Ara per ara, probablement sabreu que necessiteu presència en línia.

Necessiteu un espai en línia per ajudar-vos a construir el vostre negoci, vendre productes o treure el vostre nom.

La part complicada és esbrinar com fer-ho i calcular quant costarà.

El major problema aquí és sortir en la direcció equivocada. Si escolliu la plataforma equivocada al començament, us pot costar mesos enrere (sense oblidar el cost monetari de la configuració).

Nota

En aquesta guia de deu minuts, examinaré quatre mètodes diferents per configurar una presència en línia. Per a cadascú, desglossaré el cost de la inversió, explicaré qui l’hauria de fer servir i els avantatges i els contres que comporta.

Jo mateix he comès aquest error. He configurat llocs web en dues, tres plataformes diferents abans d’adonar-me que podria gastar menys diners i reduir la molèstia si acabés de fer la recerca i escollís la ruta adequada en primer lloc..

Tampoc sóc l’única. Quan vaig preguntar a 27 experts els seus majors errors de blog, un bon grapat va dir que es va penedir d’haver triat la plataforma equivocada i que no van poder fer el mapa adequat des del primer dia.

Aquesta és la guia que desitjo tenir quan començava. Un tutorial sense sentit que us ajuda a descobrir quina és la millor plataforma per a vosaltres.

Aquesta és la clau aquí. No hi ha una manera perfecta de configurar una presència en línia, només la adequada per als vostres objectius i ambicions.

Com crear un lloc web

A primer cop d’ull, es mostren els quatre que veiem:

  1. Una plataforma de xarxes socials, ja que no tothom necessita un lloc web.
  2. WordPress.org Una plataforma de creació de llocs web avançada intermèdia amb un control complet.
  3. WixA, creador de llocs web senzill i per a principiants per a carteres i blocs.
  4. Creador de llocs web ShopifySimple específic per a botigues en línia.

En segon lloc, descobrirem com fer créixer la vostra presència en línia. Malauradament, un lloc web o una pàgina de xarxes socials no atrau màgicament visitants. Us presentem un seguit de maneres de contribuir activament a les persones a fer-ho i créixer la vostra presència en línia.

Quina plataforma és adequada per a la vostra presència en línia?

1. Una pàgina de mitjans socials

Pros: Té un manteniment gratuït, senzill i baix.
Contres – Menys control sobre els canvis de disseny i algorisme.
Cost de la configuració – Completament gratuït.
Aprèn més – Facebook / Instagram

Instagram

Algunes empreses i particulars no necessiten cap lloc web. Els costos poden resultar complicats i contraproduents.

De vegades, una pàgina de Facebook o un compte d’Instagram és la millor manera de construir una audiència, connectar-se amb la gent i mantenir-los actualitzats. Es tracta de plataformes que els vostres clients ja coneixen i que hi esperen 1.600 milions d’usuaris actius!

Una cafeteria o un restaurant, per exemple, no podia funcionar amb res més que un perfil de Facebook o Instagram. Podrien penjar fotografies noves, mantenir actualitzat el menú, comunicar-se amb els clients, promoure esdeveniments i destacar ofertes especials totes des d’un mateix lloc.

Pàgina de Facebook de Sola Cafe

Pàgina FB d’un restaurant: Sola Cafe

Fins i tot podrien utilitzar un complement de Facebook per fer reserves. Un lloc web en aquest cas només pot complicar les coses i dividir el públic. En lloc d’això, centreu-vos en la construcció d’un canal potent.

Pel que fa al contingut de vídeo i als blocs, Facebook també ho accepta. Els vídeos originals de Facebook ja arriben a 8.000 milions de visualitzacions diàries i els seus articles instantanis permeten publicar blocs sense lloc web.

A més, Facebook disposa d’una excel·lent plataforma d’anuncis, de manera que podeu orientar-vos a un públic i conduir-los directament a la vostra pàgina (més informació sobre els anuncis de Facebook més endavant).

L’únic desavantatge de tenir només una pàgina de xarxes socials és que estàs a mercè de les seves decisions. Si Facebook canvia el seu algorisme per limitar el teu abast (cosa que fan regularment), potser hauràs de pagar per connectar-te amb els teus seguidors.

També us limitareu quant a disseny. Podeu penjar imatges i capçaleres, però alguns límits de la disposició de Facebook o Instagram poden resultar frustrants per a alguns.

El més important, si voleu vendre alguna cosa, Facebook no és l’ideal. Tot i que els connectors estan disponibles, Facebook canvia regularment quins plugins permet. La vostra botiga es pot eliminar sense previ avís.

2. Lloc de WordPress

Pros: Control complet i potencial il·limitat.
Contres – Cost de manteniment, habilitat tècnica requerida.
Cost de la configuració – Comença entre 5 i 20 dòlars al mes per allotjament i domini.
Aprèn més – Hosting de WordPress

Temes elegants: WP Premium Themes

Tema premium de WordPress: temes elegants

WordPress és la millor opció si voleu el vostre propi lloc web amb un control i flexibilitat complets. WordPress pot administrar el 25% de tots els llocs web, per la qual cosa és una plataforma respectada i de confiança.

Podeu fer gairebé qualsevol cosa amb WordPress. Crea una botiga en línia, crea un lloc web de cartera, publica blogs i contingut, crea un lloc d’afiliats. Podeu allotjar anuncis, recopilar adreces de correu electrònic, guanyar diners i executar un negoci en línia des d’un mateix lloc.

També és escalable. Alimenta alguns dels llocs més importants del web, inclosos The New Yorker, Techcrunch, Variety, Mashable i Time Inc, però funciona igualment per a un bloc personal.

Tauler de control de WordPress

Els llocs de WordPress es poden personalitzar, de manera que podeu personalitzar la vostra presència en línia amb qualsevol disseny o estil que us agradi. WordPress inclou una gran quantitat de plantilles gratuïtes (o “temes”). Cadascú es pot ajustar a les preferències o un dissenyador web professional pot crear una cosa completament única des de zero. (O si t’agrada una membres pagada et donarà accés a bells temes premium.)

Tot aquest control i flexibilitat, però, costa. Tot i que WordPress en si és gratuït, l’arquitectura que s’hi inclou no ho és. Necessitareu un amfitrió web (es tracta fonamentalment d’una propietat immobiliària d’internet al qual s’ubica el vostre lloc web) i un nom de domini, www.my-website.com.

L’elecció d’un bon host web és tan important com el propi lloc web. Contribueix a la velocitat de càrrega, seguretat i rendiment. La nostra taula de comparació d’amfitrió aquí és un bon lloc per començar – The good (& preu raonable) allotjament web.

La creació i el manteniment d’un lloc de WordPress també requereix un element d’habilitat tècnica. Segons WordPress, podeu configurar i instal·lar al cap de cinc minuts, però la creació i el funcionament del vostre lloc triguen una mica més.

Hi ha una corba d’aprenentatge i us consumirà molt del vostre temps, sobretot si voleu ajustar el disseny, actualitzar-lo regularment i millorar el rendiment.

Si us agrada el so de la vostra pàgina web, però no voleu tanta molèstia, hi ha una altra opció, Wix.

3. Wix

Pros: Disseny simple, arrossega i deixa anar, fàcil configuració.
Contres – Limitat en comparació amb WordPress.
Cost de la configuració – Gratuït, però val la pena actualitzar-se als plans premium per a un domini personal (a partir de 4,50 dòlars).
Aprèn més – Llegiu la ressenya de Wix

Crea un lloc bonic amb Wix

El wix és similar al de WordPress, però sense embuts. Per descomptat, és més limitat, però no tothom necessita una llista complicada de funcions.

La bellesa de Wix és la seva senzillesa. S’encarreguen de l’allotjament, l’emmagatzematge, el rendiment i tot allò que hi ha al capdavant. Només podeu iniciar sessió i afegir contingut.

Totes les plantilles són arrossegables i soltes, de manera que podeu publicar el lloc web sense codificar. Les plantilles gratuïtes generalment són més elegants que WordPress, cosa que agradarà a autònoms i professionals creatius.

Sopa- Estudis.com

Un lloc de Wix: Soup-studios.com

Les plantilles de Wix es presten a llocs de portafoli i blocs simples i és allà on prospera. Wix ofereix els mecanismes per configurar una botiga en línia, però WordPress o Shopify (que ve a continuació) ofereixen una millor plataforma per al comerç electrònic.

En definitiva, Wix és una excel·lent opció per a carteres senzilles i llocs web gestionats per aquells que no volen massa problemes..

L’inconvenient és que tindreu menys control sobre el fons del vostre lloc i el rendiment global. També us resultarà més complicat integrar funcions avançades, com ara carretons de la compra i formularis d’inscripció de correu electrònic.

4. Shopify

Pros: Configuració senzilla i ràpida de botigues en línia.
Contres – Les funcions professionals són cares.
Cost configurat – El paquet “bàsic” comença a partir de 29 dòlars al mes.
Aprèn més – Llegiu la crítica de Shopify

Creeu una botiga en línia amb Shopify

Shopify, com el seu nom indica, està dissenyat especialment per a botigues en línia.

El seu disseny i disposició és senzill i senzill. Un cop més, no és necessària la codificació perquè pugueu posar-vos en marxa i funcionar en molt poc temps. De fet, Ben la va programar des del principi fins al final i van trigar 19 minuts a crear una botiga Shopify.

La veritable bellesa de Shopify és la característica integrada del comerç electrònic. Gestiona automàticament pagaments, taxes d’enviament, impostos i seguiment de comandes. Per un suplement, també podeu utilitzar el seu servei de màrqueting integrat i integrar el programari amb una botiga del món real per simplificar els vostres comptes.

Botiga Shopify - Sarah Abraham

Una botiga Shopify: Sarahandabraham.com

L’alternativa a Shopify és utilitzar WordPress amb un complement anomenat WooCommerce. En general, WordPress & WooCommerce resulta més barat quant a transaccions i costos fixos. Tanmateix, pagueu per la senzillesa i la facilitat d’ús.

L’inconvenient és que teniu menys control sobre l’arquitectura subjacent del vostre lloc. Aquí és on WordPress i Woocommerce són més flexibles, però amb això es fa un treball i manteniment addicionals.

BONUS: 7 maneres de veure

L’elecció de la plataforma adequada i la configuració és només el primer pas. La propera etapa es veurà. Malauradament, aquí no hi ha dreceres i el trànsit no arribarà automàticament. Aquí podeu trobar-vos amb set trucs per començar a conduir persones al vostre lloc web oa comptes socials:

1. Anuncis a Facebook

Cost – Gasto aproximadament 100 dòlars setmanals en anuncis de Facebook, però segur que podeu començar amb menys. D’altres en gastaran milers un cop puguin garantir la rendibilitat de la inversió.

Els anuncis a Facebook són una de les millors maneres d’afegir a un públic súper objectiu. Teniu un control complet sobre la demografia, la ubicació i els interessos del vostre públic, de manera que només promocioneu els interessats.

Utilitzeu anuncis per informar-los a la gent del vostre lloc web i com resoldreu els seus problemes. Els anuncis de Facebook també són assequibles. Aconsello provar-les a petita escala i després augmentar la despesa gradualment.

Per obtenir més informació, consulteu la meva guia per augmentar el percentatge de clics als anuncis de Facebook.

2. Optimització de motors de cerca (SEO)

Cost – Aquí no hi ha cap cost econòmic (tret que contracteu un expert), només el temps que investiga en investigar i implementar les tècniques.

SEO consisteix en obtenir el vostre lloc web classificat a les cerques de Google. És un tema enorme que mereix un llibre complet de coneixements per dominar (tot i que, aquest recurs de la gent de Moz és un lloc fantàstic per començar).

El primer primer pas aquí és decidir quines paraules clau voleu classificar. Dit d’una altra manera, què hauria d’escriure la gent en Google per trobar-vos? (Tenim un bloc útil per ajudar-vos a trobar les millors paraules clau per al vostre negoci).

A continuació, feu una senzilla optimització “a la pàgina”. Poseu aquestes paraules clau “a la pàgina” a les vostres etiquetes de títol, capçaleres, descripcions d’imatges i etiquetes, etc. Això és només un simple treball de base i una base de bases per al futur..

Les empreses del món real, com ara cafeteries o restaurants, també volen reclamar la ubicació del mapa a Google i llistar-se als directoris en línia. Obteniu més informació sobre “SEO local” aquí.

3. Comença a produir contingut

Cost – Escriure blocs és absolutament gratuït. Tanmateix, si preferiu contractar un autònom, costarà entre 0,10 i 0,20 dòlars per paraula a llocs web com Problogger i UpWork.

Els blocs, vídeos i imatges són la millor manera de començar a comunicar-vos amb el vostre públic i generar soroll. El contingut us ajuda a arribar a clients potencials i a establir la vostra marca.

Comença a blocar

Penseu en els vostres fulls de notícies de mitjans socials actuals. Estan plens de contingut pensat per connectar-vos amb vosaltres i crear audiència. Es necessita temps per escriure un bloc o produir un vídeo, però val la pena l’esforç que comporta.

Independentment de quina indústria estigui, el contingut us ajuda a afegir valor als vostres visitants. Mostra la vostra perícia, ajuda a crear una identitat i atrau més trànsit. Proveu de llegir la nostra guia per crear una estratègia de contingut que condueixi el trànsit dur.

4. Inicieu la publicació de convidats

Cost – Un cop més, això és gratuït a menys que desitgi contractar un escriptor professional.

Produir contingut és un bon començament, però, com aconsegueixes que la gent ho vegi? Una forma és produir contingut per a blocs i llocs web existents. És la possibilitat de posar el vostre nom davant d’un públic nou i connectar-vos amb els de la indústria.

Proveu d’escriure un bloc de convidats i de llançar-lo a un altre bloc del vostre lloc. Si ho accepten, obtindreu un enllaç al vostre lloc web i el vostre contingut inspirarà que un públic nou us segueixi. (Els enllaços al vostre lloc web també són essencials per optimitzar els motors de cerca).

5. Màrqueting d’influencer

Cost – Pot ser gratuït si us apropeu a les persones adequades i oferiu promoció recíproca. Tanmateix, apropar-vos als grups d’influència més populars pot costar de 50 a 15.000 dòlars + per promocionar el vostre producte.

Els influents són aquells que tenen un gran seguiment i credibilitat en la vostra indústria. El màrqueting Influencer és cada vegada més potent en línia, amb alguns comptes de xarxes socials acumulant milions de seguidors. Tocant el seu públic existent, pots cridar l’atenció sobre tu i el teu negoci.

asfasf

Per descomptat, no és fàcil i, en alguns casos, costa una quota si voleu que l’influencer tingui el vostre producte. Tanmateix, si escolliu el bloc o la persona adequada, us pot generar molt trànsit dirigit.

Comença per identificar els principals influents de la teva indústria. Inicieu una conversa amb ells a través de Twitter o envieu-los un correu electrònic educat. Intenteu construir una relació mútua abans de demanar alguna cosa.

6. Envieu un comunicat de premsa

Cost – La distribució de relacions públiques comença al voltant dels 100 dòlars.

Un comunicat de premsa és un document que explica al món sobre vosaltres. Podeu contactar una agència per redactar i distribuir un bon comunicat de premsa per a la vostra empresa i no hauria de costar gaire. Aquí teniu un comunicat de premsa que vam fer quan vam actualitzar el controlador de velocitat del servidor i vam tenir la sort de rebre les notícies de Yahoo..

Nota de premsa de Bitcatcha

Consell recomanable: Comenceu per ressaltar alguna cosa que cal destacar sobre el vostre negoci. Intenta pensar com a periodista o blogger i entén què els faria voler escriure sobre tu. Hi ha alguna cosa únic en el vostre producte o model de negoci? Esteu llançant alguna cosa innovadora o innovadora? Inclou una mica de fons sobre tu mateix i dóna al blogger una “història” per desenvolupar-se. A continuació, busqueu una agència per distribuir-la.

7. No oblidis el màrqueting del món real!

Cost – El boca a boca no costa res, però si produïu material promocional, el cost variarà segons el que feu.

Al món en línia, és fàcil oblidar la potència del màrqueting tradicional. Assegureu-vos d’incloure enllaços a la vostra presència en línia a la targeta de visita i materials promocionals. Fins i tot val la pena buscar anuncis a revistes comercials i publicacions de nínxol per difondre la paraula.

Conclusions

No hi ha una solució única que s’adapti a totes les característiques en línia.

Un lloc web complex no és necessàriament la millor resposta per a vostè, especialment si tot just comença. Hi ha dreceres i opcions més fàcils, com ara un simple compte de mitjans socials o una pàgina de portafoli senzilla.

No invertiu en un lloc web complicat si valoreu la simplicitat. Però, igualment, no us limitareu si esteu construint un veritable negoci digital.

Primer, decideix què vols des de la teva presència en línia. Segon, adapteu la plataforma a les vostres necessitats. En tercer lloc, utilitzeu la promoció activa per aprofitar aquesta presència en línia. Per tornar a recopilar, aquí teniu la línia per a les quatre plataformes.

Plataforma Pros Contres Més
Pàgina de mitjans de comunicació social

Gratuït, senzill & baix manteniment

Menys control sobre el disseny & alguna cosa canvia

0 dòlars

mensual

WordPress.org

Control complet & potencial il·limitat

Cost de manteniment, habilitat tecnològica necessària

3,95 USD *

mensual

Wix

Senzill, arrossega & disseny de gotes, fàcil configuració

Limitat en comparació amb WordPress

3,00 dòlars *

mensual

Shopify

Configuració senzilla i ràpida de botigues en línia

Les funcions professionals són cares

29 $ *

mensual

Heu donat voltes als cercles per intentar obtenir la vostra presència en línia? Vau establir un lloc web abans d’entendre plenament el que necessitaves? Feu-me saber els vostres pensaments, comentaris i opinions!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me