Tens una botiga Shopify? Preparat per portar-lo al següent nivell? Preparat per fer més vendes amb menys esforç? Som-hi.

A la primera part de la Guia completa de Shopify, es va recórrer pel senzill procés de configurar des de zero una botiga Shopify (i com aconseguir la línia en només 19 minuts).

En aquesta part, ens endinsem en la caixa de trucs de Shopify. Les tècniques avançades d’aquest post us ajudaran a augmentar les vendes, atraure més clients i millorar l’eficiència de la vostra botiga.

Accepta la nostra guia completa de Shopify

  • Primera part: Com configurar una botiga Shopify en tan sols 19 minuts
  • Part 2: 11 Funcions de Shopify que augmentaran les vostres vendes
  • Tercera part: Shopify SEO: 9 elements bàsics per millorar el rànquing de Google de la vostra botiga
  • 4a part: “Com atraig els clients ??” Els primers 7 passos per promocionar la vostra botiga Shopify
  • Shopify és per a vostè? Llegiu la nostra crítica detallada de Shopify

shopify-comp

Nota

Algunes de les funcions d’aquesta publicació s’inclouen al pla de Shopify estàndard, però algunes necessiten una actualització.

1. Recuperació del carretó abandonat

La taxa mitjana d’abandonament del carretó en línia és del 68,81%. És a dir, 7 de cada 10 clients han afegit productes a la seva cistella i marxen sense comprar.

És un gran nombre de vendes que et poden perdre. Mireu-ho tot navegant a les comandes > Comandes abandonades al tauler de taula de Shopify.

Recerca del carretó abandonat de Shopify

Aquí, veuràs una llista de tots els clients que han col·locat articles a la seva cistella, però no la van sortir de sortida. Què passa si els podríeu enviar un correu electrònic i recordar-los?

Al pla de Shopify estàndard, l’única opció és enviar un correu electrònic a cada client de forma manual per recordar-los sobre la seva cistella..

Comandes abandonades

En fer l’actualització al pla “avançat” o en descarregar una aplicació d’abandonament del carretó i podeu configurar un correu electrònic activat que automàticament anul·la tots els clients que deixen un carret abandonat.

Aconsegueix-ho bé i aconseguiràs que molts d’aquests clients tornin a completar la seva facturació.

2. Calcula automàticament els preus d’enviament per a cada client

Un dels aspectes més complicats de fer funcionar una botiga en línia és calcular les despeses d’enviament. Si ho subestimes, podríeu acabar perdent molts diners. Sobreestimar i pot espantar els clients amb preus elevats.

Per evitar-ho, utilitzeu “enviament de portadors en temps real”. Es calcula el cost exacte d’enviament per a cada client en funció de la seva ubicació i de la mida / pes del producte.

Calcula la tarifa d’enviament

Per fer-ho, haureu d’activar el pla “Shopify avançat” i escollir un operador (UPS, FedEx, etc.) per calcular les tarifes.

3. Feu pagaments a qualsevol lloc amb Shopify POS

TPV (o “punt de venda”) és útil si també teniu previst vendre els vostres productes al món real. Potser en una botiga emergent, en un mercat o en una botiga de maons i morters.

Feu el pagament amb Shopify POS

Shopify POS és una aplicació que permet fer pagaments al món real mitjançant un lector de targetes (que costa 59 £). Totes les vendes s’enllacen automàticament amb el vostre compte de Shopify en línia de manera que els vostres comptes i inventaris coincideixin, no importa on vengueu.

4. Creeu perfils de clients per identificar els vostres millors compradors

Si demaneu als vostres clients que crein un compte abans de comprar-vos-en, és possible fer el seguiment i el seguiment de la informació i de l’historial de compres.

Pot semblar esgarrifós, però és molt útil. En tenir comptes de client, podeu veure exactament qui va comprar què. Ara és fàcil identificar els vostres millors clients.

comptes de client

Amb aquesta informació, podeu enviar correus electrònics de vendes orientats. Suposem que teniu una botiga de llibres i que heu venut 230 exemplars d’una novel·la popular. Uns mesos després, comences a vendre la seqüela i vols enviar un missatge de correu electrònic a tots els que van comprar el primer llibre per fer-los saber.

Fes el seguiment de l’historial de compres a través dels comptes de clients, saps exactament qui va comprar el primer llibre, de manera que pots enviar-los per correu electrònic directament. Per activar-ho, dirigiu-vos a Configuració > Comanda A continuació, configura la secció de comptes de client a “opcional” o “obligatòria”. Ara es demanarà als clients que iniciïn la sessió o crein un compte quan comprin.

Compra de comptes de client

5. Utilitzeu codis de descompte

No és cap secret que els descomptes i les vendes ajudin a augmentar els ingressos, però com ho feu a Shopify?

La millor manera de fer-ho és mitjançant una aplicació de Shopify com “Descomptes a granel”. Amb això, podeu generar codis de descompte per valor en dòlars, descompte percentual o enviament gratuït.

6. Vendre targetes de regal per a les vacances

Les targetes de regal són especialment populars durant les vacances, i Shopify facilita la seva creació.

Compra targeta de regal

Desplaceu-vos a Productes > Targetes regal. Aquí podeu crear una targeta de regal, tal com ho faríeu amb qualsevol altre producte.

Nota

Haureu d’actualitzar el pla de “Shopify” de nivell mitjà per activar les targetes de regal.

7. Integra Shopify amb Facebook

Si teniu un seguiment social important, podeu recrear tota la vostra botiga a la pàgina de Facebook amb una pestanya “botiga”. Els clients poden comprar directament de vostè sense haver de redirigir al vostre lloc web, garantint un procés de venda més suau.

Pestanya Shopify de Facebook

Mitjançant una API, la botiga de Facebook sincronitza automàticament els pagaments i els inventaris amb el vostre compte de Shopify, de manera que encara podreu gestionar-ho tot des d’un lloc.

Comença navegant a Configuració > Canals de venda > Afegeix canal de vendes > Facebook Hi ha alguns passos relacionats per connectar-ho, que aquí esbossa Shopify.

8. Feu que els serveis de compliment de Shopify facin la pujada pesada

El fet d’enviar els envasos i l’enviament és fàcilment l’aspecte que requereix més temps de funcionar a una botiga, sobretot un cop que les grans comandes comencen a funcionar.

Podeu aconseguir que Shopify faci els elevats pesos aquí, literalment!

Associant-se amb els serveis de compliment existents, com ara Amazon o Rakuten, gestionaran l’emmagatzematge, la preparació i l’enviament en nom vostre. Tot el que heu de fer és emmagatzemar el vostre inventari en un dels centres de compliment.

Aplicació Shopify de Rakuten Super Logistics

Per configurar-ho, dirigiu-vos a Configuració > Enviament > Dropshipping & Realització > Afegiu Dropshipping Service i trieu el vostre servei de compliment preferit.

9. Desfer-se de l’inventari completament amb l’expedició de Shopify

Dropshipping és una forma completament nova d’executar una botiga en línia. La millor part? No cal comprar una gran quantitat d’inventari per començar.

Quan un client compra un producte de la vostra botiga, després realitza una comanda amb un proveïdor de tercers, que després envia el producte al client.

Pel que saben, us sortirà directament. Només vol dir que no necessiteu un dormitori ni un magatzem ple de caixes d’inventari.

Per configurar aquesta opció a Shopify, intenteu utilitzar una de les moltes aplicacions d’expedició de comandes com Ordoro. Us ajudaran a col·laborar amb un proveïdor i a gestionar-ho tot des d’un mateix lloc.

10. Utilitzeu “Experts” de Shopify

Shopify promou un nombre de socis experts en programació, disseny, màrqueting i fotografia per ajudar-vos a treure el màxim partit de la vostra botiga en línia.

Experts de la botiga

Shopify enumera els seus experts segons el preu, la ubicació i l’especialització, de manera que podeu triar l’expert adequat per a la vostra botiga.

Si no teniu el temps ni les habilitats adequades per aconseguir que la vostra botiga sigui correcta, aquesta és l’opció útil (tot i que sovint cara).

11. Feu un seguiment de tot amb analítiques i informes de Shopify

Analytics és bàsic per conèixer el rendiment que teniu de la vostra botiga en línia. Quants visitants arriben a la vostra botiga? D’on provenen? Quant temps resten? I quin lloc web els feia referència?

Desplaceu-vos a la secció “informes” per baixar gràfics detallats sobre les vostres analítiques de vendes, trànsit i carretó.

També recomano integrar Google Analytics a la vostra botiga Shopify. Per fer-ho, enganxeu el codi de Google Analytics al camp especificat al tauler de compres de Shopify (que es troba a la botiga en línia > Preferències > Anàlisis de Google).

Amb aquestes eines integrades, podeu sobrecarregar la vostra botiga Shopify per generar més vendes i més clients. Al mateix temps, podeu reduir el problema que hi ha darrere de les escena.

Teniu alguna experiència amb aquestes eines de Shopify? Tens preguntes sobre com funcionen? Avisa’m en els comentaris i faré el possible per respondre!

A la part 3, l’atenció se centra en els motors de cerca. Amb quina precisió ajustem la botiga Shopify per tenir un lloc més alt en les cerques a Google? Busqueu-ho la setmana que ve aquí al bloc Bitcatcha.

Avatar

Quant a l’autor

Ben és redactor i redactor de Londres. El seu treball apareix regularment a The Huffington Post i ha treballat en diverses campanyes d’escriptura d’èxit per a Sony UK. No dubteu a connectar-vos amb Ben a través de Twitter.

Com el que heu llegit?

Uniu-vos als nostres subscriptors que rebin actualització de Bitcatcha. Enviem suggeriments i consells exclusius per a negocis en línia.

Pròxim “

Per què hauríeu de connectar Etsy a un lloc Wix & Com fer-ho en 10 minuts

«Anterior

Actualitzacions de contingut: la forma més ràpida per a més subscriptors (La guia definitiva de màrqueting per correu electrònic, part 2)

El vostre lloc és prou ràpid?

No perdis vendes. Comproveu la velocitat del vostre servidor aquí.

Consulteu el nostre allotjament web recomanat

Connecta’t amb nosaltres

icona rss   icona de facebook   icona de twitter linkin-icon

Comença aquí

  • La vostra botiga en línia en 19 minuts: Com configurar Shopify (Guia completa del Shopify 1a part)
  • 11 funcions de la botiga que no coneixíeu (però us donaran coqueta les vendes): la guia completa de la botiga Part 2
  • Shopify SEO: 9 fonamentals per millorar el rànquing de Google de la vostra botiga (la guia completa de Shopify part 3)
  • “Com atraig els clients?” Els primers 7 passos per promocionar la vostra botiga Shopify (La guia completa de Shopify part 4)
  • UX Design Primera part: Com elaborar la vostra proposta de valor & Convenç els usuaris perquè facin mesures

Crea botiga en línia Shopify

Links ràpids

Shopify

Pla / preus

Plantilles

Guia d’instal·lació

Prova de 14 dies

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me