Да ли вриједи доживотна претплата пЦлоуд? Обавезно прочитајте пре куповине!

Ако ово читате, то вероватно значи да сте наишли на преглед мог пријатеља Сам-а пЦлоуд и да озбиљно размишљате о томе да се понашате према налогу.


Нисмо изненађени. ПЦлоуд узима испробани производ и једноставно га потпуно издува из воде са побољшањима, остављајући конкуренцији једе озбиљну прашину у замаху..

Ако сте ми рекли пре 10 година да ћу моћи да безбедно приступим својим датотекама са било ког света на било којем од својих уређаја, са 2ТБ простора за складиштење, да могу да вратим забрљану датотеку због праћења датотека од 30 дана и да сарађујем с другима притиском на дугме, пљунуо бих на под, насилно ударио песницом у руке и оптуживао вас да сте лажљивац ноздрва.

Срећом да се нисмо срели пре 10 година, или бих морао да једем своје речи.

пЦлоуд доноси све оно што кажу да производ чини, и још више – дали су нам могућност плаћања претплате за ЛИФЕТИМЕ, што значи да ћемо морати да уживамо у свим погодностима пЦлоуд рачуна у само 1 фиксној цени.

Ствар је да ли заиста вриједи претплата за доживотну претплату пЦлоуда? Хајде да сазнамо.

Зашто је пЦлоуд изашао са животним планом?

Доживотна претплата пЦлоуд

Годишњи план претплате донијет ће пЦлоуд-у више дугорочне зараде, па шта компанија добија тако што корисницима даје могућност плаћања само једном за животни план?

Искрено, не знамо.

Ми мислимо да се пЦлоуд састоји од гомиле младих, напредних људи који заправо желе да направе разлику у свету, уместо да размишљају о првом профиту.

Реално гледано, пЦлоуд је и даље посао и предузеће треба да максимизира добит. Наша најбоља претпоставка је да је пЦлоуд на тржишту релативно непознат (у поређењу са Дропбок-ом) & Гоогле диск), смислили су ове планове за привлачење нових корисника и стицање тржишног удела. Ако је то тачно, онда то функционише – купио сам план за себе.

Такође сумњамо да могућност куповине њихових целокупних претплатничких планова можда није стална, тако да би наш најбољи савет био да га набавите док још увек можете!

Шта дефинише „доживотну претплату“?

Мислим да сви знамо да све што вам је дано “за живот” заправо није за живот. Нешто смо ископали у њиховом ТОС-у и открили да је њихова дефиниција „за живот“ заправо 99 година, или шта је краће.

Само 99 година

Ово баца кључ у мојим плановима да преносим овај рачун мојим унуцима као породично наслеђе, али претпостављам да је 99 година (или смрт, шта год прво дође) сасвим пристојан посао.

Доживотна претплата на пЦлоуд – планови & Цене

500ГБ2ТБФамили
Стораге500ГБ2,000ГБ2,000ГБ
Број корисника11Уп до 5
Годишња цена $ 47,88 $ 95,88Н / А
Животна цена $ 175 $ 350 $ 500
Штедња- 64,40 $ * – 129,40 $ * Н / А

* Уштеда се израчунава на основу претпоставке да сте се пријавили за годишњи план и задржали га пет година.

Доживотна претплата пЦлоуд-а може изгледати скупо јер ћете морати платити велику суму унапред, тако да можемо разумети зашто би се неки одлучили да крену на свој годишњи план.

Међутим, сматрамо да ово мало личи на закуп вс куповину некретнина; годишњи план је попут закупа (плаћате мање, али имовина никада није ваша коју поседујете) док је доживотна претплата попут куповине (ако је цена тачна и свиђа вам се, зашто не?)

У сваком случају, уситнимо неке бројеве како бисмо то сазнали. Погледајте наша открића у наставку.

пЦлоуд Премиум 500ГБ

Годишње, премијски план пЦлоуда кошта 47,88 УСД, док животни план кошта 175 УСД, једнократно плаћање. Под претпоставком да држите годишњи план пет година, већ бисте уплатили 239,40 УСД, што већ увелико премашује план доживотне претплате пЦлоуда.

Уштедите за 5 година ако платите за животни план Премиум 500ГБ: 64,40 УСД

пЦлоуд Премиум Плус 2ТБ

Узмите ово, Премиум Плус 2ТБ план кошта 95,88 долара годишње, насупрот доживотној претплати од 350 долара. Опет, претпоставимо да се држите плана пет година. С годишњим планом већ би се кашљао вртоглавих 479,40 УСД, док ћете за доживотну претплату морати да платите само 350 УСД.

Ваша уштеда за 5 година уколико платите за животни план Премиум Плус 2ТБ: 129,40 УСД

пЦлоуд породице

Породични план пЦлоуда доступан је само са доживотном претплатом, али пошто омогућава 5 корисника да деле 1 налог, користићемо породични план у односу на 5 самосталних годишњих премијских планова од 500 ГБ.

Породични план коштаће вас 500 долара, док ће сваки премијски план коштати 47,88 к 5 долара, што укупно износи 239,40 долара годишње! За пет година то кошта отприлике 1.197 долара, што ме из неког разлога мало љути.

Ваша уштеда за 5 година уколико платите за породични животни план: 697 УСД

С овим бројевима, мислим да је прилично сигурно рећи да, иако се доживотне претплате могу осећати као да коштају више (због великог једнократног плаћања), заправо ћете плаћати много мање И добијати више вредности у односу на годишње планова. Ако се планирате дугорочно придржавати пЦлоуд-а, топло предлажемо да купите један од животних планова.

Додатна карактеристика – пЦлоуд Црипто Лифе

пЦлоуд Црипто Лифетиме

Сви се можемо сложити да је сигурност датотека важна, али да ли је то вриједно плаћања? На крају крајева, наше датотеке су већ сигурне на пЦлоуд-овим серверима.

Они већ користе АЕС ТЛС / ССЛ 256 битну енкрипцију, тако да ако се наше датотеке пресрећу на путу до сервера, ко год је отео, неће моћи приступити тим датотекама без кључа.

Па зашто би нам уопште требала пЦлоуд Црипто?

Видите, датотеке које су учитане на сервере пЦлоуд-а могу уживати у АЕС шифрирању на путу према горе и нико их не може додиривати, али кад стигну на сервере, датотеке се враћају у првобитни облик. Иако су ваше датотеке и даље сигурне, људи на пЦлоуд-у могу видјети шта сте пренијели.

пЦлоуд Црипто додаје додатни слој сигурности стварајући јединствени кључ за вас, тако да само особа која има кључ може приступити тим датотекама, чувајући их безбедним од свих, укључујући пЦлоуд.

Хипотетски говорећи, ако сте добили најтајније тајне владине податке послате у пЦлоуд и нека терористичка организација физички отме њихову канцеларију, они могу приморати пЦлоуд да преда податке које сте пренели и да их користи за светску доминацију. То је тачно, свет иде у пакао и то је твоја грешка, пријатељу.

Са криптовалутама пЦлоуд, чак и ако најозлоглашенији од тероризма пљачкају пЦлоуд, нема начина да приступе вашим супер осетљивим подацима приватне владе, а ви бисте спасили свет од одласка у пакао, па сте сада позвани као херој.

У сваком случају, разговарајмо о трошковима.

пЦлоуд Црипто кошта 47,88 долара годишње, док доживотна претплата кошта само 125 долара. Преко 5 година уштедјели бисте 114,40 долара. Ако ћете добити пЦлоуд Црипто, учините себи услугу и идите на доживотну верзију. Уштедећете толико више.

Белешка

Крипто је додатна функција која се купује поврх вашег складишта у облаку. Реците ако желите 2ТБ животни простор са криптовалутом. Цена ће бити 350 + 125 УСД = 475 УСД.

Шта би могло поћи по злу

Као што је Сам споменуо у својој рецензији, заиста нема пуно недостатака врхунских услуга пЦлоуд-а. Међутим, имамо неколико проблема о којима ћемо говорити у наставку.

1. Шта ако друга компанија купи преко пЦлоуда?

То се вјероватно неће догодити, али и даље вриједи.

Контактирали смо тим за подршку на пЦлоуд-у (који је успут изузетан) за коментаре, и они су нам гарантовали да не желе да продају компанију, али ће поштовати све рачуне за цео живот, ако неко одлучи да купује преко своје компаније у будућности.

Међутим, ми волимо да будемо сигурни, па смо прошли кроз њихов ТОС, али на жалост, уопште нисмо могли да нађемо ништа у вези са тим.

Они су признали да у ТОС-у не постоји ниједна литература о томе, али ако нам је та мисао учинила заиста непријатном, увек се можемо одлучити за своје годишње планове. Морамо се сложити.

2. Шта ако нема довољно простора за складиштење?

2ТБ простора за складиштење можда тренутно изгледа као пуно, али величина датотека расте брзо. За 5 година, 2ТБ можда неће бити довољно. Да ли ће надоградити наше рачуне када дође време или бисмо морали набавити више простора за складиштење?

Шта ако пЦлоуд у будућности одлучи да отвори 5ТБ рачун? Желели бисмо да то надоградимо само плаћањем разлике, али гледајући на ствари какве су ствари (морате платити целу животну цену претплате, чак и ако имате годишњи рачун за било који износ година), изгледа као да бисмо морали да одвојимо још.

3. Трошак могућности – Шта ако дође нешто боље?

Ох ФОМО (страх од нестајања) је јак у овом.

Сви планови претплате за доживотну претплату имају одличну вредност, али имајмо у виду да – 175 УСД није јефтино. Видим људе који се одлучују да плаћају годишње само зато што немају унапред 175 долара, али прелазим на корак.

Поанта коју желим да кажем је да бисмо платили толико рачуна, и шест месеци низ пут ако нека друга компанија одлучи да створи врхунски производ који кошта мање, осећали бисмо се као да нам је сервиран кратак крај штапа.

На крају бисмо морали да платимо за нови, врхунски производ (поврх онога што смо већ платили пЦлоуд) ако желимо да користимо њихове услуге, и то је много!

Завршне мисли – Палац горе или доле?

У реду, ево наших мисли – претплата за доживотну претплату пЦлоуда је чудесна. Уштеда трошкова је превелика да би се игнорисали. Са животним планом од 500 ГБ уштедећете 64,40 УСД у поређењу са плаћањем годишњег рачуна за 5 година (уштеда се само повећава са 2ТБ и Породичним планом).

Наравно, имамо неколико ваљаних брига (недостатак будућег складиштења, опортунитетни трошкови, страх од искључивања пЦлоуд-а пре него што искористимо своје животне предности), али нека се реализују; наше забринутости су валидне, али врло је мало вероватно да ће се догодити.

Ако вам то стварно смета, увек можете слободно да идете са годишњим планом и надоградите када се почнете осећати сигурнијим.

Дакле, у име свих овдје на Битцатцха.цом, дајем два палца горе на пЦлоуд-ов план за доживотну претплату. Набавите га пре него што се смире и одлуче да повуку план!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map