Si esteu pensant a iniciar un negoci en línia, haureu arribat al lloc correcte. Aquí, farem totes les bones pràctiques per mantenir el vostre negoci en línia en funcionament, passos que heu de fer per legitimar el vostre negoci i potser us farem un parell d’idees comercials mentre hi trobem..

Utilitzar Internet per executar el vostre negoci

La creació de la web mundial és realment una de les millors coses que ens han passat mai. Ha canviat la manera de viure, des de com ens desplacem (Google Maps vs mapes tradicionals + demanant indicacions) a com busquem recomanacions (ressenyes en línia vs boca a boca). També ha facilitat el funcionament d’un negoci en línia que mai.

Amb la disponibilitat de banda ampla d’alta velocitat a la majoria de llocs del món, serem lliures d’operar el nostre negoci des de la comoditat de les nostres llars o fins i tot bevent mai-tais en algun paradís tropical (sempre que hi hagi WiFi disponible, per descomptat).

Una de les coses més boniques de les empreses en línia és que el vostre mercat no es limita només al vostre país. Somia en gran. Amb el poder d’Internet, podreu vendre els vostres productes a nivell mundial!

Per què la majoria de les empreses en línia van de bon trànsit

Les coses mai no són tan senzilles com sembla. Fins i tot amb les comoditats i beneficis que Internet comporta a les nostres vides, trobareu que moltes persones encara no tenen èxit a l’hora de construir el seu negoci digitalment. Això és degut a que la majoria de la gent simplement no sap com crear, comercialitzar i vendre els seus productes en un espai digital.

Configurar una plataforma de comerç electrònic per al vostre últim producte sense pla i només esperar que el vengui és com comprar un bitllet d’anada en el següent tren fins al fracàs.

Bones pràctiques i consells per a negocis en línia

Amb aquest article, passarem per algunes de les coses que haureu de fer per assegurar l’èxit del vostre negoci en línia. Qui sap? Amb prou persistència i una mica de sort, fins i tot es pot aconseguir un gran negoci i convertir el vostre negoci en el proper gran inici de l’unicorn.!

Independentment de si sou un veterinari de la indústria o un jove empresari d’ulls brillants, estem positius que trobareu els suggeriments següents molt útils per marcar aquesta pàgina per obtenir-ne una referència fàcil en el futur..

Si voleu més actualitzacions i interessos per a petites empreses, subscriviu-vos també al nostre butlletí.

Bé, prou descarada autopromoció, continuem amb l’article!

Com començar un negoci en línia

Pas 1: Proporcioneu solucions als problemes existents

Els problemes són oportunitats. Alguns problemes poden ser simplement un obstacle per a algú, mentre que d’altres es poden agreujar de forma clara. Identificant problemes i creant un producte / servei que resol aquest problema, creeu una solució que el mercat ja necessita. Aquesta és una forma de foc segur per augmentar les vostres possibilitats de crear un negoci amb èxit.

Tot i que no us dediqueu a resoldre problemes, el vostre negoci serà molt beneficiós només identificant els problemes dels vostres clients. Podeu solucionar problemes que no sabíeu que tingueu i, per tant, fomentant les visites repetides dels vostres clients.

Podeu fer-ho mitjançant:

 • Visitar fòrums rellevants per al vostre producte / servei.
  Si llegiu el que es queixa o la gent no es complau, obtindreu informació valuosa sobre els seus problemes i què intenten aconseguir. Alguns dels fòrums més populars que podeu visitar són reddit i Bizwarriors. També podeu fer servir Facebook i unir-vos a grups rellevants per al vostre nínxol. Allà obtindreu moltes visions.
 • Visitant Quora
  Quora pot ser un bé valuós per obtenir informació. Compta amb més de 200 milions d’usuaris únics mensuals, tots ells que busquen solucions als seus problemes.
 • Fer recerca amb paraula clau
  La recerca de paraules clau us ajuda a trobar paraules clau que els usuaris cerquen. Feu una zona amb unes paraules clau que la gent cerca, però que no tenen gaire competència. Això revela les solucions que la gent vol.
 • Consulteu la competència
  Visiteu els llocs web del vostre competidor per veure què fan bé. Podeu veure quin tipus de solucions proporcionen al mercat i, a continuació, podeu “innovar”. (Només ho sabeu, quan dic “innovar”, vull dir còpia i millora.)

Pas 2: Escriviu a vendre

Escriure una bona còpia és una de les maneres més efectives d’augmentar les vostres vendes. Aprengueu tècniques bàsiques de redacció o contracteu un bon redactor (tingueu en compte que un bon escriptor no fa un bon redactor. Són competències completament diferents).

Un bon redactor sabrà on posar un bon botó de trucada. Sabran escriure titulars emocionants que són prou breus però prou potents per atreure l’atenció del públic, guiant-los pas a pas a la pàgina de compra. Es vendran de manera experta després que els clients hagin pagat i els faran sentir bé.

Aquí hi ha alguns indicadors per escriure una còpia convincent:

 • Mantingueu els titulars curts i dolços.
 • Escriu per a la multitud digital. Tenen una extensió d’atenció molt curta.
 • No utilitzeu paraules ni llenguatge complicat.
 • Escriure amb un propòsit.
 • Feu servir el viatge del comprador. Està demostrat que funciona per una raó!

Si voleu obtenir més informació, llegiu el nostre article detallat sobre com escriure contingut del lloc web.

Pas 3: creeu un lloc que tingui una excel·lència

Si algú topa amb el vostre lloc web de petites empreses, tindreu menys de 5 segons per deixar-vos una bona impressió. Un lloc que sembla aficionat no inspira exactament confiança en les persones i, un cop a casa, solen dir-se adéu per sempre..

Presteu atenció a la interfície d’usuari (UI) i a l’experiència de l’usuari (UX).

 • La vostra interfície d’usuari és fàcil de navegar a través?
 • Les vostres pàgines responen prou ràpid?
 • És difícil llegir aquesta còpia en aquest context?
 • Quina és la vostra proposta de valor?
 • El fet de recórrer el lloc proporciona als seus clients una experiència agradable?
 • És molt fàcil comprar coses des del vostre lloc?

Penseu en el vostre lloc web com a botiga física. No voldríeu comprar d’una botiga que sembli que és un front per a ofertes de drogues enrere. Consulteu aquest article per dissenyar una botiga que faci que els vostres clients tinguin ganes de deixar caure una mica de massa.

Pas 4: establiu-vos com a expert al vostre camp

Aquest consell s’aplica tant a empreses en línia com fora de línia. Observeu com quan sortiu a comprar alguna cosa, acostumeu a realitzar la vostra compra al venedor de sona més conegut?

El mateix concepte s’aplica a les empreses en línia.

Quan soneu conscients, confiats i amb autoritat, les persones acostumen a confiar en vosaltres i adquiriran qualsevol cosa que recomaneu.

Ni tan sols heu de saber tot el que hi ha sobre el vostre producte, només heu de saber més que els vostres clients i com se’n poden beneficiar. Proporcioneu-los contingut valuós i escriviu consells de forma gratuïta (com aquest mateix article). Només heu d’assegurar-vos que enllaceu sempre amb el vostre lloc, de manera que els usuaris que llegeixen les vostres peces sàpiguen d’on surt.

Tu pots també:

 • Escriure articles (basats en investigacions sobre paraules clau).
 • Creeu vídeos (si no us convé escriure).
 • Respon a la pregunta de Quora.
 • Escriu per a mitjà.
 • Participa en fòrums rellevants.

Pas 5: Aprofita el màrqueting per correu electrònic

No subestimeu el poder del màrqueting per correu electrònic. Quan algú us proporciona la seva adreça de correu electrònic, essencialment us proporciona una línia de comunicació directa.

No haureu de preocupar-vos per la publicitat, no us haureu de preocupar si el vostre missatge es perd al mar dels anuncis en xarxes socials.

Quan els vostres clients us donen la seva adreça de correu electrònic, vol dir que ja els heu ofert alguna cosa que consideren valuós i que confien en vosaltres. Això facilita la comercialització de productes nous!

Per tant, creeu una llista de desactivació al vostre butlletí al vostre lloc. Només obtindreu tot el que us permetrà aprofitar el màrqueting per correu electrònic!

Si necessiteu més consells sobre màrqueting per correu electrònic, atenció a aquests articles. Seguiu-los religiosament i en cap moment sereu un expert en màrqueting per correu electrònic!

Pas 6: augmenti als vostres clients existents

Probablement, la primera venda dels vostres visitants és probablement la part més difícil del procés de venda. Tot i així, una vegada que els hàgiu donat un motiu convincent per a que partiu amb els diners, un bonic 36% d’ells estarà disposat a comprar productes de nou..

Suggeriu productes o serveis que complementin la seva compra inicial. Creeu programes de fidelització o codis de descompte que puguin bescanviar amb la seva pròxima compra. Oferir ofertes “Gràcies” per a elles en el moment del check-out.

Doneu-los tota una vida de recompenses i seran clients de tota la vida.

Parlant de recompenses, aquí hi ha una mica per ajudar-vos amb la molèstia.

BONUS: Idees de negoci en línia per a nois

Aquí, enumerarem algunes idees de negoci que podem afrontar amb un mínim esforç.

1. Inicieu un lloc web de màrqueting d’afiliació

No us faci cap pols el nas al màrqueting d’afiliació, segons Awin.com, es preveu que sigui una indústria de 6.800 milions de dòlars el 2020, amb un creixement del 10% interanual.

Feu la vostra investigació visitant fòrums del vostre nínxol, reviseu els problemes dels usuaris sobre quora i reddit, mentre feu recerca. Recordeu-ho, voldreu proporcionar solucions als problemes existents.

Un cop hàgiu establert quins problemes heu de resoldre, és hora de crear contingut. Guies d’escriptura. Proporcioneu informació valuosa i doneu a la gent una raó per visitar el vostre lloc. Escriviu per vendre i aprofiteu el viatge del comprador.

Nota

Vostè voldrà registrar-se com a editor en xarxes d’afiliats com Shareasale. Cerqueu productes o marques de qualitat amb les quals vulgueu afiliar-vos a la vostra marca.

Mentre creeu contingut, també haureu de crear el lloc web. Tingueu en compte el disseny d’UI i UX i creeu un lloc d’aspecte professional que sigui prou senzill per navegar a través.

També haureu de comercialitzar el vostre lloc web de màrqueting d’afiliació o ningú sabrà que existeix. Escriviu articles o bloc de convidats per a altres llocs perquè pugueu enllaçar-vos amb tu mateix. Participa en fòrums i respon a preguntes sobre Quora. Establiu-vos com a expert en el vostre camp.

També haureu de crear una pàgina de “registre” per al vostre butlletí, amb finalitats de màrqueting per correu electrònic. Les persones que us donen les seves adreces de correu electrònic us donen permís per contactar-hi directament, així que assegureu-vos d’aprofitar el màrqueting per correu electrònic per tornar-les a enviar al vostre lloc web.!

No oblideu que la molèstia és clau per mantenir el vostre negoci en línia en negre. Pimenteu el contingut amb enllaços interns relacionats entre si per augmentar el temps que passen les persones al vostre lloc. Com més temps dediqueu al vostre lloc, més probabilitats fareu una venda.

També podeu provar la vostra mà en la generació de plom. És bàsicament el mateix que el màrqueting per afiliació, excepte que recollireu clients per a marques. Dirigiu-vos nínxols com empreses de targetes de crèdit, banca, fintech i poseu-vos en contacte amb les marques implicades per discutir un model de pagament per inscripció.

Ara hi ha moltes coses a tenir en compte si voleu que el vostre lloc web tingui èxit, però l’única cosa que no puc dir prou d’estrès és això: assegureu-vos que el vostre allotjament web sigui FAST o que no obtindreu gaire visitants..

Vam fer la nostra recerca i vam recopilar una llista dels allotjaments web més ràpids, aquí. Per obtenir una guia més detallada de construcció de llocs web, espereu aquí.

2. Inicia un bloc

Tot i que un bloc i un lloc web són similars, definitivament no són el mateix. Un lloc web crea contingut principalment estàtic, mentre que un bloc sempre s’actualitza constantment i és de caràcter més personal.

Tot i que es pot atraure gent amb el contingut d’un lloc web, es pot atraure a la personalitat del blogger.

Un cop el vostre bloc tingui prou grans, podeu obtenir ingressos mitjançant la venda d’espai d’anuncis, escriptura de publicacions patrocinades, proporcionant a les persones serveis de consultoria i fins i tot màrqueting d’afiliació.

De fet, hi ha bastants bloggers que han convertit els seus blocs en petites empreses en línia d’èxit.

Tim Ferris no necessita cap introducció amb el seu popular blog de setmana de treball de 4 hores, mentre que Amy Song domina el nínxol de moda.

Una de les nostres plataformes preferides per crear un bloc és WordPress, un creador de llocs web fàcil d’utilitzar i perfecte per als blocaires. Si voleu veure aquest article, potser voldreu consultar aquest article.

Recordeu-vos, aporteu solucions als problemes existents, escriviu per vendre, creeu un lloc premium, estableix-vos com a expert, aprofiteu el màrqueting per correu electrònic i sempre UPSELL!

3. Iniciar un negoci de comerç electrònic

Amb les plataformes de compres electròniques com Amazon cada cop guanyen popularitat, no és gens interessant aprofitar la seva fama i vendre els seus productes a la seva botiga.

Però si voleu crear una marca d’èxit i de llarga durada, potser voldreu configurar el vostre propi negoci de comerç electrònic en lloc seu.

No m’equivocis, no passa res en vendre productes a Amazon (fins i tot les grans marques ho fan). Només, com a nova marca boutique, competireu amb centenars, si no milers de persones que venen productes similars en aquestes plataformes.

Quan creeu la vostra pròpia botiga de comerç electrònic, podeu personalitzar-la i situar la vostra marca de manera que la distingeixi de la competència. Una de les millors maneres de començar és a través de Shopify.

Està dissenyat per al comerç electrònic, és fàcil d’utilitzar i té eines de màrqueting sorprenents!

També podeu provar Dropshipping. És un dels models de negoci més populars, ja que gairebé no incorre en cap cost. Els productes es col·loquen al magatzem del proveïdor i només s’envien quan rebis una comanda. Només heu d’anar amb compte i obtenir-vos un bon proveïdor, ja que un mal servei amb un servei dolent només danyarà la vostra marca.

Haureu d’invertir en màrqueting per assegurar-vos que els vostres productes tinguin suficient temps de pantalla. Només heu d’assegurar-vos que tingueu en compte les nostres 6 millors pràctiques i la vostra empresa ha de ser capaç de suportar la prova del temps.

4. Iniciar un negoci de disseny creatiu

Sempre hi ha una necessitat d’arts visuals digitals i, tot i que hi ha programes gratuïts per aquí, la gent prefereix pagar als professionals perquè la seva obra es faci per ells. Entenen que l’artista produeix l’obra, no les eines.

Podeu considerar especialitzar-vos en disseny de logotip, disseny de llocs web o fins i tot especialitzar-vos en disseny gràfic general.

Creeu-vos un nom compartint consells de disseny valuosos en fòrums com Quora o amb persones de les vostres plataformes de xarxes socials. No us preocupeu de compartir les vostres habilitats ni de regalar-vos secrets.

Amb Youtube, les persones poden aprendre fàcilment tot el que necessiten, però preferiran pagar un professional per fer les coses professionalment.

Recordeu-ho, doneu valor i obtindreu més valor a canvi!

5. Iniciar un estudi o un negoci de tipus productiu

La demanda de producció d’imatges i vídeos és més gran que mai, gràcies a l’arribada de publicitat digital / social media. És interessant, atractiu i el més important de tot, que necessitava convertir.

Podeu iniciar un estudi centrat en la producció d’imatges, el retoc, la producció de vídeo o, potser, centrar-vos només en la creació de productes digitals com fons de pantalla del telèfon..

A continuació, podeu vendre els vostres serveis a les agències de publicitat, enviar material en format a plataformes com Shutterstock o Blackbox, o bé registrar-vos a alguna cosa com el programa de desenvolupadors de Samsung i crear temes per vendre a la seva gamma de Galaxy..

El millor de tot és que podeu escalar fàcilment la vostra empresa contractant autònoms. Tingueu en compte que si aconsegueu trobar un bon professional, podeu afegir-hi, depenent de la vostra vida. Els autònoms fiables són difícils de trobar, i si us trobeu amb un, recompenseu-los bé!

6. Crear un programa d’aprenentatge electrònic

Els tutorials en línia són una ràbia avui en dia. Són barats, informatius i proporcionen un bon valor tant per al consumidor com per al creador. El millor de tot és que creeu el programa una vegada i produireu ingressos passius!

Crear un negoci que gira entorn dels programes d’aprenentatge electrònic. Produïu tutorials i informació valuoses, pengeu-lo a una plataforma de formació electrònica com Udemy i tindreu un conjunt de productes que no caduquen mai.!

Musings finals

A continuació, us detallem algunes de les coses que podem fer per assegurar-vos que la vostra petita empresa en línia floreix com un peix espasa saltant majestuosament fora de l’aigua (es veu millor quan es mostra a càmera lenta).

 1. Proporcionar solucions als problemes existents
  Descobriu els punts de dolor dels vostres clients i resolgueu-los.
 2. Escriu per vendre
  A ningú li agrada llegir, així que assegureu-vos que la vostra còpia estigui escrita a SELL!
 3. Creeu un lloc que tingui una excel·lent qualitat
  No importa si veniu una patata mullada o una bossa de disseny, però us heu d’assegurar que la vostra botiga tingui un bon aspecte.
 4. Establiu-vos com a expert en el vostre camp
  Proporcioneu valor als vostres clients amb el vostre coneixement i us premiaran una vida útil.
 5. Aprofitar el màrqueting per correu electrònic
  És una línia de comunicació directa amb els vostres clients. Aprofiteu-ne, però tracteu-lo amb respecte.
 6. Augmentar els vostres clients existents
  Si abans han comprat, et tornaran a comprar. Només cal donar-los una raó per comprar.

Allà el teniu. 6 passos sòlids perquè la vostra empresa petita sigui negre. Assegureu-vos de comprometre’ls a la memòria o marcar-vos amb aquests consells. Un dia, mirareu els vostres èxits enrere i agraïrà a Google que hagueu topat amb aquest tema escrit.

De totes maneres, si teniu alguna pregunta a la qual voleu respondre, simplement envieu-nos un missatge o un correu electrònic. Estem segurs de respondre-ho al més aviat possible. Vés endavant i mostra al món el que són quotidianes els petits emprenedors habituals.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me