WordPress alimentează 24% din internet.

Adică peste 75 de milioane de site-uri web.

Dacă ați citit ghidul meu pentru crearea unui magazin online, veți ști că îl recomand deja cu mare încredere. Este cel mai bun loc pentru a începe noul tău imperiu de cumpărături online.

Rețineți, ce este exact WordPress?

Wordpress

Dacă sunteți nou la joc, WordPress este o platformă care vă permite să construiți propriul site web. Alegeți designul, aspectul, adresa. Ei fac toate trucurile computerului. Este cel mai simplu și rapid mod de a-ți crea propriul site.

Înainte de a continua, merită remarcat faptul că vorbesc despre WordPress.ORG nu WordPress.COM. Există o diferență. Pe WordPress.COM, nivelul tău de control este limitat și împărtășești gazda cu alte milioane. Pe WordPress.ORG, descărcați software-ul și îl găzduiți singur. Este un pic mai mult de muncă, dar veți primi mult mai mult control și creativitate. Dacă construiți un magazin online, WordPress.ORG este locul unde trebuie să fiți.

Bine, deci de ce le plac proprietarii magazinelor online?

Motivul nr. 1 Este gratis

Nu vă puteți certa cu pricetagul WordPress. Nu costă nimic să descarci software-ul și să începi. Veți observa că, de obicei, alte opțiuni ale magazinului online au un cost de pornire.

Principalul concurent, Shopify începe de la o taxă constantă de 29 de dolari pe lună, de exemplu, și devine mai scump pe măsură ce crești. Alte platforme, precum Etsy și eBay, au o bucată sănătoasă din veniturile dvs. din vânzări.

Cu WordPress, puteți configura magazin și vinde primul produs fără a plăti un ban la gazdă. Vă permit să vă păstrați mai mult profitul decât orice alt serviciu online.

Dacă sunteți un nou proprietar al magazinului, fiecare bănuț contează.

Motivul nr. 2 Este foarte ușor de configurat

WordPress se mândrește cu o faimoasă „instalare de cinci minute”. Nu este o exagerare. Ghidul pas cu pas vă conduce cu ușurință și veți avea un site online în câteva minute.

Singura parte complicată este configurarea găzduirii tale web. Pentru a utiliza WordPress.org, veți avea nevoie de cel mai bun blog de găzduire. Acesta este terenul care vă permite să construiți site-ul.

Din fericire, la Bitcatcha avem toate răspunsurile gazdei web! Vă prezentăm o listă completă de gazde web recomandate, astfel încât să puteți găsi cea potrivită pentru dvs. Am fost chiar intervievați pe utilizatori și i-am întrebat cât de performanțe au gazda web.

Motivul nr. 3 Nu trebuie să fii un designer web creativ sau un geniu de codificare

Mulți oameni evită să-și construiască propriul site pentru că nu știu să scrie cod.

Frumusețea WordPress este că nu trebuie să cunoașteți o singură linie de HTML (deși ar putea ajuta puțin). Acest lucru este perfect pentru proprietarii de magazine online care doresc doar să se concentreze pe vânzarea produsului lor!

Există mii de teme gratuite – sau modele – din care puteți alege. O temă este un șablon pentru site-ul dvs. pe care îl puteți regla și modifica. Majoritatea sunt gratuite; pur și simplu faceți clic pe preferatul dvs. și urmăriți transformarea site-ului dvs. în designul preferat.

Personal, vă recomand să plătiți câțiva bani pentru o temă unică și de o calitate mai bună. Dacă căutați un răspuns rapid, încercați tema Avada. Este cea mai populară temă de acolo și oferă instantaneu site-ului tău un sentiment profesional.

Avada

De asemenea, veți dori să vă asigurați că tema este compatibilă cu WooCommerce. (WooCommerce este setul de instrumente de care aveți nevoie pentru a conduce mecanismul de cumpărături pe site-ul dvs.) O temă precum Divi este perfectă pentru asta.

Motivul nr. 4 Este mobil prietenos

Este posibil să nu știți acest lucru, dar mai mult de jumătate din accesul la internet are loc pe un dispozitiv mobil. Asta înseamnă că majoritatea potențialilor dvs. clienți utilizează simultan un smartphone sau o tabletă.

Dacă acest lucru nu este surprinzător, iată câteva statistici pentru cumpărături mobile:

  • Accesul la internet mobil a depășit acum accesul la desktop și laptop.
  • Cumpărăturile mobile sunt în plină expansiune și au sărit de la 8% la 15% în 2019.
  • 72% din comerțul electronic va avea loc pe un dispozitiv mobil până în 2021.

(statistici din Selz.com)

Dar cum, pe pământ, creez un site web mobil??

Nu, WordPress o face pentru tine! Amintiți-vă doar să alegeți o temă receptivă atunci când proiectați site-ul dvs. „Răspuns” înseamnă că site-ul dvs. se va adapta oricărui dispozitiv se conectează la acesta. Dacă clientul tău este pe un iPhone, magazinul tău online se va potrivi pentru un ecran iPhone. Dacă este vorba despre o tabletă sau desktop, se va adapta pentru a se potrivi pe ecranul mai mare. Tema Avada pe care am recomandat-o înainte este complet receptivă.

Alegerea unei teme WordPress receptive înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji de unde provin clienții. Trebuie doar să faci produse grozave.

Motivul # 5. Mii de plugin-uri vă permit să faceți aproape orice doriți

„Pluginurile” sunt niște softuri simple care se conectează la site-ul dvs. web pentru a adăuga noi funcții și funcții. Dacă aveți o idee pentru site-ul dvs. web, există aproape întotdeauna un plugin care vă poate ajuta.

Doriți să colectați adrese de e-mail cu un formular de înscriere? Ușor, pluginul MailChimp va avea grijă de asta.

Doriți să calculați automat transportul și impozitul pentru clienții dvs.? Ușor, există un complement WooCommerce pentru asta.

Vrei butoane de distribuire a rețelelor de socializare pe site-ul tău? Un plugin social va face și asta. Pur și simplu încărcați pagina dvs. de administrator WordPress și mergeți la fila „plugin-uri”. Căutați pe cel pe care îl doriți și îl veți descărca cu un singur clic. Nici nu aveți nevoie de cunoștințe tehnice pentru a face acest lucru. Toate opțiunile de personalizare sunt simple și simple.

Pluginuri WordPress

[Rămâneți la noi, pentru că săptămâna viitoare, vom intra în profunzime în lumea pluginurilor pentru a vă arăta toate cele mai bune opțiuni pentru magazinele online.]

Este live! Ghidul unui începător pentru WooCommerce & Cele 8 extensii esențiale

Motivul # 6. Este sigur și sigur

Știați că 51% dintre cumpărători își abandonează coșul online pentru că nu se simt confortabil să intre în detaliile cardului de credit? Frauda online este o problemă foarte reală. Și, dacă conduceți un magazin online, gestionați informații incredibil de delicate.

Ai nevoie de o platformă în care poți avea încredere. Și că clienții tăi au încredere. WordPress este strâns protejat împotriva hackerilor grație infrastructurii sale enorme. Nu veți putea alimenta 75 de milioane de site-uri web fără un sistem de securitate puternic! Puteți avea încredere în WordPress, la fel și clienții dvs..

Configurarea unui magazin online nu a fost niciodată atât de simplă, sigură (și gratuită!)

În următoarele câteva săptămâni, vă vom dezvălui temele și pluginurile esențiale care vă vor transforma magazinul online într-o mașină de a face bani, așa că rămâneți la noi.

Este live! Ghidul unui începător pentru WooCommerce & Cele 8 extensii esențiale

P.S. Mi-ar plăcea să aud de la orice proprietari de magazine care folosesc în prezent WordPress. Aveți experiențe pozitive (sau negative) pe platformă? Vă rugăm să vă împărtășiți gândurile sau întrebările în secțiunea de comentarii.

Acum, vezi de ce magazinele online de top WordPress folosesc platforma de găzduire WordPress administrată ca bază.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me