Aquest és un missatge convidat de Mustaasam Saleem de Cloudways.

Quan teniu un lloc web de WordPress, heu de penjar fitxers de tant en tant per mantenir el vostre lloc actiu i bonic. Per tant, heu de saber que hi ha més d’una manera de penjar la vostra imatge, tema o qualsevol altre contingut al vostre WordPress.

Bàsicament, hi ha tres maneres de penjar fitxers a WordPress:

 1. Inicieu la sessió al proveïdor d’allotjament accedint al seu gestor de fitxers en línia.
 2. Connecteu-vos al vostre servidor mitjançant un client FTP com FileZilla.
 3. Carregueu fitxers de suports, temes o complements directament des del Tauler de control de WordPress.

Si voleu penjar qualsevol cosa que no sigui suports, temes o complements, sempre podeu penjar-los a través d’un gestor de fitxers. Tanmateix, per a totes les càrregues normals, només cal que navegueu a la ubicació desitjada dins del Tauler de control de WordPress i trieu el fitxer afegiu / penjat.

Per exemple, si voleu afegir un vídeo, aneu a Suport -> Afegiu Nou i, bé, seleccioneu el fitxer del vostre ordinador o simplement podeu arrossegar i deixar-lo fora al quadre. Aquí teniu una captura de pantalla:

Error de mida del fitxer a WordPress

Vau veure alguna cosa tan estrany, però? No, no a l’article. A la captura de pantalla de dalt. Sí, el límit màxim de fitxers de càrrega de només 5 MB. No és aquesta solució? I aquest límit també s’aplica quan voleu carregar un tema o complement directament des del Tauler d’administració de WordPress. Tot i això, aquest llindar varia des d’allotjament a allotjament. Alguns fins i tot permeten només 2MB de manera predeterminada, mentre que d’altres en permeten més.

No us preocupeu però; estem aquí per explicar-vos exactament com augmentar el límit de càrrega.

Comencem sense més.

PRO-TIP

Llent lloc mata vendes! Sobrecarregueu la velocitat de WordPress amb aquests 8 hacks.

Tot i que hi ha diverses maneres d’eliminar aquest plafó a la mida del fitxer, treballarem amb tres configuracions dins de PHP que han d’afrontar el límit de càrrega. Definim primer la configuració perquè sàpigues el que estàs fent realment:

 • upload_max_filesize
  Això defineix el límit màxim de càrrega dels fitxers.
 • post_max_size
  Això defineix el límit màxim de càrrega que es gestionarà en una sol·licitud POST.
 • memòria_limita
  Això defineix quanta memòria s’assigna a PHP. Aquest número ha de ser igual o superior al upload_max_filesize.

Suposem que tenim un fitxer de 20 MB. Definirem la càrrega_max_filesize a 25MB, post_max_filesize a 27MB i memory_limit a 30MB.

A continuació es mostren els passos que podeu fer per augmentar el límit de càrrega. Segons el vostre servidor, qualsevol d’ells hauria de funcionar.

Nota

Assegureu-vos de crear un fitxer de còpia de seguretat abans de fer cap canvi.

1. Crear o modificar un fitxer PHP.ini

PHP.ini conté la configuració de PHP per al vostre servidor. Podeu trobar-lo al directori arrel del vostre servidor. Vés al directori arrel de hosting i cerca el fitxer php.ini. Per motius de seguretat, pot estar ocult, així que no us oblideu de comprovar “Mostra els fitxers ocults”.

Obriu el fitxer php.ini amb qualsevol editor de text i cerqueu els tres paràmetres per modificar-los segons el vostre requisit. Utilitzarem els números següents per a aquest exemple:

Mida del fitxer a penjar: 20 MB.

 • upload_max_filesize = 25 MB
 • post_max_size = 27 MB
 • memory_limit = 30 MB

Si no trobeu el fitxer php.ini, no us preocupeu! Podeu crear-lo amb un clic dret del ratolí i seleccionant Afegeix un nou fitxer. Obriu el fitxer nou i enganxeu les tres línies anteriors i guardeu-lo com a php.ini.

De vegades, el fitxer php.ini del servidor es diu php5.ini, per tant, no es confon entre els dos.

2. Crear o modificar .htaccess

.htaccess és un fitxer important i conté diverses configuracions per al vostre servidor. La majoria de proveïdors d’allotjament ho mantenen amagat. Per modificar-lo, heu de tornar a comprovar “Mostra els fitxers ocults” i localitzar el fitxer .htaccess al directori arrel del vostre servidor..

Obriu-lo amb qualsevol editor i enganxeu aquestes tres línies al final del fitxer on es diu #END WordPress:

 • php_value upload_max_filesize 25MB
 • php_value post_max_size 27MB
 • php_value memory_limit 30 MB

Si no trobeu el fitxer .htaccess, podeu crear-ne un i enganxar els atributs predeterminats del fitxer .htaccess de WordPress i enganxar les tres línies anteriors per augmentar el límit de càrrega..

3. Modificació d’un fitxer de WordPress

Si els dos mètodes anteriors no us funcionaven, sempre hi ha una alternativa. Podeu enganxar les tres línies següents als vostres fitxers WordPress. Aquestes línies es poden escriure en wp-config.php, temes del fitxer functions.php, etc. Tot i això, no és la manera recomanada d’augmentar el límit de la mida del fitxer de càrrega..

 • @ini_set (“upload_max_size”, “25MB”);
 • @ini_set (“post_max_size”, “27MB”);
 • @ini_set (“memory_limit”, “30MB”);

4. Directament des de la Plataforma

Alguns proveïdors d’allotjament de WordPress com Cloudways tenen una funció integrada per canviar el límit de la mida del fitxer. A continuació, es mostra com podeu fer-ho directament des de la plataforma si teniu Cloudways com a proveïdor de hosting:

Vés a servidors des de la barra de la part superior i accedeix al servidor desitjat. Seleccioneu Configuració & Els paquets del plafó esquerre i veureu Mida de càrrega a la pestanya Configuració bàsica. Canvieu-lo al vostre requisit. En el nostre cas, utilitzarem 25 MB.

Cloudways Edita la memòria

5. Plugin

Si no voleu fer-ho manualment, al dipòsit de WordPress sempre hi ha un complement. Només cal trobar el plugin adequat que sigui compatible amb la versió actual de WordPress. Proveu d’incrementar la càrrega de fitxer de mida màxima, compatible amb la versió més recent de WordPress.

Des del plafó esquerre del vostre Tauler de control de WordPress, aneu a Connectors -> Afegiu nou, cerqueu el complement per augmentar la càrrega de fitxers de mida màxima de fitxers de la part superior dreta i instal·leu-lo.

Instal·leu el connector

Un cop activat el complement; navegueu a la configuració i introduïu la mida desitjada per a la nova mida de càrrega.

Introduïu el valor

Això és! Acabeu d’augmentar el límit de mida de fitxers de càrrega màxim de WordPress.

6. L’opció d’últim recurs

Si no funciona res, simplement demaneu al proveïdor d’allotjament que augmenti el límit de càrrega de la mida del fitxer a la vostra aplicació de WordPress i, de ben segur, us ajudaran. L’assistència 24 × 7 de Cloudways té una gran resposta i en cap moment podreu orientar-vos cap al vostre objectiu.

Si coneixeu qualsevol altre mitjà per augmentar el límit de mida de càrrega de fitxers, no dubteu a compartir-lo mitjançant la secció de comentaris que hi ha a continuació. Informeu-nos també de quina opció funcionava perfectament per a la vostra aplicació de WordPress!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me