WordPress a fost adesea platforma de alegere pentru multe companii care doresc să înceapă să-și construiască propriul magazin online. O parte din asta se datorează pluginurilor extinse pe care trebuie să le ofere WordPress.

Indiferent dacă vă dați seama sau nu, alegerea pluginului eCommerce potrivit pentru site-ul dvs. WordPress este absolut crucială pentru afacerea dvs. dacă doriți să creați mai multe oportunități de creștere și profit.

Din mii de plugin-uri disponibile în prezent pe WordPress, l-am redus până la 20 dintre plugin-urile trebuie să aibă WordPress pentru un site web de comerț electronic!

Funcțiile pe care ar trebui să le căutați într-un plugin WordPress

O căutare rapidă pentru un plugin de comerț electronic la WordPress vă va scoate sute de rezultate. Pentru începători și proprietari de site-uri noi, ar putea fi un pic copleșitor să încerci să găsești pluginul perfect pentru site-ul tău.

Iată lucrul, nu există un plugin perfect, deoarece unii ar putea avea caracteristicile esențiale pe care le-ați dori, în timp ce alții ar putea să nu.

De exemplu, dacă site-ul dvs. web vinde în principal bunuri digitale, cum ar fi muzică, podcast-uri, cărți electronice digitale etc., atunci este posibil să aveți nevoie de un plugin de comerț electronic specializat în vânzarea de produse digitale. Dimpotrivă, dacă vindeți produse fizice, atunci aveți nevoie de un plugin de comerț electronic care să includă funcții precum gestionarea stocurilor și a stocurilor.

Alți factori pe care trebuie să-i luați în considerare sunt pluginurile care acceptă gateway-urile de plată în mod implicit și posibilitatea de a adăuga mai multe. De asemenea, trebuie să verificați dacă pluginul de comerț electronic vine cu teme WordPress compatibile între ele.

Practic, trebuie să știți care va fi obiectivul activității dvs. online pentru a ști ce caracteristici și pluginuri va trebui să instalați.

Cerințele pentru rularea unui site web de comerț electronic

Nu este un secret faptul că site-ul online de comerț electronic are tendință de resurse. Din această cauză, este important să optați pentru cel mai bun hosting WordPress care se potrivește bugetului dvs..

Cei care caută o opțiune accesibilă pot începe cu site-uri de găzduire, cum ar fi Inmotion Hosting sau SiteGround. SiteGround, în special, oferă planuri care sunt optimizate pentru site-urile de comerț electronic cu caracteristici precum Certificatul SSL pentru plăți sigure, un IP dedicat și o linie de asistență dedicată.

Dacă ai bugetul și vrei să ai cea mai bună performanță, poți să te uiți la Kinsta, care este specializat în site-ul eCommerce WordPress.

De asemenea, dacă nu ați făcut-o încă, trebuie să decideți un nume de domeniu pentru site-ul dvs. de comerț electronic. Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți utiliza un generator de nume de domeniu pentru câteva idei.

După ce site-ul dvs. este în ordine, este timpul să vă uitați la pluginul WordPress pe care trebuie să îl aveți pentru afacerea dvs. de comerț electronic.!

20 Plugin WordPress Must-Have

1. WooCommerce

WooCommerce

Poate cel mai popular plugin de eCommerce WordPress, WooCommerce este un excelent plugin pentru a-ți construi magazinul digital de la zero pe WordPress.

Încă de când Automattic (echipa din spatele găzduirii blogului WordPress.com) le-a achiziționat în 2015, WooCommerce a adăugat mai multe teme și funcții care sunt optimizate pentru un site WordPress eCommerce WordPress.

2. WPForms

WPForms

Este important ca orice proprietar de afaceri să aibă o modalitate prin care clienții le pot contacta în cazul în care au feedback sau întrebări. WPForms este un plugin care vă permite să configurați rapid un formular de contact pe WordPress cu o interfață prietenoasă pentru începători.

Folosind drag-ul lor & funcționalitate, puteți crea cu ușurință formularele de contact, formularele de comandă, formularele de plată, formularele de abonare prin e-mail și multe altele doar cu câteva clicuri simple.

Pentru cei care doresc opțiuni și funcționalități mai avansate, vă puteți înscrie la versiunea Pro, care are mai multe opțiuni și funcții de personalizare.

3. OptinMonster

OptinMonster

Un software popular de optimizare a ratei de conversie, OptinMonster vă ajută să convertiți vizitatorii site-ului dvs. abandonați, solicitându-i să devină abonați prin e-mail. Este, de asemenea, un plugin excelent dacă doriți să vă construiți lista de abonamente de e-mail și să vă creșteți mai mult contactul cu clienții fideli..

4. Veeqo

Veeqo

Veeqo este una dintre cele mai bune opțiuni pentru a avea grijă de toate nevoile dvs. de gestionare a stocurilor WooCommerce. Software-ul este o soluție de comerț electronic integral, care vă permite să vă gestionați magazinele (magazinele) WooCommerce, precum și alte canale precum eBay, Amazon și Etsy dintr-o singură platformă.

Folosind Veeqo puteți gestiona comenzi, puteți păstra stocurile sincronizate în timp real, puteți edita listele de produse, puteți cumpăra de la furnizori, vă puteți gestiona de preluare, ambalare și expediere și multe altele.

Software-ul îi ajută pe retaileri să evite pierderea de stocuri și vânzări, creând o afacere mai eficientă și mai eficientă.

5. Galeria Envira

Galeria Envira

Pentru magazinele online, o galerie este foarte importantă pentru a arăta produsele clienților. Deși WordPress vă permite să creați o galerie de imagini fără a fi nevoie de un plugin, este totuși destul de de bază.

Galeria Envira vă ajută să creați cu ușurință o galerie sensibilă și frumoasă în WordPress. Cu pluginul, puteți configura mai multe galerii, puteți crea albume, deschide imagini în ferestrele de tip lightbox și multe altele.

6. Seful SEO

Yoast SEO

Cunoscut anterior ca WordPress SEO de Yoast, Yoast SEO este un popular plugin WordPress care optimizează site-ul dvs. web pentru motoarele de căutare și îmbunătățește vizibilitatea site-ului dvs. pentru audiențele cheie..

Pluginul oferă o mulțime de funcții, dincolo de adăugarea meta tag-urilor, pentru a vă ajuta să îmbunătățiți poziția SEO a site-ului dvs. Dacă nu vă familiarizați cu termenii SEO, ar putea dura ceva timp. Din fericire, interfața lor este destul de ușor de utilizat și ușor de utilizat.

7. BackupBuddy

BackupBuddy

Securitatea este absolut importantă pentru orice companii, de două ori, pentru un site web de comerț electronic. O formă fiabilă de securitate este de a avea o copie de rezervă pregătită în cazul în care pierdeți toate datele clientului dvs. din cauza unei defecțiuni hardware sau a unui atac pe serverele gazdei..

Configurarea unei copii de rezervă pentru site-ul dvs. web ar trebui să fie primul lucru pe care îl faceți și vă recomandăm să utilizați BackupBuddy, deoarece acestea nu sunt numai fiabile, ci și ușor de configurat și de a restabili site-ul dvs. WordPress.

Mai bine, păstrați-vă backup-ul în spațiul de stocare în afara locului pentru un nivel suplimentar de protecție. BackupBuddy oferă facilitățile pentru a configura lucrurile cu ușurință.

8. Ecwid

Ecwid

Când vine vorba de efectuarea de achiziții pe un magazin online, o pagină de checkout profesională și simplă vă va ajuta cu siguranță să vă îmbunătățiți șansele.

Pluginul Ecwid WordPress creează pagini de checkout destul de simple care includ toate caracteristicile necesare de care aveți nevoie pentru un site web de comerț electronic. De asemenea, acceptă peste 40 de opțiuni de gateway de plată internațională, integrare în timp real de transport și 45 de limbi.

9. MemberPress

MemberPress

Cu MemberPress, puteți crea o opțiune de abonare pentru site-ul dvs. de comerț electronic utilizând unul dintre cele mai bune plugin-uri de membru WordPress disponibile.

Creați abonamente speciale și conținut exclusiv pentru membrii dvs. pentru a atrage alți utilizatori să se înscrie. Un lucru minunat despre MemberPress este faptul că sunt compatibile cu tot felul de gateway-uri de plată și cu plugin-uri pentru magazin online, cum ar fi WooCommerce.

10. JigoShop

JigoShop

Doriți să vă începeți magazinul online și aveți nevoie de o soluție instantanee? Pluginul WordPress JigoShop vă permite să faceți asta, deoarece au toate opțiunile necesare, va trebui să creați un site web online de comerț electronic complet..

Puteți efectua plăți cu PayPal, încărca toate produsele dvs., utilizați Skrill / Moneybookers fără a fi necesar să instalați instrumente externe sau suplimentare. De asemenea, oferă extensii premium pe care le puteți utiliza pe site-ul dvs. WordPress.

11. Comerț electronic WP

WP eCommerce

WP eCommerce este o soluție excelentă pentru întreprinderile care au nevoie de un plugin eCommerce simplu și complet pe WordPress. Folosind acest plugin, puteți crea magazinul online de la zero pentru a vinde produse, servicii digitale sau fizice, sau chiar crea un site de membru.

Puteți personaliza pluginul în orice mod doriți prin CSS și HTML. Gestionarea comenzilor și cataloagelor dvs. se poate face cu instrumentele lor încorporate.

12. Descărcări digitale ușoare

Descărcări digitale ușoare

Dacă v-ați concentrat exclusiv pe vânzarea de bunuri digitale, atunci Easy Digital Downloads este un plugin excelent, care funcționează bine cu site-urile WordPress eCommerce.

Este un plugin ușor de utilizat, care are o mulțime de extensii pentru diferite gateway-uri de plată, platforme și servicii. În timp ce lucrează cu orice teme WordPress, Easy Digital Download are, de asemenea, propriile lor teme frumoase, care sunt create special pentru plugin.

13. Shopify Connect pentru WooCommerce

Shopify Connect pentru WooCommerce

Una dintre platformele de comerț electronic cu cea mai rapidă creștere, Shopify este mai mult decât o platformă, este o soluție all-in-one care este fără probleme și ușor de utilizat.

Cu Shopify Connect pentru WooCommerce, puteți conecta acum atât sistemele Shopify, cât și WooCommerce. Veți avea beneficiile WordPress, cum ar fi flexibilitatea și personalizarea. În același timp, puteți vinde direct pe platforme de social media, precum Facebook și Pinterest, cu conexiuni Shopify.

14. LearnDash

LearnDash

LearnDash este un excelent plugin LMS (Learning Management System) pe care îl puteți utiliza pentru a crea și vinde cursuri digitale pe site-ul dvs. WordPress. Este excelent pentru persoanele care doresc să înceapă un site web de îndrumare sau să învețe subiecte specializate, cum ar fi marketingul digital sau tehnici de social media.

Puteți crea ușor și rapid lecții, chestionare, misiuni și multe altele pentru a vă crea cursurile online utilizând constructorul de cursuri de drag and drop ușor de utilizat..

15. Întrebări frecvente rapide și ușoare

Întrebări frecvente rapide și ușoare

Pentru unele site-uri de comerț electronic, o secțiune de întrebări frecvente de fiecare dată când lansați un nou produs sau serviciu va fi utilă dacă clienții dvs. nu sunt familiarizați cu produsul în sine.

Întrebări frecvente rapide și ușoare se potrivesc cu numele său, permițându-vă să adăugați pagini cu întrebări frecvente într-o manieră relativ rapidă și ușoară. Adăugarea secțiunii de întrebări frecvente va ajuta, de asemenea, să reduceți asistența pentru clienți și să îmbunătățiți conversia, deci este cu siguranță un plugin bun.

16. Contact constant

Contact constant

Un alt plugin eCommerce excelent pentru crearea unei liste de e-mailuri și pentru a trimite e-mailuri către abonații dvs. este pluginul Constant Contact pentru WordPress.

Fiind una dintre cele mai prietenoase platforme prietenoase de utilizat, puteți să vă funcționați și să funcționați în scurt timp, prin utilizarea lor rapidă și ușoară. În plus, cu instrumente încorporate pentru a crea formulare de înscriere și capacitatea de a lucra cu instrumente de generare de plumb, cum ar fi OptinMonster, este cu siguranță un plugin pe care trebuie să îl ai.

17. MonsterInsights

MonsterInsights

Urmărirea analizelor dvs. este o modalitate excelentă de a înțelege ce funcționează pentru publicul dvs. MonsterInsights vă permite să vă conectați cu Google Analytics, astfel încât să puteți afla mai multe despre vizitatorii dvs. urmărind de unde provin și ce fac în timp ce pe site-ul dvs..

În timp ce pluginul este liber de utilizat, funcțiile lor avansate vă vor solicita să achiziționați versiunea Pro, ceea ce vă va oferi mai multe informații și opțiuni pentru a vă personaliza datele..

18. Erou CSS

CSS Erou

Temele de pe WordPress se bazează pe CSS pentru aspectul vizual al site-ului dvs. web. Pentru a modifica sau personaliza tema dvs., trebuie să puteți face acest lucru în CSS. Iar învățarea poate fi consumatoare de timp.

Cu CSS Hero, vă puteți personaliza tema WordPress fără a fi necesar să scrieți o singură linie de cod. Tot ce trebuie să faceți este doar să instalați pluginul WordPress și puteți începe să personalizați temele imediat.

Sau, dacă acest lucru este prea mult pentru dvs., puteți oricând să vizitați teme premium WordPress.

19. MaxCDN

O CDN (Rețeaua de distribuție a conținutului) vă ajută să vă încărcați mai rapid imaginile și alt conținut static pe site-ul dvs. web pentru utilizatorii dvs. Pentru site-urile de comerț electronic, accesul la pagini rapide este absolut important pentru experiența utilizatorului.

Un plugin CDN fiabil, MaxCDN funcționează și se integrează ușor cu WordPress pentru a ajuta site-ul dvs. să se încarce și mai repede, fără a fi nevoie să vă mutați la o nouă companie de găzduire. În plus, este foarte ușor de instalat și de început!

20. SEMRush

Pe piața comerțului electronic, este întotdeauna o idee bună să urmărești cum își desfășoară concurenții. Cu SEMRush, puteți verifica cum se clasează concurenții dvs., împreună cu cuvintele cheie plătite și traficul lor organic.

Folosind aceste informații, puteți să vă construiți și să optimizați în mod eficient propriul dvs. conținut și strategia de marketing pentru a merge mai departe în fața concurenței.

21. Extragere de produse WordPress Plugin

Contorizare produs

O modalitate excelentă de a stimula vânzările este de a pune produsele la vânzare pentru o perioadă limitată de timp. Extragerea de conturi WordPress Produs vă permite să creați cu ușurință o opțiune de numărare inversă a produselor pe magazinul dvs. online și să încurajați clienții să apuce aceste oferte înainte de a dispărea.

Este un instrument simplu și eficient pe care îl puteți utiliza pentru a stimula vânzările pe site-ul dvs. de comerț electronic. În plus, funcționează excelent cu WooCommerce.

Învelire

Deci, aveți, 21 de pluginuri WordPress de care aveți nevoie pentru un site web de comerț electronic. Aveți alte pluginuri pe care considerați că ar trebui să le includem? Spune-ne despre asta.

Ai un site web dar ai nevoie de ajutor pentru a-ți construi prezența online Atunci consultați ghidul nostru minunat pentru a construi prezența online!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me