все още липсва

Някои от Q&А в базата знания всъщност звучи като глупост.

Всъщност цялата им база от знания изглежда, че е написана като бърз FAQ, базиран на техните характеристики, а не насочен към решаване на реални проблеми, технически или по друг начин.

План на Zyro & Цени: Преглед

FreeBasicUnleashed
Bandwidth500MB10GBUnlimited
Storage500MB10GBUnlimited
AI Writer ✓✓✓
Създател на логоизм
Свържете домейна✘✓✓
Премахване на реклами✘✓✓
Google Analytics✘✓✓
Цена /moFREE$1.99*$3.49*

* Показаната цена се таксува на годишна база.

Въпреки че можете да използвате Zyro безплатно, аз абсолютно препоръчвам да се регистрирате за техния BASIC план, който ви дава много повече ресурси, позволява да използвате потребителско име на домейн, включва интеграция на приложения и премахва реклами от вашия сайт.

Цената на BASIC е само 1,99 долара което според мен е сладкото място на Zyro, което повечето потребители биха заснели за начинаещи. Всъщност единствената разлика между плановете BASIC и UNLEASHED е, че последният дава неограничени ресурси.

По отношение на характеристиките и двата платени плана са идентични, освен разпределението на ресурсите.

Цените, които показах по-горе, се основават на годишен абонамент. Ако се регистрирате за по-дълги периоди от време, отстъпката се увеличава. Всъщност за 3-годишен план ще плащате само 1,30 долара на месец по BASIC план!

Някои от по-забележителните функции, които са включени в Zyro са;

 • AI Writer
 • AI Heatmap
 • Безплатно лого & Производител на слогани
 • Тонове безплатни изображения

Присъда: Зиро правилното решение ли е за вас?

Ако сте нови за уебсайтовете и търсите да установите основно цифрово присъствие, Zyro може да бъде идеалният инструмент за вас. Той предлага среда без стрес, с която много основни потребители могат да работят лесно. Всъщност, регистрирайте се за техния безплатен план и експериментирайте преди да се преобразувате в платен план, за да можете да тествате системата им.

За по-напреднали потребители, които знаят спецификата на това как и какво искате, Zyro може да не е подходящ. Средата в Zyro има много специфична цел – да позволи на начинаещите лесно да изграждат изключително гъвкави сайтове – и тя постигна това.

Може би това може да се промени в бъдеще, но за момента Zyro е идеалната платформа за истински начинаещи.

Чувствайте се свободни да разгледате нашия списък с най-добрите уебсайтове за други страхотни алтернативи!

Основни функции

 • ✓ Голяма скорост
 • ✓ Лесно влачене & Изпускайте
 • ✓ Мрежова система
 • ✓ AI Writer
 • ✓ Лого & Производител на слогани
 • ✓ Безплатни изображения

Препоръчва се за

 • • Сайтове за начинаещи
 • • Основно онлайн присъствие
 • • Портфолио сайтове
 • • Бюджет за създаване на уебсайтове

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me