14 trucuri de iluminare pentru a accelera site-ul dvs.

Această serie de bloguri despre viteza site-ului a fost o distracție distractivă.


Până acum, am aflat că Amazon ar pierde 1,6 miliarde de dolari (!) Dacă site-ul lor web ar încetini.

De asemenea, am aflat exact ce se întâmplă în spatele scenei pentru a provoca încetinirea site-ului web.

Ne aduce la concluzia noastră firească: cum poți să grăbești exact lucrurile? Acoperim totul, de la viteza serverului, la optimizare și câteva bonusuri suplimentare.

În primul rând, să recapitulăm ceea ce provoacă viteza lentă:

Când încărcați site-ul meu aici la Bitcatcha, browserul dvs. (Firefox, Safari, Chrome etc) începe o conversație cu serverul meu web.

Browser: „Hei server web! Puteți să-mi aduceți toate bițiile și piesele pentru a afișa Bitcatcha.com vă rog? “

Server: „Lucru sigur, permiteți-mi să le găsesc și să le trimit”.

Apoi, serverul web plasează toate componentele site-ului într-un tunel și le trimite către browserul dvs. pentru a-l încărca.

Pare destul de simplu, dar iată ce vor încetini lucrurile:

 • Un server leneș, care necesită vârste pentru a răspunde cererilor.
 • Un server care gestionează simultan piese pentru o mulțime de alte site-uri web.
 • O mulțime de „piese” mari ale site-ului web care trebuie găsite și trimise în tunel.
 • Un tunel aglomerat.

Sunt multe care pot merge greșit aici. Deci, cum accelerăm lucrurile?

Accelerează-ți site-ul

Partea 1: Faceți-vă serverul mai repede

1. Actualizați la o gazdă web mai bună (adică un server mai bun)

Gazda dvs. web este compania care furnizează serverul. Este ca și cum ai închiria un teren de internet, unde vei stoca toate piesele site-ului.

Cei mai mulți dintre noi tind să cumpere cel mai ieftin teren pe care îl găsim. Dar aceasta nu este neapărat o soluție înțeleaptă.

Web-uri ieftine găzduiesc servere de închiriere, care sunt aglomerate și mici. Nu uitați, doriți ca serverul dvs. să răspundă rapid la solicitări și să trimiteți rapid site-ul dvs. în tunel către browser.

Notă

Consultați lista noastră de găzduire web cea mai rapidă pe baza timpului de răspuns al serverului.

2. Treceți de la hostingul partajat la un VPS

Gazdele web ieftine vor plasa site-ul dvs. web pe un server împreună cu alte tone de site-uri web. Se numește găzduire partajată și înseamnă că trebuie să le combateți pentru resurse.

Dacă dintr-o dată un site web primește mult trafic, va încetini dvs., în timp ce vor mări lățimea de bandă.

Trecând la un VPS (un server privat virtual) sau (cel puțin un server partajat de înaltă calitate, cum ar fi SiteGround), gazda web va închide un colț al serverului partajat doar pentru tine. Înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji pentru alte site-uri care vă fură resursele.

3. Mutați serverul mai aproape de publicul dvs.

De fiecare dată când cineva face clic pe site-ul dvs., serverul dvs. trebuie să trimită fizic informațiile de pe planetă pe ecranul computerului.

Dacă serverul se află în cealaltă parte a lumii, va dura mult timp. Dacă știți de unde provine cea mai mare parte a traficului dvs., rugați-vă gazda web să pună site-ul dvs. pe un server cel mai aproape de publicul principal.

4. Utilizați o rețea de livrare de conținut

Problema cu mutarea serverului dvs. mai aproape de o anumită audiență este că cineva va pierde. Dacă vă mutați serverul în California, vizitatorii australieni vor primi un timp de încărcare lent. La fel și vizitatorii dvs. europeni.

O rețea de livrare de conținut sau CDN vă pune datele pe servere din întreaga lume. Așadar, când cineva face clic pe site-ul dvs. web, serverul cel mai aproape de acesta trimite informațiile.

Înseamnă că vizitatorii dvs. obțin o viteză super rapidă oriunde s-ar afla pe lume. (Pentru referința dvs., folosesc Cloudflare aici în Bitcatcha.)

5. Activați setarea „mențineți în viață”

Când serverul dvs. trimite fișierele site-ului dvs. în tunel, fiecare parte călătorește separat. Fișa dvs. de stil CSS, sigla dvs., fiecare dintre imaginile dvs. etc.

Evident, cel mai eficient mod de a face acest lucru este să le trimiți pe toate în același tunel mare.

Acolo intervine setarea „mențineți în viață”. Când este activat, tunelul principal rămâne aprins și totul coboară aceeași conexiune (este foarte rapid).

Dar când setarea este oprită, trebuie să se realizeze un nou tunel pentru fiecare element. (Este foarte lent).

Majoritatea gazdelor web păstrează această setare (care este bună), dar uneori gazdele partajate închid conexiunile fără avertisment.

Partea 2: Optimizarea elementelor site-ului web

Acum că am făcut serverul dvs. cât mai rapid și eficient, cum optimizăm singuri componentele site-ului?

6. Reduceți timpul de călătorie dus-întors (RTT)

În prezent, browserul dvs. trebuie să ceară serverului fiecare element, câte unul. Logo-ul dvs., apoi fiecare dintre imagini, apoi fișa de stil CSS.

Timpul necesar pentru a-l primi este de o călătorie dus-întors.

Cu cât mai multe călătorii dus-întors trebuie să faci, cu atât mai mult timp este nevoie să se încarce întregul site web. Este ca și cum îți împachetezi mașina cu cutii și le muti într-o casă nouă.

Cu cât ai mai multe cutii, cu atât mai multe excursii dus-întors trebuie să faci. Soluția? Reduceți cantitatea de cutii pe care le luați.

Reduceți cantitatea de elemente pe care serverul dvs. trebuie să le trimită în tunel. Mai puține imagini, mai puțin cod, mai puține pluginuri.

7. Activați compresia pe site-ul dvs. web

Din păcate, nu este doar numărul de cutii. Este cât de grele sunt. Dacă toate elementele tale sunt mari și grele, va ocupa mult spațiu în tunelul tău. De asemenea, se vor mișca mai lent. Este ca și cum se construiesc camioanele. Fiecare plin de cutii grele.

Din fericire, puteți comprima site-ul dvs. web și tot ce este pe el. Folosind un instrument precum Gzip. (Este recunoscut de 90% dintre browsere. – Este aproape toată lumea, cu excepția câtorva străini care încă mai folosesc Internet Explorer 4.)

Cele mai ciudate părți ale site-ului dvs. sunt imaginile, HTML, CSS și Javascript. Prin comprimarea acestora, puteți reduce „greutatea” medie a site-ului dvs. în timpul transferului.

Fapt amuzant

Greutatea medie a unui site web este de 2 MB, dar crește în fiecare an.

8. Optimizează-ți imaginile

Imaginile sunt de obicei cea mai grea parte a oricărui site web. Sunt cel mai mare, cel mai gras, cel mai lent element de încărcare.

Începeți prin a le decupa la dimensiunea exactă de care aveți nevoie. Nu încărcați imagini enorme și nu le măriți în HTML. Doar încărcați-le la dimensiunea potrivită.

De asemenea, comprimați imaginile înainte de a le încărca. Dacă utilizați WordPress, pluginuri precum WP Smush ar putea reduce dimensiunea imaginii cu 80%!

9.… Sau faceți sprituri

Un sprite este o singură imagine care conține o mulțime de imagini mici. Este excelent pentru partajarea butoanelor sau a altor elemente de imagine.

Acum, site-ul dvs. web trebuie să facă o singură solicitare, mai degrabă decât zece. Puteți utiliza apoi CSS pentru a alege în ce părți ale imaginii sunt afișate unde.

10. Decupați-vă codul

HTML este dens și greu. Este, de asemenea, incredibil de repetitiv. CSS este puțin mai eficient, dar multe sunt redundante.

Este timpul să parcurgeți codul dvs. cu un pieptene fin pentru dinți și să scăpați de toate bucățile inutile.

Dacă utilizați un șablon de la WordPress, Tumblr etc, atunci probabil că există o mulțime de coduri pe care nu le utilizați. Aceste șabloane sunt configurate pentru a vă oferi o mulțime de opțiuni pentru funcționalitate. Dar majoritatea dintre noi nu avem nevoie de toate.

Fii nemilos!

11. Dezinstalați pluginuri inutile (WordPress)

De-a lungul timpului am experimentat cu multe tone de plugin-uri. Dar de multe ori, uităm să le dezinstalăm.

Fiecare plugin este o altă solicitare de server. Este un alt pachet important care vă blochează tunelul de mare viteză.

Dacă nu îl utilizați, opriți-l.

12. Reduceți redirecționările

Pentru fiecare redirecționare, pachetele dvs. merg în sus și în jos în tunel de două ori. Cu excepția cazului în care nu trebuie, nu folosiți redirecții pe site-ul dvs. web.

Partea 3: Extras bonus

13. Reduceți căutările DNS

Nu există încă o parte a procesului despre care nu am mai vorbit. Se întâmplă chiar de la început.

Înainte ca browserul să înceapă conversația cu serverul, trebuie să găsească locația serverului (Găsind adresa IP a acestuia). Este ca și cum ar fi căutat numărul serverului în agenda telefonică. Este nevoie de puțin timp. (De obicei 20-120 milisecunde).

Durează și mai mult dacă există mai multe nume de domeniu asociate site-ului dvs. web. Exemple obișnuite includ: blog.yourwebsite.com sau domenii suplimentare pentru imagini, foi de stil și obiecte flash.

Dacă browserul trebuie să o facă de cinci ori, s-ar putea să pierdeți o jumătate de secundă. Păstrați-l la cât mai puține domenii.

14. Memorizarea în cache a browserului

Imaginează-ți cât de repede ar fi lucrurile dacă browserul tău ar putea păstra o copie a tuturor fișierelor site-ului. În acest fel, nu va trebui să contactați serverul de fiecare dată. Le-ar putea încărca doar din memorie.

Aceasta este ceea ce este cache. Înseamnă că browserul dvs. „își amintește” site-ul web. Când îl încărcați pentru a doua oară, este foarte rapid.

Pfiu! Aceasta a fost o postare mai lungă decât de obicei, dar cred că a meritat.

Acum știți tot ce trebuie să știți despre a face rapid site-ul dvs. web fulger. Aceste trucuri v-ar putea scăpa secunde de viteza de încărcare.

Asta înseamnă vizitatori fericiți. Și înseamnă mai multe vânzări.

Ghid de viteză WordPress

Dacă site-ul dvs. web este creat cu WordPress, am compilat un ghid detaliat pas cu pas privind accelerarea WordPress. Folosim pașii exacti pentru a face încărcări Bitcatcha.com în 3 secunde.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map