Pàgines de destinació Són una part essencial de qualsevol bona campanya de màrqueting.

Impulsen les conversions, augmenten les vendes i fomenten la inscripció. Malauradament, han estat lleugerament incompresos i rarament han estat optimitzats a tota la seva capacitat.

En primer lloc, responem a la gran pregunta:

Què és una pàgina de destinació?

comprar

Una pàgina de destinació és una pàgina web personalitzada dissenyada específicament per convertir clients. És altament específic, orientat i làser optimitzat per a vendes o inscripcions.

Sovint s’utilitzen per embutxar els visitants d’enllaços publicitaris a les xarxes socials o a Google.

És una pàgina autònoma que no sol estar vinculada a la pàgina d’inici o a la resta del lloc web. Si la gent es troba a la pàgina de destinació, ja els interessa el producte o el servei. Ja han quedat intrigats.

Tot el que heu de fer és convertir-los, que podeu fer de dues maneres principals:

  1. Generar derivacions mitjançant un formulari de registre
  2. Vendre alguna cosa!

Com es diferencia una pàgina de destinació de la pàgina d’inici?

Tendeixes a veure molts anuncis a Facebook i a Google que apunten persones a la pàgina d’inici d’un lloc web. Sovint això és un error.

Una pàgina principal és molt general. L’objectiu és introduir un visitant passiu al vostre negoci global i deixar-los explorar al seu ritme. En una pàgina d’inici, hi ha diversos viatges i resultats de l’usuari diferents.

Una pàgina de destinació, però, és altament específica i està dirigida a una promoció. Amb una pàgina de destinació, només hi ha un possible viatge d’usuari. Vostè només desitja un resultat: la venda o la inscripció.

Com hem de crear una d’aquestes pàgines de destinació?

a. Utilitzeu un complement de WordPress

Si utilitzeu WordPress per allotjar el vostre lloc web, potser haureu de treballar dins dels límits del tema. En alguns casos, és possible simplement crear una pàgina nova. Podeu dissenyar-lo com vulgueu i donar-li una nova URL (més en breu).

plugin de pàgina de destinació

Si cerqueu una mica més flexible, podeu instal·lar un complement de pàgina de destinació. Un dels millors és el que s’anomena adequadament “pàgines de destinació de WordPress” que us permet triar entre plantilles per crear un disseny personalitzat. També us permet fer proves de divisió A / B, la qual cosa és útil per optimitzar la vostra taxa de conversió.

b. Instal·leu un tema de WordPress arrossegar i deixar anar

Quan es tracta de temes de WordPress, les opcions d’arrossegar i deixar anar són les més versàtils i flexibles que hi ha. Un dels meus preferits és Divi, que vam incloure a la nostra llista de millors temes de WordPress. Mitjançant Divi, podeu afegir ràpidament i fàcilment una nova pàgina de destinació i crear un disseny personalitzat mitjançant les caixes arrossegueu i deixant anar.

c. Alternatives pagades

També podeu utilitzar una alternativa de pagament com ara Lander o Leadpages. Costa uns quants diners, però us ajuda a crear una pàgina de destinació amb instruccions pas a pas senzilles. No cal cap codificació complexa i només es triguen uns 30 minuts a funcionar. Hi ha tones de plantilles existents i escollir-les a mesura que vagis.

Leadpages®

Ara que ja tenim els fonaments bàsics, diguem-ne l’optimització de la parla. Com obteniu el màxim de vendes i conversions de la pàgina de destinació?

14 Consells per optimitzar la pàgina de destinació de les conversions!

1. Elecció de l’URL

Pot ser que no es presti molta atenció al joc de paraules o de lletres a l’adreça del lloc web. Tot i això, té més impacte del que podríeu pensar. En primer lloc, un bon URL és fonamental per a propòsits de SEO. Permet introduir les paraules clau adequades i ajudar a Google a trobar el vostre lloc.

Però en una pàgina de destinació tenen un paper encara més gran. Us suggereixo utilitzar el vostre URL per reforçar la vostra trucada a acció. Diguem que utilitzeu la pàgina de destinació per promocionar la vostra nova aplicació. En aquest cas, creeu la URL:

www.my-business.com/download-the-app

Es tracta d’un simple i subconscient puntal per al vostre visitant. Mantingueu sempre l’URL curt, específic i puntual.

2. Estableix un objectiu clar

Les millors pàgines de destinació són específiques. Recordeu que aquest no és el lloc on oferir diverses promocions. La pàgina de destinació està dissenyada amb un únic propòsit.

Com es pot veure a la pàgina de destinació de Code Academy a continuació, el seu únic objectiu és signar la gent al programa. Molt literalment, no hi ha cap altre objectiu o enllaç a la pàgina de destinació!

Pàgina de Codecademy Landing

Quin és el teu objectiu? Voleu que la gent es registri a la vostra llista de correu? Es baixa la vostra nova aplicació? O vendre un producte nou? Trieu-ne un i centreu-vos-hi amb claredat.

3. Elimineu qualsevol cosa que distregui aquest objectiu

Els dissenyadors web solen dir que el 90% de la seva feina està tallant coses! Un cop hàgiu dissenyat la pàgina de destinació, penseu en totes les distraccions de les quals podeu eliminar.

Consulteu aquest exemple a CampusTap. És una de les pàgines de destinació més senzilles i racionalitzades que he trobat. Només hi ha quatre elements de disseny: un títol, un explicador, una crida a l’acció i una imatge. Què més necessiteu?

Pàgina de destinació simple

4. Assegureu-vos que no hi ha cap altre punt de sortida

En una pàgina web tradicional, desitgeu molts enllaços per ajudar els visitants a explorar el vostre lloc web. Però, quan es tracta de la vostra pàgina de destinació, només desitja un enllaç: la crida a l’acció.

No hi hauria d’haver punts de sortida per distreure els visitants ni conduir-los en un altre lloc. No tenir enllaços externs en una pàgina se sent molt contrari, però és la millor manera de convertir els vostres clients.

Sense punts de sortida

Si no poden fer clic a una altra part del lloc, és molt més probable que facin clic a la vostra trucada a acció.

5. Una poderosa crida a l’acció

La vostra trucada a acció és la part més important de la pàgina de destinació. És el botó “comprar” o el “registre”. De fet, és tan important, vam dedicar un bloc sencer a aquest petit element.

L’objectiu final és aconseguir que el vostre visitant faci clic en aquest botó. Feu que la còpia sigui senzilla i directe. Parleu directament amb els vostres visitants, com aquest exemple dels usuaris de Crazy Egg.

Crida a l'acció de Crazyegg

Considereu també el color i el disseny. Els millors colors són el groc, el taronja i el verd. Per què? Perquè creen un clar contrast i destaquen de la pàgina. Dibuixen l’ull directe cap a ells.

6. Convertiu en un sol clic

Les millors pàgines de destinació tenen un procés senzill per convertir els clients. L’ideal seria que voleu convertir les persones amb un sol clic.

Per exemple, a la pàgina de destinació, podeu tenir un formulari de registre. Quan un client omple la informació, procureu no incloure un segon o tercer pas. Si feu clic a aquesta crida a l’acció hauria de ser el final de l’intercanvi. Cada pas addicional que faci per completar el procés, perdreu conversions. Fes-ho simple.

7. Poseu-vos al cap de la vostra audiència

Un cop el visitant arribi a la pàgina de destinació, hauríeu de tenir uns segons per convèncer-los que facin el següent pas. Una forma de fer-ho és posar-se dins del cap!

Proveu de crear una pàgina de destinació que es connecti immediatament. Aprofiteu les seves emocions, especialment els seus somnis i ambicions. Mireu com AwesomeTalk entra directament al cap amb la seva intel·ligent pàgina de destinació. No descriu el servei, no ho ha de fer. En canvi, utilitza les vostres emocions naturals per ajudar a inspirar el clic a través.

Toqueu l’emoció del públic

Tot allò que s’introdueixi en les respostes emocionals d’algú es posarà dins del seu cap i esperem que els convenci perquè facin clic més enllà.

8. Coherència del disseny

Normalment, un visitant ha arribat a la vostra pàgina de destinació mitjançant un enllaç publicitari. Els anuncis a Facebook solen ser excel·lents per embutxar persones cap a una pàgina de destinació. En aquest moment hauríeu de mantenir les imatges i el disseny el més coherents possible.

Dit d’una altra manera, utilitzeu la mateixa imatge a la pàgina de destinació que vau fer servir a l’anunci. Utilitzeu la mateixa còpia i explicador. Per què? Perquè això reforça automàticament el vostre missatge una i altra vegada. També ajuda a suavitzar el pas i impedeix que el client es distregui.

9. Utilitzeu ofertes i descomptes

Tothom adora una bona oferta o descompte. Podria ser només el que necessites per convèncer algú perquè es registri o compri el seu producte. Netflix té una de les millors pàgines de destinació (en aquest cas, també és la seva pàgina principal). I tot es basa en l’oferta principal al centre de l’empresa: una prova de mesos gratuïta.

Oferta i descomptes de Netflix

Si teniu un lloc web de comerç electrònic, podeu utilitzar la vostra pàgina de destinació per promoure la venda d’un determinat article. O utilitzeu-lo per empaquetar articles similars en un acord. Un descompte o venda augmenta la probabilitat que un visitant passiu realitzi la compra.

10. Inclou la prova social

Si algú ha arribat a la vostra pàgina de destinació, està gairebé convençut. Ja els heu intrigat i els heu atret a la pàgina de registre. Només queda una petita capa de fricció. Hi ha només algunes preguntes o reserves amb les que es posen de manifest.

És el vostre treball eliminar les últimes reserves i posar-les en contacte amb ells. Una manera brillant de fer-ho és amb proves socials. Dit d’una altra manera, aprofiteu aquesta oportunitat per mostrar quantes altres persones utilitzen el vostre producte o servei. Feu saber al vostre visitant que els altres l’utilitzen i l’estimen.

Inclou la prova social a la pàgina de destinació

En aquest exemple, l’aplicació de taules pendents, Totist, recorda amb alegria que ja l’utilitzen 2 milions d’altres. És prou suficient per fer-vos sentir fora!

Podeu fer una cosa semblant citant testimonis a la pàgina de destinació, especialment de clients o compradors de nom més gran.

11. Assegureu-vos que sigui mòbil fàcil

És el 2016 i gairebé no hauria d’haver de mencionar això! Però, moltes pàgines de destinació encara no són mòbils. Amb més del 50% de tot l’accés a Internet ara en un dispositiu mòbil, la vostra pàgina de destinació ha de tenir una aparença brillant en qualsevol dispositiu.

Això és especialment important si el trànsit que us embutxa des d’un anunci de xarxes socials. Es produeix una gran quantitat d’ús de mitjans socials en un dispositiu mòbil, de manera que aquest procés ha de ser perfecte. Si creeu la vostra pàgina de destinació mitjançant els mètodes que he explicat al començament de l’article, tots us han de donar l’opció d’assegurar-vos que sigui “responsive”.

No perdeu les conversions perquè la pàgina de destinació no funciona en un dispositiu mòbil!

12. Afegir botons per compartir

A la vostra pàgina de destinació podeu obtenir una relació qualitat-preu encara més afegint botons de participació. Sovint, gastareu una mica de diners per promocionar la pàgina de destinació a Facebook o Google. No obstant això, un cop les persones comencen a inundar-se, els facilita compartir-ho amb els seus amics.

Al cap i a la fi, és promoció gratuïta. Pregunteu sempre els visitants que comparteixen la pàgina de destinació si troben alguna cosa útil. Com podeu veure a continuació, els usuaris de SaaS us animen a compartir el seu llibre electrònic un cop l’heu baixat. Això comportarà moltes visites addicionals a la pàgina de destinació.

Botó Compartir a la pàgina de destinació

13. Velocitat

Aquí sempre parlem de velocitat a Bitcatcha. Al cap i a la fi, el que fem és el que fem millor! Tot i això, és important si es tracta de la pàgina de destinació. Els lectors habituals sabran que un lloc web lent pot afectar dràsticament el vostre percentatge de conversions.

De fet, qualsevol cosa més lenta que tres segons pot reduir les conversions a la meitat. Cap empresa es pot permetre perdre la meitat de les seves vendes potencials. Especialment quan és tan senzill solucionar el problema de velocitat. Si fins ara heu seguit els consells, la pàgina de destinació hauria de ser simple i relativament buida. Això hauria de fer les coses bones i ràpides. Si encara és lent, pot haver-hi un problema amb el servidor o l’amfitrió web subjacent.

14. Prova, prova, prova

Com que la vostra prioritat número u són les conversions, és hora de provar exactament el funcionament. Ben aviat us adonareu que la vostra pàgina de destinació no es fa mai! Sempre hi ha un nou disseny per provar. Sempre hi ha una crida a l’acció de diferents colors per provar. Sempre hi ha una frase o còpia diferent a utilitzar. Sempre una imatge diferent.

Qualsevol ajustament petit podria tenir un efecte enorme en la vostra conversió. Per tant, si no esteu segurs de quina és la disposició o la imatge més eficaç, canvieu-la i proveu la resposta.

Prova AB

Mitjançant la funció “objectius” de Google Analytics, podeu fer un seguiment exacte de quantes conversions obteniu a qualsevol pàgina determinada. Cada vegada que realitzeu una modificació o canvi, verifiqueu si la taxa de conversió es mou cap amunt o cap avall.

Si utilitzeu un dels creadors de pàgines de destinació de pagament esmentats anteriorment, sovint us permetran que A / B testi diferents opcions abans de passar a un disseny final. Si voleu tones de conversions, és el més important que podeu fer!

Les pàgines de destinació són una de les millors maneres d’augmentar les conversions i augmentar considerablement les vendes i registres.

Malauradament, si no les optimitzeu correctament, us podrien malgastar molts diners.

Heu tingut alguna sort amb les vostres pàgines de destinació? No dubteu a compartir els vostres secrets i consells a la secció de comentaris.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me