Zyro

Zyro

https://zyro.com/

tl; dr

Zyro er et nytt nettstedbyggingsverktøy som kommer med sin egen hosting. Det er et hjernebarn av det etablerte merket Hostinger, og lar brukerne veldig raskt bygge og lansere grunnleggende nettsteder helt uten problemer. Selv om det ikke er perfekt etter et langt skudd, har Zyro mye potensiell appell til brukere som ikke ser mye forbi en grunnleggende digital tilstedeværelse.

Zyro anmeldelse: 10 fordeler & 4 Cons of Zyro Website Builder

Siden markedet for bygging av nettsteder er varmere enn en pizza ut av ovnen, har mange nettstedbyggere dukket opp her og der. Fra min observasjon konkurrerer imidlertid mange av dem om hva man antar å være et allerede nisjemarkedssegment.

Dette er tiden da en ny aktør i bransjen tråkker inn og opprører eplevogna. Noen som Zyro, for eksempel. Til tross for påstanden om å være en ekstremt kraftig løsning, finner en grundig gjennomgang av Zyro at den sanne appellen i virkeligheten ligger i dens tette tilslutning til enkelhet.

Ikke alle nettsteder som går på nett har som mål å være en digital behemoth, og for kunder som disse tilbyr Zyro en veldig unik mulighet for partnerskap med en ideell løsningsleverandør. En som er enkel å bruke, veldig rimelig, og som tilbyr akkurat den rette kombinasjonen av verktøy.

Hva er Zyro?

zyro lar deg lage nettsted gratis

Zyro er en rask plattform for utvikling av nettsteder som er rettet mot brukere med null kodingsevner. Det er faktisk ikke engang en nødvendighet for de fleste av sine målmarkeder å vite noe om nettsteder. Så lenge du er kjent med grafiske brukergrensesnitt, kan du bruke Zyro.

Bortsett fra nettutviklingsgrensesnittet, tilbyr Zyro også tilknyttede verktøy som kan komme til nytte. Disse inkluderer et AI-innholdsproduksjonsskript, AI-varmekart for fokuskontrollhjelp, og et stort basseng med bilder som kan brukes som ressurser.

10 grunner til at Zyro er en utmerket nettstedbygger

1. God nettstedytelse!

Zyros ytelse med testnettstedet vårt var ganske bra.

zyro har god serverhastighet basert på bitcatcha

Vårt Zyro-teststed scoret A + i Bitcatcha Server Speed ​​Checker.
(Se fulle resultater)

Bitcatcha bygger og vedlikeholder testnettsteder for vertene vi vurderer for maksimal åpenhet i gjennomgangene våre. I Zyros tilfelle presterte serverne deres ganske bra ved å bruke vår serverhastighetskontroll, i gjennomsnitt 125,8 ms basert på tester fra ti steder rundt om i verden.

1.1 Automatisk inkludering av Cloudflare

Der de fleste nettstedsbyggere lar brukere integrere CDN-tjenester (Content Distribution Network) som Cloudflare, går Zyro et skritt videre og har Cloudflare aktiv og fungerer som standard for alle nettsteder.

zyro bruker cloudflare-servere

Selv om dette kanskje ikke høres ut som mye, kan det utgjøre en stor forskjell for nye nettstedseiere som kanskje ikke engang er klar over hva en CDN er (eller at disse eksisterer). Inkluderingen kan også spille en rolle i den sterke ytelsen som er sett på Zyro-vertssteder så langt.

1.2 Håndfri SSL

For de av dere som kanskje har slitt med å sette opp og legge til SSL tidligere, håndterer Zyro det for deg. I motsetning til mange hostingleveranser der du trenger å håndtere forskjellige SSL og håndteringsmetoder, dekkes Zyro-nettstedet ditt automatisk med en SSL.

Det er riktig – med null innsats fra din side. SSL høres kanskje ut som en liten ting, men det er helt avgjørende for ethvert moderne nettsted. Faktisk straffer mange søkemotorer i dag nettsteder uten SSL.

1.3 Responsivitet kommer naturlig

For de som kan være bekymret for å måtte bygge for mobil også, har Zyro du dekket der også. Alle nettsteder som er bygd med Zyro, reagerer automatisk på både stasjonære og mobile opplevelser.

Denne inkluderingen fremhever Zyro-intensjonen om å hjelpe nybegynnere med å bygge nettsteder enkelt. Du trenger ikke å bekymre deg for forskjellige formater, bare dra, slipp og Zyro takler resten.

2. Ekstrem enkelhet!

Da jeg først begynte min Zyro-reise, nærmet jeg meg den samme som jeg hadde mange nettstedbyggere tidligere. Dette førte til at jeg ble ekstremt misfornøyd med dem da jeg sto overfor den ene hindringen etter den neste i min søken etter det perfekte nettstedet.

Det var først etter mye overveielse at jeg innså at jeg måtte se på det med friske øyne – og det var da vekten falt fra mitt syn på Zyro. Det vakre med Zyro ligger ikke i at det tilbyr alt du trenger for å bygge det perfekte nettstedet, men akkurat nok til at du raskt og enkelt kan etablere en digital tilstedeværelse.

Zyro bringer nettstedbyggere tilbake til de første dagene da de fleste av dem husket at brukere som ønsket å bruke dem, trengte enkelhet. I dag har markedet blitt så overopphetet at aktører tvinger seg til å samle seg med stadig større funksjonssett.

Hvis du er ny på nettsteder og vil ha et grunnleggende nettsted for selskapet ditt (eller til og med deg selv), er dette et alvorlig alternativ å vurdere. Nesten alt i Zyro handler om enkelhet og funksjoner som kan virke savnet er der av to grunner.

Den første er at de ikke sannsynligvis er funksjoner som helt grunnleggende brukere vil ønske seg, så de blir utelatt for å holde ting rent. Det andre er at ineffektiv bruk av disse funksjonene ville sette Zyros løfte om utmerket nettstedytelse i fare.

Som det mest åpenbare tegnet på dette, tilbyr nettstedsbyggergrensesnittet bare en håndfull elementer å bruke. Måten disse arbeidene er så enkelt som 1, 2, 3 – du drar og slipper, endrer størrelsen og redigerer. Det er egentlig alt det er å gjøre.

3. Bruk eksisterende maler!

For å komme i gang har Zyro et utvalg av ferdige maler som du kan bruke. Disse er designet for å gi deg en generell ide om hvordan nettsteder kan se ut, og så kan du enten bruke dem “som den er” og tilpasse innholdet, eller tilpasse dem så mye du vil.

zyro har ferdige maler for rask start

Zyros basseng med maler spenner over en rekke bruk-saker.

Med måten Zyros byggmester fungerer, er det mye enklere å endre eksisterende maler sammenlignet med de fleste andre nettstedbyggere, siden det er færre elementer og designkonsepter å være bekymret for.

Det jeg foreslår at brukerne gjør for maksimal effektivitet er å ta malene med en klype salt. Ikke ha det i bakhodet at dette er akkurat det du må jobbe med. Se på utvalget av maler for å gi deg en ide om hva som kan være mulig i Zyro.

Et eksempel på dette er hvordan noen maler bruker delvis overlappende bilder for å gi en mer flerdimensjonal følelse av nettsteder. Hvis du kan mestre konsepter som det, vil du kunne komme med noen egendefinerte, fantastiske maler.

4. Nyttige nettbyggingsnett!

Som du ser av følgende bilde, har Zyro et veldig nyttig rutenettsystem som hjelper med oppsett. Rutenettblokkene er ikke synlige før du prøver å flytte et element, så det er ikke distraherende i det hele tatt.

zyro grid system hjelper med å organisere sideinnhold

Rutenettene i Zyro hjelper deg enkelt å organisere elementene på siden.

Når du velger noe og prøver å flytte det, er det når rutenettene kommer i spill og hjelper deg med plassering som justering og størrelse på elementene. Ingen bekymringer for at de forskjellige sideelementene dine blir feiljustert.

Jeg elsker måten du prøver å manipulere elementene på, men de klikker lett på plass takket være disse boksene. Følelsen er nesten identisk med Windows-grensesnittets snap and lock-funksjon, om enn mer naturlig.

Riktignok kan det ta litt å bli vant til å justere grensene for elementer og tilpasse dem til nett. Når du først har gjort det, vil du merke at denne fleksibiliteten lar deg gjøre ting mye enklere enn mange andre nettstedsbyggere.

5. AI Writer Hjelper med å lage innhold!

Denne funksjonen er noe jeg virkelig ikke har sett i noen annen nettstedsbygger hittil. For mange eiere av eieren av nettstedet er det likevel en god ide å ha generisk innhold spunnet.

zyro ai skribent hjelper med å lage innhold

AI Writer er et av de mer fengslende verktøyene i Zyro-repertoaret.

Som en skribent innerst inne måtte jeg svelge tungen når jeg møtte denne funksjonen første gang. Imidlertid skjønte jeg raskt at ikke mange eiere av små bedrifter ville ha en innholdsforfatter på hånden for å generere feilfri kopi for dem.

Selv om innholdet ikke er fantastisk, kan AI Writer enkelt brukes til å gi spirende eiere en ide om hva som kan gå inn i visse deler av nettstedet deres. Det er også ekstremt enkelt å bruke. Alt du trenger å gjøre er å velge fra noen få forhåndsinnstilte alternativer og deretter klikke på en knapp for automatisk å sette inn den genererte teksten i.

Vær imidlertid advart om at teksten virkelig er ekstremt generisk. Flott som et fyllstoff skjønt.

6. Massevis av gratis bilder!

Nok et kritisk område der mange nettstedbyggere kommer til kort, gir brukerne en bildepool å leke med. Jeg har til og med møtt noen som ønsket å belaste ekstra for bilder og tilbudt bare noen få bilder gratis.

zyro tilbyr gratis bilder

Zyro har selv knyttet seg til Unsplash, slik at du kan velge fra en massiv bildebank av freebies som vil fungere i selve nettstedbyggeren. Ideen til å integrere med et nettsted som Unsplash er ganske enkelt inspirert.

Du kan selvfølgelig også velge å laste opp dine egne bilder til Zyro og bruke dem på ditt eget nettsted. Uansett valg kan du endre størrelse på, beskjære og plassere bilder hvor som helst du ønsker.

7. Rask oppdatering utrullinger!

Da Zyro først ble oppmerksom på meg, var jeg litt forvirrende siden jeg følte at det var mange områder som kunne forbedres. Det jeg imidlertid innså etterpå var at problemene forsvant nesten like raskt som jeg fant dem.

Rett etterpå fikk jeg vite at Zyro kontinuerlig gjennomgikk oppdateringer (og fortsatt er). Selv om det kanskje ikke var noe nytt for tjenester som dette, var hastigheten jeg observerte oppdateringer imponerende.

8. Logo & Slogan Makers!

Dette går igjen i det jeg nevnte om Zyro som egnet for nye nettstedseiere som raskt og uten problemer må rulle ut nettsteder. Først var deres enkle nettstedsbyggergrensesnitt, deretter AI-forfatteren, og for å fullføre trifecta har vi logoen og slagordprodusentene.

Jeg vil ikke prøve å blåse solskinn på deg og fortelle deg at det er kjempebra – logoprodusenten er faktisk veldig grunnleggende. Likevel er det en mer integrert funksjon som kan være uvurderlig for nye nettstedseiere. Det samme gjelder slagordprodusentene.

Dette er noe mange andre nettverksbyggingsverktøy kan gjøre med, og Zyro har implementert det på en slik måte som er perfekt for deres målgruppe.

9. AI Heatmap hjelper med å holde fokus!

Når du bygger et nettsted, kan det være nyttig å vite hvor de besøkende sannsynligvis vil fokusere oppmerksomheten basert på designen din. Dette kan hjelpe deg med å skifte elementer dit de trenger å være. Det er hva Zyros AI Heatmap prøver å gjøre.

zyro ai heatmap viser deg hvor du kan fokusere på å bygge din webside

Selv om det ikke er en del av kjernen Zyro sitebuilder, kan du få tilgang til dette offentlig tilgjengelige verktøyet fra nettstedet deres. Det fungerer basert på bilder, så for å se hvordan nettstedet ditt er, gjør du et øyeblikksbilde av siden og laster det opp til AI Heatmap-verktøyet.

De resulterende fargeflekkene er temperaturer – som viser hvor bra områdene fungerer som høydepunkter.

10. Praktiske appintegrasjoner!

For de som ønsker litt mer avanserte funksjoner, bruker Zyro apper for å integrere funksjonalitet. For øyeblikket er det bare en håndfull inkludert Google Tags Manager, Google Analytics, Facebook Pixel, Facebook Messenger og Hotjar.

Jeg er imidlertid ikke i tvil om at Zyro vil legge til mer i løpet av tiden.

4 ting Zyro kan forbedre seg på

1. Mer kompleks domenehåndtering

For et system som Zyro som hevder å sikte mot enkelhet, er domenenavnsbehandlingen litt underlig. I normale tilfeller er alt du trenger å gjøre (selv om du kjøpte domenenavnet separat fra der du kjøpte hosting), å oppdatere DNS-serverne.

I Zyros tilfelle må du gå inn og redigere CNAME-poster. Selv om dette ikke er for vanskelig, gir det et unødvendig nivå av kompleksitet for brukere som ikke er teknologiske. Det kreves at de vil rote i et område som ikke egentlig egner seg for nybegynnere å være i.

Zyro selger ikke domenenavn direkte, så det vil sende deg til Hostinger hvis du ønsker å kjøpe et tilpasset navn.

2. Begrenset tilpassbarhet

Da jeg sa at Zyro er veldig grunnleggende, mente jeg virkelig det. Dra & slippelementer består av fem typer innhold – tekst, knapp, bilde, video og kart. Det er bokstavelig talt ingenting annet. Under vurderingsprosessen prøvde jeg å sette meg inn i tankegangen til noen som bruker et slikt system for første gang, og den slags fungerte for meg.

Imidlertid er dette muligheten til å påpeke at hvis du har veldig spesifikke design i tankene for et nettsted du ønsker, er Zyro kanskje ikke det riktige valget for deg. Hvis du kommer inn med et friskt sinn og jobber med verktøyene du har, kan jeg forsikre deg om et raskt og enkelt nettsted.

3. Fortsatt litt buggy

Da jeg først så på Zyro, følte jeg riktignok litt ulykkelig. Imidlertid, med prisene de har gjort oppgraderinger, føler jeg nå at det er et brukbart system, selv om jeg legger merke til noen få feil her og der.

Når du for eksempel prøver å laste opp et eget bilde, hvis du dobbeltklikker på bildet du ønsker når dialogboksen åpnes, mislykkes opplastningen og sparker deg tilbake til skjermbildet for opplasting av bilde. Gjenta handlingen andre gang vil være vellykket.

Som sagt små, fnise små bugs som er mer irriterende enn noe større.

4. Støtte etterlater mye å være ønsket

Zyros støttesystem trenger fortsatt store forbedringer – først og fremst på de to aspektene som jeg vil diskutere nedenfor.

4.1 Treg kundestøtte

Det var litt uvanlig å kontakte Zyro-støtte siden de ikke egentlig hadde en live chat per se. Det var mer en chatbot som ville videresende supportforespørsler eller spørsmål til deres tekniske team. Responsen tok en stund å komme tilbake via e-post (i mitt tilfelle rundt 12 timer).

zyro kundesupport kan forbedres

Selv om de er rettferdige, tar de fleste støtteapparater litt lang tid – noe som vanligvis ikke egentlig søker om chattehjelp. Å måtte vente en halv dag på et online support-spørsmål er litt avskrekkende.

Når det er sagt, må du også være klar over at selv om Zyro tilhører Hostinger, er deres støttesystemer nesten helt forskjellige. Jeg prøvde å snakke med Hostinger-support om DNS-endringer for Zyro-siden min, og de ba meg kontakte Zyro-support (som tar MYE lengre tid å svare).

4.2 Begrenset kunnskapsbase

Dessverre er kunnskapsbasen deres ganske skimpy. Det er en håndfull artikler der som inneholder noen få eller to linjesvar på grunnleggende spørsmål. Ingen dyptgående guider eller noe som virkelig er nyttig, dessverre.

zyro kunnskapsbase mangler fremdeles

Noen av Q&A i kunnskapsbasen høres faktisk ut som søppel.

Faktisk ser hele kunnskapsbasen ut som den ble skrevet som en rask FAQ basert på funksjonene deres snarere enn rettet mot å ta opp reelle problemer, tekniske eller på annen måte.

Zyro-plan & Priser: Oversikt

FreeBasicUnleashed
Bandwidth500MB10GBUnlimited
Storage500MB10GBUnlimited
AI Writer ✓✓✓
Logo Maker ✓✓✓
Koble til domene✘✓✓
Fjern annonser✘✓✓
Google Analytics✘✓✓
Pris /moFREE$1.99*$3.49*

* Prisene som vises blir fakturert på årsbasis.

Mens du kan bruke Zyro gratis, anbefaler jeg absolutt at du registrerer deg for deres BASIC-plan, som gir deg mye mer ressurser, lar deg bruke et tilpasset domenenavn, inkluderer appintegrasjoner og fjerner annonser fra nettstedet ditt.

Kostnaden for BASIC er bare $ 1,99 noe som for meg føles som det søte stedet på Zyro som de fleste brukere vil skyte etter på nybegynnernivå. Faktisk er den eneste forskjellen mellom BASISKE og ULASTE planer at sistnevnte gir ubegrensede ressurser.

Når det gjelder funksjoner, er begge betalte planer identiske bortsett fra ressursallokering.

Prisene jeg har vist ovenfor er basert på et årlig abonnement. Hvis du registrerer deg i lengre tid, øker rabatten. For en 3-årig plan betaler du faktisk bare 1,30 dollar per måned på BASIC-planen!

Noen av de mer bemerkelsesverdige funksjonene som er inkludert i Zyro er;

 • AI Writer
 • AI Heatmap
 • Gratis logo & Slogan Maker
 • Tonnevis med gratis bilder

Dommen: Er Zyro den rette løsningen for deg?

Hvis du er ny på nettsteder og ønsker å etablere en grunnleggende digital tilstedeværelse, kan Zyro være det perfekte verktøyet for deg. Det tilbyr et stressfritt miljø som helt enkle brukere kan jobbe med enkelt. Registrer deg faktisk på gratisplanen og eksperiment før du konverterer til en betalt plan slik at du kan teste ut systemet deres.

For mer avanserte brukere som vet detaljene om hvordan og hva du vil, kan det hende at Zyro ikke passer. Miljøet i Zyro har et veldig spesifikt mål – å la nybegynnere enkelt bygge svært fleksible nettsteder – og det har oppnådd det.

Kanskje det kan endre seg i fremtiden, men for øyeblikket er Zyro den ideelle plattformen for ekte nybegynnere.

Du kan utforske listen over beste nettstedbygger for andre fantastiske alternativer!

Nøkkelegenskaper

 • ✓ Stor fart
 • ✓ Enkel dra & Miste
 • ✓ Nettnett
 • ✓ AI Writer
 • ✓ Logo & Slogan Maker
 • ✓ Gratis bilder

Anbefalt for

 • • Nybegynnersider
 • • Grunnleggende online tilstedeværelse
 • • Porteføljesider
 • • Budsjettnettstedbygger

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me