Designul și stilul site-ului dvs. web sunt prima dvs. șansă de a vă impresiona clienții.

Din fericire, WordPress face foarte ușor să creezi un stil care să funcționeze pentru tine. Descărcând o „temă”, puteți alege manual aspectul site-ului dvs., fără a atinge o linie de cod.

Înainte de a intra în cele zece teme preferate de WordPress, iată ce trebuie să cauți în designul magazinului tău online.

  1. WooCommerce CompatibleWooCommerce este motorul care alimentează magazinul dvs. online. Este un set de instrumente care se conectează la site-ul dvs. și vă permite să vindeți produse. Când alegeți o temă, aceasta trebuie să fie compatibilă cu WooCommerce. (Sugestie, toate temele enumerate aici sunt.)
  2. Design Responsive Toți utilizatorii de internet accesează acum web-ul pe un dispozitiv mobil, iar cumpărătorii adoră să-și folosească tabletele! O temă sensibilă înseamnă că site-ul dvs. web se va adapta instantaneu la un smartphone, o tabletă sau un desktop.
  3. Stilul, simplitatea și navigarea ușoară Tema dvs. ar trebui să se potrivească stilului dvs. de branding și produselor. Dar, asigurați-vă că este simplu și ușor de navigat. Gândiți-vă dacă tema dvs. creează o experiență plăcută pentru utilizator.

Acum știi ce să cauți, iată zece dintre preferatele mele care îmbină toate cele trei calități esențiale.

1. Divi 2.0

Cea mai bună caracteristică: Personalizați și trageți

Divi 2.0

Divi este diferit de majoritatea temelor WordPress. Nu vine doar cu un stil sau aspect. Cu această temă, puteți crea aproape orice design doriți.

Am văzut unii utilizatori spun că este ca și cum ar folosi lego! Ceea ce este o genială descriere a temei. Pur și simplu construiți aspectul preferat folosind blocuri și grile. Se integrează perfect cu WooCommerce și puteți crea un magazin uimitor în câteva minute.

> Obțineți tema Divi acum.

2. Shopsy

Cea mai bună caracteristică: Aspect grilă

Shopsy

Magazinul este distractiv și jucăuș, ceea ce îl face locul perfect pentru părinții care doresc să înceapă magazinul copiilor sau poate o serie de produse realizate manual.

Imită aspectul grilei în stilul Pinterest, astfel încât să puteți afișa o mulțime de articole dintr-o dată. Cel mai bun dintre toate, creatorii au făcut-o compatibilă cu animațiile, astfel încât site-ul dvs. va prinde viață!

> Obține acum The Shopsy Theme.

3. Zerif Lite

Cea mai bună caracteristică: Este gratis!

Zerif Lite

În general îi sfătuiesc pe oameni să investească puțini bani în tema lor WordPress. Temele premium costă rar mai mult de 50 de dolari și face o diferență mare pentru profesionalismul site-ului tău.

Dar, cu Serif Lite, am găsit o temă gratuită pe care sunt cu plăcere să o recomand. Este un design de o singură pagină, ceea ce îl face perfect pentru frontiere simple. Este ușor de utilizat și arată frumos. Dacă sunteți nou la WordPress, acesta este un loc minunat pentru a începe. Dacă vă place versiunea gratuită, puteți actualiza tema și debloca o putere suplimentară.

> Obțineți tema Zerif Lite aici.

4. Magazinier

Cea mai bună caracteristică: Imagini uimitoare

Negustor

Cu un nume precum „Shopkeeper”, știți că această temă este concepută pentru un singur scop: să vă ajute să vindeți produse. Magazinul de magazine este atât de simplu de utilizat, nu trebuie să știi niciun cod. Probabil nu veți dori să vă schimbați prea mult, deoarece aspectul pre-construit pare foarte profesional.

Această temă este despre atragerea atenției cu imagini mari. Este una dintre temele mele preferate pentru magazinele de modă în devenire.

> Obține acum The Shopkeeper Theme.

5. Punctul Mare

Cea mai bună caracteristică: Spațiu imens de antet

Punct mare

Una dintre cele mai mari tendințe de design web în acest moment este utilizarea unor anteturi imense cu fotografie irezistibilă. Tema Big Point vă permite să creați un site care să fie în tendință.

De asemenea, este prevăzut cu un glisor revoluționar, ceea ce înseamnă că imaginile dvs. cu antetul frumos se vor schimba automat. Asta vă va impresiona clienții! Aceasta este o altă temă drag-and-drop, deci nu aveți nevoie de niciun know-how tehnic pentru a face să pară excelent. Funcționează perfect cu WooCommerce și pare deosebit de inteligent pe o tabletă.

> Obține acum The Big Point Theme.

6. Avada

Cea mai bună caracteristică: Cea mai vândută temă din toate timpurile

Avada

Avada este destul de similar cu tema Divi. A folosit același constructor personalizat în stil „lego” care vă permite să creați un site web cu aproape orice stil la care vă puteți gândi.

Este probabil cea mai versatilă și mai flexibilă temă de acolo. Deci, dacă doriți să experimentați și să găsiți aspectul perfect, încercați Avada. Acesta a fost numit „Cuțitul suedez al armatei cu teme WordPress”, deoarece puteți face orice doriți cu el.

> Obțineți tema Avada acum.

7. Vigo

Cea mai bună caracteristică: Elegant pentru vânzătorii de modă

Vigo

Vigo este poate cea mai elegantă temă aici. Dispune de un design curat, alb, cu tone de spațiu. Vă permite produsele dvs. să ia în prim-plan și să se vândă singure. Vigo arată ca un site profesionist de modă; tot ce trebuie să faci este să adaugi produsele.

Dar nu este doar o față drăguță. Acesta oferă clienților o navigare simplă și ușoară. În plus, are câțiva ani, ceea ce înseamnă că creatorii săi au rezolvat toate problemele și au curățat codul. Aceasta îl face una dintre cele mai rapide teme de încărcare de pe piață.

> Obțineți tema Vigo acum.

8. Shopster

Cea mai bună caracteristică: Retina activată

Shopster

Dacă executați un magazin online, imaginile dvs. ar trebui să depună toate eforturile pentru dvs. Marea fotografie vinde produse. Deci, aveți nevoie de o temă care să vă arate pozele în cel mai bun mod. Shopster este activat retina, astfel încât oricine vede pe un display retină vă va vedea produsele în toată gloria lor.

De asemenea, vă oferă un spațiu imens de antet glisant cu care să lucrați. Dacă doriți să atrageți atenția clientului cu imagini de înaltă definiție, aceasta este tema pentru dvs..

Ca și în cazul tuturor temelor de aici, Shopster este pregătit să funcționeze cu WooCommerce și se integrează perfect. Nu este implicată deloc o muncă grea!

> Obțineți The Shopster Theme acum.

9. Domnule croitor

Cel mai bun bit: Defilare Parallax

Domnule croitor

Defilarea Parallax este unul dintre cele mai tari lucruri în designul web în acest moment. Este posibil să fi văzut câteva site-uri care îl folosesc deja. Când derulați pe un site paralax, conținutul se deplasează la rate diferite, aparent interacționând unul cu celălalt. S-ar putea să credeți că aveți nevoie de un geniu computer pentru a crea acest efect pentru dvs. Dar cu această temă, totul vine la standard.

Este o temă destul de masculină, excelentă pentru magazinul de modă al unui tip. Acesta este un alt site drag-and-drop, deci crearea aspectului este foarte simplă.

> Obține acum The Mr Tailor croitor.

10. Cipru

Cea mai bună caracteristică: Realizat special pentru WooCommerce

Chiparos

Această temă este concepută special în setul de instrumente WooCommerce. Acest lucru înseamnă că puteți fi sigur că este realizat cu proprietarii de magazine online. Au optimizat întreaga temă pentru comerț electronic, adaptând fiecare aspect pentru a crește vânzările pe site-ul dvs. web.

Unul dintre lucrurile mele preferate despre această temă este opțiunea de fundal video. Se pare că pagina dvs. de pornire are o imagine în mișcare. Perfect pentru afișarea produselor în stil!

> Obțineți acum tema The Cypress.

Mi-ar plăcea să aud de la toți proprietarii de magazine WordPress de acolo. Ce teme utilizați și care este preferatul dvs.?

Acum, consultați cele mai bune 9 Gazduire WordPress Gestionate. Aceste servicii vor aduce cu siguranță performanța WordPress-ului dvs. la un nou nivel.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me