Zyro

Zyro

https://zyro.com/

TL, dr

Zyro on uusi verkkosivustojen rakennustyökalu, jolla on oma isännöinti. Vakiintuneen Hostinger-tuotemerkin aivorukko antaa käyttäjille mahdollisuuden rakentaa ja avata nopeasti perussivuja täysin vaivatta. Vaikka Zyro ei ole kaukana täydellisestä näkökulmasta, vetovoima on paljon potentiaalista käyttäjille, jotka eivät katso paljon digitaalisen perusläsnäolon ohi.

Zyro-arvostelu: 10 plus & 4 miinusta Zyro Website Builderiltä

Kun verkkosivustojen rakennusmarkkinat ovat kuumempia kuin pizza uunista, monet verkkosivustojen rakentajat ovat nousseet esiin täällä. Huomautukseni mukaan monet heistä kilpailevat siitä, mitä oletetaan olevan jo kapealla markkinasegmenttinä.

Tämä on aika, jolloin uusi alan toimija astuu sisään ja järkyttää omenakärryä. Joku esimerkiksi Zyro. Huolimatta väitteestään olla erittäin tehokas ratkaisu, Zyron perusteellinen katsaus toteaa, että todellisuudessa tärkein vetovoima on sen tiukka noudattaminen yksinkertaisuuteen.

Kaikkien verkkoon liittyvien verkkosivustojen tavoitteena ei ole olla digitaalinen behemoth, ja samankaltaisille asiakkaille Zyro tarjoaa erittäin ainutlaatuisen mahdollisuuden kumppanuuteen ihanteellisten ratkaisujen tarjoajan kanssa. Yksi, jota on helppo käyttää, kohtuuhintaan ja joka tarjoaa juuri oikean työkaluyhdistelmän.

Mikä on Zyro?

zyron avulla voit luoda verkkosivun ilmaiseksi

Zyro on nopea verkkosivustojen kehitysalusta, joka on tarkoitettu käyttäjille, joilla ei ole koodaustaitoja. Itse asiassa suurimmalle osalle kohdemarkkinoista ei tarvitse edes tietää mitään verkkosivustoista. Niin kauan kuin tunnet graafiset käyttöliittymät, voit käyttää Zyroa.

Verkkokehitysliittymän lisäksi Zyro tarjoaa myös siihen liittyviä työkaluja, jotka saattavat olla hyödyllisiä. Niihin sisältyy AI-sisällöntuotanto-skripti, AI-lämpökartta tarkennuksen ohjausta varten ja suuri kuvasarja resursseina käytettäväksi.

10 syytä, miksi Zyro on erinomainen verkkosivustojen rakentaja

1. Hyvä sivuston suorituskyky!

Zyron suorituskyky testisivustollamme oli aika hyvä.

zyrossa on hyvä bitcatchaan perustuva palvelimen nopeus

Zyro-testisivustollemme pisteytti A + Bitcatcha-palvelimen nopeuden tarkistimessa.
(Katso kaikki tulokset)

Bitcatcha rakentaa ja ylläpitää testisivuja tarkistettaville isäntäille parhaan mahdollisen avoimuuden vuoksi arvosteluissa. Zyron tapauksessa heidän palvelimet toimivat melko hyvin palvelimen nopeuden tarkistimellamme, keskimäärin 125,8 ms kymmenestä sijainnista ympäri maailmaa tehtyjen testien perusteella.

1.1 Automaattinen pilvien häikäisyn sisällyttäminen

Missä useimmat sivuston rakentajat sallivat käyttäjien integroida CDN (Content Distribution Network) -palveluita, kuten Cloudflare, Zyro menee askeleen pidemmälle ja Cloudflare on aktiivinen ja toimii oletusarvoisesti kaikilla sivustoilla.

zyro käyttää pilvipalvelinpalvelimia

Vaikka tämä ei ehkä kuulosta paljon, se voi tehdä merkittävän eron uusille verkkosivustojen omistajille, jotka eivät ehkä edes tiedä, mikä CDN on (tai että niitä on). Sisällyttäminen voisi myös olla osa vahvaa esitystä, joka on toistaiseksi nähty Zyron isännöimillä sivustoilla.

1.2 Handsfree SSL

Niille teistä, jotka saatto ovat aiemmin kamppailleet SSL: n perustamisessa ja lisäämisessä, Zyro käsittelee sen puolestasi. Toisin kuin monet isännöintipalvelut, joissa joudut käsittelemään erilaisia ​​SSL- ja käsittelymenetelmiä, Zyro-sivustosi peitetään automaattisesti SSL: llä.

Se on totta – ilman vaivaa sinun puolestasi. SSL saattaa kuulostaa pieneltä jutulta, mutta se on ehdottoman välttämätöntä kaikille nykyaikaisille verkkosivustoille. Itse asiassa monet hakukoneet rankaisevat nykyään aktiivisesti sivustoja ilman SSL: tä.

1.3 Vastuullisuus tulee luonnollisesti

Niille, jotka saattavat olla huolissaan siitä, että joudut rakentamaan myös mobiililaitteille, Zyro on peittänyt sinut myös siellä. Kaikki Zyron kanssa rakennetut sivustot reagoivat automaattisesti sekä työpöydälle että mobiililaitteille.

Tämä sisällyttäminen korostaa edelleen Zyron aikomusta auttaa aloittelijoita rakentamaan verkkosivustoja helposti. Ei enää tarvitse huolehtia eri muodoista, vedä, pudota, ja Zyro käsittelee loput.

2. Äärimmäinen yksinkertaisuus!

Kun aloitin ensimmäisen Zyro-matkan, lähestyin sitä paljon kuin minulla oli aiemmin monia verkkosivustojen rakentajia. Tämä johti siihen, että minusta tuli erittäin tyytymätön heihin, kun kohtasin yhden esteen seuraavan jälkeen etsiessään täydellistä sivustoa.

Vasta laajan pohdinnan jälkeen tajusin, että minun oli tarkasteltava sitä tuoreilla silmillä – ja silloin asteikot putosivat näkymästäni Zyroon. Zyron kauneus ei ole siinä, että se tarjoaa kaiken, mitä tarvitset täydellisen sivuston rakentamiseksi, vaan vain tarpeeksi, jotta voit nopeasti ja helposti luoda digitaalisen läsnäolon.

Zyro tuo verkkosivustojen rakentajat takaisin alkuaikoihin, jolloin suurin osa heistä muisti, että käyttäjiä, jotka halusivat käyttää niitä, tarvitsi yksinkertaisuus. Nykyään markkinat ovat nousseet niin ylikuumentuneiksi, että pelaajat pakottavat itsensä joukkoon jatkuvasti kasvavien ominaisuusjoukkojen avulla.

Jos olet uusi verkkosivusto ja haluat perussivun yrityksellesi (tai jopa itsellesi), tämä on vakava vaihtoehto harkita. Melkein kaikki Zyro-ohjelmassa on yksinkertaisuutta ja ominaisuuksia, jotka saattavat tuntua puuttuvilta, on olemassa kahdesta syystä.

Ensimmäinen on, että he eivät todennäköisesti ominaisuuksia, joita aivan peruskäyttäjät haluaisivat, joten ne jätetään asioiden pitämiseksi puhtaina. Toinen on se, että näiden ominaisuuksien tehoton käyttö vaarantaisi Zyron lupauksen erinomaisesta sivuston suorituskyvystä.

Näennäisimmänä merkkinä tästä on heidän verkkosivustojen rakennusliittymä, joka tarjoaa vain kourallisen elementtejä käytettäväksi. Tapa, jolla nämä työt ovat yhtä helppoja kuin 1, 2, 3 – vetämällä ja pudottamalla, muuttamalla koon ja muokkaamalla. Se on käytännössä kaikki mitä sillä on.

3. Käytä olemassa olevia malleja!

Aloittamiseksi Zyrossa on joukko valmiita malleja, joita voit käyttää. Niiden tarkoituksena on antaa sinulle yleinen käsitys siitä, miltä sivustot voivat näyttää, ja voit sitten käyttää niitä “sellaisenaan” ja muokata sisältöä tai muokata niitä niin paljon kuin haluat.

zyro on valmiita malleja nopeaan aloittamiseen

Zyron mallipohja kattaa useita käyttötapauksia.

Zyron rakennustyökalun avulla olemassa olevien mallien muokkaaminen on paljon helpompaa kuin useimmissa muissa sivuston rakentajissa, koska elementtejä ja suunnittelukonsepteja on vähemmän, joista olla huolissaan.

Maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi ehdotan käyttäjille, että otat mallit ripaus suolaa. Älä mielessäsi ole, että näiden kanssa sinun täytyy työskennellä. Tarkkaile mallipohjaa, jotta saat kuvan siitä, mikä voisi olla mahdollista Zyrossa.

Esimerkki tästä olisi kuinka jotkut mallit hyödyntävät osittain päällekkäisiä kuvia antaaksesi moniulotteisen tunteen sivustoille. Jos osaat hallita sellaisia ​​käsitteitä, pystyt keksimään joitain omia mukautettuja, upeita malleja.

4. Hyödyllisiä sivurakennusristikoita!

Kuten seuraavasta kuvasta voi nähdä, Zyro on erittäin hyödyllinen verkkojärjestelmä, joka auttaa asetteluissa. Ristikkopalikat ovat näkyvissä vasta, kun yrität siirtää elementtiä, joten se ei häiritse mitään.

zyro grid -järjestelmä auttaa järjestämään sivun sisällön

Zyron ruudukot auttavat sinua järjestämään sivuelementit helposti.

Kun olet valinnut jotain ja yrittänyt siirtää sitä, silloin ruudukkorasiat tulevat peliin ja auttavat sinua sijoittelussa, kuten elementtien kohdistamisessa ja koon muuttamisessa. Ei ole enää huolta siitä, että eri sivuelementit ovat kohdistettu väärin.

Rakastan tapaa, jolla yrität manipuloida elementtejä, ne napsahtavat helposti paikoilleen näiden laatikoiden ansiosta. Tunne on melkein identtinen Windows-käyttöliittymän napsautus- ja lukitusominaisuuden kanssa, tosin luonnollisempi.

Tosin elementtien rajojen säätäminen ja niiden asettaminen ristikkoon voi viedä hiukan totuttelua. Kun olet tehnyt, huomaat kuitenkin, että tämän joustavuuden avulla voit tehdä asioita paljon helpommin kuin monet muut sivuston rakentajat.

5. AI Writer auttaa luomaan sisältöä!

Tämä ominaisuus on jotain, mitä en todellakaan ole nähnyt muissa verkkosivustojen rakentajissa toistaiseksi. Kuitenkin monille mahdollisille verkkosivustojen omistajille on mahtava idea kehittää geneeristä sisältöä.

zyro ai -kirjailija auttaa sisällön luomisessa

AI Writer on yksi kiehtovimmista työkaluista Zyro-ohjelmistossa.

Kirjailijana sydämessäni minun piti todella niellä kieltäni, kun tapasin tämän ominaisuuden. Ymmärsin kuitenkin nopeasti, että monilla pienyritysten omistajilla ei olisi sisällöntuottajaa käsin tuottamaan heille virheettömiä kopioita.

Vaikka sisältö ei olekaan fantastista, AI Writer -sovellusta voidaan helposti käyttää antamaan orastaville sivustojen omistajille idea siitä, mitä heidän verkkosivustonsa tiettyihin osiin saattaa mennä. Sen käyttö on myös erittäin helppoa. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on valita muutamasta esiasetetusta vaihtoehdosta ja napsauttaa sitten painiketta lisätäksesi luodun tekstin automaattisesti.

Varo kuitenkin, että teksti on todella yleinen. Upea täyteaineena kuitenkin.

6. Tonnia ilmaisia ​​kuvia!

Vielä yksi kriittinen alue, jolla monet verkkosivustojen rakentajat eivät täytä, on tarjota käyttäjilleen kuvapankki leikkiä varten. Olen jopa tavannut joitain, jotka halusivat veloittaa lisämaksusta kuvista ja tarjosivat vain muutaman varastossa olevan kuvan ilmaiseksi.

zyro tarjoaa ilmaisia ​​kuvia

Zyro on itse sitoutunut Unsplash-ohjelmaan, joten voit valita massiivisen ilmaisohjelmien kuvapankin, joka toimii itse sivuston rakentajan sisällä. Idea integroida sellaiseen sivustoon kuin Unsplash on yksinkertaisesti innoitettu.

Tietenkin voit myös valita omien kuvien lähettämisen Zyroon ja käyttää niitä omalla sivustollasi. Valinnastasi riippumatta, voit muuttaa kokoa, rajata ja sijoittaa kuvia minne haluat.

7. Pikapäivitysten käyttöönotto!

Kun Zyro otettiin ensimmäisen kerran tietooni, olin hieman hämmentynyt, koska tunsin, että monia alueita, joita voitaisiin parantaa. Seuraavaksi tajusin kuitenkin, että melkein yhtä nopeasti kuin löysin heidät, asiat katoavat.

Pian sen jälkeen sain tietää, että Zyro oli jatkuvasti päivittämässä (ja on edelleen). Vaikka tämä ei ehkä olekaan mitään uutta tällaisten palvelujen suhteen, päivityksiä havaitsin vauhdilla.

8. Logo & Iskulause päättäjät!

Tämä palaa takaisin siihen, mitä mainitsin siitä, että Zyro sopii uusille verkkosivustojen omistajille, joiden on käytettävä nopeasti ja vaivattomasti verkkosivustoja. Ensin oli heidän yksinkertainen sivustojen rakennusliittymä, sitten AI-kirjoittaja, ja trifectan loppuun saattamiseksi meillä on logon ja iskulauseen päättäjät.

En yritä puhaltaa auringonpaistetta sinulle ja kertoa sinulle, että se on mahtavaa – logonvalmistaja on itse asiassa erittäin yksinkertainen. Se on vielä yksi integroitu ominaisuus, joka voi olla korvaamaton uusille sivustonomistajille. Sama koskee iskulauseen päättäjiä.

Tämä on asia, johon monet muut verkkosivustojen rakennustyökalut voisivat liittyä, ja Zyro on toteuttanut sen tavalla, joka on täydellinen heidän kohdeyleisölleen.

9. AI Heatmap auttaa pitämään keskittymistä!

Sivustoa rakennettaessa voi olla hyödyllistä tietää, mihin kävijät todennäköisesti kohdistavat huomion suunnittelusi perusteella. Tämä voi auttaa sinua siirtämään elementit sinne, missä niiden on oltava. Sitä Zyron AI Heatmap yrittää tehdä.

zyro ai-lämpökartta näyttää mihin keskittyä verkkosivusi rakentamiseen

Vaikka se ei ole osa Zyro-sivustonrakentajaa, voit käyttää tätä julkisesti saatavilla olevaa työkalua heidän sivustoltaan. Se toimii kuvien perusteella, joten näet sivusta tilannekuvan ja lähetä se AI Heatmap -työkaluun nähdäksesi sivustosi tilanne..

Tuloksena olevat väripaikat ovat lämpötiloja – osoittavat, kuinka hyvin nämä alueet toimivat kohokohtina.

10. Kätevä sovellusintegraatio!

Niille, jotka haluavat hieman edistyneempiä ominaisuuksia, Zyro käyttää sovelluksia toimintojen integroimiseen. Tällä hetkellä on vain kourallinen, mukaan lukien Google Tags Manager, Google Analytics, Facebook Pixel, Facebook Messenger ja Hotjar.

En kuitenkaan epäile, että Zyro lisää lisää määräajassa.

4 asiaa, joita Zyro voi parantaa

1. Monimutkaisempi verkkotunnuksen käsittely

Zyron kaltaiselle järjestelmälle, joka väittää pyrkivänsä yksinkertaisuuteen, verkkotunnuksen käsittely on hieman omituinen. Tavallisissa tapauksissa sinun tarvitsee vain päivittää DNS-palvelimet (vaikka ostit verkkotunnuksen erikseen siitä, mistä ostit isännöinnin)..

Zyron tapauksessa sinun on kirjauduttava sisään muokkaamaan CNAME-tietueita. Vaikka tämä ei ole liian vaikeaa, se lisää tarpeettoman monimutkaisuuden tasoa muille kuin tekniikan taitajille. Heitä vaaditaan sietämään alueella, joka ei todellakaan sovellu aloittelijoille.

Zyro ei myy verkkotunnuksia suoraan, joten se lähettää sinut Hostingerille, jos haluat ostaa mukautetun nimen.

2. Rajoitettu muokattavuus

Kun sanoin, että Zyro on hyvin yksinkertainen, tarkoitin todella sitä. Raahata & pudotuselementit käsittävät viisi sisältötyyppiä – teksti, painike, kuva, video ja kartta. Ei ole kirjaimellisesti mitään muuta. Tarkistusprosessin aikana yritin saada itseni mieleen, että joku käyttää ensimmäistä kertaa tällaista järjestelmää ja se toimi minulle.

Tämä on kuitenkin mahdollisuus huomauttaa, että jos sinulla on mielessäsi erityiset mallit haluamallesi verkkosivustolle, Zyro ei ehkä ole oikea valinta sinulle. Voin vakuuttaa sinulle nopean ja yksinkertaisen sivuston, jos tulet mielesi rakkaaksi ja työskentelet työkaluillasi, jotka sinulla on.

3. Silti hieman viallinen

Kun katsoin ensin Zyroa, tunsin tosin olevani hieman onneton. Niiden hintojen verran, joita he ovat tehneet päivityksiä, minusta tuntuu nyt, että se on käyttökelpoinen järjestelmä, vaikka huomaan muutaman virheen täällä.

Jos esimerkiksi yrität ladata omaa kuvaa, jos kaksoisnapsautat haluamaasi kuvaa, kun valintaikkuna aukeaa, lataus epäonnistuu ja vie sinut takaisin kuvan latausnäyttöön. Toistaminen toisen kerran onnistuu.

Kuten sanoin, pienet, niggling pienet virheet, jotka ovat enemmän ärsyttävää kuin mitään suurta.

4. Tuki tukee toivomisen varaa

Zyron tukijärjestelmä vaatii edelleen huomattavia parannuksia – ensisijaisesti kahdesta näkökohdasta, joista käsittelen alla.

4.1 Hidas asiakastuki

Yhteys Zyro-tukeen oli hiukan epätavallista, koska heillä ei ollut oikeastaan ​​suoraa keskustelua sinänsä. Se oli pikemminkin chatbotti, joka välitti tukipyyntöjä tai kysymyksiä heidän tekniselle tiimilleen. Vastaus kesti hetken saadakseni takaisin sähköpostitse (minun tapauksessani noin 12 tuntia).

zyro-asiakastukea voidaan parantaa

Vaikkakin reilut, useimmat tukitiimit vievät vähän aikaa – se ei yleensä oikeastaan ​​sovellu chat-apuun. Se, että joudut odottamaan puoli päivää online-tukikyselyä, on hiukan syrjäyttävää.

Tästä huolimatta sinun on myös tiedettävä, että vaikka Zyro kuuluu Hostingeriin, heidän tukijärjestelmänsä ovat melkein täysin erilaisia. Yritin puhua Hostinger-tuelle Zyro-sivustoni DNS-muutoksista ja he ohjasivat minua ottamaan yhteyttä Zyro-tukeen (joiden vastaaminen PALJON pidempään kestää).

4.2 Rajoitettu tietokanta

Valitettavasti heidän tietopohjansa on melko hankala. Siellä on kourallinen artikkeleita, jotka sisältävät muutama yhden tai kahden rivivastauksen peruskysymyksiin. Ei valitettavasti mitään perusteellisia oppaita tai mitään sellaista, josta on todella apua.

zyro-tietokannasta puuttuu edelleen

Jotkut Q: sta&Tietokannassa oleva A kuulostaa tosiaankin tyhjältä.

Itse asiassa koko heidän tietopohjansa näyttää siltä, ​​että se oli kirjoitettu pikakysymykseksi, joka perustuu heidän ominaisuuksiinsa eikä sen tarkoituksena ollut puuttua todellisiin teknisiin tai muihin ongelmiin.

Zyro-suunnitelma & Hinnoittelu: Yleiskatsaus

FreeBasicUnleashed
Bandwidth500MB10GBUnlimited
Storage500MB10GBUnlimited
AI Writer✓✓✓
Logovalmistaja✓✓✓
Yhdistä verkkotunnus✘✓✓
Poista mainokset✘✓✓
Google Analytics✘✓✓
Hinta / kuukausi ILMAINEN $ 1.99* $ 3.4.4

* Esitetystä hinnasta laskutetaan vuosittain.

Vaikka voit käyttää Zyroa ilmaiseksi, suosittelen ehdottomasti, että kirjaudut heidän BASIC-suunnitelmaan, joka antaa sinulle paljon enemmän resursseja, antaa sinulle mahdollisuuden käyttää mukautettua verkkotunnusta, sisältää sovellusintegraatioita ja poistaa mainoksia sivustostasi..

Peruskustannukset ovat vain 1,99 dollaria mikä minusta tuntuu Zyron suloiselta paikalta, jota useimmat käyttäjät ampuisivat aloittelijatasolla. Itse asiassa ainoa ero BASIC- ja UNLEASHED-suunnitelmien välillä on, että jälkimmäinen antaa rajoittamattomia resursseja.

Ominaisuuksien kannalta molemmat maksetut suunnitelmat ovat identtisiä resurssien allokoinnin lisäksi.

Yllä mainitut hinnat perustuvat vuositilaukseen. Jos kirjaudut pidemmäksi ajaksi, alennus kasvaa. Itse asiassa, 3-vuoden suunnitelmasta maksat vain 1,30 dollaria kuukaudessa BASIC-suunnitelmasta!

Jotkut Zyron mukana tulevista ominaisuuksista ovat;

 • AI Writer
 • AI Lämpökartta
 • Ilmainen logo & Iskulause Maker
 • Tonnia ilmaisia ​​kuvia

Tuomio: Onko Zyro oikea ratkaisu sinulle?

Jos olet uusi verkkosivustoilla ja haluat luoda digitaalisen perustiedot, Zyro voi olla täydellinen työkalu sinulle. Se tarjoaa stressitöntä ympäristöä, jolla hyvin peruskäyttäjät voivat työskennellä helposti. Itse asiassa rekisteröidy heidän ilmaiseksi suunnitelmaansa ja kokeile ennen siirtymistä maksulliseen suunnitelmaan, jotta voit testata heidän järjestelmäänsä.

Kokeneemmille käyttäjille, jotka tietävät miten ja mitä haluat, Zyro ei ehkä ole sopiva. Zyron ympäristöllä on hyvin tarkka tavoite – antaa aloittelijoille helposti rakentaa erittäin joustavia sivustoja – ja se on saavuttanut tämän.

Ehkä se saattaa muuttua tulevaisuudessa, mutta tällä hetkellä Zyro on ihanteellinen alusta oikeille aloittelijoille.

Voit vapaasti tutustua parhaiden verkkosivustojen rakentajien luetteloomme muihin mahtavia vaihtoehtoja varten!

Avainominaisuudet

 • ✓ Suuri nopeus
 • ✓ Helppo vedä & Pudota
 • ✓ Ruudukkojärjestelmä
 • ✓ AI Writer
 • ✓ Logo & Iskulause Maker
 • ✓ Ilmaisia ​​kuvia

Suositellaan

 • • Aloittelijan sivustot
 • • Online-läsnäolo
 • • Portfolio-sivustot
 • • Talousarvion verkkosivustojen rakentaja

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me