Estic obsessionat amb establir objectius del lloc web. Em mantenen el camí i és l’única manera de fer créixer un negoci.

Malauradament, l’èxit no es produeix durant la nit (si només ho va fer!). De vegades, sembla que un lloc web nou o un negoci amb èxit apareixen fora del lloc, però no és com funciona realment.

Darrere de les escèniques, treballen des de fa mesos (potser anys). Estableixen objectius clars del lloc web per assegurar-se que arribin al següent nivell.

Avui tinc 13 objectius provats que podeu definir per vosaltres mateixos.

Abans de saltar als objectius específics, parlem de com estructurar-los.

Crea S.M.A.R.T. objectius del lloc web

SMART-Objectius-Featured-Image

(font de la imatge)

Els objectius només funcionen si s’ajusten als següents S.M.A.R.T. regles:

Específic – Mireu aquests dos objectius: “Vull més ingressos del lloc web” O “Vull un augment del 20% dels ingressos el gener del 2017”. Quin creieu que és el millor?

Mesurable – Necessiteu objectius que pugueu provar, definir i mesurar. Els visitants de llocs web, els números de xarxes socials són coses mesurables. Per exemple, “augmentar la consciència” no és tan fàcil.

Accionable – Pot realment fer alguna cosa per aconseguir que el teu objectiu sigui real?

Realista – “Superar Amazon com a distribuïdor principal” és tan realista com “desembarcar a la lluna!” (I molta sort per a tu!) Però tampoc els facilitaran els objectius. Empenye’t. Trobeu aquest lloc tan dolç entre realista i ambiciós.

Puntual – Hi ha d’haver una data de finalització. Avui establim totes les dates de finalització del 1 de gener de 2017.

Aquests són els fonaments bàsics per establir objectius. Però n’hi ha més.

Trencar-lo en trossos de picadura

Hem de desglossar els seus objectius en parts petites. Els objectius del lloc web d’aquest article (arriben, prometo) són objectius a mig termini. I.e. mirarem assolir-los en un termini de 6-7 mesos.

Passa molt de temps i és fàcil distreure’s o perdre el seguiment del progrés.

El que heu de fer és descompondre’ls així:

Triangle-Objectiu

(font de la imatge)

1. L’objectiu anual – per exemple. Arribeu a 10.000 visitants únics mensuals

2. Desglosseu-lo en objectius mensuals – Apuntar a 2.000 al juny, 3.000 al juliol, 4.000 a l’agost, etc. Afegir 1.000 visitants al mes no sembla tan desagradable com trobar 10.000 per la nit, no??

3. Objectius setmanals – Què cal fer cada setmana per aconseguir aquest objectiu mensual? Publica més contingut? Podríeu publicar alguns anuncis de Facebook o enviar un butlletí més sovint?

4. Objectius quotidians – Què podeu fer cada dia per assolir aquests objectius setmanals. Comenceu a escriure una publicació al bloc? Optimitzeu la vostra còpia d’anunci? Afegeix el teu butlletí per obtenir tarifes obertes més elevades?

Ja veieu com aquests petits passos us porten a aquest objectiu GRAN? Ara, tal com es va prometre, anem a saltar als objectius reals del lloc web!

Els 13 objectius del lloc web

Aqui venim. Totes aquestes són específiques, mesurables, accionables i oportunes (finalitzades a finals d’any!)

Pel que fa a “realistes”, us correspon. Haureu de triar les figures que tinguin sentit per al vostre lloc web. Trieu xifres que siguin realitzables, però ambicioses també!

1. Visitants únics del lloc web

Lloc web-Increment-Retorn-Trànsit-Gimnàs

(font de la imatge)

Tot això tracta sobre el trànsit de llocs web. Simplement, més trànsit equival a més vendes, més subscriptors i més oportunitats. Suposem que actualment obteniu 2.000 visitants únics i que genera ingressos de 500 dòlars. Si augmenteu els visitants a 10.000, generalment augmentareu els vostres ingressos fins a aproximadament 2.500 dòlars (això no és una ciència exacta, però aconseguirem aquest punt).

Com aconseguir-ho: El contingut és la vostra millor oportunitat aquí. Dediqueu una bona estona a crear contingut d’aturada d’espectacles, optimitzeu-lo per als motors de cerca (més informació sobre això més endavant) i aneu a la mili addicional a l’hora de promocionar-lo. També podeu fer una drecera mitjançant el trànsit mitjançant anuncis.

Com es mesura: Si encara no ho heu fet, configura un compte de Google Analytics. Definiu l’interval de dates a “el mes passat” i cerqueu la figura dels “usuaris”.

visitants únics

2. Visualitzacions de pàgines

La majoria de venedors us diran que els visitants únics són una mètrica més important que les visualitzacions de pàgines. I això probablement sigui cert. Però també m’agrada establir objectius per a les visualitzacions de pàgines. Per què? Perquè les visualitzacions de pàgines són una bona indicació de la implicació del meu lloc.

Els nombres exclusius no són bons a menys que aquests visitants obtinguin valor del lloc. Les visualitzacions elevades de pàgines em diuen que la gent fa clic a més d’una pàgina. Llegeixen molt contingut i gaudeixen del lloc web.

Com fer-ho: Penseu en les maneres de mantenir les persones implicades al vostre lloc i d’enviar-les a un bon llarg viatge. “Articles similars” a la part inferior de les publicacions del vostre blog funcionen bé. Així doncs, feu molts enllaços del tauler lateral. Penseu en fer la vostra navegació més intuïtiva també.

Com es mesura: Torna a fer Google Analytics, just al costat dels vostres visitants únics.

visualitzacions de pàgines

3. Reduir la taxa de rebot

El percentatge de rebots és el percentatge d’usuaris que “reboten” abans de fer clic en un altre enllaç. Es fixen en una pàgina i després desapareixen. Recordeu-ho, volem que els usuaris s’enganxin i explorin. Al cap i a la fi, els visitants més compromesos tenen més probabilitats de comprar de vosaltres.

Com fer-ho: El meu primer consell és comprovar la velocitat del servidor del vostre lloc web. Els visitants tenen menys probabilitats de “rebotar” quan el lloc es carrega ràpidament. La segona tracta sobre contingut i compromís. Mantingueu els usuaris al vostre lloc web amb contingut profund i atractiu. Feu servir la tècnica “articles relacionats” per assegurar-vos que les persones facin clic a més d’una pàgina.

Com es mesura: Google Analytics de bona ol. (L’exemple que segueix és un percentatge de rebot dolent. Intenteu apuntar-vos fins al 50% i, a continuació, pressioneu-lo més avall i més baix)

Percentatge de rebot

4. Subscriptors de correu electrònic

Tots els noms més importants del màrqueting coincideixen en una cosa: els subscriptors de correu electrònic són l’aspecte més lucratiu del vostre negoci en línia. Preneu a Appsumo qui ha dit això sobre la seva llista de correu electrònic: “AppSumo.com és un negoci de 7 xifres i el 90% + prové de correus electrònics”.

Els subscriptors de la vostra llista de correu electrònic són els millors anuncis. Els interessa el que heu d’oferir i és molt més probable que es converteixin. A més, podeu comunicar-vos directament amb ells – directament a la safata d’entrada de correu electrònic. Un objectiu essencial és impulsar els subscriptors.

Com fer-ho: Augmenteu el nombre de caselles de registre del vostre lloc. Feu servir caixes del tauler lateral, barra d’ajudes i finestres emergents (si escau). Oferiu un incentiu com un curs gratuït, un llibre electrònic o, encara millor, una “actualització de contingut”.

Com es mesura: Si encara no ho heu fet, configureu un compte MailChimp, Aweber o Monitor de campanya. Faran un seguiment dels vostres subscriptors i faran un seguiment del creixement de la vostra llista. Aquí teniu la nostra guia sobre la creació de la vostra llista de correu electrònic & enviament del primer butlletí. (MailChimp es mostra a continuació)

subscriptors

5. Percentatge d’obertura de correu electrònic i percentatge de clics

Al augmentar la tarifa de subscriptors, enviem-los alguns missatges de correu electrònic. Com sempre, també haurem d’establir uns objectius nous aquí. Quina és la seva tarifa oberta actual? I quin percentatge dels que l’obren fan clic al vostre lloc web?

Intentem doblar-ho. Neil Patel va descobrir que “de tots els canals de màrqueting [que ha provat], el correu electrònic els supera de manera contínua”. L’augment de les tarifes obertes i dels percentatges de clics permetrà eliminar el valor addicional de la llista de subscriptors.

Com fer-ho: Hi ha tot tipus de trucs aquí. Comenceu amb una intrigant línia de temes per augmentar la vostra tarifa oberta. Si es fa servir el nom de l’abonat generalment també s’incrementa la tarifa oberta. Pel que fa als clics, feu que els titulars i les imatges siguin convincents. O bé, ofereix un descompte que torni al vostre lloc web.

Com es mesura: Torneu cap a l’administrador de correu electrònic (en aquest cas MailChimp). Feu clic als informes i mesureu la millora del percentatge d’obertura i dels clics.

tarifa oberta

6. Seguidors de mitjans socials

No necessiteu que us expliqui quina potència té les xarxes socials per al vostre negoci. Més seguidors de Facebook vol dir que el seu contingut serà vist per més persones. Això significa més trànsit al vostre lloc. Els seguidors més importants de Twitter i Instagram significa un major abast de la vostra marca.

També és de la percepció. Els grans números de seguidors et fan semblar més autoritari. Els clients confien en marques amb un nombre més gran. És la prova social.

Com fer-ho: Una vegada més, tot comença amb un gran contingut. Creeu contingut que vulgueu compartir la gent. Aprofiteu dia a dia per millorar els vostres números de xarxes socials amb publicacions habituals. Animeu activament la possibilitat de compartir i afegir les caselles “com” i “seguir” al vostre lloc. Llegiu la nostra publicació recent sobre seguidors de Twitter en creixement per obtenir més informació.

Com es mesura: Facebook té una secció “informació” molt sofisticada per fer el seguiment del creixement de seguidors mensuals de la vostra pàgina. Twitter també té una secció “Analytics” amb un compte de seguidors mes a mes. Podeu fer-ho manualment per a altres plataformes.

Seguidors de Facebook

7. Implicació de les xarxes socials i xifres de clics

Com he comentat anteriorment, els números no són bons tret que facin alguna cosa. Pot ser que tingueu tones de seguidors, però us agraden, comparteixen i interactuen amb les vostres publicacions? Estan clicant al vostre lloc web? El compromís demostra com de valuosos són els vostres seguidors. Estan actius i compromesos??

Com fer-ho: Sigues actiu tu mateix. Fer preguntes. Inspira el debat. Obriu una conversa. Respon a tuits i preguntes. Creeu una personalitat en lloc de no publicar contingut.

Com es mesura: Un cop més, aprofundeix en els seus coneixements de Facebook o Twitter. Mireu quantes persones han fet clic o s’hi han relacionat amb les publicacions recents. Podeu mesurar-ho com a percentatge de seguidors totals. També podeu utilitzar Google Analytics per veure quants visitants arriben a través de les xarxes socials.

FB

8. Rànquing de cerca

Google és la clau per a un trànsit enorme i sense explotar. Però és un camí difícil cap a la primera pàgina de resultats, i és per això que hi ha un termini llarg. Definiu un objectiu per accedir a la primera pàgina a Google com a mínim per a una de les vostres paraules clau.

rànquing de paraules clau de cerca

(font de la imatge)

Com fer-ho: Comenceu per triar paraules clau altament orientades al vostre lloc i utilitzeu-les per optimitzar el vostre lloc de SEO. Penseu en l’estructura del contingut i del contingut optimitzats. També heu de crear una estratègia de backlinks, que utilitzeu els missatges de convidats i diversos altres mètodes per generar enllaços interns al vostre lloc web. Al meu entendre, Backlinko és el millor recurs únic per a SEO, així que seguiu les seves moltes guies.

Com es mesura: Requereix una cerca manual. Busqueu les paraules clau a Google, ja siguin “auriculars premium”, “vestits vintage” o “màrqueting de Facebook” i desplaceu-vos pels resultats per trobar la vostra pàgina. Si encara no heu pensat a SEO, podríeu aprofundir en l’abisme dels resultats de Google. A mesura que avanci l’any, comproveu si aneu passant per les pàgines de resultats.

9. Millora la qualitat del teu contingut

Obtenir un ascensor de contingut de contingut us ajudarà a la vostra empresa a través de tots els llocs. Augmentarà la vostra autoritat. Conduirà el trànsit i arribarà a nous clients. El contingut en si mateix generarà converses i conversions. També és una manera arrodonida de millorar la vostra classificació de cerca.

contingut_estratègia

(font de la imatge)

Però observareu com aquest és l’únic objectiu que no té una xifra quantificable. Hi ha un motiu per això. La quantitat de contingut realment no és tan important. No us ajudarà a publicar 1.000 publicacions de blog abans de finalitzar l’any. El que ajudarà és un contingut únic de qualitat, en profunditat i en profunditat. El vostre objectiu aquí no és més contingut. És millor contingut.

Com es mesura: Bé, aquest no és exactament quantificable. Podeu mesurar el vostre progrés en funció del rendiment del contingut en termes d’accions, de lectors i de “temps al lloc”. També podeu mesurar-lo amb el contingut anterior. És a fons (almenys 1.000 paraules)? S’omple d’imatges multimèdia com imatges, vídeos i infografies? Es basa en dades o estudis de cas? Té un angle únic?

Com fer-ho: Primer de tot, seguiu els consells anteriors. Més llarg, més detall, més recerca i multimèdia. Mireu què hi ha ja al vostre nínxol. Proposeu millorar-lo i afegir valor afegit. Estableix un calendari editorial realista i segueix-lo.

10. Vendes i descàrregues

Gamebviament, el joc final és augmentar les vostres vendes i / o descàrregues. Tot i que és probablement el més important, hi ha una raó per la qual he deixat aquest objectiu fins al final. Si us fixeu en tots els objectius anteriors, augmentareu directament les vendes i descàrregues sense ni tan sols adonar-vos.

Dit això, també podeu utilitzar alguns trucs addicionals:

Com fer-ho: Penseu en la vostra gamma de productes; assegureu-vos que tingueu articles assequibles per atreure nous clients. Experimenteu amb noves imatges, còpia i col·locació dels botons de “comprar”. Ofereix vendes i descomptes i revenda als seus clients existents.

Com es mesura: El mecanisme que allotja la vostra botiga en línia o el seu centre de descàrregues ha de suprimir xifres fiables. Shopify (com es mostra a continuació) desglossa les vendes així:

rendiment de la comanda

(font de la imatge)

11. Conversions

Les vendes o descàrregues brutes són una bona indicació del rendiment del vostre negoci. Però també presto molta atenció al tipus de conversió. Aquest és el percentatge de visitants del lloc web que compra o baixa.

En millorar les vostres conversions, obtindreu més valor de tots els visitants. No cal que arribeu a més persones, només haureu de convèncer les que ja hi ha al vostre lloc. És més fàcil.

Percentatge de conversió lliure de convertidor de clients (IO)

(font de la imatge)

Com fer-ho: Ajusteu la còpia, l’aspecte i la ubicació de les trucades a l’acció fins que no siguin magnètiques. Afegiu proves socials o testimonis per tal de disminuir la vacil·lació del vostre visitant. Feu que el vostre procés de checkout / descàrrega / subscripció sigui fàcil i senzill.

Com es mesura: Utilitzeu Google Analytics per configurar “objectius”. Això farà un seguiment del vostre percentatge de conversions i us permetrà mantenir un registre del seu rendiment.

12. Rendibilitat de la inversió publicitària

“Heu de gastar diners per guanyar diners!” Això és molt sovint cert. Però el que és més important, haureu de gastar bé els diners. És molt fàcil malgastar diners quan feu servir anuncis de Facebook o Google. Fes-ho un objectiu per obtenir més beneficis de tots els cèntims que gastes en publicitat.

Facebook-publicitat

(font de la imatge)

Com fer it: A / B: prova totes les campanyes publicitàries abans de publicar-la en directe. Mesureu quines còpies i imatges funcionen millor. Assegureu-vos que envieu la gent a les pàgines de destinació que realitzen conversions i que l’ajusteu fins que no sigui així. En fer això, obtindreu més valor dels vostres diners publicitaris.

Com es mesura: Utilitzeu aquí un percentatge senzill. Quants ingressos creeu a partir d’un anunci de Facebook? A mesura que feu millores i retocs, mireu com millora aquest percentatge.

Aprèn més: Com crear la vostra primera pàgina de destinació (+ 14 consells per optimitzar-la per a les conversions!)

13. Valor del dòlar de cada client

Suposem que vau tenir 100 clients el mes passat. En total, van gastar 1.000 dòlars. Això vol dir que cada client va gastar una mitjana de 10 dòlars. Aquest és el “valor en dòlars” de cada client. Pretén augmentar aquesta xifra, de manera que cada client gasti més.

Com fer-ho: Utilitzeu “vendre més” per animar una compra d’impuls a la caixa. Oferiu actualitzacions i ajusteu articles relacionats per atreure cada client a gastar-ne més.

Com es mesura: Utilitzeu el mecanisme de la vostra botiga per supervisar els ingressos mensuals. Dividiu-lo pel nombre de clients mensuals i, vàlil, que és el vostre valor en dòlars. Feu aquest càlcul un cop al mes i registreu el seu creixement.

En establir aquests objectius grans i ambiciosos, augmentareu el trànsit, augmentareu l’abast i augmentareu les vendes de manera important.

Recordeu-ho, estableix una figura realista, però ambiciosa. A continuació, desgloseu-lo en objectius mensuals més petits.

A continuació, anota els objectius setmanals i diaris que t’arribaran. Molta sort i fes-nos saber com surtes!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me