A face prima vânzare este un sentiment special.

Acesta marchează începutul propriului imperiu de cumpărături și șansa de a construi o afacere.

Am văzut că se întâmplă. Am văzut că antreprenorii din dormitor își transformă visele în companii de comerț electronic de milioane de dolari. Tot ce ai nevoie este un produs excelent și un magazin online.

Notă

Acesta este un ghid de 10 minute pentru crearea unui magazin online, găsirea primilor clienți și transformarea acestuia într-o afacere de succes.

Dacă citiți această pagină, probabil că ați avut deja o idee genială, dar nu sunteți sigur cum să vă construiți magazinul.

Suna familiar?

Ai încredere în noi, este mai ușor decât crezi și îți vom arăta toate secretele. Pentru simplitate, ghidul este împărțit în trei secțiuni. Luați o ceașcă de cafea și rămâneți blocați.

Partea 1: De unde mă apuc chiar?
O introducere rapidă în primul tău magazin online.

Partea 2: Bitul tehnic
Un ghid pas cu pas pentru configurarea propriului site web și magazin.

Partea 3: Faceți prima vânzare
Un magazin are nevoie de clienți! Vă vom arăta un truc rapid pentru a face prima vânzare.

PARTEA 1: De unde chiar încep?

Internetul este plin de locuri minunate pentru a vă vinde produsele. Partea complicată este alegerea celui mai bun traseu. Cu o poveste lungă, cea mai bună opțiune este configurarea propriului dvs. site web, dar să analizăm toate opțiunile.

Opțiunea 1: servicii eBay, Etsy și terțe părți

Piata de desfacere

eBay, Etsy și Craigslist sunt platforme gigantice și există mii de magazine mici și magazine situate aici. Al tău ar putea fi unul dintre ei.

Cel mai bun lucru despre acești vânzători terți este simplitatea lor. Vă puteți înscrie și începe să vindeți în câteva minute. Ei depun eforturi grele și își înființează magazinul pentru tine. Vor gestiona banii și vor face întregul proces ușor.

Clienții sunt deja familiarizați cu aceste platforme și se simt confortabil să cumpere de la ei. Există un sentiment de încredere și de securitate aici.

Veți găsi, de asemenea, un public încorporat. Etsy, de exemplu, are milioane de clienți în căutare de artizanat manual și obiecte personale. Dacă faceți cadouri și produse unice, există deja mulți clienți care vă așteaptă.

Dar?…

Problema este că nu vei construi niciodată un imperiu pe site-ul altcuiva.

Este foarte dificil să creezi un public cu adevărat fidel și să-ți consolidezi identitatea de marcă atunci când te ghemuiești pe pământul altcuiva! eBay, Etsy, Craigslist și alții își pun brandul și identitatea înaintea produselor dvs..

Cel mai rău, dacă terțul hotărăște să vă revocă magazinul, întreaga afacere se pierde în bine. Este o veste proastă dacă căutați un venit de încredere pe termen lung.

Dacă doriți să colectați adrese de e-mail, conectați-vă cu clienții și creați o identitate unică, aveți nevoie de spațiul propriu. Propriul dvs. site web.

Opțiunea 2: Magazine de social media

Pagina de afaceri Facebook

O altă alegere populară este înființarea unui magazin Facebook. Aceasta implică utilizarea unuia dintre pluginurile integrate pentru Facebook pentru a găzdui un magazin pe pagina dvs. de socializare.

Am amestecat sentimente în legătură cu această metodă. Sigur, este mai ușor decât oricând să vândă pentru urmatoarele tale sociale. Cu toate acestea, Facebook are obiceiul să își schimbe algoritmii fără prea multă notificare.

Ați putea petrece ani buni construindu-vă afacerea pentru ca toate acestea să fie șterse într-o singură actualizare Facebook rapidă.

Nu ne înșelați, ar trebui să construiți o comunitate pe Facebook. Dar nu este înțelept să te bazezi pe aceasta ca unică prezență online.

Răspunsul este cu opțiunea 3: propriul dvs. magazin

Dacă sunteți în căutarea unui loc unde să vă sunați, trebuie să vă creați propriul magazin.

www.your-shop.com

Ți-a dat doar așa un mic fior de emoție? Este mai ușor decât crezi și tu.

Există două modalități principale de a-ți construi magazinul și te vom parcurge în acest proces.

WordPress + WooCommerce = magazin online gratuit!

WooCommerce

Dacă sună ca o limbă străină, respirați adânc. Crearea unui site web este acum mai ușoară ca niciodată. Vom începe să folosim WordPress: cea mai populară platformă de construire de site-uri web de pe planetă.

De fapt, 24% din toate site-urile de pe internet sunt alimentate de WordPress. Deci sunteți în companie bună.

Puteți alege modele prestabilite și reglați-le după bunul plac. Nici nu trebuie să cunoașteți o singură linie de cod web.

Dar ce zici de mecanismele complicate de plată, produse și transport?

Acolo este locul WooCommerce vine. WooCommerce este setul de instrumente tehnic care îți face magazinul să funcționeze. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați software-ul și să îl instalați pe site-ul dvs. WordPress.

Te va ajuta să creezi și să îți proiectezi magazinul. De asemenea, va configura toate sistemele dvs. de plată complicate, va gestiona stocul dvs. și va sorta transportul dvs..

Atât WordPress, cât și WooCommerce sunt complet liber de utilizat dar arhitectura care vine cu ele nu este. Veți avea nevoie de o gazdă web și un nume de domeniu, care reprezintă doar o fracțiune din cost. Mai multe despre acest aspect în PARTEA 2: Bitul tehnic.

Shopify – Cel mai simplu mod de a configura un magazin online

Magazin online Shopify

Cea mai bună alternativă la WordPress + WooCommerce este Shopify. Shopify este o aplicație simplă care vă va crea magazinul online. Este conceput special pentru comerț electronic.

De asemenea, folosesc șabloane (a se vedea 100 de șabloane Shopify aici) pentru a vă ajuta să proiectați site-ul, astfel încât nu există un cod complicat pentru a face față.

La fel ca WooCommerce, vrăjitura din partea magazinului Shopify face toată munca grea pentru tine.

Dar?…

Singurul dezavantaj real cu Shopify este costul. Există o taxă lunară (începând de la 29 USD / lună) depinde de planul Shopify pe care îl alegeți. Dacă aveți planuri mari, nu lăsați asta să vă lase. Shopify este perfect dacă aveți un produs cu o marjă de profit ridicată. La urma urmei, primiți comodități de neegalat pentru preț.

Puteți vedea cum am creat un magazin online Shopify în doar 19 minute. Acesta este modul cât de simplu este procesul.

Linia de jos

Concluzia aici este că ai nevoie de propriul spațiu. Ai nevoie de o identitate, o voce și un trib de adepți fideli. Nu puteți face acest back-back pe Etsy, eBay, Facebook etc. Asta înseamnă să vă construiți propriul imperiu folosind WordPress + WooCommerce sau Shopify.

PARTEA 2: Bitul tehnic

Ai încredere în noi, acest lucru este mai ușor decât crezi.

NOTĂ

PARTEA 2 arată cum să configurați un magazin online WordPress + WooCommerce. Am întocmit un ghid detaliat despre crearea unui magazin Shopify (în 19 minute!). Verificați asta.

Pasul 1. Gazduire web pentru WordPress

Găzduirea web este rețeaua de internet pe care va trăi site-ul dvs. web.

Poate fi un lucru complicat să îți atragi capul dacă ești nou la joc. Gândiți-vă astfel:

Companiile de găzduire web sunt ca proprietarii de internet. Îți închirie o parte din web și acolo este locul în care îți vei construi site-ul.

Dar iată lucrul. Există companii bune de găzduire și sunt altele rele.

Deci, nu alegeți doar cea mai ieftină opțiune. Viteza și securitatea site-ului dvs. sunt vitale, iar magazinul dvs. online merită tot ce este mai bun.

Cele mai bune gazde web sunt la fel de dracu, aproape de publicul țintă și protejate de hackeri.

Am avut foarte multă experiență aici și aceasta este ceea ce vă recomandăm:

Gazdă SiteGround WooCommerce

SiteGround este o alegere excelentă premium. Dacă aveți planuri mari cu mult trafic global, vă recomandăm cu mare încredere. Sunt rapide, sigure și minunate cu servicii pentru clienți. De fapt, acest site Bitcatcha.com găzduiește pe ele.

Citiți Recenzia site-ului

Gazduire Inmotion

Inmotion Hosting este perfect dacă vă concentrați asupra publicului american. Zona lor de viteză maximă ™ este proiectată pentru a servi site-ul dvs. foarte rapid în state. Asociat cu un cont gratuit Cloudflare, site-ul dvs. web va zbura rapid pe tot globul.

Citiți Recenzie de găzduire cu impulsuri

Pasul 2. www.my-first-business.com!

Acesta este „numele dvs. de domeniu”. Este adresa care indică site-ul dvs. web. Căutați ceva simplu, unic și direct.

Alegeți acest lucru foarte atent. Sperăm că aveți deja un nume de afaceri ales și gata de plecare.

Pasul 3: Configurarea WordPress & WooCommerce

După ce ați obținut găzduirea web & numele de domeniu este gata, conectați-vă la panoul de control pentru a instala WordPress. Instalarea cu 1 clic în ambele iPage & Inmotion Hosting o va face în cel mai scurt timp.

Apoi, conectați-vă la site-ul dvs. WordPress, accesați pluginurile și căutați WooCommerce. descarca si instaleaza.

Voilà. Magazinul dvs. online funcționează acum.

Suna complicat, dar nu este. Pentru a vă ajuta, am realizat o serie de ghid video pentru a vă deplasa prin acest proces pas cu pas. În aceste 5 videoclipuri vă arătăm exact cum am înființat un magazin online WooCommerce pentru un prieten.

Pasul 4: Proiectarea magazinului

Acum că ați pregătit magazinul online, este timpul să-l decorați!

Așa cum am mai spus, WordPress este super ușor de decorat și de realizat. Puteți alege dintre sute de modele prestabilite gratuit sau puteți să vă împărțiți pe o temă premium. Ne plac temele elegante, care oferă teme accesibile, unice și frumoase.

Sfaturi pentru proiectarea experților:

 1. Simplitatea este totul Alege un design simplu care îți evidențiază produsele și este ușor de navigat.
 2. Logo și branding Căutați o temă sau un design care vă permite să creați o identitate unică.
 3. Fotografii mari, de înaltă rezoluțieFotografii vând produse. Este atat de simplu. Alege un site care îți arată imaginile cât mai bine.

Pasul 5: socotirea banilor

Desigur, niciun magazin online nu este complet fără mecanismul de plată. Cel mai familiar serviciu online este PayPal și puteți încadra ușor gateway-ul de plată în procesul de finalizare.

Uneori, clienții preferă o simplă plată cu cardul de credit. Vă puteți descurca cu acest lucru Braintree. Ele alimentează sistemul de plăți la AirBnB și Uber, astfel încât să fiți pe mâini bune.

Acum sunteți toți pregătiți și gata să deschideți ușile! Acum trebuie doar să găsești niște clienți.

PARTEA 3: Faceți prima dvs. vânzare

Prima vânzare este întotdeauna cea mai dificilă. După aceea, este un efect de bulă de zăpadă! Vă vom lăsa cu un sfat de expert garantat pentru a vă ajuta să faceți prima vânzare.

Ia-ți produsul în fața a milioane de ochi

Internetul izbucnește cu bloguri puternice, canale YouTube și influenceri în social media. Acești oameni au puterea de a pune produsul în fața multor persoane.

Începeți prin a face o listă de bloguri și influenți în nișa dvs. Ei sunt mereu în căutarea unor produse și povești frumoase pentru a le împărtăși comunităților lor, așa că accesați și cereți o recenzie sau un mesaj sponsorizat.

Acești influenți primesc sute de e-mailuri și mesaje în fiecare zi, deci cum ieși în evidență?

 1. Fii personal Creați un mesaj unic și personal pentru fiecare blogger. Menționați ceva ce ați văzut și v-a plăcut pe blogul lor și spuneți-i de ce credeți că produsul dvs. ar fi interesant pentru publicul lor.
 2. Adresați-le după nume Este ușor să găsiți numele majorității bloggerilor. Dovedește-ți că ți-ai luat timpul să te uiți la site-ul lor.
 3. Creați o poveste convingătoareCriticii și bloggerii caută mai mult decât un produs fain. Vor o poveste care să se conecteze cu cititorii lor. Ce face produsul dvs. unic? Care este conexiunea emoțională? De ce oamenii trebuie să audă despre tine și despre produsul tău?
 4. Dar, păstrați-l la punct, nu trebuie să vă cunoașteți povestea de viață. Trebuie doar să le oferiți ce au nevoie pentru a-i intriga și arătați-vă produsul. Bloggerii caută oportunități scurte și ascuțite.
 5. Urmăriți doar o dată, aproximativ o săptămână mai târziu. Păstrați-l politicos și, dacă nu auziți, nu o luați personal. Încercați altul!
 6. Sponsorizare Există o mulțime de bloguri și conturi de social media care vor accepta plata pentru a partaja produsul sau a crea conținut în jurul lui. Este un preț mic pentru a plăti o mulțime de ochi pe produsul tău.

Un eșantion gratuit face și minuni aici;)

Lipiți-vă de o singură metodă de lucru este tot ce aveți nevoie pentru a face magazinul dvs. un succes, dar dacă doriți mai mult, citiți blog-urile noastre de marketing pentru a vă inspira!

Phew, ai ajuns până la capăt!

Deci, ce am învățat?

 1. Există o mulțime de modalități de a vinde online, dar nimic nu bate la construirea propriului site web pe WordPress sau Shopify.
 2. Pentru WordPress, decideți o companie de găzduire & configurare WordPress + WooCommerce.
 3. Pentru Shopify, începeți doar aici.
 4. Alege un design curat și unic.
 5. Accesați blogurile influente pentru a asigura recenzii și acoperire.

GÂNDIRE FINALĂ

Cea mai grea parte este să faci primul salt. Nu vă simțiți nemulțumiți de proces, îmbrățișați-l și învățați în timp ce mergeți. Ai încredere în tine și în produsul tău! Dacă aveți nevoie de ajutor suplimentar, sunt doar un e-mail. Dacă alegeți WordPress, puteți urmări cum am configurat WooCommerce pentru Bon Bon Boutique.

Urmărește-ți pasiunile, începe o afacere de succes și abandonează treaba de zi!

Se poate întâmpla, citiți doar interviul nostru cu Kalen (proprietarul lui Bon Bon Boutique), făcând 1000 de dolari în timpul liber!

Mult noroc!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me