Zyro

Zyro

https://zyro.com/

tl; dr

Zyro është një mjet i ri për ndërtimin e faqeve në internet që vjen me pritjen e tij. Një ide e mirë e markës së vendosur Hostinger, ajo lejon përdoruesit që shumë shpejt të ndërtojnë dhe lëshojnë faqet themelore plotësisht pa bujë. Ndërsa nuk është e përsosur nga një e shtënë e gjatë, Zyro ka shumë tërheqje të mundshme për përdoruesit që nuk po shohin më tej një prani themelore dixhitale.

Rishikimi Zyro: 10 Pro & 4 Kundër të Ndërtuesit të Uebsajtit Zyro

Me ndërtimin e faqes në internet më të nxehtë sesa një picë nga furra, shumë ndërtues të faqeve të internetit kanë dalë këtu dhe atje. Sidoqoftë, nga vëzhgimi im, shumë prej tyre po konkurrojnë për atë që dikush do të supozonte se ishte një segment tregu tashmë i ngrohtë.

Kjo është koha kur një lojtar i ri në industri hap dhe ngre karrocën e mollës. Dikush si Zyro, për shembull. Megjithë pretendimin e saj për të qenë një zgjidhje jashtëzakonisht e fuqishme, një përmbledhje e plotë e Zyro zbulon se në realitet, apeli kryesor qëndron në respektimin e tij të ngushtë ndaj thjeshtësisë.

Jo çdo faqe në internet që shkon në internet synon të jetë një behemoth dixhital, dhe për klientët si ata, Zyro ofron një mundësi shumë unike për partneritet me një ofrues të zgjidhjeve ideale. Një që është i lehtë për t’u përdorur, me shumë çmime të arsyeshme, dhe që ofron vetëm kombinimin e duhur të mjeteve.

Isfarë është Zyro?

zyro ju lejon të krijoni një faqe interneti falas

Zyro është një platformë e shpejtë e zhvillimit të faqes së internetit që ka për qëllim përdoruesit me aftësi zero të kodimit. Në fakt, nuk ka as një nevojë për shumicën e tregut të saj të synuar të dijë asgjë në lidhje me faqet e internetit. Për sa kohë që jeni njohur me ndërfaqet grafike të përdoruesve, mund të përdorni Zyro.

Përveç GUI të zhvillimit të internetit, Zyro gjithashtu ofron mjete të shoqëruara që mund të vijnë në dispozicion. Këto përfshijnë një skenar të prodhimit të përmbajtjes AI, hartën e nxehtësisë së AI për ndihmën e kontrollit të fokusit, dhe një grup të madh imazhesh për t’u përdorur si burime.

10 arsyet pse Zyro është një ndërtues i shkëlqyeshëm i faqes në internet

1. Performanca e mirë e sitit!

Performanca e Zyro me faqen tonë të testimit ishte goxha e mirë.

zyro ka shpejtësi të mirë të serverit bazuar në bitcatcha

Siti ynë i testit Zyro shënoi një A + në Kontrollin e Shpejtësisë së Serverit Bitcatcha.
(Shih rezultatet e plota)

Bitcatcha ndërton dhe mirëmban faqet e provave për hostet që ne shqyrtojmë për transparencë maksimale në vlerësimet tona. Në rastin e Zyro, serverët e tyre performuan mjaft mirë duke përdorur kontrolluesin e shpejtësisë së serverit tonë, mesatarisht 125.8 ms bazuar në provat nga dhjetë lokacione në të gjithë botën.

Përfshirja automatike e cloud

Kur shumica e ndërtuesve të faqeve lejojnë përdoruesit të integrojnë shërbimet e Rrjetit të Shpërndarjes së Përmbajtjes (CDN) si Cloudflare, Zyro shkon një hap më tej dhe ka Cloudflare aktive dhe duke punuar si parazgjedhur për të gjitha faqet.

zyro përdor serverë cloudflare

Ndërsa kjo mund të mos duket shumë, mund të bëjë një ndryshim të madh tek pronarët e rinj të uebfaqeve, të cilët madje nuk mund të jenë të vetëdijshëm për atë që është një CDN (ose që ekzistojnë këto). Përfshirja gjithashtu mund të luante një rol në performancën e fortë të parë deri më tani në faqet e pritura nga Zyro.

1.2 SSL pa duar

Për ata prej jush që mund të kenë luftuar me vendosjen dhe shtimin e SSL në të kaluarën, Zyro merret me këtë. Për dallim nga shumë hoste siguron ku ju duhet të merreni me SSL dhe metoda të ndryshme të trajtimit, faqja juaj Zyro mbulohet automatikisht me një SSL.

Kjo është e saktë – me zero përpjekje nga ana juaj. SSL mund të tingëllojë si një gjë e vogël, por është absolutisht thelbësore për çdo faqe moderne. Në fakt, shumë motorë kërkimi sot penalizojnë në mënyrë aktive faqet pa SSL.

1.3 Përgjegjësia vjen natyrshëm

Për ata që mund të shqetësohen se duhet të ndërtojnë edhe celular, Zyro ju ka mbuluar edhe atje. Të gjitha faqet e ndërtuara me Zyro janë automatikisht të përgjegjshme për përvojat e desktopit dhe të celularit.

Kjo përfshirje nënvizon më tej qëllimin Zyro për të ndihmuar newbies të krijojnë me lehtësi faqet e internetit. Nuk ka më nevojë të shqetësoheni për formate të ndryshme, thjesht tërhiqeni, lëshoni dhe Zyro do të trajtojë pjesën tjetër.

2. Thjeshtësi ekstreme!

Kur fillova udhëtimin tim Zyro, iu afrova po aq shumë sa kisha shumë krijues të faqeve të internetit në të kaluarën. Kjo çoi në mua që të bëhem jashtëzakonisht i pakënaqur me ta pasi u përballa me një pengesë pas tjetrës në kërkimin tim për sitin perfekt.

Vetëm pas diskutimeve të mëdha kuptova se më duhej ta shikoja me sy të freskët – dhe kjo ishte kur peshorja ra nga pikëpamja ime për Zyro. Bukuria e Zyro nuk qëndron tek ajo duke ofruar gjithçka që ju nevojitet për të ndërtuar sitin perfekt, por vetëm sa për ju që të krijoni shpejt dhe lehtë një prani dixhitale.

Zyro sjell krijuesit e faqeve të internetit përsëri në ditët e para kur shumica e tyre kujtuan se përdoruesve që donin t’i përdorin ata kishin nevojë për thjeshtësi. Sot, tregu është lodhur aq shumë sa lojtarët e detyrojnë veten të tërhiqen me sërë karakteristikash gjithnjë në rritje.

Nëse jeni i ri në faqet e internetit dhe dëshironi një sit themelor për kompaninë tuaj (apo edhe vetë), ky është një mundësi serioze për t’u marrë parasysh. Pothuajse gjithçka në Zyro ka të bëjë me thjeshtësinë dhe tiparet që mund të duket se mungojnë, ekzistojnë për dy arsye.

E para është se ato nuk janë karakteristika të mundshme që përdoruesit shumë themelorë do të dëshironin, kështu që ato janë lënë pas dore t’i mbajnë gjërat të pastra. E dyta është se përdorimi joefektiv i këtyre tipareve do të rrezikonte premtimin e Zyro për performancën e shkëlqyer të faqes.

Si shenja më e dukshme e kësaj, ndërfaqja e tyre krijuese e faqes në internet ofron vetëm një pjesë të vogël të elementeve për t’u përdorur. Mënyra se si këto punë janë aq të lehta sa 1, 2, 3 – ju tërhiqeni dhe lëshoni, ndryshoni madhësinë, pastaj ndryshoni. Kjo është në thelb gjithçka që ka për të.

3. Përdorni Modelet ekzistuese!

Për të filluar, Zyro ka një grup modelesh të gatshme që mund të përdorni. Këto janë krijuar për t’ju dhënë një ide të përgjithshme se si mund të duken faqet, dhe atëherë mund t’i përdorni ose “siç është” dhe të personalizoni përmbajtjen, ose t’i rregulloni sa më shumë që dëshironi..

zyro ka bërë modele të gatshme për fillimin e shpejtë

Modeli i modeleve të Zyro përfshin një numër rastesh përdorimi.

Me mënyrën e funksionimit të ndërtuesit të Zyro, modifikimi i modeleve ekzistuese është shumë më i lehtë krahasuar me shumicën e ndërtuesve të tjerë të faqeve pasi që ka më pak elementë dhe koncepte të projektimit për tu shqetësuar.

Për efektivitetin maksimal, ajo që unë sugjeroj përdoruesit të bëjë është që të marrin shabllonet me një majë kripe. Mos e mbani në mendjen tuaj se këto janë vetëm ato me të cilat duhet të punoni. Vëzhgoni gamën e modeleve për t’ju dhënë një ide se çfarë mund të jetë e mundur në Zyro.

Një shembull i kësaj do të ishte se si disa shabllone përdorin imazhe pjesërisht të mbivendosura për t’u dhënë një pamje më shumë-dimensionale faqeve. Nëse mund të zotëroni koncepte si kjo, do të jeni në gjendje të krijoni disa shabllone me porosi, mahnitëse të tuaat.

4. Rrjete të dobishme për ndërtimin e faqeve!

Siç mund ta shihni nga imazhi i mëposhtëm, Zyro ka një sistem rrjeti shumë të dobishëm që ndihmon në paraqitjet. Blloqet e rrjetit nuk janë të dukshme derisa të provoni të zhvendosni një element, kështu që nuk është aspak tërheqëse.

sistemi zyro grid ndihmon në organizimin e përmbajtjes së faqeve

Rrjetet në Zyro ju ndihmojnë të organizoni me lehtësi elementët tuaj në faqe.

Pasi të zgjidhni diçka dhe të përpiqeni ta zhvendosni atë, atëherë kur kutitë e rrjetit hyjnë në lojë dhe do t’ju ndihmojnë në vendosjen siç është përafrimi dhe ndryshimi i madhësisë së elementeve. Nuk shqetësohet më shumë se elementët tuaj të faqeve të ndryshme janë përafruar keq.

Unë e dua shumë mënyrën se megjithëse ju përpiqeni të manipuloni elementet, ata lehtë këputen në vend falë atyre kutive. Ndjenja është pothuajse identike me funksionin e parakohshëm dhe të kyçjes të ndërfaqes Windows, megjithëse është më e natyrshme.

Padyshim që rregullimi i kufijve të elementeve dhe përshtatja e tyre në rrjete mund të mësohet pak. Sapo të bëni, megjithëse do të vini re se kjo fleksibilitet ju lejon të bëni gjëra shumë më lehtë sesa shumë ndërtues të tjerë të siteve.

5. Shkrimtari i AI ndihmon në krijimin e përmbajtjes!

Kjo veçori është diçka që me të vërtetë nuk e kam parë deri më tani në ndonjë ndërtues tjetër të internetit. Megjithatë, për shumë pronarë të faqeve në internet, të paturit e aftësisë për të pasur përmbajtje të përgjithshme përmby është një ide e shkëlqyeshme.

zyro ai shkrimtar ndihmon në krijimin e përmbajtjes

Shkrimtari AI është një nga mjetet më tërheqëse në repertorin Zyro.

Si një shkrimtar me zemër, unë me të vërtetë duhej ta gëlltisja gjuhën kur takova për herë të parë këtë veçori. Sidoqoftë, kuptova shpejt se jo shumë pronarë të bizneseve të vogla do të kishin një shkrimtar përmbajtje në dorë për të gjeneruar një kopje të përsosur për ta.

Edhe nëse përmbajtja nuk është fantastike, AI Writer lehtë mund të përdoret për t’u dhënë pronarëve të faqeve të lulëzuara një ide se çfarë mund të shkojë në seksione të caktuara të faqes së tyre të internetit. Alsoshtë gjithashtu jashtëzakonisht e thjeshtë për t’u përdorur. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të zgjidhni nga disa opsione të paravendosura dhe pastaj të klikoni një buton për të futur automatikisht tekstin e gjeneruar në.

Mos u paralajmëroni megjithëse teksti me të vërtetë është jashtëzakonisht gjenerik. E shkëlqyeshme si mbushëse sidoqoftë.

6. Ton e imazheve falas!

Megjithatë, një zonë tjetër kritike në të cilën shumë krijues të faqeve të internetit bien të shkurtra është duke u siguruar përdoruesve të saj një pishinë për të luajtur me të. Kam parë madje disa që kanë dashur të ngarkojnë më shumë për imazhe dhe kam ofruar vetëm disa imazhe të aksioneve falas.

zyro ofron imazhe falas

Zyro është lidhur vetë me Unsplash, kështu që ju mund të zgjidhni nga një bankë masive e imazheve të freebies që do të punojnë brenda vetë krijuesit të sitit. Ideja për tu integruar me një sit si Unsplash është thjesht frymëzuar.

Sigurisht, ju gjithashtu mund të zgjidhni të ngarkoni imazhet tuaja në Zyro dhe t’i përdorni ato në faqen tuaj. Pavarësisht nga zgjedhja juaj, mund të ndryshoni përmasat, të korrni dhe vendosni imazhe kudo që dëshironi.

7. Pjesëmarrje të Shpejta të Azhurnimit!

Kur Zyro u tërhoq për herë të parë në vëmendjen time, unë isha pak i hutuar pasi ndjeva se kishte shumë zona që mund të përmirësoheshin. Sidoqoftë, ajo që kuptova tjetër ishte se pothuajse aq shpejt sa i gjeta, çështjet po zhdukeshin.

Pas pak, mësova se Zyro ishte (dhe akoma është) duke kaluar vazhdimisht azhurnime. Ndërsa kjo mund të mos jetë asgjë e re për shërbime si kjo, shkalla me të cilën vëzhgova azhurnime po bëhej mbresëlënëse.

8. Logo & Prodhuesit e sloganit!

Kjo shkon prapa në ato që përmenda në lidhje me Zyro janë të përshtatshme për pronarët e rinj të faqeve të internetit që duhet të shpejt dhe me lehtësi të rrokullisen faqet e internetit. Së pari ishte ndërfaqja e tyre e thjeshtë për ndërtuesin e faqeve, pastaj shkrimtari i UA-së, dhe për të kompletuar trifekten kemi prodhuesit e logos dhe parullave.

Unë nuk do të përpiqem të hedh diell në ju dhe t’ju them se është e mrekullueshme – krijuesi i logos është në të vërtetë, jashtëzakonisht themelor. Megjithatë, është një veçori më e integruar që mund të jetë e paçmueshme për pronarët e faqeve të reja. E njëjta gjë vlen edhe për prodhuesit e parullave.

Kjo është diçka me të cilën mund të bëjnë shumë mjete të tjera për ndërtimin e faqes në internet, dhe Zyro e ka zbatuar atë në mënyrë të përsosur për audiencën e tyre të synuar.

9. AI Heatmap Ndihmon Mbani Fokus!

Kur ndërtoni një sit, mund të jetë e dobishme duke ditur se ku vizitorët tuaj ka të ngjarë të përqendrojnë vëmendjen e tyre bazuar në modelin tuaj. Kjo mund t’ju ndihmojë të zhvendosni elementet atje ku duhet të jenë. Kjo është ajo që AI Heatmap e Zyro përpiqet të bëjë.

Zyro ai heatmap ju tregon se ku mund të përqendroheni në ndërtimin e faqes tuaj në internet

Ndërsa nuk është pjesë e krijuesit të faqeve kryesore të Zyro, ju mund të përdorni këtë mjet të disponueshëm publikisht nga faqja e tyre. Ai funksionon bazuar në imazhe, kështu që për të parë si është faqja juaj, bëni një fotografi të faqes dhe ngarkojeni atë në mjetin AI Heatmap.

Pikat e ngjyrave që rezultojnë janë temperaturat – duke treguar se sa mirë ato zona kryejnë si pikat kryesore.

10. Integrime të dobishme të aplikacionit!

Për ata që duan veçori pak më të avancuara, Zyro përdor aplikacione për të integruar funksionalitetin. Për momentin, ka vetëm një pjesë e vogël e menaxherit të Google Tags, Google Analytics, Facebook Pixel, Facebook Messenger dhe Hotjar.

Sidoqoftë, nuk kam dyshim që Zyro do të shtojë më shumë në kohën e duhur.

4 Gjërat Zyro Mund të Përmirësohen Më

1. Trajtimi më kompleks i domenit

Për një sistem si Zyro i cili pretendon se synon thjeshtësi, trajtimi i emrit të domain është pak i çuditshëm. Në raste normale, gjithçka që duhet të bëni (edhe nëse e keni blerë emrin e domain veçmas nga ku keni blerë host), është të azhurnoni serverët DNS.

Në rastin e Zyro, duhet të futni dhe të modifikoni regjistrimet e CNAME. Ndërsa kjo nuk është jashtëzakonisht e vështirë, ajo shton një nivel kompleksiteti të panevojshëm për përdoruesit jo teknik. Atyre do t’u kërkohet të rrëmojnë në një zonë jo vërtet të përshtatshme për të porsaardhurit.

Zyro nuk shet direkt emra domain kështu që do t’ju dërgojë në Hostinger nëse dëshironi të blini një emër me porosi.

2. Përshtatshmëria e kufizuar

Kur thashë që Zyro është shumë themelor, me të vërtetë e kam menduar këtë. zvarrit & elementet e rënies përmbajnë pesë lloje të përmbajtjes – teksti, butoni, imazhi, video dhe harta. Nuk ka fjalë për fjalë asgjë tjetër. Gjatë procesit të rishikimit, u përpoqa ta vendosja veten në kornizën e ndokujt duke përdorur një sistem si ky për herë të parë dhe atë lloj pune të punuar për mua.

Sidoqoftë, kjo është mundësia për të theksuar se nëse keni ndërmend shumë specifike në mendje për një faqe në internet që dëshironi, Zyro mund të mos jetë zgjidhja e duhur për ju. Nëse hyni me një mendje të freskët dhe punoni me mjetet që keni, unë mund t’ju siguroj për një sit të shpejtë dhe të thjeshtë.

3. Ende Pak Buggy

Kur shikova për herë të parë Zyro, padyshim se u ndjeva pak i pakënaqur. Sidoqoftë, me normat që ata kanë bërë përmirësime tani unë mendoj se është një sistem i shfrytëzueshëm edhe pse vërej disa gabime këtu dhe atje.

Për shembull, kur përpiqeni të ngarkoni një imazh të tuajin, nëse klikoni dy herë mbi imazhin që dëshironi kur hapet kutia e dialogut, ngarkimi nuk funksionon dhe ju godet përsëri në ekranin e ngarkimit të figurës. Përsëritja e veprimit herën e dytë do të jetë e suksesshme.

Siç thashë, të meta të vogla dhe të bezdisshme që janë më shumë bezdi sesa gjithçka madhore.

4. Mbështetja lë shumë për të dëshiruar

Sistemi mbështetës i Zyro ende ka nevojë për përmirësim të madh – kryesisht në 2 aspektet që do të diskutoj më poshtë.

4.1 Ndihma e ngadaltë e klientit

Kontaktimi i mbështetjes së Zyro ishte pak e pazakontë pasi ata nuk kishin vërtet një bisedë live vetë. Ishte më shumë një chatbot që do të përcillte kërkesa ose pyetje për ekipin e tyre teknik. Përgjigja u desh pak kohë për t’u rikthyer me email (në rastin tim, rreth 12 orë).

mbështetja e klientëve zyro mund të përmirësohet

Edhe pse të jetë e drejtë, shumica e ekipeve mbështetëse marrin pak kohë – kjo zakonisht nuk aplikon për ndihmë në bisedë. Duhet të prisni gjysmë dite për një pyetje për mbështetje në internet është pak e dobishme.

E thënë kjo, ju gjithashtu duhet të jeni të vetëdijshëm që edhe pse Zyro i përket Hostinger, sistemet e tyre të mbështetjes janë pothuajse plotësisht të ndryshme. Unë u përpoqa të flisja me mbështetjen e Hostinger në lidhje me ndryshimet DNS për faqen time Zyro dhe ata më udhëzuan të kontaktoja mbështetjen e Zyro (të cilët marrin shumë më tepër për t’iu përgjigjur).

4.2 Baza e njohurive e kufizuar

Gjithashtu për fat të keq, baza e tyre e njohurive është mjaft e dobët. Ekzistojnë një pjesë e vogël e artikujve që përmbajnë disa përgjigje nga një ose dy rreshta për pyetjet themelore. Asnjë udhëzues të thelluar ose ndonjë gjë që është me të vërtetë e dobishme, për fat të keq.

baza e njohurive zyro ende mungon

Disa nga Q&A në bazën e njohurive në të vërtetë tingëllon si mashtrim.

Në fakt, e gjithë baza e tyre e njohurive duket se është shkruar si një FAQ e shpejtë e bazuar në veçoritë e tyre në vend se të synojë adresimin e ndonjë çështje reale, teknike apo ndryshe..

Plan Zyro & Mimi: Përmbledhje

FreeBasicUnleashed
Bandwidth500MB10GBUnlimited
Storage500MB10GBUnlimited
AI Writer AI
Prodhuesi i logos
Lidhu Domain✘✓✓
Hiq reklamën
Google Analyt✘✓✓✘✓✓
Pricemimi /moFREE $ 1.99*$3.49*

* Pricemimi i treguar faturohet çdo vit.

Ndërsa mund ta përdorni Zyro falas, unë absolutisht ju rekomandoj të regjistroheni në planin e tyre BASIC, i cili ju jep shumë më shumë burime, ju lejon të përdorni një emër të personalizuar të domain, përfshin integrimet e aplikacionit dhe heq reklamat nga faqja juaj.

Kostoja e BASIC është vetëm 1.99 dollarë që për mua ndjehet si pika e ëmbël në Zyro që shumica e përdoruesve do të xhironin për të në një nivel fillestar. Në fakt, i vetmi ndryshim midis planeve BAZIKE dhe UNLEASHED është se kjo e fundit jep burime të pakufizuara.

Për sa i përket karakteristikave, të dy planet e paguara janë identike përveç ndarjes së burimeve.

Mimet që unë kam treguar më lart bazohen në një pajtim vjetor. Nëse regjistroheni për periudha më të gjata kohore, zbritja rritet. Në fakt, për një plan 3-vjeçar, ju do të paguani vetëm 1.30 dollarë në muaj në planin BASIC!

Disa nga tiparet më të dukshme që janë përfshirë me Zyro janë;

 • Shkrimtar i UA-së
 • UA Heatmap
 • Logo falas & Prodhuesi i sloganit
 • Ton të imazheve falas

Verdikti: A është Zyro zgjidhja e duhur për ju?

Nëse jeni i ri në faqet e internetit dhe po kërkoni të krijoni një prani themelore dixhitale, atëherë Zyro mund të jetë mjeti i përsosur për ju. Ajo ofron një mjedis pa stres që përdoruesit shumë themelorë mund të punojnë me lehtësi. Në fakt, regjistrohuni për planin e tyre të lirë dhe eksperimentoni përpara se të konvertoheni në një plan të paguar, në mënyrë që të mos provoni sistemin e tyre.

Për përdoruesit më të përparuar që dinë specifikat se si dhe çfarë dëshironi, atëherë Zyro mund të mos jetë i përshtatshëm. Mjedisi në Zyro ka një qëllim shumë specifik – t’i lejoni fillestarët të ndërtojnë lehtësisht site me shumë fleksibël – dhe këtë e ka realizuar.

Ndoshta kjo mund të ndryshojë në të ardhmen, por për momentin, Zyro është platforma ideale për fillestarët e vërtetë.

Mos ngurroni të eksploroni listën tonë të Ndërtuesit më të Mirë të Uebfaqeve për alternativa të tjera mbresëlënëse!

Karakteristikat kryesore

 • Spe Shpejtësi e madhe
 • . Zvarritje e lehtë & Drop
 • System Sistemi i rrjetit
 • ✓ Shkrimtar i UA-së
 • ✓ Logo & Prodhuesi i sloganit
 • Images Imazhe Falas

Rekomanduar Për

 • • Faqet fillestare
 • • Prezenca Themelore Online
 • • Faqet e portofolit
 • • Ndërtues i Buxhetit në Uebfaqe

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me