Si heu utilitzat recentment el nostre verificador de velocitat del servidor, és possible que hagueu observat una novetat més recent: el mapa d’ubicació interactiu del servidor.

Quan mesureu la velocitat del vostre servidor amb Bitcatcha, realitzem proves de vuit llocs diferents del món. És l’única manera de garantir que les càrregues del vostre lloc es facin ràpidament des de qualsevol part del planeta.

Fins ara, havíeu de prendre la nostra paraula. Però, amb el nostre nou mapa, podreu veure exactament d’on sortim a la sortida del vostre lloc. Aquí teniu el aspecte que sembla:

Prova de velocitat del servidor de Bitcatcha

Com podeu veure, els pins us mostren les ubicacions de les nostres proves: Regne Unit, Brasil, Singapur, Índia, Austràlia, Japó i dues ubicacions als EUA.

Després d’haver utilitzat el complement de Google Maps Widget per crear aquest mapa, vaig pensar que escriuria una ressenya ràpida al respecte. Com veieu, és interactiu i em permet utilitzar la marca Bitcatcha als pins de localització. Bastant xulo, no?

Giny Google Maps

El complement és simplement la millor eina que he utilitzat. Si necessiteu un mapa per mostrar la ubicació de la vostra empresa o de la botiga, sens dubte plantejaríeu-ho. O potser heu de donar indicacions a la gent o, com jo, donar més informació al visitant.

El widget de Google Maps fa més de quatre anys que compta amb 100.000 usuaris i és un producte de confiança.

El propi plugin és senzill, intuïtiu i personalitzable. No necessitareu habilitats tècniques per començar i funciona directament. Tot el que heu de fer és introduir els detalls de la ubicació i personalitzar l’aspecte del mapa. Fins i tot podeu combinar el disseny amb el vostre lloc web.

Però el millor de tot, fa un raig ràpid i consumeix molt pocs recursos.

Una versió gratuïta del connector està disponible al mercat de WordPress i també hi ha una versió professional a partir de 15 dòlars.

Estic fent servir la versió professional (que recomano), així que anem a través de algunes de les millors funcions.

Carrega super-ràpida

Si sou un lector habitual aquí a Bitcatcha, sabreu que estic obsessionat amb la velocitat. Sempre tinc poca confiança a afegir addicionals plugins que permetin suprimir recursos del lloc web.

És per això que Google Maps Widget és tan útil. Mentre que la majoria de complements de mapes envien més de 50 sol·licituds per arrossegar-se en un mapa interactiu, Google Maps Widget només envia UNA sol·licitud. No utilitza gairebé cap recurs. Com ho gestiona?

Aquesta part és força intel·ligent. Quan el mapa es carrega per primera vegada al vostre lloc, és només una imatge. És una captura de pantalla o una miniatura, cosa que significa que és lleugera i només fa una sol·licitud al servidor. Aquí teniu el aspecte que sembla:

Miniatura del mapa

El mapa només es fa interactiu quan es fa clic, així:

Mapa interactiu

En aquest moment, arrossega totes les peticions addicionals. Significa que la velocitat de càrrega inicial no es redueix a causa d’un pesat complement interactiu a la pàgina principal.

Personalitzable

Com podeu veure al nostre mapa de Bitcatcha, podeu adaptar el connector a la vostra combinació al vostre lloc. Els pins del nostre mapa inclouen el logotip de Bitcatcha. També podeu canviar la mida del mapa i els colors de la caixa de llum quan s’expandeixi.

Logotip de Bitcatcha com a passador del widget del mapa de Google

El mateix mapa s’aprofita a la funcionalitat de Google Maps, de manera que també podeu triar entre les seves funcions. Voleu la vista del carrer? Vista per satèl·lit? Direccions d’un lloc a un altre? Es pot personalitzar fàcilment al connector (tingueu en compte que es tracta de funcions professionals).

Fins i tot podeu incloure bombolles d’informació, relació de zoom i altres aspectes, tots arrossegats des de Google Maps.

S’actualitzen regularment

Pot semblar una cosa petita, però sempre busco plugins que s’actualitzin regularment. Significa que sempre són segurs, segurs i ràpids. No només això, sinó que significa que l’equip es preocupa pel seu plugin i respon ràpidament per solucionar errors.

En el moment d’escriure, Google Maps Widget es va actualitzar fa tres dies. Heu garantit la funcionalitat més actualitzada amb aquest complement.

Un gran suport

Els nois que hi ha darrere de Google Maps Widget són excel·lents amb atenció al client. Tenen l’objectiu de respondre a tots els correus electrònics en un termini de tres hores i garantir una resposta en 24 hores.

Els membres de la Pro tenen un any de suport garantit, però podeu actualitzar-lo a l’assistència per a tota la vida amb el paquet “Agència”.

També hi ha un fòrum d’assistència útil per a usuaris gratuïts. Els experts són força actius i hi ha una bona comunitat d’usuaris que responen a les preguntes més habituals.

Val la pena pagar pel paquet professional?

A 15 dòlars, val la pena considerar el paquet professional. Obteniu un any més d’actualitzacions gratuïtes i suport garantit, així com accés a les funcions professionals (més opcions de personalització, pins il·limitats, opcions de vista de carrer, etc. Podeu veure una llista completa de funcions aquí).

El paquet “Pro Unlimited” és el nivell mitjà i us permet utilitzar el connector a tants llocs personals com vulgueu. El paquet “Pro Agency” és el més car i us proporciona un ús personal i client il·limitat, així com actualitzacions i assistència de tota la vida.

Si no esteu segurs de si valen els diners addicionals, podeu provar la versió professional de forma gratuïta durant set dies (no cal la targeta de crèdit).

Widget en acció de Google Maps

Abans d’acabar la revisió, comproveu com es veu el complement des de darrere de les escena. Com podeu veure, hi ha moltes opcions per configurar el widget:

Trieu la mida, el tipus de mapa i la personalització de pins tot d’una forma senzilla.

Configuració del widget de mapa de Google

Podeu canviar el títol o el text per sobre i per sota del mapa en si mateix.

A continuació, desplaceu la pestanya cap a “mapa interactiu” i podeu personalitzar com apareixerà l’aspecte interactiu.

Fins i tot podeu accedir a l’equip d’assistència des d’allà mateix a la pantalla d’opcions.

Pensaments finals

El widget de Google Maps és la millor manera d’afegir un mapa al vostre lloc. És senzill d’utilitzar, combina el teu disseny i no retardarà el teu lloc.

Proveu-lo per vosaltres mateixos. Obteniu la versió gratuïta al WordPress Plugin Store o a la versió Pro al lloc oficial de Google Maps Widget.

Avisa’m com surt!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me