Construiți o prezență online din zgârietură: Ghidul simplu, fără sens

Până acum, probabil știți că aveți nevoie de o prezență online.


Aveți nevoie de un spațiu online care să vă ajute să vă construiți afacerea, să vindeți produse sau să vă scoateți numele acolo.

Partea complicată este să descoperiți cum să o faceți și să calculați cât va costa.

Cea mai mare problemă aici este pornirea într-o direcție greșită. Alegerea platformei greșite la început vă poate costa luni în backtracking (ca să nu mai vorbim de costul monetar al configurarii acesteia).

Notă

În acest ghid de zece minute, voi analiza patru metode diferite de configurare a unei prezențe online. Pentru fiecare, voi descompune costurile investițiilor, le voi explica cine ar trebui să o utilizeze, precum și pro și contra.

Eu am făcut această greșeală. Am creat site-uri web pe două, trei platforme diferite, înainte de a-mi da seama că aș fi putut cheltui mai puțini bani și aș reduce problema, dacă aș face doar cercetarea și aș alege ruta potrivită în primul rând.

Nu sunt singurul. Când am întrebat 27 de experți despre cele mai mari greșeli de blogging, o mână mare a spus că regretă că au ales platforma greșită și nu au reușit să pună la punct planul potrivit din prima zi.

Acesta este ghidul pe care mi-l doresc să îl am la început. Un tutorial fără sens care te ajută să îți dai seama care este cea mai bună platformă pentru tine.

Aceasta este cheia aici. Nu există o modalitate perfectă de a configura o prezență online, doar cea potrivită pentru obiectivele și ambițiile dvs..

Cum se creează un site web

Dintr-o scurtă privire, iată cele patru pe care le analizăm:

 1. O platformă de socializare pentru că nu toată lumea are nevoie de un site web.
 2. WordPress.orgO platformă intermediară avansată de construire de site-uri web cu control complet.
 3. WixA constructor de site-uri web simplu și începător pentru portofolii și bloguri.
 4. ShopifySimple constructor de site-uri special pentru magazinele online.

În al doilea rând, vom afla cum să-ți creștem prezența online. Din păcate, un site web sau o pagină de socializare nu va atrage vizitatori în mod magic. Vă vom prezenta o serie de moduri prin care puteți conduce oamenii în mod activ și vă puteți dezvolta prezența online.

Ce platformă este potrivită pentru prezența dvs. online?

1. O pagină de socializare

Pro – Este o întreținere gratuită, simplă și redusă.
Contra – Mai puțin control asupra modificărilor de design și algoritm.
Costul instalării – Complet gratuit.
Aflați mai multe – Facebook / Instagram

Instagram

Unele companii și persoane fizice nu au nevoie de un site web. Este un cost și un cost care pot fi contraproductivi.

Uneori, o pagină de Facebook sau un cont Instagram este cea mai bună metodă de a construi o audiență, de a vă conecta cu oameni și de a le ține la curent. Acestea sunt platforme cu care clienții dvs. sunt deja familiarizați și vă așteaptă 1,6 miliarde de utilizatori activi!

O cafenea sau un restaurant, de exemplu, nu ar putea opera cu nimic altceva decât un profil Facebook sau Instagram. Aceștia ar putea încărca poze noi, menține actualizarea meniului, comunica cu clienții, promovează evenimente și evidențiază oferte speciale, toate dintr-un singur loc.

Pagina de Facebook a Sola Cafe

Pagina FB a unui restaurant: Sola Cafe

Ar putea folosi chiar și un plugin Facebook pentru a lua rezervări. Un site web în acest caz ar putea doar să complice lucrurile și să împartă audiența. În schimb, concentrați-vă pe construirea unui canal puternic.

În ceea ce privește conținutul video și blogurile, Facebook se referă și la asta. Videoclipurile native de pe Facebook înregistrează acum 8 miliarde de vizualizări zilnic, iar articolele lor instantanee vă permit să publicați bloguri fără un site web.

În plus, Facebook are o platformă publicitară excelentă, astfel încât să puteți viza un public și să le conduceți direct pe pagina dvs. (mai multe pe reclamele Facebook ulterior).

Dezavantajul de a avea doar o pagină de socializare este că vă aflați la mila deciziilor lor. Dacă Facebook își schimbă algoritmul pentru a-ți limita atingerea (pe care o fac în mod regulat), este posibil să fii nevoit să plătești pentru a te conecta cu adepții tăi.

De asemenea, sunteți limitat în ceea ce privește designul. Puteți încărca imagini și anteturi, dar limitele de aspect ale Facebook sau Instagram pot fi frustrante pentru unii.

Cel mai important, dacă doriți să vindeți ceva, Facebook nu este ideal. Deși plugin-urile sunt disponibile, Facebook schimbă în mod regulat ce plugin-uri le permite. Magazinul dvs. poate fi eliminat fără notificare prealabilă.

2. Site-ul WordPress

Pro – Control complet și potențial nelimitat.
Contra – Costuri de întreținere, abilități tehnice necesare.
Costul instalării – Începe de la $ 5- $ 20 pe lună pentru găzduire și domeniu.
Aflați mai multe – Gazduire WordPress

Teme elegante - WP Premium Themes

Tema premium WordPress: Teme elegante

WordPress este cea mai bună alegere dacă doriți propriul site web cu control și flexibilitate completă. WordPress furnizează 25% din toate site-urile web, deci este o platformă de încredere și respectată.

Puteți face aproape orice cu WordPress. Construiți un magazin online, creați un site web de portofoliu, postați bloguri și conținut, construiți un site de afiliere. Puteți găzdui reclame, colecta adrese de e-mail, puteți câștiga bani și conduce o afacere online dintr-un singur loc.

De asemenea, este scalabil. Alimentează unele dintre cele mai mari site-uri de pe web, inclusiv The New Yorker, Techcrunch, Variety, Mashable și Time Inc, dar funcționează la fel de bine pentru un blog personal.

Tabloul de bord WordPress

Site-urile WordPress sunt personalizabile, astfel încât să vă puteți personaliza prezența online cu orice design sau stil vă place. WordPress vine cu o serie de șabloane gratuite (sau „teme”). Fiecare poate fi modificat la preferințe sau un designer web pro poate crea ceva complet unic de la zero pentru tine. (Sau dacă vă place un membru plătit vă va acorda acces la teme frumoase premium.)

Tot acest control și flexibilitate are, însă, costuri. Deși WordPress în sine este gratuit, arhitectura care vine cu ea nu este. Veți avea nevoie de o gazdă web (este esențial o bucată de bunuri imobiliare pe internet pe care se află site-ul dvs.) și un nume de domeniu, www.my-website.com.

Alegerea unei gazde web bune este la fel de importantă ca site-ul în sine. Contribuie la viteza de încărcare, securitate și performanță. Tabelul nostru de comparație de gazdă de aici este un loc bun pentru început – The good (& gazduire web la un pret rezonabil).

Crearea și menținerea unui site WordPress necesită, de asemenea, un element de abilitate tehnică. WordPress susține că puteți configura și instala în 5 minute, dar punerea în funcțiune a site-ului dvs. durează puțin mai mult decât atât.

Există o curbă de învățare și vă va consuma o mare parte din timp, mai ales dacă doriți să reglați designul, actualizați-l în mod regulat și îmbunătățiți performanța.

Dacă vă place sunetul de a avea propriul site web, dar nu doriți atât de multă dificultate, există o altă opțiune, Wix.

3. Wix

Pro – Design simplu, drag and drop, configurare ușoară.
Contra – Limitat în comparație cu WordPress.
Costul instalării – Gratuit, dar merită să faceți upgrade la planurile premium pentru un domeniu personal (începând de la 4,50 USD).
Aflați mai multe – Citiți recenzia Wix

Creați un site frumos cu Wix

Wix este asemănător cu WordPress, dar fără toată bătaia. Acordat, este mai limitat, dar nu toată lumea are nevoie de o listă complicată de funcții.

Frumusețea lui Wix este simplitatea sa. Ei au grijă de găzduire, stocare, performanță și toate lucrurile tehnice din culise. Vă puteți autentifica și adăuga conținut.

Toate șabloanele sunt drag-and-drop, astfel încât puteți să vă prezentați site-ul dvs. web fără a face codări. Șabloanele gratuite sunt, în general, mai elegante decât WordPress, ceea ce va atrage pentru freelanceri și profesioniști creativi.

Soup-studios.com

Un site Wix: Soup-studios.com

Șabloanele Wix se pretează la site-uri și bloguri simple de portofoliu și acolo este locul în care prospera. Wix oferă mecanici pentru configurarea unui magazin online, însă WordPress sau Shopify (care urmează) oferă o platformă mai bună pentru comerțul electronic..

În total, Wix este o opțiune excelentă pentru portofolii simple și site-uri web administrate de cei care nu doresc prea multă dificultate.

Dezavantajul este că veți avea un control mai mic asupra părților din partea de jos a site-ului și a performanței generale. De asemenea, este mai dificil să integrezi funcții avansate, cum ar fi coșurile de cumpărături și formularele de înscriere prin e-mail.

4. Shopify

Pro – Configurare simplă și rapidă a magazinului online.
Contra – Caracteristicile Pro sunt scumpe.
Costul înființării – Pachetul „De bază” începe de la 29 USD pe lună.
Aflați mai multe – Citiți recenzia Shopify

Creați un magazin online cu Shopify

Shopify, după cum sugerează și numele, este făcut în special pentru magazinele online.

Proiectarea și aspectul sunt simple și simple. Din nou, nu este necesară codificarea, astfel încât să vă puteți ridica și să funcționați în cel mai scurt timp. De fapt, Ben a programat-o de la început până la sfârșit și a durat doar 19 minute pentru a crea un magazin Shopify.

Frumusețea reală a Shopify este caracteristicile integrate de comerț electronic. Se ocupă automat de plăți, rate de expediere, taxe și urmărirea comenzilor. Pentru o taxă suplimentară, puteți utiliza, de asemenea, serviciul lor de marketing integrat și puteți integra software-ul într-un magazin din lumea reală pentru a vă simplifica conturile.

Magazin Shopify - Sarah Abraham

Un magazin Shopify: Sarahandabraham.com

Alternativa la Shopify este utilizarea WordPress cu un plugin numit WooCommerce. În general, WordPress & WooCommerce funcționează mai ieftin în ceea ce privește tranzacțiile și costurile forfetare. Cu toate acestea, plătiți pentru simplitatea și ușurința de utilizare.

Dezavantajul este că aveți mai puțin control asupra arhitecturii de bază a site-ului dvs. Acesta este locul în care WordPress și Woocommerce sunt mai flexibile, dar cu asta vine o muncă și întreținere suplimentară.

BONUS: 7 modalități de a vedea

Alegerea platformei potrivite și configurarea acesteia este doar primul pas. Următoarea etapă este văzută. Din păcate, aici nu există comenzi rapide și traficul nu va ajunge automat. Aici la șapte trucuri pe care le puteți folosi pentru a începe să conduceți oamenii pe site-ul dvs. web sau în conturile sociale:

1. reclame Facebook

Cost – Cheltuiesc aproximativ 100 de dolari pe săptămână pe reclame pe Facebook, dar cu siguranță puteți începe cu mai puțin. Alții vor cheltui mii odată ce pot garanta o rentabilitate a investiției.

Reclamele pe Facebook sunt una dintre cele mai bune metode de a accesa un public super-vizat. Aveți un control complet asupra demografiei, locației și intereselor publicului dvs., astfel încât să promovați doar persoanele interesate.

Folosiți reclame pentru a le spune oamenilor despre site-ul dvs. web și despre modul în care le veți rezolva problemele. Anunțurile Facebook sunt și accesibile. Vă sfătuiesc să le testați mai întâi la scară mică, apoi să creșteți cheltuielile treptat.

Pentru mai multe informații, consultați ghidul meu pentru creșterea ratei de clic pe reclamele Facebook.

2. Optimizarea motoarelor de căutare (SEO)

Cost – Nu există costuri financiare aici (decât dacă angajați un expert), ci doar timpul implicat în cercetarea și implementarea tehnicilor.

SEO înseamnă să obțineți site-ul dvs. în clasament în căutările Google. Este un subiect URIB care merită o întreagă carte de cunoștințe de stăpânit (deși, această resursă de la oamenii de la Moz este un loc minunat pentru a începe).

Primul tău pas aici este de a decide în ce „cuvinte cheie” doriți să vă clasificați. Cu alte cuvinte, ce ar trebui să introducă oamenii pe Google pentru a vă găsi? (Avem un blog la îndemână pentru a vă ajuta să găsiți cele mai bune cuvinte cheie pentru afacerea dvs.).

Apoi, faceți câteva optimizări simple „pe pagină”. Plasați acele cuvinte cheie „pe pagină” în etichetele titlului, anteturile, descrierea imaginilor și etichetele etc. Acest lucru este doar o bază simplă și construirea fundațiilor pentru viitor..

Întreprinderile din lumea reală, cum ar fi cafenelele sau restaurantele, vor dori, de asemenea, să își revendice locația pe hartă pe Google și să se enumere pe directoarele online. Aflați mai multe despre „SEO local” aici.

3. Începeți să produceți conținut

Cost – Scrierea blogurilor este absolut gratuită. Cu toate acestea, dacă preferați să angajați un freelancer, acesta va costa între 0,10 și 0,20 USD pe cuvânt pe site-uri web precum Problogger și UpWork.

Blogurile, videoclipurile și imaginile sunt cel mai bun mod de a începe să comunicați cu publicul dvs. și să generați zgomot. Conținutul vă ajută să ajungeți la potențiali clienți și să vă stabiliți marca.

Începeți blogul

Gândiți-vă la actualitățile dvs. de știri din social media. Sunt pline de conținut destinate să se conecteze cu tine și să creeze un public. Este nevoie de timp pentru a scrie un blog sau a produce un videoclip, dar merită efortul implicat.

Indiferent în ce industrie vă aflați, conținutul vă ajută să adăugați valoare vizitatorilor dvs. Îți arată expertiza, ajută la construirea unei identități și atrage mai mult trafic. Încercați să citiți ghidul nostru pentru crearea unei strategii de conținut care să conducă traficul greu.

4. Începeți postarea oaspeților

Cost – Din nou, aceasta este gratuită dacă nu doriți să angajați un scriitor profesionist.

Producerea de conținut este un început bun, dar cum îi determini pe oameni să-l vadă? O modalitate este de a produce conținut pentru bloguri și site-uri web existente. Este o șansă să vă puneți numele în fața unui public nou și să vă conectați cu cei din industrie.

Încercați să scrieți un blog de oaspeți și să-l jucați pe un alt blog în nișa dvs. Dacă îl acceptă, veți primi un link către site-ul dvs. web, iar conținutul dvs. va inspira un nou public care vă va urmări. (Linkurile către site-ul dvs. web sunt esențiale și pentru optimizarea motoarelor de căutare).

5. Comercializarea influențelor

Cost – Poate fi gratuit dacă vă apropiați de persoanele potrivite și oferiți o promovare reciprocă. Abordarea celor mai populari influenți poate costa de la 50 până la 15.000 USD + pentru a-ți promova produsul.

Influenții sunt cei cu urmări uriașe și credibilitate în industria ta. Marketingul Influencer devine din ce în ce mai puternic online, unele conturi de social media acumulând milioane de urmăritori. Accesând publicul existent, puteți atrage atenția asupra dvs. și a afacerii dvs..

asfasf

Desigur, nu este ușor, iar în unele cazuri costă o taxă dacă doriți ca influencerul să vă prezinte produsul. Cu toate acestea, dacă alegeți blogul sau persoana potrivită, vă poate conduce foarte mult trafic direcționat.

Începeți prin identificarea influențelor cheie din industria dvs. Începeți o conversație cu ei prin Twitter sau trimiteți-le un e-mail politicos. Încercați să construiți o relație reciprocă înainte de a cere ceva.

6. Trimiteți un comunicat de presă

Cost – Distribuția de PR începe cu aproximativ 100 USD.

Un comunicat de presă este un document care spune lumea despre tine. Puteți angaja o agenție pentru a redacta și distribui un comunicat de presă frumos pentru compania dvs. și nu ar trebui să coste mult. Iată un comunicat de presă pe care l-am făcut când am actualizat verificatorul de viteză al serverului și am avut norocul de a primi noutățile de Yahoo.

Comunicat de presă Bitcatcha

Pro-sfat: începe prin a evidenția ceva demn de remarcat despre afacerea ta. Încercați să gândiți ca un jurnalist sau blogger și să înțelegeți ce i-ar face să vrea să scrie despre voi. Există ceva unic în ceea ce privește produsul sau modelul dvs. de afaceri? Lansați ceva inovator sau de ultimă generație? Includeți câteva documente despre voi înșivă și oferiți bloggerului o „poveste” pe care să o dezvoltați. Apoi găsiți o agenție care să o distribuie.

7. Nu uitați de marketingul real!

Cost – Cuvântul oral nu costă nimic, dar dacă produceți materiale promoționale, costul va varia în funcție de cât de mult faceți.

În lumea online, este ușor să uitați cât de puternic poate fi marketingul tradițional. Asigurați-vă că includeți link-uri către prezența dvs. online pe cartea de vizită și materiale promoționale. Merită chiar să urmărești reclame în reviste comerciale și publicații de nișă pentru a răspândi cuvântul.

concluzii

Nu există o soluție de dimensiuni unice pentru toate prezențele online.

Un site web complex nu este neapărat cel mai bun răspuns pentru dvs., mai ales dacă tocmai începeți. Există comenzi rapide și opțiuni mai ușoare, precum un simplu cont de social media sau o pagină simplă de portofoliu.

Nu investiți într-un site web dificil dacă apreciați simplitatea. Dar, în egală măsură, nu vă limitați dacă construiți o afacere digitală autentică.

În primul rând, decideți ce doriți din prezența dvs. online. În al doilea rând, potriviți platforma la nevoile dvs. În al treilea rând, utilizați promovarea activă pentru a vă baza pe prezența online. Pentru a recapătă, iată linia pentru toate cele patru platforme.

Platformă Pro-uri Contra Mai Mult
Pagina Social Media

Liber, simplu & întreținere redusă

Mai puțin control asupra proiectării & ceva se schimbă

$ cu 0

lunar

WordPress.org

Control complet & potențial nelimitat

Costurile de întreținere, tehnica necesară

$ 3,95 *

lunar

Wix

Simplu, trageți & design drop, configurare ușoară

Limitat în comparație cu WordPress

$ 3.00 *

lunar

Shopify

Configurare simplă și rapidă a magazinului online

Caracteristicile Pro sunt scumpe

$ De 29 *

lunar

Ați făcut runda în cercuri încercând să vă prezentați prezența online? Ați creat un site web înainte de a înțelege pe deplin ce aveți nevoie? Lasă-mă să-ți cunosc gândurile, comentariile și opiniile!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map