Zyro-recension: 10 fördelar och 4 nackdelar med Zyro webbplatsbyggare

Zyro


Zyro

https://zyro.com/

tl; dr

Zyro är ett nytt webbplatsbyggnadsverktyg som kommer med sin egen webbhotell. Ett hjärnsköld till det etablerade varumärket Hostinger, det gör det möjligt för användare att snabbt bygga och lansera grundläggande webbplatser helt problemfritt. Även om det inte är perfekt med ett långt skott, har Zyro mycket potentiellt vädjan till användare som inte ser mycket förbi en grundläggande digital närvaro.

Zyro recension: 10 proffs & 4 Nackdelar med Zyro webbplatsbyggare

Med marknaden för webbplatsbyggnad varmare än en pizza ur ugnen har många webbplatsbyggare dykt upp här och där. Men från min iakttagelse tävlar många av dem om vad man antar vara ett redan nischmarknadssegment.

Det är tiden då en ny aktör i branschen tränar in och äpple vagnen. Någon som Zyro, till exempel. Trots sin påstående att vara en extremt kraftfull lösning finner en grundlig granskning av Zyro att i verkligheten ligger det viktigaste överklagandet i dess nära anslutning till enkelhet.

Inte varje webbplats som går online syftar till att vara en digital behemoth, och för kunder som dessa erbjuder Zyro en mycket unik möjlighet till partnerskap med en idealisk leverantör av lösningar. En som är lätt att använda, mycket rimligt prissatt och erbjuder precis rätt kombination av verktyg.

Vad är Zyro?

Med zyro kan du skapa webbplats gratis

Zyro är en snabb webbplatsutvecklingsplattform som riktar sig till användare med nollkodningskompetens. Det finns faktiskt inte ens en nödvändighet för de flesta av sina målmarknader att veta något om webbplatser. Så länge du är bekant med grafiska användargränssnitt kan du använda Zyro.

Förutom webbutvecklingsgränssnittet erbjuder Zyro också tillhörande verktyg som kan komma till nytta. Dessa inkluderar ett AI-innehållsproduktionsskript, AI-värmeskarta för hjälp med fokuskontroll och en stor bildpool som kan användas som resurser.

10 skäl till varför Zyro är en utmärkt webbplatsbyggare

1. Bra webbplatsprestanda!

Zyros prestanda med vår testsida var ganska bra.

zyro har bra serverhastighet baserat på bitcatcha

Vår Zyro-testplats fick ett A + i Bitcatcha Server Speed ​​Checker.
(Se fullständiga resultat)

Bitcatcha bygger och underhåller testwebbplatser för värdarna som vi granskar för maximal öppenhet i våra recensioner. I Zyros fall presterade deras servrar ganska bra med vår serverhastighetschecker, i genomsnitt 125,8 ms baserat på tester från tio platser runt om i världen.

1.1 Automatisk inkludering av Cloudflare

Där de flesta webbplatsbyggare tillåter användare att integrera CDN-tjänster (Content Distribution Network) som Cloudflare, går Zyro ett steg längre och har Cloudflare aktivt och fungerar som standard för alla webbplatser.

zyro använder cloudflare-servrar

Även om detta kanske inte låter så mycket, kan det göra en stor skillnad för nya webbplatsägare som kanske inte ens är medvetna om vad ett CDN är (eller att dessa finns). Inkluderingen kan också spela en roll i den starka prestanda som hittades på Zyro-värdplatser hittills.

1.2 Handsfree SSL

För dig som kanske har kämpat med att ställa in och lägga till SSL tidigare, hanterar Zyro det åt dig. Till skillnad från många webbhotell där du behöver hantera olika SSL och hanteringsmetoder, täcks din Zyro-webbplats automatiskt med en SSL.

Det är korrekt – med noll ansträngning från din sida. SSL kanske låter som en liten sak, men det är absolut nödvändigt för alla moderna webbplatser. Faktum är att många sökmotorer idag aktivt straffar webbplatser utan SSL.

1.3 Lyhördhet kommer naturligtvis

För de som kanske är bekymrade över att behöva bygga för mobil också, har Zyro du täckt där också. Alla webbplatser byggda med Zyro svarar automatiskt för både stationära och mobila upplevelser.

Denna inkludering framhäver ytterligare Zyro-avsikten att hjälpa nybörjare att bygga webbplatser enkelt. Du behöver inte mer oroa dig för olika format, bara dra, släpp och Zyro hanterar resten.

2. Extrem enkelhet!

När jag först började min Zyro-resa närmade jag mig det på samma sätt som jag hade många webbplatsbyggare tidigare. Detta ledde till att jag blev oerhört missnöjd med dem när jag stod inför ett hinder efter det nästa i min strävan efter den perfekta webbplatsen.

Det var först efter mycket övervägande att jag insåg att jag behövde titta på det med färska ögon – och det var när vågen föll från min syn på Zyro. Det fina med Zyro ligger inte i att det erbjuder allt du behöver för att bygga den perfekta webbplatsen, men tillräckligt för att du snabbt och enkelt kan skapa en digital närvaro.

Zyro tar tillbaka webbplatsbyggare till de tidiga dagarna då de flesta av dem kom ihåg att användare som ville använda dem behövde enkelhet. Idag har marknaden blivit så överhettad att spelare tvingar sig att göra sig mer med allt fler funktionsuppsättningar.

Om du är ny på webbplatser och vill ha en grundläggande webbplats för ditt företag (eller till och med dig själv) är detta ett allvarligt alternativ att överväga. Nästan allt i Zyro handlar om enkelhet och funktioner som kan tyckas saknas finns det av två skäl.

Den första är att de inte troligtvis funktioner som mycket grundläggande användare skulle vilja, så att de utelämnas för att hålla saker rena. Det andra är att ineffektiv användning av dessa funktioner skulle äventyra Zyros löfte om utmärkt webbplatsprestanda.

Som det mest uppenbara tecknet på detta erbjuder deras webbplatsgränssnittsgränssnitt bara en handfull element att använda. Hur dessa arbeten är lika enkelt som 1, 2, 3 – du drar och släpper, ändrar storleken och redigerar sedan. Det är väsentligen allt som finns åt det.

3. Använd befintliga mallar!

För att komma igång har Zyro en pool med färdiga mallar som du kan använda. Dessa är utformade för att ge dig en allmän uppfattning om hur webbplatser kan se ut, och sedan kan du antingen använda dem “som de är” och anpassa innehållet, eller anpassa dem så mycket du vill.

zyro har färdiga mallar för snabb start

Zyros mallmall spänner över ett antal användningsfall.

På det sätt som Zyros byggare fungerar är det mycket lättare att ändra befintliga mallar jämfört med de flesta andra webbplatsbyggare eftersom det finns färre element och designkoncept att oroa sig för.

Vad jag föreslår för användare att göra maximal effektivitet är att ta mallen med en nypa salt. Tänk inte på att det här är precis vad du måste arbeta med. Observera utbudet av mallar för att ge dig en uppfattning om vad som kan vara möjligt i Zyro.

Ett exempel på detta skulle vara hur vissa mallar använder delvis överlappande bilder för att ge en mer multidimensionell känsla på webbplatser. Om du kan behärska sådana koncept, kommer du att kunna hitta egna egna, fantastiska mallar.

4. Hjälpsamma sidbyggande rutnät!

Som du kan se av följande bild har Zyro ett mycket användbart rutnätsystem som hjälper till med layouter. Rutnätblocken är inte synliga förrän du försöker flytta ett element, så det stör inte alls.

zyro rutnät hjälper till att organisera sidinnehåll

Rutorna i Zyro hjälper dig att enkelt organisera dina on-page-element.

När du väljer något och försöker flytta det är det när rutlådorna spelar in och hjälper dig med placering som justering och storleksändring av elementen. Inga fler bekymmer för att dina olika sidelement blir feljusterade.

Jag älskar det sättet att du ändå försöker manipulera elementen, de snabbt fästs på plats tack vare dessa lådor. Känslan är nästan identisk med Windows-gränssnittets snap- och låsfunktion, om än mer naturlig.

Det kan visserligen ta lite att vänja sig att justera gränserna för element och anpassa dem till rutnät. När du väl gjort det kommer du att märka att denna flexibilitet gör att du kan göra saker mycket lättare än många andra webbplatsbyggare.

5. AI Writer hjälper till att skapa innehåll!

Den här funktionen är något som jag hittills inte har sett i någon annan webbplatsbyggare. Men för många ägare av webbplatser är det en bra idé att ha generiskt innehåll spunnat.

zyro ai-författare hjälper till med att skapa innehåll

AI Writer är ett av de mer fängslande verktygen i Zyro-repertoaren.

Som författare i hjärtat var jag verkligen tvungen att svälja tungan när jag först mötte den här funktionen. Men jag insåg snabbt att inte många småföretagare skulle ha en innehållsförfattare till hands för att skapa felfri kopia för dem.

Även om innehållet inte är fantastiskt kan AI Writer enkelt användas för att ge spirande webbplatsägare en uppfattning om vad som kan gå in i vissa delar av deras webbplats. Det är också extremt enkelt att använda. Allt du behöver göra är att välja mellan några förinställda alternativ och sedan klicka på en knapp för att automatiskt infoga den genererade texten i.

Varna dock om att texten verkligen är extremt generisk. Men bra som ett fyllmedel.

6. Massor av gratis bilder!

Ytterligare ett kritiskt område där många webbplatsbyggare inte kommer att ge sina användare en bildpool att leka med. Jag har till och med stött på några som ville betala extra för bilder och erbjöd bara några bilder gratis.

zyro erbjuder gratis bilder

Zyro har själv bundit sig till Unsplash, så du kan välja från en massiv bildbank av freebies som kommer att fungera inom själva webbplatsbyggaren. Idén att integrera med en webbplats som Unsplash är helt enkelt inspirerad.

Naturligtvis kan du också välja att ladda upp dina egna bilder till Zyro och använda dem på din egen webbplats. Oavsett val kan du ändra storlek på, beskära och placera bilder var du än vill.

7. Snabbuppdateringar!

När Zyro först uppmärksammades var jag lite förvirrad eftersom jag kände att det fanns många områden som kunde förbättras. Men vad jag insåg nästa var att frågorna försvann nästan lika snabbt som jag hittade dem.

Strax efter fick jag veta att Zyro genomgick (och fortfarande är) ständigt uppdateringar. Även om det kanske inte är något nytt för tjänster som detta, var den hastighet med vilken jag observerade uppdateringar imponerande.

8. Logotyp & Slogan Makers!

Detta går tillbaka till vad jag nämnde om Zyro som passar för nya webbplatsägare som snabbt och utan problem måste rulla ut webbplatser. Först var deras enkla gränssnitt för webbplatsbyggare, sedan AI-författaren, och för att slutföra trifecta har vi logotypen och sloganmakarna.

Jag kommer inte försöka blåsa solsken på dig och säga att det är fantastiskt – logotyptillverkaren är faktiskt extremt grundläggande. Ändå är det en mer integrerad funktion som kan vara ovärderlig för nya webbplatsägare. Detsamma gäller för sloganproducenterna.

Detta är något som många andra webbplatsbyggnadsverktyg kan göra med, och Zyro har implementerat det på ett sådant sätt som är perfekt för deras målgrupp.

9. AI Heatmap hjälper till att hålla fokus!

När du bygger en webbplats kan det vara bra att veta var dina besökare sannolikt kommer att fokusera sin uppmärksamhet baserat på din design. Detta kan hjälpa dig att flytta element till var de behöver vara. Det är vad Zyros AI Heatmap försöker göra.

zyro ai heatmap visar var du ska fokusera på att bygga din webbsida

Även om det inte är en del av den centrala Zyro-sitebuilderen, kan du komma åt det offentligt tillgängliga verktyget från deras webbplats. Det fungerar baserat på bilder, så för att se hur din webbplats är, gör en ögonblicksbild av sidan och ladda upp den till AI Heatmap-verktyget.

De resulterande färglapparna är temperaturer – vilket visar hur bra dessa områden fungerar som höjdpunkter.

10. Praktiska appintegrationer!

För de som vill ha lite mer avancerade funktioner använder Zyro appar för att integrera funktionalitet. För närvarande finns det bara en handfull inklusive Google Tags Manager, Google Analytics, Facebook Pixel, Facebook Messenger och Hotjar.

Jag tvivlar emellertid inte på att Zyro kommer att lägga till mer i tid.

4 saker Zyro kan förbättra sig på

1. Mer komplex domänhantering

För ett system som Zyro som påstår sig sträva efter enkelhet är hanteringen av domännamn lite konstig. I normala fall är allt du behöver göra (även om du köpte domännamnet separat från där du köpte värd), är att uppdatera DNS-servrarna.

I Zyros fall måste du gå in och redigera CNAME-poster. Även om detta inte är alltför svårt lägger det till en onödig nivå av komplexitet för användare som inte är tekniskt kunniga. De kommer att behöva röra om i ett område som inte riktigt passar nybörjare att vara i.

Zyro säljer inte domännamn direkt så att den skickar dig till Hostinger om du vill köpa ett anpassat namn.

2. Begränsad anpassningsbarhet

När jag sa att Zyro är väldigt grundläggande, menade jag verkligen det. Drag & släppelement består av fem typer av innehåll – text, knapp, bild, video och karta. Det finns bokstavligen inget annat. Under granskningsprocessen försökte jag sätta mig in i mindframe för någon som använder ett sådant system för första gången och den typen fungerade för mig.

Detta är emellertid möjligheten att påpeka att om du har mycket specifika mönster för en webbplats som du vill, kanske Zyro inte är det rätta valet för dig. Om du kommer in med ett friskt sinne och arbetar med de verktyg du har kan jag försäkra dig om en snabb, enkel webbplats.

3. Fortfarande lite buggy

När jag först tittade på Zyro kände jag mig riktigt lite olycklig. Men med de priser de har gjort uppgraderingar känner jag nu att det är ett användbart system även om jag märker några buggar här och där.

Om du till exempel försöker ladda upp en egen bild, om du dubbelklickar på den bild du vill ha när dialogrutan öppnas misslyckas uppladdningen och sparkar dig tillbaka till bildöverföringsskärmen. Att upprepa åtgärden andra gången kommer att lyckas.

Som sagt små, fnissiga små buggar som är mer irriterande än något större.

4. Stöd lämnar mycket att önska

Zyros stödsystem behöver fortfarande stora förbättringar – främst på de två aspekterna som jag kommer att diskutera nedan.

4.1 Långsam kundtjänst

Att kontakta Zyro-support var lite ovanligt eftersom de inte riktigt hade en livechatt i sig. Det var mer en chatbot som skulle vidarebefordra supportförfrågningar eller frågor till deras tekniska team. Svaret tog ett tag att komma tillbaka via e-post (i mitt fall cirka 12 timmar).

kundsupport för zyro kan förbättras

Trots att det är rättvist tar de flesta supportteam lite lång tid – det gäller normalt inte chatthjälp. Att behöva vänta en halv dag på en online supportfråga är lite förskräckande.

Med det sagt måste du också vara medveten om att även om Zyro tillhör Hostinger, är deras supportsystem nästan helt annorlunda. Jag försökte tala med Hostinger-support om DNS-förändringar för min Zyro-webbplats och de fick mig att kontakta Zyro-support (som tar MYCKET längre tid att svara).

4.2 Begränsad kunskapsbas

Tyvärr är deras kunskapsbas ganska skimpy. Det finns en handfull artiklar där som innehåller några en eller två rader svar på grundläggande frågor. Inga djupgående guider eller någonting som är riktigt användbart, tyvärr.

zyro-kunskapsbasen saknas fortfarande

Några av Q&A i kunskapsbasen låter faktiskt som gibberish.

Faktum är att hela deras kunskapsbas ser ut som om det skrivs som en snabb FAQ baserat på deras funktioner snarare än syftar till att ta itu med verkliga problem, tekniska eller på annat sätt.

Zyro-plan & Prissättning: Översikt

FreeBasicUnleashed
Bandwidth500MB10GBUnlimited
Storage500MB10GBUnlimited
AI Writer ✓✓✓
Logo Maker ✓✓✓
Anslut domän ✘✓✓
Ta bort annonser✘✓✓
Google Analytics✘✓✓
Pris /moFREE$1.99*$3.49*

* Priset som visas faktureras årligen.

Medan du kan använda Zyro gratis rekommenderar jag absolut att du registrerar dig för deras BASIC-plan, som ger dig mycket mer resurser, gör att du kan använda ett anpassat domännamn, inkluderar appintegrationer och tar bort annonser från din webbplats.

Kostnaden för BASIC är endast $ 1,99 vilket för mig känns som den söta platsen på Zyro som de flesta användare skulle skjuta på på en nybörjarnivå. I själva verket är den enda skillnaden mellan BASISKA och OLEASSADE planer att den senare ger obegränsade resurser.

När det gäller funktioner är båda betalda planer identiska bortsett från resursallokering.

De priser som jag har visat ovan är baserade på ett årligt prenumeration. Om du registrerar dig under längre tid ökar rabatten. För en 3-årig plan betalar du faktiskt bara $ 1,30 per månad på BASIC-planen!

Några av de mer anmärkningsvärda funktionerna som ingår i Zyro är;

 • AI Writer
 • AI Heatmap
 • Gratis logotyp & Slogan Maker
 • Massor av gratis bilder

Bedömning: Är Zyro den rätta lösningen för dig?

Om du är ny på webbplatser och vill etablera en grundläggande digital närvaro kan Zyro vara det perfekta verktyget för dig. Det erbjuder en stressfri miljö som mycket grundläggande användare enkelt kan arbeta med. Registrera dig faktiskt för deras gratisplan och experimentera innan du konverterar till en betald plan så att du kan testa ut deras system.

För mer avancerade användare som känner till detaljerna om hur och vad du vill, kan det hända att Zyro inte passar. Miljön i Zyro har ett mycket specifikt mål – att låta nybörjare enkelt bygga mycket flexibla webbplatser – och det har uppnåtts.

Det kanske kan förändras i framtiden, men för tillfället är Zyro den perfekta plattformen för riktiga nybörjare.

Utforska gärna vår lista över bästa webbplatsbyggare för andra fantastiska alternativ!

Nyckelfunktioner

 • ✓ Stor hastighet
 • ✓ Enkel dragning & Släppa
 • ✓ Rutnät
 • ✓ AI Writer
 • ✓ Logotyp & Slogan Maker
 • ✓ Gratis bilder

Rekommenderas för

 • • Nybörjarsidor
 • • Grundläggande online-närvaro
 • • Portföljsidor
 • • Budgetwebbplatsbyggare

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map