Zyro Pregled: 10 prednosti in 4 slabosti Zyro Website Builder

Zyro


Zyro

https://zyro.com/

tl; dr

Zyro je novo orodje za izdelavo spletnih strani, ki prihaja z lastnim gostovanjem. Predpostavka uveljavljene blagovne znamke Hostinger omogoča uporabnikom, da zelo hitro izdelajo in zaženejo osnovna spletna mesta popolnoma brez težav. Čeprav ni popoln z dolgim ​​posnetkom, ima Zyro veliko potencialnih privlačnosti do uporabnikov, ki ne gledajo veliko mimo osnovne digitalne prisotnosti.

Zyro Pregled: 10 pros & 4 slabosti Zyro Website Builder

Ker je trg za gradnjo spletnih strani bolj vroč kot pica iz pečice, so se tu in tam pojavljali številni graditelji spletnih mest. Vendar pa, po mojem opažanju, mnogi med njimi tekmujejo za tisto, za kar bi domnevali, da je že tržni segment tržne niše.

To je čas, ko nov igralec v industriji stopi in razburja jabolčni voziček. Nekdo, kot je na primer Zyro. Kljub trditvi, da je izredno močna rešitev, temeljit pregled Zyro ugotovi, da je v resnici ključna pritožba njegova tesna naveza na preprostost.

Ni vsaka spletna stran namenjena digitalnemu behemu, za stranke, kot so te, pa ponuja Zyro zelo edinstveno priložnost za partnerstvo z idealnim ponudnikom rešitev. Enostaven za uporabo, zelo ugodne cene in ponuja ravno pravo kombinacijo orodij.

Kaj je Zyro?

zyro vam omogoča brezplačno ustvarjanje spletnega mesta

Zyro je hitra platforma za razvoj spletnih strani, ki je namenjena uporabnikom z ničelnimi znanji kodiranja. Pravzaprav večina svojega ciljnega trga sploh ne potrebuje, da bi vedeli karkoli o spletnih straneh. Če poznate grafične uporabniške vmesnike, lahko uporabljate Zyro.

Zyro poleg GUI spletnega razvoja ponuja tudi pripadajoča orodja, ki bi lahko bila v pomoč. Sem spadajo skript za izdelavo vsebine AI, toplotni zemljevid AI za pomoč pri nadzoru ostrenja in velik seznam slik, ki se uporabljajo kot viri.

10 razlogov, zakaj je Zyro odličen graditelj spletnih strani

1. Dobro delovanje spletnega mesta!

Zyro’s uspešnost na našem testnem mestu je bila zelo dobra.

zyro ima dobro hitrost strežnika, ki temelji na bitcatcha

Naše testno mesto Zyro je v preverjevalniku hitrosti strežnika Bitcatcha doseglo A +.
(Oglejte si celotne rezultate)

Bitcatcha gradi in vzdržuje testna mesta za gostitelje, ki jih pregledujemo za največjo preglednost v naših pregledih. V Zyrovem primeru so njihovi strežniki uspešno opravili uporabo našega preveritelja hitrosti strežnika, in sicer v povprečju 125,8 ms na podlagi testov z desetih lokacij po svetu.

1.1 Samodejna vključitev oblakov

Kjer večina ustvarjalcev spletnih mest omogoča uporabnikom vključevanje storitev distribucijskega omrežja vsebine (CDN), kot je Cloudflare, Zyro gre še korak dlje in ima Cloudflare aktivno in privzeto deluje za vsa spletna mesta.

zyro uporablja strežnike cloudflare

Čeprav se to morda ne sliši veliko, lahko pri novih lastnikih spletnih mest, ki se sploh ne zavedajo, kaj CDN (ali da obstajajo), bistveno spremeni. Vključitev bi lahko prispevala tudi k dosedanji uspešnosti, ki so jo videli na spletnih mestih, ki jih gostijo Zyro.

1.2 Prostoročni SSL

Za tiste, ki ste se v preteklosti morda borili z nastavitvijo in dodajanjem SSL-ja, Zyro to obravnava namesto vas. Za razliko od številnih gostovanj ponuja tam, kjer se morate ukvarjati z različnimi SSL in načini ravnanja, je vaše spletno mesto Zyro samodejno prekrito s SSL.

To je pravilno – brez vašega truda. SSL morda zveni kot majhna stvar, vendar je nujno potreben za vsako sodobno spletno mesto. Pravzaprav mnogi iskalniki danes aktivno kaznujejo spletna mesta brez SSL-ja.

1.3 Odzivnost prihaja seveda

Za tiste, ki jih morda skrbi, da bi morali graditi tudi za mobilne naprave, vas je Zyro tudi tam pokril. Vsa spletna mesta, izdelana z Zyro, so samodejno odzivna tako na namizje kot mobilne izkušnje.

Ta vključitev še dodatno poudarja namero podjetja Zyro, da pomaga novorojencem brez težav pri izdelavi spletnih strani. Ni treba več skrbeti za različne formate, samo povlecite, spustite in Zyro bo kos vsem ostalim.

2. Izjemna preprostost!

Ko sem prvič začel z mojo potjo Zyro, sem se ji podobno približal, kot sem ga imel v preteklosti veliko ustvarjalcev spletnih strani. To je pripeljalo do tega, da sem postal zelo nesrečen z njimi, ko sem se pri naslednjem iskanju popolnega spletnega mesta srečal z eno oviro po naslednji..

Šele po dolgem premisleku sem ugotovil, da moram na to gledati s svežimi očmi – in takrat je tehtnica padla z mojega pogleda na Zyro. Lepota Zyro ni v tem, da ponuja vse, kar bi potrebovali za izdelavo popolnega spletnega mesta, ampak ravno toliko, da lahko hitro in enostavno vzpostavite digitalno prisotnost.

Zyro ustvarjalce spletnih strani vrača v zgodnje čase, ko se je večina spomnila, da uporabniki, ki jih želijo uporabljati, potrebujejo preprostost. Danes se je trg tako pregrel, da se igralci silijo v vedno večje nabore funkcij.

Če ste novi na spletnih straneh in želite osnovno spletno mesto za vaše podjetje (ali celo sebe), je to resna možnost, ki jo morate upoštevati. Skoraj vse v Zyroju se nanaša na preprostost, lastnosti, ki se morda zdijo manjkajo, pa obstajata iz dveh razlogov.

Prva je, da verjetno niso funkcije, ki bi si jih želeli zelo osnovni uporabniki, zato ne bodo več stvari čiste. Drugi način je, da bi neučinkovita uporaba teh lastnosti ogrozila Zyrove obljube o odlični uspešnosti spletnega mesta.

Kot najbolj očiten znak tega ponuja njihov vmesnik za izdelavo spletnih strani samo nekaj elementov. Način dela je enostaven kot 1, 2, 3 – povlečete in spustite, spremenite velikost in uredite. To je v bistvu vse.

3. Uporabite obstoječe predloge!

Za začetek ima Zyro bazen že pripravljenih predlog, ki jih lahko uporabite. Zasnovani so tako, da vam dajo splošno predstavo o tem, kako lahko izgledajo spletna mesta, nato pa jih lahko uporabite tako, kot je in prilagodite vsebino ali jih prilagodite, kolikor želite..

zyro ima pripravljene predloge za hiter začetek

Zyrova zbirka predlog vsebuje številne primere uporabe.

Z načinom gradbenika Zyro je spreminjanje obstoječih predlog v primerjavi z večino drugih ustvarjalcev spletnih mest veliko lažje, saj je treba skrbeti manj elementov in oblikovalskih zasnov..

Za kar največjo učinkovitost uporabnikom predlagam, da predloge vzamejo s ščepcem soli. Ne mislite, da je to ravno tisto, s čim morate sodelovati. Upoštevajte paleto predlog, da boste imeli predstavo o tem, kaj bi bilo mogoče v Zyro.

Primer tega je, kako nekatere predloge uporabljajo delno prekrivajoče se slike, da bi spletnim mestom prinesle bolj večdimenzionalen občutek. Če lahko obvladite takšne koncepte, boste lahko pripravili nekaj lastnih osupljivih predlog.

4. Koristne mreže za oblikovanje strani!

Kot je razvidno iz naslednje slike, ima Zyro zelo uporaben mrežni sistem, ki pomaga pri postavitvah. Bloki mrež niso vidni, dokler ne poskusite premakniti elementa, zato sploh ne motijo.

Zyro grid sistem pomaga organizirati vsebino strani

Mreže v Zyro vam pomagajo enostavno organizirati elemente na strani.

Ko nekaj izberete in ga poskusite premakniti, se začnejo pojavljati mrežne škatle in vam pomagajo pri umestitvi in ​​spreminjanju velikosti elementov. Nič več skrbi, da so različni elementi strani napačno poravnani.

Všeč mi je način, kako kljub temu, da poskušate manipulirati z elementi, zaradi teh škatel zlahka zaskočijo. Občutek je skoraj enak funkciji zaklepanja in zaklepanja vmesnika Windows, čeprav bolj naraven.

Resda se lahko prilagoditev mej elementov in njihovo prilagajanje na rešetke nekoliko navadi. Ko to storite, boste opazili, da vam ta prilagodljivost omogoča, da naredite stvari veliko lažje kot mnogi drugi gradbeniki spletnih mest.

5. AI Writer pomaga ustvarjati vsebino!

Ta funkcija je nekaj, česar doslej še nisem videl pri nobenem drugem ustvarjalcu spletnih strani. Toda za mnoge potencialne lastnike spletnih strani je odlična ideja, da se lahko zavrti generična vsebina.

Zyro ai pisatelj pomaga pri ustvarjanju vsebin

AI Writer je eno izmed najbolj privlačnih orodij v repertoarju Zyro.

Kot pisatelju po srcu sem si moral resnično pogoltniti jezik, ko sem prvič naletel na to funkcijo. Vendar sem hitro ugotovil, da ne bo veliko lastnikov malih podjetij na voljo piscu vsebin, ki bi ustvaril brezhibno kopijo zanje.

Tudi če vsebina ni fantastična, lahko AI Writer preprosto uporabimo za to, da lastnikom spletnih strani, ki se ukvarjajo s povabilom, predstavijo, kaj lahko spada v določene odseke njihovega spletnega mesta. Je tudi izjemno preprost za uporabo. Vse kar morate storiti je, da izberete nekaj prednastavljenih možnosti in nato kliknete gumb, da samodejno vstavite ustvarjeno besedilo vanj.

Kljub temu bodite opozorjeni, da je besedilo res izredno splošno. Odlično kot polnilo.

6. tone brezplačnih slik!

Še eno kritično področje, na katerem mnogi graditelji spletnih strani primanjkuje, je zagotavljanje uporabnikom zbirke slik, s katero se lahko igrajo. Naletel sem celo na nekatere, ki so želeli dodatno zaračunati slike in brezplačno ponudili le nekaj slik.

zyro ponuja brezplačne slike

Zyro je sam povezan z Unsplash, tako da lahko izbirate med množično banko slik, ki bo delovala znotraj samega ustvarjalca spletnih strani. Ideja o integraciji s spletnim mestom, kot je Unsplash, je preprosto navdihnjena.

Seveda se lahko odločite tudi, da na Zyro naložite svoje slike in jih uporabite na svojem spletnem mestu. Ne glede na vašo izbiro lahko slike spreminjate velikost, obrežete in postavite kamor koli želite.

7. Hitre posodobitve!

Ko sem prvič opozoril na Zyroja, sem bil malce zmeden, saj sem čutil, da obstaja veliko področij, ki jih je mogoče izboljšati. Vendar sem ugotovil, da so skoraj tako hitro, ko sem jih našel, težave izginile.

Kmalu zatem sem izvedel, da je Zyro nenehno doživel posodobitve. Storitve, kot je ta, morda niso nič novega, hitrost, s katero sem opazoval posodobitve, je bila impresivna.

8. Logotip & Izdelovalci slogov!

To se vrne okoli tistega, kar sem omenil, da je Zyro primeren za nove lastnike spletnih strani, ki morajo spletna mesta hitro in brez truda razviti. Najprej je bil preprost vmesnik za izdelavo spletnih strani, nato AI Writer, in za dokončanje trifecta imamo oblikovalce logotipov in sloganov.

Ne bom poskušal pihati sonca in vam rečem, da je to super – izdelovalec logotipov je pravzaprav izredno osnoven. Pa vendar je to še ena integrirana funkcija, ki bi lahko bila neprecenljiva za nove lastnike spletnih mest. Enako velja za snovalce slogana.

To bi lahko storila številna druga orodja za izdelavo spletnih strani, Zyro pa jih je izvedel tako, da je popoln za njihovo ciljno publiko.

9. AI Heatmap pomaga ohranjati fokus!

Pri izdelavi spletnega mesta je lahko koristno vedeti, kje bodo obiskovalci verjetno osredotočili svojo pozornost na vašo zasnovo. Tako boste lahko elemente premaknili tja, kamor morajo biti. To poskuša narediti Zyrov AI toplotni zemljevid.

Zyro ai toplotni zemljevid vam pokaže, kje se osredotočiti na izdelavo svoje spletne strani

Čeprav ni del osrednjega graditelja spletnih mest Zyro, lahko do tega javno dostopnega orodja dostopate z njihovega spletnega mesta. Deluje na podlagi slik, zato si oglejte, kako je vaše spletno mesto, naredite posnetek strani in ga naložite v orodje AI Heatmap.

Nastali barvni obliži so temperature – kažejo, kako uspešni so ti deli kot poudarki.

10. Priročne integracije aplikacij!

Za tiste, ki želijo nekoliko bolj napredne funkcije, Zyro uporablja aplikacije za integracijo funkcionalnosti. Trenutno je le peščica, vključno z upraviteljem Google oznak, Google Analytics, Facebook Pixel, Facebook Messenger in Hotjar.

Vendar ne dvomim, da bo Zyro pravočasno dodal še več.

4 stvari, ki jih lahko Zyro izboljša

1. Zapletenejše ravnanje z domenami

Za sistem, kot je Zyro, ki trdi, da si prizadeva za preprostost, je upravljanje z imeni domene nekaj nenavadnega. V običajnih primerih je vse, kar morate storiti (tudi če ste domensko ime kupili ločeno od mesta, kjer ste kupili gostovanje), posodobiti strežnike DNS.

V primeru Zyro morate vstopiti in urejati zapise CNAME. Čeprav to ni pretirano težko, pa uporabnikom, ki ne vedo tehnic, ne potrebuje preveč zahtevnosti. Z njimi se bodo morali zapletati na območju, ki dejansko ni primerno za novorojenčke.

Zyro ne prodaja imen domen neposredno, zato vas bo poslal, če želite kupiti ime po meri, Hostingerju.

2. Omejena prilagodljivost

Ko sem rekel, da je Zyro zelo osnoven, sem to resnično mislil. Povlecite & elementi spuščanja vsebujejo pet vrst vsebine – besedilo, gumb, slika, video in zemljevid. Dobesedno ni nič drugega. Med pregledovanjem sem se poskusil postaviti v misel, da bi nekdo, ki uporablja ta sistem, prvič uporabil takšen sistem,.

Vendar pa je to priložnost, da poudarite, da če imate v mislih zelo specifične zasnove za želeno spletno mesto, Zyro morda ni prava izbira za vas. Če pridete s svežim umom in delate z orodji, ki jih imate, vam lahko zagotovim hitro in preprosto spletno mesto.

3. Še vedno rahlo hrošč

Ko sem prvič pogledal Zyro, sem se resnično počutil malo nesrečno. Vendar s stopnjami nadgradnje zdaj menim, da je uporaben sistem, čeprav tu in tam opazim nekaj napak.

Na primer, ko poskušate naložiti svojo sliko, če dvokliknete želeno sliko, ko se odpre pogovorno okno, prenos ne uspe in vas vrne na zaslon za prenos slike. Ponovitev akcije bo drugič uspešna.

Kot sem že rekel, majhni hroščeči hrošči, ki bolj motijo ​​kot kaj večjega.

4. Podpora pušča veliko, da bi si želeli

Zyrov podporni sistem je še vedno treba izboljšati – predvsem o dveh vidikih, o katerih bom razpravljal spodaj.

4.1 Počasna podpora strankam

Povezava s podporo za Zyro je bila nekoliko nenavadna, saj v resnici niso imeli klepeta v živo. Bolj kot klepet, ki je svoje tehnične ekipe posredoval prošnje za podporo ali vprašanja. Odziv je trajal nekaj časa, da sem se vrnil po e-pošti (v mojem primeru približno 12 ur).

Zyro podporo uporabnikom je mogoče izboljšati

Čeprav je pošteno, večina podpornih skupin traja kar nekaj časa – to običajno ne velja za pomoč pri klepetu. Če želite poizvedbo po spletni podpori čakati pol dneva, je nekoliko zastrašujoče.

Ob tem se morate zavedati, da čeprav Zyro pripada Hostingerju, so njihovi podporni sistemi skoraj popolnoma drugačni. Poskusil sem govoriti s podporo Hostingerja o spremembah DNS za svoje spletno mesto Zyro in ta so me napotili, da se obrnem na podporo za Zyro (ki potrebujejo veliko več časa za odziv).

4.2 Omejena baza znanja

Na žalost je tudi njihova baza znanja precej lahka. Tam je nekaj člankov, ki vsebujejo nekaj eno ali dveh vrsticnih odgovorov na osnovna vprašanja. Na žalost ni poglobljenih vodnikov ali ničesar, kar bi resnično pomagalo.

Zyro baze znanja še vedno primanjkuje

Nekaj ​​Q&A v bazi znanja se pravzaprav sliši kot razburjenje.

Pravzaprav je njihova celotna zbirka znanja videti, kot da je bila napisana kot hitra vprašanja glede na njihove lastnosti, ne pa namenjena reševanju kakršnih koli resničnih vprašanj, tehničnih ali kako drugače.

Zyro načrt & Cene: pregled

FreeBasicUnleashed
Pasovna širina500MB10GBNeomejeno
Shranjevanje500MB10GBNeomejeno
AI Writer ✓✓✓
Izdelovalec logotipov
Povežite domeno✘✓✓
Odstrani oglase✘✓✓
Google Analytics✘✓✓
Cena /moFREE$1.99*$3.49*

* Prikazana cena se zaračunava vsako leto.

Medtem ko lahko Zyro uporabljate brezplačno, vam vsekakor priporočam, da se prijavite na njihov načrt BASIC, ki vam daje veliko več sredstev, omogoča uporabo imena po meri, vključuje integracijo aplikacij in odstranjuje oglase z vašega spletnega mesta.

Stroški BASIC znašajo samo 1,99 dolarja kar se mi zdi kot sladka točka na Zyro, ki bi jo večina uporabnikov snemala na začetni ravni. Pravzaprav je edina razlika med načrti BASIC in UNLEASHED ta, da slednji daje neomejena sredstva.

Glede na značilnosti sta oba plačana plana enaka kot pri dodeljevanju sredstev.

Cene, ki sem jih prikazal zgoraj, temeljijo na letni naročnini. Če se prijavite za daljše obdobje, se popust poveča. Pravzaprav boste za triletni načrt plačevali le 1,30 USD na mesec na osnovi BASIC!

Nekaj ​​pomembnejših lastnosti, ki so vključene pri Zyro, so;

 • AI Writer
 • AI toplotna karta
 • Brezplačen logotip & Izdelovalec slogov
 • Tone brezplačnih slik

Razsodba: Je Zyro prava rešitev za vas?

Če ste novi na spletnih mestih in želite vzpostaviti osnovno digitalno prisotnost, je Zyro lahko odlično orodje za vas. Ponuja okolje brez stresa, s katerim lahko zelo osnovni uporabniki brez težav sodelujejo. Pravzaprav se prijavite na njihov brezplačni načrt in eksperimentirajte pred pretvorbo v plačljiv načrt, da boste lahko preizkusili njihov sistem.

Za naprednejše uporabnike, ki poznajo podrobnosti, kako in kaj želite, potem Zyro morda ni primeren. Okolje v mestu Zyro ima zelo poseben cilj – omogočiti začetnikom enostavno gradnjo zelo prilagodljivih mest – in to je tudi doseglo.

Morda se bo to v prihodnosti morda spremenilo, toda Zyro je za zdaj idealna platforma za prave začetnike.

Prosto raziščite naš seznam Best Website Builder za druge super možnosti!

Ključne funkcije

 • ✓ Velika hitrost
 • ✓ Enostavno vlečenje & Spusti
 • ✓ Mrežni sistem
 • ✓ AI Writer
 • ✓ Logotip & Izdelovalec slogov
 • ✓ Brezplačne slike

Priporočeno za

 • • Začetna mesta
 • • Osnovna spletna prisotnost
 • • Portfeljska mesta
 • • Proračun spletnega mesta

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map