Dacă vă gândiți să începeți o afacere online, ați ajuns pe site-ul potrivit. Aici, vom parcurge toate cele mai bune practici pentru a menține afacerea online în funcțiune, pașii pe care trebuie să îi faceți pentru a vă legitima afacerea și poate aruncați câteva idei de afaceri pentru dvs. în timp ce suntem la ea.

Utilizarea Internetului pentru a-ți conduce afacerea

Crearea web-ului global este cu adevărat unul dintre cele mai bune lucruri care ni s-au întâmplat vreodată. S-a schimbat modul în care trăim, de la modul în care ne ocolim (Google Maps față de hărțile tradiționale + cerând indicații) la modul în care căutăm recomandări (recenzii online față de cuvânt). De asemenea, a făcut ca administrarea unei afaceri online să fie mai ușoară ca niciodată.

Cu disponibilitatea de bandă largă de mare viteză în majoritatea locurilor din întreaga lume, suntem liberi să ne desfășurăm activitatea din confortul caselor noastre, sau chiar în timp ce sorbim mai-tais în unele paradis tropical (atât timp cât WiFi este disponibil, desigur).

Unul dintre cele mai frumoase lucruri despre afacerile online este că piața dvs. nu se limitează doar la țara dvs. Vis mare. Cu puterea internetului, veți putea vinde produsele la nivel global!

De ce majoritatea afacerilor online merg din belșug

Lucrurile nu sunt niciodată atât de simple pe cât pare. Chiar și cu facilitățile și beneficiile pe care internetul le aduce în viața noastră, veți constata că mulți oameni încă nu au succes în a-și construi afacerea digital. Aceasta deoarece majoritatea oamenilor pur și simplu nu știu să creeze, să comercializeze și să vândă produsele într-un spațiu digital.

Configurarea unei platforme de comerț electronic pentru cel mai recent produs fără plan și doar a spera ca acesta să se vândă este ca și cum ai cumpăra un bilet unic pe următorul tren până la eșec.

Cele mai bune practici și sfaturi pentru întreprinderile online

Cu acest articol, vom parcurge câteva dintre lucrurile pe care trebuie să le faci pentru a asigura succesul afacerii tale online. Cine știe? Cu o persistență suficientă și un pic de noroc, s-ar putea chiar să-l strângeți și să transformați afacerea în următoarea mare pornire a unicornului.!

Indiferent dacă sunteți medic veterinar sau un antreprenor tânăr și cu ochi strălucitori, suntem siguri că veți găsi următoarele sfaturi foarte utile, astfel încât marcați această pagină pentru o referință ușoară în viitor..

Dacă doriți mai multe actualizări și hack-uri pentru afaceri mici, abonați-vă și la newsletter-ul nostru.

Bine, destul de rușinoasă auto-promovare, să continuăm articolul!

Cum să începeți o afacere online

Pasul 1: Oferiți soluții la problemele existente

Problemele sunt oportunități. Unele probleme pot fi pur și simplu o piedică pentru cineva, în timp ce altele pot fi agravante. Identificând problemele și creând un produs / serviciu care rezolvă problema, creați o soluție de care piața are deja nevoie. Acesta este un mod sigur de foc pentru a vă spori șansele de a crea o afacere de succes.

Chiar dacă nu te ocupi de rezolvarea problemelor, afacerea ta va beneficia foarte mult doar prin identificarea problemelor clienților. Puteți rezolva probleme pe care nu știați că le aveți, de aceea încurajând vizitele repetate de la clienți.

Puteți face acest lucru prin:

 • Vizitarea forumurilor care sunt relevante pentru produsul / serviciul dvs..
  Citind despre ce se plâng sau nu sunt mulțumiți, obțineți informații valoroase despre problemele lor și despre ce încearcă să obțină. Unele dintre cele mai populare forumuri pe care le puteți vizita sunt reddit și Bizwarriors. Alternativ, folosește Facebook și alătură-te grupurilor relevante pentru nișa ta! De aici vei obține o mulțime de informații.
 • Vizitarea Quora
  Quora poate fi un atu valoros pentru a vă aduna idei. Are peste 200 de milioane de utilizatori unici lunar, toți căutând soluții la problemele lor.
 • Efectuarea cercetării în cuvinte cheie
  Cercetarea cuvintelor cheie vă ajută să găsiți cuvinte cheie pe care utilizatorii le caută. Zonați în câteva cuvinte cheie pe care oamenii le caută, dar nu are prea multă concurență. Acest lucru dezvăluie soluțiile pe care oamenii le doresc.
 • Vezi competiția
  Accesați site-urile web ale concurentului pentru a vedea ce fac bine. Puteți vedea ce fel de soluții oferă pe piață, iar apoi puteți „inova” de acolo. (Doar așa știți, când spun „inovați”, mă refer la copiere și îmbunătățire.)

Pasul 2: scrieți pentru a vinde

Scrierea unei copii bune este una dintre cele mai eficiente modalități de a-ți crește vânzările. Aflați tehnici de bază pentru redactare sau angajați un redactor bun (rețineți că un scriitor bun nu face un redactor bun. Sunt competențe complet diferite).

Un redactor bun va ști unde să plaseze un bun buton de apelare la acțiune. Vor ști să scrie titluri interesante, care sunt destul de scurte, dar suficient de puternice pentru a atrage atenția publicului, ghidându-le pas cu pas către pagina de checkout. Vor vinde în mod special, după ce clienții au plătit și îi vor face să se simtă bine în acest sens.

Iată câteva indicatoare pentru a scrie o copie convingătoare:

 • Păstrează-ți titlurile scurte și dulci.
 • Scrieți pentru mulțimea digitală. Au întinderi de atenție foarte scurte.
 • Nu folosiți cuvinte sau limbaje complicate.
 • Scrieți într-un scop.
 • Folosiți călătoria cumpărătorului. Este dovedit că funcționează dintr-un motiv!

Dacă doriți să aflați mai multe, citiți articolul nostru detaliat despre cum să scrieți conținutul site-ului web.

Pasul 3: Creați un site care se simte premium

Când cineva se poticnește cu site-ul dvs. de afaceri mici, aveți la dispoziție mai puțin de 5 secunde pentru a face o impresie bună. Un site care arată amator nu inspiră exact încredere în oameni și, odată ce își spun adio, de obicei spun adio pentru totdeauna.

Atenție la interfața utilizatorului (UI) și la experiența utilizatorului (UX).

 • Este interfața de utilizator ușor de navigat prin?
 • Paginile dvs. răspund suficient de rapid?
 • Copia este dificil de citit pe acest fundal?
 • Care este propunerea dvs. de valoare?
 • Parcurgerea site-ului oferă clienților o experiență plăcută?
 • Este foarte ușor să cumpărați lucruri de pe site-ul dvs.?

Gândiți-vă la site-ul dvs. ca la un magazin fizic. Nu ați dori să cumpărați de la un magazin care pare a fi un front pentru oferte de droguri din spate. Consultați acest articol pentru a proiecta un magazin care să facă clienții să se simtă ca și cum ar pică aluat.

Pasul 4: Stabiliți-vă ca un expert în domeniul dvs.

Acest sfat se aplică atât afacerilor online, cât și offline. Observați cum atunci când ieșiți la cumpărături pentru ceva, aveți tendința să faceți achiziția de la cel mai cunoscut vânzător de sunete?

Același concept este valabil și pentru întreprinderile online.

Atunci când sunteți informați, încrezători și autoritari, oamenii tind să își pună încrederea în tine și vor cumpăra orice ai recomanda.

Nici nu trebuie să știți tot ce există despre produsul dvs., trebuie doar să știți mai multe decât clienții dvs. și cum pot beneficia de acesta. Oferiți-le un conținut valoros și scrieți sfaturi gratuit (la fel ca acest articol). Doar asigurați-vă că vă conectați întotdeauna la site-ul dvs., astfel încât persoanele care vă citesc piesele să știe de unde vine.

Poti de asemenea:

 • Scrie articole (bazate pe cercetarea cuvintelor cheie).
 • Creați videoclipuri (dacă nu este scris pentru dvs.).
 • Răspundeți la întrebări pe Quora.
 • Scrie pentru mediu.
 • Participa la forumurile relevante.

Pasul 5: pârghie pe e-mail marketing

Nu subestimați puterea de marketing prin e-mail. Când cineva vă oferă adresa de e-mail, vă oferă în mod esențial o linie directă de comunicare.

Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la publicitate, nu trebuie să vă pasați dacă mesajul dvs. se pierde în marea anunțurilor de socializare.

Când clienții dvs. îți dau adresa de e-mail, înseamnă că le-ați oferit deja ceva ce au găsit de valoare și își pun încrederea în voi. Acest lucru face mult mai ușor să le comercializați produse noi!

Așadar, creați o listă de înscriere la newsletter-ul dvs. pe site. Veți obține tot ce aveți de câștigat doar folosind marketingul prin email!

Dacă aveți nevoie de mai multe sfaturi de marketing prin e-mail, acordați atenție acestor articole. Urmăriți-i în mod religios și veți fi un expert în marketing prin email în cel mai scurt timp!

Pasul 6: Înclinați-vă către clienții dvs. existenți

Obținerea primei vânzări de la vizitatori este probabil cea mai dificilă parte a procesului de vânzare. Odată ce le oferiți un motiv convingător pentru a se alătura inițial cu banii lor, totuși, 36% dintre aceștia vor fi dispuși să cumpere din nou produse..

Propuneți produse sau servicii care să le completeze achiziția inițială. Creați programe de fidelizare sau coduri de reducere pe care le pot răscumpăra cu următoarea achiziție. Oferte „Mulțumesc” pentru ei la check out.

Oferă-le o viață de recompense și vor fi clienții tăi de viață.

Vorbind despre recompense, iată puțin ceva care să te ajute să crezi.

BONUS: Idei de afaceri online prietenoase pentru începători

Aici, vom enumera câteva idei de afaceri pe care ne putem aventura cu un efort minim.

1. Porniți un site web de marketing afiliat

Nu vă dați de cap nasului de marketing afiliat – potrivit Awin.com, se prevede că va fi o industrie de 6,8 miliarde de dolari până în 2020, cu o creștere de 10% pe an.

Efectuați-vă cercetările vizitând forumurile din nișa dvs., verificați problemele utilizatorilor cu privire la quora și reddit, în timp ce efectuați cercetări cu cuvinte cheie. Nu uitați, veți dori să oferiți soluții la problemele existente.

După ce ați stabilit ce probleme veți rezolva, este timpul să creați conținut. Ghiduri de scriere. Oferiți informații valoroase, oferiți-le oamenilor un motiv pentru a vă vizita site-ul. Scrieți pentru a vinde și folosiți călătoria cumpărătorului.

Notă

Veți dori să vă înregistrați ca editor pe rețelele de afiliați precum Shareasale. Căutați produse sau mărci de calitate cu care doriți să vă afiliați marca.

În timp ce creați conținut, va trebui, de asemenea, să vă creați site-ul. Aveți în vedere designul UI și UX și creați un site cu aspect profesionist, care se simte suficient de simplu pentru a naviga.

De asemenea, va trebui să comercializați site-ul dvs. de marketing afiliat sau nimeni nu va ști că există. Scrie articole sau blog de invitați pentru alte site-uri, astfel încât să te poți conecta la tine. Participați la forumuri și răspundeți la întrebări pe Quora. Stabilește-te ca expert în domeniul tău.

De asemenea, ar trebui să creați o pagină „înscriere” pentru newsletter-ul dvs., în scopuri de marketing prin e-mail. Persoanele care vă dau adresele de e-mail vă permit să le contactați direct, așa că asigurați-vă că profitați de e-mail marketing pentru a le atrage înapoi pe site-ul dvs.!

Nu uitați că supărarea este esențială pentru a menține afacerea online pe negru. Ardați conținutul dvs. cu link-uri interne care sunt legate unele de altele, pentru a crește timpul pe care oamenii îl petrec pe site-ul dvs. Cu cât petreci mai mult timp pe site-ul tău, cu atât ai mai multe șanse să faci o vânzare.

De asemenea, puteți încerca mâna la generarea de plumb. Practic este același lucru ca și marketingul afiliat, cu excepția faptului că veți colecta oportunități pentru mărci. Direcționați nișe precum companiile de carduri de credit, serviciile bancare, fintech și contactați mărcile implicate pentru a discuta despre un model de plată pe înscriere.

Acum, trebuie să aveți în vedere multe lucruri dacă doriți ca site-ul dvs. să aibă succes, însă singurul lucru pe care nu îl pot spune suficient de stres este acesta – asigurați-vă că găzduirea dvs. web este FAST sau nu veți primi mulți vizitatori..

Am făcut cercetările noastre și am compilat o listă cu cele mai rapide gazde web, aici. Pentru un ghid mai detaliat de construire a site-ului web, accesați aici.

2. Porniți un blog

Deși un blog și un site web sunt similare, cu siguranță nu sunt aceleași. Un site web creează conținut static în mare parte, în timp ce un blog este mereu actualizat constant și este mai personal.

În timp ce oamenii pot fi atrași de conținutul unui site web, oamenii ar putea fi atrași de personalitatea bloggerului.

După ce blogul tău are suficient de multe, îl poți genera cu bani vânzând spațiu publicitar, scriind postări sponsorizate, oferind oamenilor servicii de consultanță și chiar marketing afiliat.

De fapt, există destul de mulți bloggeri care și-au transformat blogurile în mici afaceri online de succes.

Tim Ferris nu are nevoie de nicio introducere cu popularul său blog de săptămână de lucru de 4 ore, în timp ce Amy Song domină nișa modei.

Una dintre platformele noastre preferate pentru crearea unui blog este WordPress, un constructor de site-uri ușor de utilizat, care este perfect pentru bloggeri. Dacă este un lucru în care ați intrat, poate doriți să consultați acest articol.

Nu uitați, oferiți soluții la problemele existente, scrieți pentru a vinde, construiți un site premium, stabiliți-vă ca expert, profitați de e-mail marketing și întotdeauna UPSELL!

3. Începeți o afacere de comerț electronic

Având în vedere că platformele de e-shopping cum ar fi Amazon câștigând popularitate în fiecare zi, nu este o idee care să-și valorifice faima și să vândă produsele pe magazinul lor.

Dar dacă doriți să construiți un brand de lungă durată, de succes, poate doriți să vă înființați în schimb propria afacere de comerț electronic.

Nu mă înțelegeți greșit, nu este nimic în neregulă cu vânzarea produselor pe Amazon (chiar și marile mărci o fac). Doar că, ca un nou brand boutique, veți concura cu sute, dacă nu cu mii de oameni care vând produse similare pe acele platforme.

Când îți creezi propriul magazin de e-commerce, îl poți personaliza și poziționa brandul într-un mod care să-l scoată în evidență din concurență. Unul dintre cele mai bune moduri de a începe este prin Shopify.

Este creat pentru comerț electronic, ușor de utilizat și are instrumente de marketing uimitoare!

Puteți încerca, de asemenea, Dropshipping. Este unul dintre cele mai populare modele de afaceri din moment ce abia acum suporti niciun cost. Produsele sunt plasate în depozitul furnizorului dvs. și sunt expediate numai atunci când primiți o comandă. Doar aveți grijă și obțineți-vă un furnizor bun, pentru că unul rău cu un serviciu rău nu vă va deteriora decât marca.

Va trebui să investiți în marketing, asigurându-vă că produsele dvs. vor avea suficient timp pentru ecran. Nu uitați să păstrați în minte cele 6 cele mai bune practici ale noastre, iar afacerea dvs. trebuie să poată rezista testului timpului.

4. Începeți o afacere de design creativ

Există întotdeauna nevoie de arte vizuale digitale și, deși există programe gratuite acolo, oamenii preferă să plătească profesioniștilor pentru ca lucrările lor de artă să fie realizate pentru ei. Ei înțeleg că artistul produce lucrarea, nu instrumentele.

Puteți lua în considerare specializarea în design-ul logo-ului, design-ul site-ului web sau chiar să vă specializați în designul grafic general.

Creează-ți un nume pentru tine, împărtășind sfaturi valoroase de design în forumuri precum Quora sau cu persoane din platformele tale de socializare. Nu vă faceți griji pentru a vă împărtăși abilitățile sau a oferi secrete.

Cu Youtube, oamenii pot învăța cu ușurință tot ceea ce au nevoie, dar vor prefera totuși să plătească un profesionist pentru a face lucrurile profesional.

Nu uitați, acordați valoare și veți obține mai multă valoare în schimb!

5. Începeți un studio sau o afacere de tip producție

Cererea de producție de imagini și video este mai mare ca niciodată, datorită apariției publicității digitale / social media. Este interesant, antrenant și cel mai important dintre toate, trebuie să se transforme.

Puteți începe un studio cu accent pe producția de imagini, retușare, producția video sau poate doar să vă concentrați doar pe crearea de produse digitale, cum ar fi imagini de fundal pentru telefon.

Puteți, apoi, să vă vindeți serviciile către agenții de publicitate, să trimiteți imagini pe platforme precum Shutterstock sau Blackbox, sau să vă înscrieți la ceva precum programul de dezvoltatori Samsung și să creați teme pentru a vinde pe linia lor Galaxy..

Cel mai bun dintre toate, îți poți extinde cu ușurință afacerea angajând freelanceri! Rețineți că, dacă reușiți să găsiți un freelancer bun, țineți de ei ca și viața dvs. depinde de asta. Freelancerii de încredere sunt greu de accesat și, dacă întâlniți unul, răsplătiți-i bine!

6. Creați un program de învățare electronică

Tutorialele online sunt înfuriate în aceste zile. Sunt ieftine, informative și oferă o valoare bună atât pentru consumator, cât și pentru creator. Cel mai bine, creați programul o singură dată și va produce venituri pasive!

Creați o afacere care se învârte în jurul programelor de e-learning. Creați informații tutoriale valoroase și încărcați o platformă de e-learning precum Udemy și veți avea un set de produse care nu expiră niciodată!

Muzica finală

Iată o mică recapitulare a lucrurilor pe care le putem face pentru a vă asigura că mica dvs. afacere online înflorește ca un pește-spadă sărind maiestuos din apă (arată mai bine atunci când este ilustrat în mișcare lentă).

 1. Oferiți soluții la problemele existente
  Descoperiți clienții dvs. puncte de durere și rezolvați-le.
 2. Scrie pentru a vinde
  Nimănui nu îi place să citească, așa că asigurați-vă că copia dvs. este scrisă la VÂNZARE!
 3. Creați un site care să se simtă premium
  Nu contează dacă vindeți un cartof umed sau o geantă de designer, trebuie să vă asigurați că magazinul dvs. arată bine.
 4. Stabilește-te ca expert în domeniul tău
  Oferiți valoare clienților dvs. cu cunoștințele dvs. și vă vor răsplăti cu o valoare de viață.
 5. Pârghie pe email marketing
  Este o linie directă de comunicare cu clienții. Profitați de ea, dar tratați-o cu respect.
 6. Vindeți clienții dvs. existenți
  Dacă au cumpărat de la tine înainte, vor mai cumpăra de la tine. Trebuie doar să le oferiți un motiv pentru a cumpăra.

Acolo îl ai. 6 pași solizi pentru a-ți menține afacerea mică în negru. Asigurați-vă că fie să le angajați în memorie, fie să vă marcați singur cu aceste sfaturi. Într-o zi, vei privi înapoi succesele tale și îi mulțumești Google că ai păcălit cu această scriere trimisă în cer.

În orice caz, dacă aveți întrebări la care doriți să răspundem, trebuie doar să ne trimiteți un mesaj sau un e-mail. Vom fi siguri că vă vom răspunde cât mai curând posibil. Acum mergeți mai departe și arătați lumii ce mici întreprinzători de zi cu zi sunt capabili să obțină.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me