Recenzie Zyro: 10 argumente pro și 4 contra Zyro Website Builder

Zyro


Zyro

https://zyro.com/

tl; dr

Zyro este un nou instrument de construire a site-urilor web care vine cu găzduire proprie. Un creier de marcă consacrată Hostinger, permite utilizatorilor să construiască și să lanseze foarte rapid site-uri de bază complet fără griji. Cu toate că nu este perfect de la capăt, Zyro are o mulțime de apeluri potențiale pentru utilizatorii care nu caută mult peste o prezență digitală de bază.

Recenzie Zyro: 10 profesioniști & 4 contra Zyro Website Builder

Cu piața de construire a site-urilor web mai caldă decât o pizza ieșită din cuptor, mulți constructori de site-uri au apărut aici și acolo. Cu toate acestea, din observația mea, mulți dintre ei concurează pentru ceea ce cineva ar presupune a fi un segment de piață deja de nișă.

Acesta este momentul în care un jucător nou din industrie intră și supără căruța de mere. Cineva ca Zyro, de exemplu. În ciuda pretenției sale de a fi o soluție extrem de puternică, o revizuire amănunțită a lui Zyro constată că, în realitate, apelul cheie constă în respectarea strânsă a simplității.

Nu orice site web care intră în internet își propune să fie un behemoth digital, iar pentru clienți ca aceia, Zyro oferă o oportunitate foarte unică de parteneriat cu un furnizor de soluții ideale. Una ușor de utilizat, la un preț rezonabil și care oferă doar o combinație potrivită de instrumente.

Ce este Zyro?

zyro vă permite să creați site-ul gratuit

Zyro este o platformă rapidă de dezvoltare a site-urilor web care se adresează utilizatorilor cu abilități de codificare zero. De fapt, nu există nici măcar o necesitate pentru cea mai mare parte a pieței sale țintă să știe ceva despre site-uri web. Atâta timp cât vă familiarizați cu interfețele de utilizator grafice, puteți utiliza Zyro.

Pe lângă GUI de dezvoltare web, Zyro oferă, de asemenea, instrumente asociate care ar putea fi utile. Acestea includ un script de producție de conținut AI, o hartă de căldură AI pentru asistență la controlul focalizării și o mulțime mare de imagini pentru a fi folosite ca resurse.

10 motive pentru care Zyro este un excelent constructor de site-uri

1. Performanță bună a site-ului!

Performanța lui Zyro cu site-ul nostru de teste a fost destul de bună.

zyro are o viteză bună a serverului bazată pe bitcatcha

Site-ul nostru de test Zyro a marcat un A + în verificatorul de viteză al serverului Bitcatcha.
(Vezi rezultatele complete)

Bitcatcha creează și menține site-uri de testare pentru gazdele pe care le analizăm pentru transparență maximă în recenziile noastre. În cazul lui Zyro, serverele lor s-au comportat destul de bine folosind verificatorul de viteză al serverului nostru, în medie 125,8 ms pe baza testelor din zece locații din întreaga lume.

1.1 Includerea automată a incendiilor

În cazul în care majoritatea constructorilor de site-uri permit utilizatorilor să integreze serviciile Network Distribution Content (CDN) precum Cloudflare, Zyro face un pas mai departe și are Cloudflare activ și funcționează implicit pentru toate site-urile..

zyro utilizează servere cloudflare

Cu toate că acest lucru nu poate suna la fel de mult, poate face o diferență majoră pentru noii proprietari de site-uri web care s-ar putea să nu fie conștienți de ceea ce este un CDN (sau că acestea există). De asemenea, includerea ar putea juca un rol în performanțele puternice observate până acum pe site-urile găzduite de Zyro.

1.2 SSL mâini-libere

Pentru cei care s-ar fi putut lupta cu configurarea și adăugarea SSL în trecut, Zyro se ocupă de asta. Spre deosebire de numeroase servicii de găzduire unde trebuie să aveți de-a face cu diferite SSL și metode de manipulare, site-ul dvs. Zyro este acoperit automat cu un SSL.

Este corect – cu efort zero din partea ta. SSL poate suna ca un lucru mic, dar este absolut vital pentru orice site web modern. De fapt, multe motoare de căutare azi penalizează activ site-urile fără SSL.

1.3 Sensibilitatea vine în mod natural

Pentru cei care ar putea fi preocupați să construiască și pentru mobil, Zyro v-a acoperit și acolo. Toate site-urile construite cu Zyro răspund automat atât pentru desktop cât și pentru experiențele mobile.

Această incluziune evidențiază în continuare intenția Zyro de a ajuta noii construiți site-uri web cu ușurință. Nu mai trebuie să vă faceți griji pentru diferite formate, doar drag, drop și Zyro se va ocupa de restul.

2. Simplitate extremă!

Când mi-am început prima dată călătoria cu Zyro am abordat-o la fel ca în trecut cu mulți constructori de site-uri. Acest lucru m-a determinat să devin extrem de nemulțumit de ei, întrucât m-am confruntat cu un obstacol după următorul, în căutarea mea pentru site-ul perfect.

Abia după multă deliberare, mi-am dat seama că trebuie să o privesc cu ochi proaspeți – și atunci a fost momentul în care cântarul a căzut din punctul meu de vedere asupra lui Zyro. Frumusețea Zyro nu se află în ea oferind tot ceea ce ai avea nevoie pentru a construi site-ul perfect, ci este suficient pentru a stabili rapid și cu ușurință o prezență digitală.

Zyro readuce constructorii de site-uri încă din primele zile, când cei mai mulți dintre ei și-au amintit că utilizatorii care doreau să le folosească aveau nevoie de simplitate. Astăzi, piața s-a încălzit atât de mult încât jucătorii se forțează să se încalce cu seturi de funcții în continuă creștere.

Dacă sunteți nou pe site-urile web și doriți un site de bază pentru compania dvs. (sau chiar pentru dvs.), aceasta este o opțiune serioasă de luat în considerare. Aproape tot ce există în Zyro se referă la simplitate, iar funcțiile care pot părea lipsă sunt din două motive.

Prima este că acestea nu au caracteristici probabile pe care și le-ar dori utilizatorii foarte de bază, astfel încât sunt omise să păstreze lucrurile curate. Al doilea este că utilizarea ineficientă a acestor funcții ar pune în pericol promisiunea lui Zyro de performanță excelentă a site-ului.

Ca semn cel mai evident, interfața lor de constructor de site-uri oferă doar o mână de elemente de utilizat. Modul în care aceste funcții este la fel de ușor ca 1, 2, 3 – glisați și trageți, redimensionați, apoi editați. În esență, este tot ce există.

3. Folosiți șabloane existente!

Pentru a începe, Zyro are o serie de șabloane gata pregătite pe care le puteți folosi. Acestea sunt concepute pentru a vă oferi o idee generală despre cum pot arăta site-urile, apoi le puteți folosi „așa cum este” și puteți personaliza conținutul, sau le puteți personaliza atât cât doriți.

zyro a pregătit șabloane pentru început rapid

Setul de șabloane Zyro acoperă o serie de cazuri de utilizare.

Cu modul în care funcționează constructorul lui Zyro, modificarea șabloanelor existente este mult mai ușoară în comparație cu majoritatea celorlalți constructori de site-uri, deoarece există mai puține elemente și concepte de proiectare de care să fie preocupat.

Pentru o eficiență maximă, ceea ce sugerez utilizatorilor este să luați șabloanele cu un vârf de sare. Nu aveți în minte că acestea sunt doar ceea ce trebuie să lucrați. Respectați gama de șabloane pentru a vă oferi o idee despre ce ar putea fi posibil în Zyro.

Un exemplu în acest sens ar fi modul în care unele șabloane folosesc imagini care se suprapun parțial pentru a da un sentiment mai multidimensional site-urilor. Dacă puteți stăpâni astfel de concepte, veți putea veni cu niște șabloane personalizate, uimitoare.

4. Grile utile pentru construirea de pagini!

După cum puteți vedea din imaginea următoare, Zyro are un sistem de grilă foarte util, care ajută la machete. Blocurile de grilă nu sunt vizibile până când încercați să mutați un element, deci nu distrage deloc.

sistemul de grile zyro ajută la organizarea conținutului paginii

Rețelele din Zyro vă ajută să vă organizați cu ușurință elementele de pe pagina.

După ce selectați ceva și încercați să-l mutați, atunci va intra în joc casetele de grilă și vă vor ajuta cu plasarea, cum ar fi alinierea și redimensionarea elementelor. Nu mai aveți griji pentru ca elementele dvs. de pagină să fie aliniate greșit.

Îmi place modul în care, oricum încercați să manipulați elementele, acestea se pot fixa cu ușurință datorită acestor cutii. Sentimentul este aproape identic cu funcția de blocare și blocare a interfeței Windows, deși mai firesc.

Desigur, ajustarea limitelor elementelor și adaptarea lor la rețele poate fi obișnuită puțin. După ce veți face asta, veți observa că această flexibilitate vă permite să faceți lucrurile mult mai ușor decât mulți alți constructori de site-uri.

5. AI Writer ajută la crearea de conținut!

Această caracteristică este ceva ce nu am mai văzut în niciun alt constructor de site-uri până în prezent. Cu toate acestea, pentru mulți proprietari de site-uri web, abilitatea de a conține conținut generic este o idee minunată.

zyro ai writer ajută la crearea de conținut

AI Writer este unul dintre instrumentele mai captivante din repertoriul Zyro.

Ca scriitor la inimă, chiar am avut de înghițit limba când am întâlnit această caracteristică. Cu toate acestea, mi-am dat seama rapid că nu mulți proprietari de întreprinderi mici vor avea la dispoziție un scriitor de conținut care să genereze o copie fără cusur.

Chiar dacă conținutul nu este fantastic, AI Writer poate fi utilizat cu ușurință pentru a oferi proprietarilor site-urilor în devenire o idee despre ceea ce ar putea intra în anumite secțiuni ale site-ului lor web. De asemenea, este extrem de simplu de utilizat. Tot ce trebuie să faceți este să selectați dintre câteva opțiuni prestabilite, apoi faceți clic pe un buton pentru a introduce automat textul generat.

Fiți atenționat însă că textul este într-adevăr extrem de generic. Mare ca umplutură totuși.

6. tone de imagini gratuite!

Cu toate acestea, o altă zonă critică în care mulți construitori de site-uri nu pot să o ofere utilizatorilor săi un pool de imagini cu care să se joace. Am întâlnit chiar și unele care doreau să încarce suplimentar pentru imagini și am oferit doar câteva imagini gratuit.

zyro oferă imagini gratuite

Zyro s-a legat de Unsplash, astfel încât puteți alege dintr-o bancă masivă de imagini gratuite, care va funcționa în cadrul constructorului site-ului. Ideea de a se integra cu un site precum Unsplash este pur și simplu inspirată.

Desigur, puteți alege, de asemenea, să încărcați propriile imagini pe Zyro și să le utilizați pe propriul site. Indiferent de alegerea dvs., puteți redimensiona, decupa și plasa imagini oriunde doriți.

7. Rulouri de actualizare rapidă!

Când Zyro a fost adus la cunoștință pentru mine prima dată, am fost un pic perplex deoarece am simțit că există multe domenii care pot fi îmbunătățite. Totuși, ceea ce mi-am dat seama ulterior a fost că aproape cât de repede le-am găsit, problemele au dispărut.

La scurt timp, am aflat că Zyro este (și încă) este în continuă actualizare. Cu toate că s-ar putea să nu fie ceva nou pentru serviciile de genul acesta, rata la care am observat că se făceau actualizări era impresionantă.

8. Logo-ul & Producătorii de sloganuri!

Acest lucru se întoarce la ceea ce am menționat despre Zyro, potrivit pentru noii proprietari de site-uri web care trebuie să extragă rapid și fără efort site-uri. Mai întâi a fost interfața lor simplă de constructor de site-uri, apoi scriitorul AI, iar pentru a completa trifecta avem logo-ul și producătorii de sloganuri.

Nu voi încerca să vă arunc soarele și vă voi spune că este minunat – producătorul de logo este de fapt extrem de de bază. Cu toate acestea, este o caracteristică mai integrată care ar putea fi de neprețuit pentru noii proprietari de site-uri. Același lucru este valabil și pentru producătorii de sloganuri.

Acest lucru este cu care au putut face multe alte instrumente de construire a site-urilor web, iar Zyro l-a implementat într-un mod care să fie perfect pentru publicul țintă..

9. AI Heatmap vă ajută să vă concentrați!

Atunci când construiți un site, vă poate fi util să știți unde vizitatorii dvs. sunt susceptibili să își concentreze atenția pe baza designului dvs. Acest lucru vă poate ajuta să mutați elementele spre locul unde trebuie să fie. Asta încearcă să facă Heatmap-ul AI de la Zyro.

Harta de căldură zyro ai vă arată unde să vă concentrați pe construirea paginii dvs. web

Deși nu face parte din principalul site builder Zyro, puteți accesa acest instrument disponibil public de pe site-ul lor. Funcționează pe baza imaginilor, așa că pentru a vedea cum este site-ul dvs., faceți o imagine a paginii și încărcați-o în instrumentul AI Heatmap.

Patch-urile de culoare rezultate sunt temperaturile – arătând cât de performante sunt zonele respective.

10. Integrări utile pentru aplicații!

Pentru cei care doresc funcții puțin mai avansate, Zyro utilizează aplicații pentru a integra funcționalitatea. În acest moment, există doar un pumn, inclusiv Google Tags Manager, Google Analytics, Facebook Pixel, Facebook Messenger și Hotjar.

Cu toate acestea, nu am nicio îndoială că Zyro va adăuga mai multe în timp util.

4 lucruri pe care Zyro le poate îmbunătăți

1. Manipularea mai complexă a domeniilor

Pentru un sistem precum Zyro, care pretinde că urmărește simplitatea, gestionarea numelor de domeniu este un pic ciudată. În cazuri normale, tot ce trebuie să faci (chiar dacă ai cumpărat numele de domeniu separat de unde ai cumpărat găzduire) este să actualizezi serverele DNS.

În cazul lui Zyro, trebuie să accesați și să editați înregistrările CNAME. Deși acest lucru nu este excesiv de dificil, acesta adaugă un nivel inutil de complexitate pentru utilizatorii care nu au experiență tehnologică. Aceștia li se va cere să se încurce într-o zonă care nu este tocmai potrivită pentru ca noii să se afle.

Zyro nu vinde nume de domeniu direct, așa că vă va trimite la Hostinger dacă doriți să cumpărați un nume personalizat.

2. Personalizare limitată

Când am spus că Zyro este foarte de bază, chiar am vrut să spun asta. Trage & elementele drop conțin cinci tipuri de conținut – text, buton, imagine, video și hartă. Nu există literalmente nimic altceva. În timpul procesului de revizuire, am încercat să mă pun în mintea cuiva care folosește pentru prima dată un sistem de genul acesta și a lucrat pentru mine..

Cu toate acestea, aceasta este oportunitatea de a sublinia că, dacă aveți în minte modele foarte specifice pentru un site web pe care doriți, Zyro ar putea să nu fie alegerea potrivită pentru dvs. Dacă intrați cu o minte proaspătă și lucrați cu instrumentele pe care le aveți, vă pot asigura un site rapid și simplu.

3. Încă ușor Buggy

Când m-am uitat prima dată la Zyro, recunosc că m-am simțit puțin nefericit. Cu toate acestea, cu tarifele pe care le efectuează actualizări, acum simt că este un sistem utilizabil, deși observ câteva bug-uri aici și acolo.

De exemplu, atunci când încercați să încărcați o imagine proprie, dacă faceți dublu clic pe imaginea dorită atunci când se deschide caseta de dialog, încărcarea eșuează și vă revin în ecranul de încărcare a imaginii. Repetarea acțiunii a doua oară va avea succes.

Așa cum spuneam, mici erori mici, care sunt mai mult o supărare decât orice important.

4. Suportul lasă mult de dorit

Sistemul de asistență al lui Zyro mai are nevoie de îmbunătățiri majore – în primul rând pe cele 2 aspecte despre care voi discuta mai jos.

4.1 Asistență lentă pentru clienți

Contactarea asistenței Zyro a fost un pic neobișnuită, întrucât nu au avut într-adevăr un chat live în sine. A fost mai mult un chatbot care ar fi înaintat solicitări de asistență sau întrebări echipei lor tehnice. Răspunsul a durat ceva timp pentru a reveni prin e-mail (în cazul meu, în jur de 12 ore).

asistența clienților zyro poate fi îmbunătățită

Deși pentru a fi corecte, majoritatea echipelor de asistență durează puțin – asta în mod normal nu se aplică cu adevărat pentru asistență la chat. Trebuie să aștepți o jumătate de zi pentru o interogare de asistență online este un lucru neplăcut.

Acestea fiind spuse, trebuie să fiți conștienți de faptul că, deși Zyro aparține Hostinger, sistemele lor de asistență sunt aproape în totalitate diferite. Am încercat să vorbesc cu asistența Hostinger despre modificările DNS pentru site-ul meu Zyro și m-au îndrumat să contactez asistența Zyro (care necesită MULȚI mai mult timp pentru a răspunde).

4.2 Baza de cunoștințe limitate

Din păcate, baza lor de cunoștințe este destul de neîncetată. Există o serie de articole acolo care conțin câteva răspunsuri la una sau două rânduri la întrebări de bază. Nu există ghiduri aprofundate sau ceva care să fie cu adevărat util, din păcate.

baza de cunoștințe zyro încă lipsește

Unele din Q&A în baza de cunoștințe sună, de fapt, ca jale.

De fapt, întreaga lor bază de cunoștințe arată ca și cum a fost scrisă ca o întrebare frecventă rapidă bazată pe caracteristicile lor, mai degrabă decât orientată spre abordarea oricăror probleme reale, tehnice sau de altfel.

Planul Zyro & Prețuri: Prezentare generală

FreeBasicUnleashed
Bandwidth500MB10GBUnlimited
Storage500MB10GBUnlimited
AI Writer✓
Logo Maker✓✓✓
Conectați Domeniul✘✓✓
Eliminați Ads✘✓✓
Google Analytics✘✓✓
Pret /moFREE$1.99*$3.49*

* Prețul afișat este facturat anual.

Deși puteți utiliza Zyro gratuit, vă recomand absolut să vă înscrieți la planul lor BASIC, care vă oferă mult mai multe resurse, vă permite să folosiți un nume de domeniu personalizat, include integrări de aplicații și eliminați anunțurile de pe site-ul dvs..

Costul BASIC este doar 1,99 USD ceea ce pentru mine se simte ca locul dulce de pe Zyro pentru care cei mai mulți utilizatori ar filma la un nivel de începător. De fapt, singura diferență între planurile BASIC și UNLEASHED este că acesta din urmă oferă resurse nelimitate.

În ceea ce privește caracteristicile, ambele planuri plătite sunt identice în afară de alocarea resurselor.

Prețurile afișate mai sus se bazează pe un abonament anual. Dacă vă înscrieți pentru perioade mai lungi, reducerea crește. De fapt, pentru un plan de 3 ani, veți plăti doar 1,30 USD pe lună pe planul BASIC!

Unele dintre caracteristicile mai notabile care sunt incluse cu Zyro sunt;

 • AI Writer
 • AI Heatmap
 • Logo gratuit & Slogan Maker
 • Tone de imagini gratuite

Verdict: Zyro este soluția potrivită pentru tine?

Dacă sunteți nou pe site-urile web și doriți să stabiliți o prezență digitală de bază, atunci Zyro poate fi instrumentul perfect pentru dvs. Oferă un mediu fără stres cu care utilizatorii foarte de bază pot lucra cu ușurință. De fapt, înregistrați-vă pentru planul lor gratuit și experimentați înainte de a trece la un plan plătit, astfel încât să le testați sistemul.

Pentru utilizatorii mai avansați care știu specificul cum și ce doriți, atunci Zyro ar putea să nu fie potrivit. Mediul din Zyro are un obiectiv foarte specific – acela de a permite începătorilor să construiască cu ușurință site-uri extrem de flexibile – și a realizat acest lucru.

Poate că s-ar putea schimba în viitor, dar, pentru moment, Zyro este platforma ideală pentru începători reali.

Nu ezitați să explorați lista noastră de cele mai bune site-uri Web Builder pentru alte alternative nemaipomenite!

Caracteristici cheie

 • ✓ Viteză mare
 • ✓ Tragere ușoară & cădere brusca
 • ✓ Sistem grilă
 • ✓ AI Writer
 • ✓ Logo & Slogan Maker
 • ✓ Imagini gratuite

Recomandat Pentru

 • • Site-uri pentru începători
 • • Prezență de bază online
 • • Site-uri de portofoliu
 • • Constructor de site-uri bugetare

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map